#سوال
عرض سلام و ادب و احترام
با تشکر از راهنماییهای خوبتون
میخواستم اگه روایتی یا حدیثی در مورد لعن میدونید برام بفرستید
همسر من که فردی متدین هست و بنده پشت سرش نماز میخونم
مدتی است به روحانی و الان نیز به پزشکیان لعنت میفرسته
بنده خودم از آقای پزشکیان و روحانی و خاتمی بدلیل عملکرد ناصحیح ناراضی هستم
اما تاجائیکه میدونم لعن صحیح نیست
اگر اشتباه میگویم خواهشا راهنمایی کنید
نگرانم یه وقت این لعنت ها به زندگی خودمون آسیب بزنه
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
سلام و احترام
#پاسخ⬇️
🔹در آموزههای دینی ما علاوه بر آن که چنین کارهایی نهی شده است، روایاتی از پیشوایان دین وجود دارد که میگوید؛ اگر لعنی از کسی صادر شود که شخص لعن شده مستحق آن نباشد، این لعن به فرد لعنت کننده باز میگردد:"وَ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ لَعَنَ رَجُلٌ الرِّیحَ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ (صلیاللهعلیهوآله) فَقَالَ لَا تَلْعَنِ الرِّیحَ فَإِنَّهَا مَأْمُورَةٌ وَ إِنَّهُ مَنْ لَعَنَ شَیْئاً لَیْسَ لَهُ بِأَهْلٍ رَجَعَتِ اللَّعْنَةُ عَلَیْهِ"؛مردی در محضر رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) باد را لعن کرد، رسول خدا فرمود باد را لعن نکن؛ چرا که او از طرف خدا مأمور است. و همانا کسی که چیزی را لعن کند که او مستحق لعنت نباشد، آن لعنت به شخص لعن کننده باز میگردد.
در این روایت چنان که پیدا است، باد مورد لعن و ناسزا قرار گرفته، نه انسانی که حرمت و احترامش مانند حرمت خانه کعبه است. و این بیانگر آن است که انسان باید مواظب رفتار و گفتار خویش باشد، و بدون دلیل و حجت شرعی نسبت به کاری اقدام نکند به دیگران قضاوت نکند.
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
صحت دارد اما ادامه مطلب ⬇️⬇️عضو هیات نمایندگان اتاق زاهدان : راهاندازی بانک مشترک بین ایران و پاکستان در حد حرف است، امریکا هزینه ارتش پاکستان را پرداخت میکند بنابراین بر رابطه بین دولتهای دو کشور تاثیر دارد، این موضوع حتی سبب شده پاکستان نتواند پول برق و نفتی که از ایران خریده را تسویه کند و مبالغ آن در این کشور بلوکه شده است
◀️امانالله کهرازهی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زاهدان، از برقراری جوی آرام در فضای تجارت بخش خصوصی ایران و پاکستان خبر داد و گفت: ارزش تجارت دو کشور از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۹۲۸ میلیون دلار بوده است و برنج، پنبه و کنجد همچنان اصلیترین اقلامی هستند که از پاکستان به ایران وارد میشوند.
👈بازرگانان ایرانی خواهان آزادسازی واردات نارنگی پاکستان با توجه به کیفیت مطلوب آن و دام زنده به ایران نیز هستند البته دام زنده از این کشور به ایران وارد میشود اما امکان آن برای عموم بازرگانان وجود ندارد. از ایران کاشی، سیمان و محصولات پتروشیمی بیش از هر کالای دیگر به پاکستان صادر میشود.
👈 وی درباره احتمال ایجاد بانک مشترک بین ایران و پاکستان گفت: راهاندازی این بانک هنوز در حد حرف باقی مانده و ما در اتاق مشترک ایران و پاکستان تاکنون امری دال بر محقق شدن آن را شاهد نبودهایم، مشکل اصلی در این است که امریکا حضور قدرتمندی در پاکستان دارد و هزینه ارتش این کشور را امریکا پرداخت میکند. بنابراین این موضوع بر هر گونه رابطه دولتهای دو کشور ایران و پاکستان تاثیرگذار است و ایجاد بانک مشترک هم از این قاعده مستثنی نیست این موضوع حتی سبب شده پاکستان نتواند پول برق و نفتی که از ایران خریده را تسویه کند و مبالغ آن در این کشور بلوکه شده است⬇️ کهرازهی خاطرنشان کرد: با این حال فعالان اقتصادی در بخش خصوصی ایران و پاکستان با یکدیگر روابط حسنهای دارند؛ ساکنان منطقه بلوچستان پاکستان را ایرانیهایی تشکیل میدهند که به این منطقه مهاجرت کردهاند و همچنین بیشتر ساکنان منطقه بندر کراچی تا مرز تفتان بلوچهای ایرانی هستند و این افراد تا حد زیادی خلق و خوی ایرانیها را دارند و این تشابه فرهنگی و نژادی بر توسعه تجارت بخش خصوصی دو کشور بسیار تاثیرگذار بوده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما از همون اول اشتباه کردیم
کاش امام سر حرفش ایستاده بود
سلام جواب اینو چی باید بدیم .. ممنونم
#سوال
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
🔷 بسم الله الرّحمن الرّحیم
💠 سلام علیکم
🔶 آقای هادی قابل از شاگردان آقای منتظری است و بیان کردن چنین سخنانی از سوی وی امری طبیعی است و انتظار بیشتری از او نمیرود. در این بخش از گفتگوی هادی قابل با برنامه تنگنا (دیدار نیوز) ایشان مدعی می شود که روحانیت نباید وارد کار اجرایی میشد، چون مدیریت بلد نبودند و دانش لازم را نداشتند. بعد میگویند امام خمینی هم با تصدی امور توسط روحانیون مخالف بود.
➕ اما امام خمینی(ره) توضیح می دهد که چرا اجازه داد روحانیون در مواردی اداره امور کشور را به دست بگیرند:
«ما آن روز خیال میکردیم که در این قشرهای تحصیل کرده و متدین و صاحب افکار، افرادی هستند که بتوانند این مملکت را به آن جوری که خدا میخواهد، ببرند، آنطور اداره کنند.
وقتی دیدیم که نه، ما اشتباه کردیم، آمدند بعضیشان خودشان را به ما جا زدند - ما هم که غیب نمیدانیم. و بعضیشان هم خوب بودند لکن رأیشان با رأی ما مخالف بود - ما از حرفی که در مصاحبهها گفتیم، عدول کردیم»
📚صحیفه امام، ج 16، ص 350.
🔶 وی تنها دلیلی که در اینجا برای ادعای خویش (یعنی ناکارآمدی روحانیون در امور اجرایی) بیان میکند این است که کشورهای شرق آسیا مثل سنگاپور، کرهجنوبی، مالزی و کشورهای حوزهی خلیج مثل قطر، عربستان، عمان از ایران پیشرفت بیشتری کردند.
گویا ملاک پیشرفت از نظر این فرد زرق و برق زندگی بیشتر، ساختمانهای مجلل و ماشینهای مدل بالاست.
🔶 کشورهای نامبرده از نظر علمی، نظامی، سیاسی و... بسیار پایینتر از ایران هستند. این کشورها وابستهی به غرب هستند و استقلال چندانی ندارند.
البته ما منکر پیشرفت اقتصادی کشورهایی مثل کرهجنوبی نیستیم. آنها از نظر صنعتی رشد خوبی داشتند و محصولات خوبی تولید میکنند. اما مهم این است که توان تأمین امنیت خود را ندارند و زیردست آمریکا هستند و بدون اجازه آمریکا جرأت هیچ کاری را ندارند. این کشور دائما در حال ارائهی خدمات به سربازان و پایگاه نظامی آمریکا در این کشور است.
✅ کافی است عبارت «تظاهرات مردم کره علیه آمریکا» را در اینترنت جستجو کنید تا ببینید وضعیت استقلال این کشور چگونه است.
✅ قطر تنها یک بازار بزرگ برای کالاهای غربی است و فقط داری ساختمانها و ماشینهای مجلل است. آیا اینها ملاک رشد و پیشرفت است؟؟؟ چنین کشورهای به ظاهر مسلمانی زیر بیرق کفر زندگی میکنند و بدون اجازهی آمریکا نفس نمیکشند و توان تأمینامنیت خود را ندارند. قطر و عربستان و عمان چه رشد علمیای داشتند؟
✅ بخش مهمی از اقتصاد سنگاپور از طریق کازینوها و قمارخانه ها رشد داشته. همچنین در بخش های تخصصی به جای تربیت نیرو عمدتاً نیروی تحصیل کرده خارجی را جذب کرده اند. فاصله طبقاتی شدید از مشکلات عمده سنگاپور است. آیا در الگوگیری از این کشورها نباید به این مسائل توجه کرد؟
🔶 برای آنکه درستی سخن این شخص را بسنجیم کافی است به پروندهی جمهوری اسلام بعد از انقلاب منصفانه نگاهی بیاندازید. این شخص دچار خودتحقیری شدید است و رشد عجیب کشورمان در زمینههای مختلف را نمیبیند. پیشرفتهای شگفتانگیز ما در عرصههای علمی، نظامی، سیاسی و... چه پیامی دارد؟؟؟
پیشرفت ایران در انرژی هستهای، سلولهای بنیادی، پزشکی، نانوفناوری، لیزر، موشکهای نقطهزن و مافوق صوت، ساخت هواپیما، تجهیزات پزشکی و...
دقت داشته باشید که در شرایط تحریم شدید و جنگ تحمیلی چنین پیشرفتهای بزرگی داشتهایم.
مهم این است که ما وابستهی به هیچ کشوری نیستیم و ابرقدرتهای دنیا نتوانستند ایران را نابود کنند و در مقابل ما خوار و ذلیل شدند.
🔶 ما هم معتقدیم اگر در بین مردم عادی و دانشگاهی به اندازهی کافی نیروهای متعهد، مؤمن، دلسوز و کاردان داشتیم نیازی به حضور روحانیت در سِمتهای اجرائی و مدیریتی نبود و تنها روحانی بودن رهبر جامعه کفایت میکرد. اما در اوایل انقلاب همه دیدند که نیروهای دانشگاهی از پسِ انجام کارها برنیامدند و عدهای از آنها نیز به اسلام و انقلاب خیانت کردند.
🔹 یک مغالطه آشکار این است که تمام مشکلات کشور را به گردن روحانیون مسئول بی اندازیم. بر فرض که هیچ شخص روحانی در سِمت خود موفق عمل نکرده باشد، آیا همه مسئولیت های کلیدی کشور به دست روحانیت است؟ از حدود 20 وزارتخانه و سازمان، چند وزیر و مدیرکل روحانی هستند؟ از حدود 3000 جایگاه مدیریتی کلان در کشور، چند درصد در اختیار روحانیون است؟ چند کرسی مجلس به دست روحانیون است؟
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
❌این شبهه چندین بار تکرار وپاسخ داده شده است
یک دروغ بزرگ هست. کمبود برق دلایلی داره. یکیش اینه که یه کسی مثل شهید رئیسی در راس کار نیست که دلسوزانه فقط به فکر رفاه مردم باشه.
🔻 وگرنه چرا سال های قبل موقع اربعین برق ها قطع نمیشد؟!
این حرفا فقط برای اینه که دشمن میخواد این قطعی برق را به راهپیمائی اربعین وعراق ربط بدهد
آیا مشکل برق کشور بخاطر صادرات به عراق است؟
میزان تولید برق ایران نزدیک به ۱۰۰هزار مگاوات است و میزان صادرات برق به عراق ۴۰۰ مگاوات.
یعنی کمتر از نیم درصد برق ایران به عراق صادر میشود.
علت اصلی قطعی برق ما هم در درجه اول عدم رشد تولید متناسب با رشد مصرف در ۸ ساله دولت روحانی بدلیل پذیرش مفاد پیمان پاریس توسط دولت وقت.
و در درجات بعدی اسراف و زیادهروی برخی از ماست که میخواهیم در اوج گرما، سرمای ییلاقی را در خانه خود داشته باشیم و نیر فرسودگی شبکه تولید و توزیع برق که منجر به هدر رفت آن میشود.
💠 احمد نبویان
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟