سید عادل مکتوفی
🔎📖🔍 🔎📖🔍
💢 #اعتقادی
✅پرسش: چرا شراب در این دنیا حرام است ولی در آخرت حرام نیست؟
✍️پاسخ: اولا در بهشت ( که حتما منظور شما از آخرت بوده) مثل دنیا بساط تکلیف و حلال و حرام وجود ندارد. در دنیاست که انسان در معرض امتحان است و بعضی چیزها بر او ممنوع شده تا با خودداری از آنها و همچنین انجام آنچه بر وی واجب است، مسیر هدایت و کمال را طی کند. بهشت مقصد است و وقتی به آنجا رسیدیم، دیگر نیازی به تکلیف و باید ونباید نیست.
🔸دوما، آنچه در بهشت است با آنچه در دنیا است بسیار بسیار متفاوت است. اگر از کلمه ی شراب استفاده شده به این معنی نیست که همین شراب دنیایی در آنجاست. بلکه نوشیدنی هایی پاک و گوارا و با لذت و شیرینی غیر قابل قیاس با دنیا و همچنین بدون ذره ای از مشکلات نوشیدنی های دنیاست. مثلا در این جا اگر شربت بسیار شیرینی هم بنوشیم، بعد از چند لیوان دچار دل درد خواهیم شد. ولی در بهشت این چنین نیست. همراه با نعمتهای آنجا هیچ مشکل و دردسری وجود ندارد. همه چیز در بهشت پاک و زیبا و عالی است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
♨️ سوال:
🔰 چرا در دنيا خدا ميگه از #زنا و #مشروب ولذائذ دوري کن ولي در آخرت برو پيش زنان زيبا و نهر شراب و چه وچه چرا ما بايد نقد را ول کنيم نسيه بگيريم؟!!🤔
✅ پاسخ:
1️⃣.اولا، از معنای شراب در زبان فارسی و عربی با هم فرق می کند چرا که شراب در زبان فارسی به معنای هر ماده مست کننده است اما در زبان عربی به معنای « #نوشیدنی» است.
👌لذا قرآن کریم می فرماید: «شَراباً طَهُوراً» پس نوشیدنی های بهشتی پاک و پاکیزه هستند.
همچنین عمل زنا در دنیا یک عمل غیر قانونی قبیح و زشت است و در بهشت عمل زنا و شهوت رانی وجود ندارد.
2️⃣.ثانیا ،خداوند متعال در دنیا هرچیزی را منع کرده است در مقابل حلال آن را نیز معرفی کرده است خداوند عمل زنا را حرام کرده است اما آرامش را در ازدواج قرار داده است و شراب را حرام کرده است اما نوشیدنی های لذت بخش فراوان دیگری قرار داده است. چرا نباید از حلال آن استفاده نکنیم و به حرام آن فکر کنیم.
3️⃣. ثالثا، دنیا و آخرت دو مرحله از زندگی انسان است که قاعده و قانون های خاص خود را دارد و نمی شود با هم مقایسه کرد.
🔹️ مثل این که به شما بگویند در دوران تحصیل کمتر بازی کنید و از خیلی کار ها منع می شوید تا بعد از چند سال به جایگاه بهتری برسید حال اگر شما بگویید من نقد را به نسیه نمی دهم یعنی شما می خواهید با این کار کوتاه مدت خود آینده طولانی خود را تباه کنید. و در دنیای کوتاه مدت آزادانه هر کاری انجام دهید و در زندگی آخرتی که با مرگ آغاز می شود و پایانی نخواهد داشت زندگی خود را به تباهی بکشانید.
💠♥️💠♥️💠♥️💠
✨
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
سیدعادل مکتوفی:
📌متن شایعه
🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫
بنده سید بابک موسوی دکترای صنایع غذایی دانشکاه تربیت مدرس تهران در پیشگاه حضرت حق سوگند یاد میکنم که مطالب زیر همگی صحت داشته و تنها برای سلامت مردم عزیز کشورمان نگاشته شده است...
فاجعه در صنایع غذایی
همه حواسشون به سایپا و ایران خودروست, اما نمیدونن که صنایع غذایی چه بلایی داره سر مردم میاره
بنده دانشجوی دکترای صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی هستم
لذا تجربیاتی که از فعالیت در این زمینه ها دارم که لازم دونستم به هموطنای عزیزم اعلام کنم
تغذیه ی کنسرو شده به هیچ عنوان مصرف نکنید
هرگز ناگت و فلافلهای کارخانهای را استفاده نکنید، که همِگی از ضایعاتِ مرغ تهیه میشوند
از انواعِ ( پنیرهای خامهای ) به شدت پرهیز کنید
خلاصه شده
📌پاسخ به شایعه👇
⭕🗣️سید بابک موسوی دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه، مطلب منتسب به خود را با موضوع "فاجعه در صنایع غذایی" که در شبکه های مجازی منتشر شده است، تکذیب کرد.
📄وی با انتشار نامه ای گفت: اخیراً مطلبی در شبکه های مجازی در خصوص فاجعه در صنایع غذایی با ذکر نام سید بابک موسوی دانشجوی دکترای صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس
🚫 جعل و منتشر شده است
که در آن به عدم رعایت بهداشت و آلودگی مواد خوراکی تولیدی در صنعت غذا اشاره می شود.
🔴در حالی که هرگز چنین مطلبی از سوی اینجانب تهیه و منتشر نشده و این متن ساختگی و فاقد ارزش علمی است.
🛑انتشار این مطلب قطعاً در جهت تشویش اذهان عمومی و خدشه وارد کردن به امنیت روانی جامعه از طریق فضای مجازی است و با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
Go2l.ir/cYbrA
❌واما ایرادات متن که نشان میدهد
شایعه و کذب میباشد
یک دکتر
دانشگاه را دانشکاه نمینویسد
1️⃣ادبیات به حضرت حق سوگند یاد می کنم به جای ارجاع مرجع و رفرنس از یک دکتر بعید است
2⃣دکتر شماره موبایلش را در فضای عمومی نمی گذارد
3⃣در اول متن گفته شده من دکتر فلانی بعد در بند امده گفته من دانشجوی دکتری هستم
4⃣چطور میشود فهمید ۷۰ درصد گوجه های کارخانه ها کپک زده هستند
این همه کارخانه را چک کرده....
5️⃣کسی برای شکایت از وضع موجود غذا از شماره تلفن شخصی استفاده نمی کند
و این کار جرم هم محسوب میشود
--------------------------
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
سیدعادل مکتوفی:
شایعه قدیمی هست که از سال 95 منتشر شده اما جدیدا اسم این دکتر بهش اضافه شده که من در خصوص اسم فرد بررسی خودم رو میگذارم و بعد پاسخ این شایعه در ادامه می گذارم
- در جستوجوی اسم "سید بابک موسوی" در هیچ جا در خصوص صنایع غذایی اسم این فرد نیومد و در چند سایت متفرقه که این متن رو درج کردند، اومده
این اسم در چند مورد برای یک عکاس طبیعت و محیط زیست و در سایت سیویلیکا برای رشته متالوژی اومده که لینکش رو در زیر میگذارم
https://www.civilica.com/modules.php?name=PaperSearch&queryWf=%D8%B3%DB%8C%D8%AF%20%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DA%A9&queryWr=%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C&simoradv=ADV&period=all&ConfereceRes=1&JournalRes=1
که این موضوع نشون میده همچین نامی مرتبط با صنایع غذایی یافت نشد.
البته اسم درست مدرک دانشگاهی دکترای صنایع غذایی، "دکترای گروه علوم و صنایع غذایی" (با چهار گرایش) هست.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبهه
طبق فیلم فقط اون 20میلیون نفری که توی این کره زمین نماز میخونن جهنم نمیرن، (تازه اگر بقیه اعمالشون درست باشه) بقیه یا نماز نمیخونن یا دینشون چیز دیگس .خدا هم ۲۰ ملیون میبره تو بهشت بقیه ۵ ملیازد جمعیتو میبره جهنم.
آخه این چه کاریه؟ خب همینجوری هم معلومه جهنم پر، بهشت خالی،
هدایت شده از نجمه کبیریان
امید است پاسخ مسئله به دست آید.
1. همان گونه که همه ما میدانیم؛ طبق آموزههای دینی ما، نماز اولین فعل عبادی در میان اعمال دینی ما است؛ یعنی پس از اصول اعتقادی (اصول دین)، در مرحله عمل که از آن به فروع دین تعبیر میشود، اولین چیزی که موضوعیت دارد، نماز است که از آن به ستون و عمود دین تعبیر شده است. نیز در تعابیر آمده است که اگر نماز انسان مورد پذیرش واقع شود، دیگر اعمال عبادی هم پذیرفتنی است.[1]
در احکام عبادی نماز دارای آن چنان جایگاهی است که در هیچ حالی ترک آن جایز نیست. مگر در حال اغما و بی هوشی که آن جا دیگر جای تکلیف نیست. نماز تبلور و نمود خضوع و تسلیم در برابر حق است و شیطان نیز از همین ناحیه ضربه خورده است؛ چرا که در برابر فرمان الاهی در برابر سجده ... سر تسلیم فرود نیاورد.
2. از سوی دیگر، طبق صریح آیات قرآن هر کسی مقدار ذرهای عمل خوب انجام دهد، به پاداش آن رسید و هر مقدار عمل شر و خلاف مرتکب شود، کیفرش را خواهد دید. بدیهی است که طبق این آیات اگر مقدار خیر در ترازوی سنجش برتری داشته با شد، انسان اگرچه بی نماز، باید اهل نجات باشد.
3. قرآن کریم می فر مایید: "... ثُمَّ رَدَدْناهُ أَسْفَلَ سافِلینَ* إِلاَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ فَلَهُمْ أَجْرٌ غَیْرُ مَمْنُون"؛[2] پس انسان را به پایینترین درجه باز گرداندیم، مگر کسانی که ایمان آوردند و اعمال نیکو انجام دادهاند که برای آنان پاداش تمام ناشدنی است. از آن جا که در این آیه تعبیر به اعمال نیکو شده است، یکی از آن اعمال نیکو نماز است، چه بسا اعمال نیکوی دیگر انسان انجام دهد که مستحق پاداش باشد.
4. در اعمال عبادی آنچه ملاک و معیار پذیرش است، نیت خدایی است؛ یعنی اگر انسان بهترین کارهای عبادی و انسانی، حتی نماز و ... را بدون نیت خدایی و بدون قصد قربت، بلکه با شرک و ریا انجام دهد، مورد پذیرش درگاه الاهی نخواهد بود و اجر و پاداشی به آن تعلق نخواهد گرفت.
با بیان این مقدمات، میتوان گفت: اگر چه نماز آثار و برکات فراوانی دارد که از جمله آن قرب به پروردگار است و انسان بی نماز از این لطف و نعمت الاهی محروم و بی نصیب میماند. نماز ذکر و یاد خدا است و کسی که نماز به پا نمیدارد، از چنین مزایایی بی بهره خواهد بود، اما از آن جا که خداوند خود فرموده؛ تمام گناهان را میبخشد حتی گناه شرک را نیز پس از توبه و عذر خواهی از محضر ربوبیاش خواهد بخشید؛ لذا به صورت قطع نمیتوان گفت آیا ملاک ورود به بهشت نماز است و همه انسانهای بی نماز با هزاران عمل خیر وارد جهنم خواهند شد.
آنچه بیانش در این مقال ضروری است؛ این است که ترک نماز میتواند دو دلیل داشته باشد. یک. انکار آن به عنوان یکی از اعمال عبادی که این انکار و ترک قطعاً موجب عذاب و جهنم است. دو. اما اگر ترک نماز نه از روی انکار که از روی سهل انگاری و تنبلی باشد، این موضوع، مورد بحث است، در این باره پاسخ 375 را مطالعه کنید که مفید خواهد بود.
[1] "...إِنَّ أَوَّلَ مَا یُحَاسَبُ بِهِ الْعَبْدُ الصَّلَاةُ فَإِنْ قُبِلَتْ قُبِلَ مَا سِوَاهَا..."، کلینی، کافی، ج 2، 268، دارالکتب الاسلامیة، تهران، 1365ش.
[2] تین، 5، 6.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin