هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام عاقبتتون به خیر
همین که اسم مقام امنیتی را نمی گوید یعنی دروغ
همین که منبع ندارد یعنی دروغ
▪️همین الان متوجه شدم جمهوری اسلامی سند خونه بنده رو طبق قرارداد ۲۵ ساله به چین واگذار کرده، به جاش یه سرباز چینی قراره بیاد ۲۵ سال برام سوشی درست کنه!
خیلی راحت میشه ادعا کرد
متن قرارداد کلیاتش منتشر شده است
اینکه جزئیات کامل گفته نمی شود به دلیل دشمنان و منافقانی هست که ببینند چگونه تحریم را از سر بگیرند و ما آنها را با ارتباط با چین و روسیه دور نزنیم
👇👇👇
نشان بدهند کجای این قرارداد این اراجیف را برداشت می کنند
سپاسگزار از جنابعالی .. لطفا میفرمایین در این سند بطور کلی چه منافعی برای کشور وجود داره؟
هدایت شده از نجمه کبیریان
#قسمت_دوم
👈برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی چه مفاد و محتوایی نیست؟
- این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقهای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیچ کشوری نیست.
- این سند یک نقشه راه برای همکاریهای جامع دو کشور ایران و چین بوده و لذا حاوی هیچ قراردادی نمیباشد.
- در هیچ کجای سند کمی سازی در خصوص چشم انداز همکاریها اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا راهبردی نشده است و لذا حاوی هیچ رقم و عدد خاصی از جمله در خصوص سرمایه گذاری و یا منابع مالی و پولی نمیباشد.
- این سند ۲۵ ساله نامگذاری شده است تا کلیت برنامه همکاری جامع دو کشور در این بازه زمانی بلندمدت دیده و پیگیری شود. بدیهی است بازه زمانی اجرای هر قرارداد دوجانبه ای بر اساس پیش بینی مندرج در خود قرارداد تعیین میشود.
- در این سند، واگذاری هیچ منطقه و یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبه ای مطرح نبوده و لذا فاقد اعطا هرگونه حق انحصاری است.
- در این سند مدیریت، اداره و یا بهره برداری از هیچ منطقه و یا حوزهای واگذار نشده است.
هدایت شده از نجمه کبیریان
گزارشی از خط زمانی طرح قرارداد با چین از آغاز تا کنون
۳ بهمن ۱۳۹۴:
- سفر رسمی آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین به تهران.
- جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیهای، سطح روابط دو کشور را به «مشارکت جامع راهبردی» ارتقا دادند.
- حسب پیشنهاد طرف ایرانی به منظور تنظیم روابط بلندمدت در بازه زمانی ۲۵ ساله با چین، طرفین در بند ۶ بیانیه مذکور تمایل و آمادگی خود برای رایزنی و مذاکره جهت انعقاد سند همکاری بلندمدت را اعلام نمودند.
- مقام معظم رهبری در دیدار رئیس جمهور چین، «توافق رؤسای جمهوری ایران و چین را برای یک روابط استراتژیک ۲۵ ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز» دانستند.
اسفند ۱۳۹۴ – بهمن ۱۳۹۷:
وزارت امور خارجه در همکاری با وزارتخانهها و نهادهای مختلف داخلی، جلسات متعددی را با هدف احصاء اولویتها، تدوین پیش نویس و مفاد قابل طرح در این سند برگزار نمودند.
۲ اسفند ۱۳۹۷:
دکتر علی لاریجانی، ریاست محترم وقت مجلس شورای اسلامی که در سفر رسمی به چین توسط وزرای خارجه، اقتصاد و رئیس بانک مرکزی همراهی میشدند، در دیدار با آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین، از نهایی شدن پیشنویس سند ۲۵ ساله در آیندهای نزدیک خبر داد.
اسفند ۱۳۹۷- شهریور ۱۳۹۸:
با تکمیل فرآیند بررسیهای داخلی پیرامون سند، پیشنویس سند توسط طرف ایرانی نهایی و آماده ارائه به طرف چینی شد.
۳ شهریور ۱۳۹۸:
دکتر ظریف، وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، پیش نویس برنامه همکاری جامع میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین را به وزیر امور خارجه چین تحویل داد.
فروردین ۱۳۹۹:
- طرف چینی نقطه نظرات خود را بصورت رسمی پیرامون پیش نویس دریافت شده از طرف ایرانی اعلام نمود.
- نظرات طرف چینی در اختیار نهادهای ملی به منظور اعلام نظر قرار گرفت.
خرداد ۱۳۹۹:
متن پیشنویس و جمعبندی وزارت امور خارجه از نظرات نهادهای ملی، به منظور بررسی و تصمیمگیری، به هیأت محترم دولت ارسال شد.
۳ تیرماه ۱۳۹۹:
هیأت محترم دولت به وزارت امور خارجه اجازه داد مذاکرات بر اساس جمعبندی فوق الذکر، برای نهایی کردن و امضای برنامه همکاری جامع میان دو کشور را بر اساس منافع بلندمدت پیگیری شود.
۴ تیرماه ۱۳۹۹:
در وبینار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، طرف ایرانی از ارائه نقطه نظرات پیرامون اصلاحات طرف چینی بر پیشنویس سند در آیندهای نزدیک خبر داد.
شهریور ۱۳۹۹:
دومین پیشنویس سند از سوی طرف ایرانی به طرف چینی تحویل داده شد.
۱۹ مهر ۱۳۹۹:
دکتر ظریف؛ وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، ابعاد مختلف این سند و چگونگی پیشبرد آنرا با همتای چینی تبادل نظر نمودند.
نیمه اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی نظرات خود را پیرامون برنامه همکاری جامع به طرف ایرانی اعلام نمود.
۲۰ اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی اعلام آمادگی نمود در صورت نهایی شدن پیشنویس برنامه همکاری جامع، در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران سند مذکور به امضا برسد.
اسفند ۱۳۹۹:
وزارت امور خارجه مراتب را همراه با ارزیابی و پیشنهادات لازم به منظور تصمیمگیری به مراجع عالی کشور اطلاعرسانی نمود.
۲۷ اسفند ۱۳۹۹:
تائید مراجع عالی کشور برای امضای برنامه همکاری جامع موسوم به ۲۵ ساله، توسط وزیر امور خارجه کشورمان در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران، به وزارت امور خارجه ابلاغ شد.
۷ فروردین ۱۴۰۰:
برنامه جامع همکاری فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، به امضای وزرای امور خارجه دو کشور رسید.
۲۴ دیماه ۱۴۰۰
آغاز اجرایی قرارداد
سلام
#سوال
اینکه پهلوی رو با جمهوری اسلامی قیاس میکنند به نظرم منطقی نیست چون دنیا درحال پیشرفت هست
بنده دنبال قیاس پهلوی با کشورهای هم تراز وهم زمان خودش هستم
میشه مستنداتی ارائه بدید؟
البته شکی بر این ندارم که جمهوری اسلامی باتمام مشکلاتش از پهلوی بهتر کار کرد.
هدایت شده از نجمه کبیریان
این استدلال به هیچ وجه یک استدلال صحیح نمی باشد زیرا :
1⃣ اساسا در رژيم شاهنشاهي وابسته به غرب ، امكان هيچ گونه رشد و پيشرفتي از سوي غربي ها به ايرانيان داده نمي شد.
2⃣ به جرعت می توان گفت که اگر هزار سال هم اين رژيم در ايران بر سر كار بود امكان نداشت به رشد و پيشرفت در علوم و فنون دست يابد.
3⃣ البته ما قبول داريم كه در آن مقطع مظاهري از رشد و پيشرفت در ايران توسط پهلوي ها وارد كشور شده بود اما واقعيت اين است كه چنين رشدي يك رشد و پيشرفت وابسته به غربي ها بود كه تنها زمين ، نيروي انساني و برخي مواد اوليه برای ايراني ها بوده و فراتر از آن ايرانيان هيچ نقشي در علوم و فناوري ها نداشت.
4⃣ كارگر بي سوادي كه تنها هنرش بستن پيچ يك قطعه صنعتي پيچيده است كه هيچ كس نمی تواند بگوید او بخاطر این کار ، طراح و سازنده اين قطعه است و حتي با گذشته صد سال او نمی توانست به علم ساخت آن دستگاه و راز سيم پيچي ها و مدار پيچيده آن دست پیدا کند.
5⃣ با نگاهي به كليت صنعت كشور در دوران پهلوي مي توانيم به سادگي در يابيم كه در آن مقطع وابستگي ، يك ركن اصلي و اساسي بود و متخصصان و تكنيسين هاي بيگانه در گوشه گوشه كشور حضور داشتند و ايرانيان صرفا نقش كارگراني را بازي مي كردند كه تفاوتي با ربات هايي كه به تدريج در صنايع جايگزين نيروي انساني مي شود نداشتند.
6⃣ حتي اگر نيروگاه هاي اتمي كشور ما در اين مدت مي توانست راه اندازي شود ، هيچ ارزشي براي كشور نداشت و به جاي اينكه بتواند مانع از خروج سرمايه هاي ملي گردد به دليل وابستگي دائمي ايران در فناوري اين نيروگاهها ، خروج دائمي سرمايه هاي ملي ، امري اجتناب ناپذير بود.
7⃣ با گذشت زمان این وابستگي ها تبعات ديگري هم به همراه می آورد مثل اينكه در صورت كوچكترين مخالفتي از سوي ايران ، غربي ها به راحتي با دست كشيدن از مديريت يك نيروگاه و نه حتي تعطيلي آن ، مي توانستند دولت را مجبور به اطاعت از خود كرده و بدين ترتيب جلوه ديگري از استعمار نوين خود را به رخ ايرانيان بكشند.
8⃣ امروز ما علم و فناوري داریم، و نه صرفا تجهيزات و دستگاه هاي پيشرفته.
9⃣ اگر این پیشرفت ها نتیجه گذر زمان است و نه انقلاب اسلامی چرا در عراق یا افغانستان و.... این پیشرفت ها حاصل نشده است ؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
شاید کسانی بگویند که چرا ایران را با عراق مقایسه می کنید ؟
در پاسخ باید گفت :
چون ایران و عراق قبل از انقلاب تقریبا هم سطح بوده اند و برای ژاندارمی منطقه رقابتی بین شاه ایران و صدام وجود داشته است
الان ما انقلاب کردیم و آنها نکردند
کدام یک جلو تریم ؟
در انقلاب ایران و بعد هم در جنگ تحمیلی ما کمتر از نیم میلیون کشته دادیم اما عراق تنها در حمله آمریکا بیش از یک میلیون کشته داده است
هنوز هم که هنوز است از فتنه غربی ها در امان نیستند
اما ایران چطور ؟
امروز ما یک کشور هسته ای هستیم – یک کشور فضایی هستیم – در علم پزشکی جزء چند کشور اول دنیا هستیم – یک کشور موشکی هستیم – در علم نانو جزء چند کشور اول دنیا هستم – جزء چند کشور اول سد ساز دنیا هستیم و...
اما آنها چه چیزی دارند؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
خالی از لطف نيست نامه آیت الله خویی به آیت الله خمینی در سال ۱۳۵۶ را که آن موقع به هیچ وجه قبولش نداشتیم را دوباره مرور کنیم و با توجه به شرایط کنونی قضاوت کنیم.
گزیده ای از نامۀ تاریخی
آیت الله العظمی خویی به آیت الله خمینی در سال ١٣۵۶ دربـارۀ "مضرات تشکیل حکومت اسلامی" که بسیار قابل تأمل است و به طور عجیبی پیش بینی های او به حقیقت پیوسته است.
١- در صورت تشکیل حکومت دینی دیگر ادیان هم ترغیب میشوند که حکومت دینی خود را تشکیل دهند و در نتیجه نزاعهای دینی آغاز خواهد شد.
٢- زمانی که روحانیون پا بهحکومت بگذارند دیگر عیوب خود را نمیبینند و شروع به توجیه کردن معایب میکنند تا فسادها را نادیده بگیرند.
٣- مسند روحانیت از ابتدا مسند مبارزه با فساد بوده است و مسندِ حاکمان همواره توأم با فساد ، با تشکیل حکومت دینی در درجۀ اول مسند مبارزه با فساد را از دست میدهیم و دوم روحانیت را هم به فساد میکشانیم حتی اگر هم فاسد نشویم مردم مفاسد را به حساب روحانیت خواهند نوشت.
۴- علم حکومتداری یک علم بسیار پیچیده است و روحانیون از این علم کاملاً تهی هستند ، ورود بدون علم و تجربه به این حوزه بدون طی مراحل آن باعث آبروریزی بزرگی برای روحانیون خواهد شد زیرا صرف اینکه روحانیون انسانهای خوبی هستند دلیل نمیشود که هر علمی را بلد باشند.
۵- آرزوی همۀ ما تبعیت حکومت از دین است،در حالیکه اگر حکومت را در دست بگیریم به تبعیتِ دین از حکومت دچار خواهیم شد و گاهی برای از دست ندادن قدرت باید حکم دین را نقض کنیم.
٦- چون مردم ، ما را جانشین امام زمان تصور می کنند انتظار دارند حکومت دینی ما هم همان عدالت را در جامعه برپا کـنـد و اگر نتوانیم مردم نسبت به دین سست عقیده میشوند.
٧- اکنون که مناصب حکومتی را در اختیار نداریم اینهمه اختلاف نظر بین ما وجود دارد و اگر به حکومت برسیم اختلاف نظرها باعث چندپارگی دین و آسیبهای بسیار بزرگی به جامعه میشود.
٨- ما چون فقیهان خوبی هستیم دلیل نیست به علوم دیگر مانند مدیریت هم تسلط داشته باشیم زیرا اسلام را در طول چندین قرن همین حوزه های علمیه زنده نگه داشتند نه حکومتهای دینی.
٩- اکنون که دست ما به حکومت نرسیده است اطرافیان ما چه کارها که نمیکنند وای به آنروز که دستمان به حکومت برسد خودتان خواهید دید چه آبروریزی بزرگی برای مرجعیت و دین اسلام به یادگار خواهیم گذاشت.
١٠- کسانى که مناصب حکومتى را در اختیار دارند فریبکارى و دروغ گویى را از لوازم اولیۀ شغل خود مىدانند پس علماى دین باید از این مناصب بپرهیزند زیرا اگر بخواهند پايبند راستى باشند امورشان نمىگذرد و اگر هم بخواهند مثل بقیه سیاستمداران هرجا که صلاح دیدند دروغ بگویند موجب بىاعتقادى مردم به حکم دین خواهند شد.
١١- حتی گاهی مردم وقتی از دست حکومتها به تنگ میآیند به روحانیت پناه می آورند و اگـر حکومت در دست ما باشد پس این دسته از مردم شکایت خود را کجا ببرند.
برگی از تاریخ معاصر ایران
هدایت شده از نجمه کبیریان
با سلام،
چنین نامه ای جعلی است و هرگز مرحوم آیت الله خویی چنین نامه ای ننوشته اند.
ایشان ولایت فقیه و حکومت اسلامی را قبول داشتند و حامی انقلاب و امام خمینی رحمه الله بودند،هر چند ممکن است اختلاف نظرهای کوچکی هم با یکدیگر داشته اند.
1️⃣هیچ اشکالی ندارد که ادیان دیگر هم از انقلاب ما الگو بگیرند و تشکیل حکومت دهند،جنگ ما با حکومتهای طاغوتی است نه ادیان.
2️⃣روحانیت واقعی همیشه عیوب خود را می بینند و توجیه نادر ست نمی کنند و همیشه بزرگ ترین منتقد و مبارز با فساد خواهند بود.
3️⃣مسند روحانیت همیشه مسند مبارزه با فساد باقی می ماند و اگر حوزه های علمیه مراقب باشند به فساد هم کشیده نمی شوند.مردم هم باید بصیرت پیدا کنند تا همه فسادها را گردن روحانیت نیاندازند.
4️⃣البته برخی روحانیون حکومت داری و سیاست را نمی شناسند ولی اینگونه نیست که تمام روحانیون با سیاست نا آشنا باشند.آیات و روایات پر از مسائل مربوط به سیاست و حکومت است.
5️⃣دین و حکومت جدای از هم نیستند،حکومت دینی،اصل دین را هم می تواند به اوج خود برساند.
6️⃣مردم باید آگاه شوند که انتظار اجرای کامل اسلام و عدالت از حکومت اسلامی فعلی صحیح نیست و اجرای کامل دین و عدالت در زمان ظهور آقا امام زمان علیه السلام خواهد بود.
7️⃣اختلاف نظرها در امور دینی بین علما اساسی و کلی نیست بلکه بیشتر در جزئیات است،پس مشکل آنچنانی در امر حکومت پیش نمی آید.
8️⃣البته باید علم مدیریت و سیاست را هم روحانیون آموزش ببینند،هر چند اساس و کلیات آنها را در قرآن کریم و احادیث داریم.
9️⃣بسیاری از روحانیون به منصبهای حکومتی رسیده اند و پاک زندگی کرده اند،امام خمینی،امام خامنه ای،شهید مدرس،شهید بهشتی،شهید باهنر،آیت الله مشکینی و...
0️⃣1️⃣سیاست مستلزم دروغ و حقه بازی نیست،آن سیاست غیر دینی است که باید پر از دروغ و فریب باشد،پیامبر اکرم(ص) و امیرالمؤمنین(ع)،حکومت بدون دروغ و فریب داشتند.
1️⃣1️⃣روحانیت همیشه پناه و ملجاء مردم باقی خواهد ماند،چه حکومت دینی باشد یا نباشد.
🔵البته ما انکار نمی کنیم که برخی از روحانی نماها که لباس روحانیت را دزدیده اند وارد سیاست و حکومت شده اند، و بافساد خود آسیب زیادی به جامعه و اسلام وارد کرده اند.
#جهادتبیین ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin