18.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوال
چرا احمدی نژاد عضو مصلحت نظام مونده با این حرف ها اصلا راست میگه یا دروغ میگه
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام.
🔷️ عضویت در مجمع تشخیص، لزوما اعمال نظر در باره ی وظائف مجمع نیست بلکه در این حوزه امورات تخصصی بررسی و کارشناسی میشوند و سپس با اکثریت آراء ابلاغ میگردند.
❌️ قطعا در اکثریت آراء نقش محمود احمدی نژاد صفر است و جایگاه ندارد.
♦️اینگونه افراد وقتی در عرصه های عیان حاضر باشند مردم فهیم بهتر متوجه ی تفکرات فاسد آنان میشوند و برای مردم و نظام خوب است.
❌️احمدی نژاد برخی کلمات حق را با مبانی فکری و قلدری اش بهم می آمیزد و به خورد افکار میدهد و در نظر ما ایشان در مقابل اصل ولایت ایستاده است.
لذا شنونده باید عاقل باشد.
❌️ عضویت احمدی نژاد در مجمع، مانند حروف والی هست!!!
#یازینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
❌ #شبهه: طالقانی و امام خمینی ره هم حجاب اجباری را قبول نداشتند.
✅ #پاسخ👇
حضرت امام خميني ره از ابتداي شكل گيري مبارزات خويش به صورت صريح و قاطع بر لزوم رعايت صحيح آموزه ها،ارزشها و موازين اسلامي تاكيد داشتند و در بيانات و مصاحبه هاي متعدد آزادي و ترقي جامعه را در چارچوب رعايت ارزش هاي مترقي اسلامي مي داستند و در مورد حجاب نيز تصريح مي نمايند اسلام با آنچه خلاف عفت است مخالفت دارد.و ما آنان را دعوت مىكنيم كه به حجاب اسلامى روآورند.
پاسخ تفصيلي👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/18
🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅
امام خمینی (س) - در اندیشه امام خمینی: حجاب مخالف آزادی نیست👇
http://www.imam-khomeini.ir/fa/n153806/%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C
.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
م آقاملکی:
#پاسخ
برای تبیین بهتر این سوال لازمه که منشأ شبهه حجاب اجباری از دیدگاه امام خمینی و آیتالله طالقانی بررسی بشه، بعد به نظرات امام و رهبری اشاره کنیم.
چرا که شبهه التفات امام به حجاب اجباری یا اختیاری سو برداشت هایی بود که بعد از انقلاب و با دوقطبی از صحبتهای آیت الله طالقانی در جامعه منتشر میشد ...
توجه بفرمایید 👇
امام خمینی (ره) در سخنرانی ها و مصاحبه های خود در قبل از پیروزی انقلاب و بعد از آن به ضرورت رعایت پوشش اسلامی در اجتماع تاکید داشته اند. عکس ها و فیلم های به جا مانده از دوران مبارزات انقلابی مردم ایران در قبل از ۲۲ بهمن ۵۷، نشانگر آن است که زنان بسیاری در این انقلاب حضور داشتند که مقید به حفظ حجاب نبودند، هر چند تعدادشان بسیار کمتر از زنان محجبه ای بود که در فعالیت های انقلابی مشارکت داشتند.
حضرت امام خمینی از ابتدای شکل گیری مبارزات خویش به صورت صریح و قاطع بر لزوم رعایت صحیح آموزه ها،ارزشها و موازین اسلامی تاکید داشتند و در بیانات و مصاحبه های متعدد آزادی و ترقی جامعه را در چارچوب رعایت ارزش های مترقی اسلامی می داستند و در مورد حجاب نیز تصریح می نمایند اسلام با آنچه خلاف عفت است مخالفت دارد.و ما آنان را دعوت می کنیم که به حجاب اسلامی روآورند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، در ماه های نخست، نسبت به زنان، درباره حجاب، محدودیت های خاصی اعمال نمی شد. در روزنامه های آن ایام، تیترهای فراوانی از قول مسوولان انقلاب وجود دارد که تصریح کرده اند اجباری در باره حجاب وجود ندارد. حتی در یکی از شماره های روزنامه اطلاعات به نقل از دادستان کل انقلاب آمده است که "مزاحمان خانم های بی حجاب، ضد انقلابی هستند."
بارها و بارها مسألهی حجاب و حکم شرعی آن توسط نویسندگان محترم، مطابق نظر فقهای شیعه بیان شده و حکم وجوب ضروری آن برای زنان مسلمان بیان گردیده، اما عدهای با انتخاب گزینشی سخنان مرحوم آیتالله طالقانی و امام خمینی (ره)در اوائل شکلگیری نظام اسلامی و عدم تبیین شرایط حاکم در آن زمان، قصد دارند این مسالهی مهم را در حاشیه قرار داده و از سخنان ایشان، آنچه مقصود خودشان هست، برداشت کنند.
بحث حجاب اجباری از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی مورد توجه بسیاری از فعالان سیاسی و اجتماعی قرار گرفت و روزهای سرد ۱۵ تا ۲۷اسفند سال ۵۷ با تنور این مسئله به شدت داغ شد. حضرت امام(ره) در این روزها در اقدامی با صلابت از وضعیت حجاب در ادارات دولتی گلایه کردند و خواستار سامان دهی فوری به این اوضاع شدند.
ایشان در این باره فرمودند: «الآن وزارتخانه ها- این را میگویم که به دولت برسد، آنطوری که برای من نقل می کنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامی نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانههای اسلامی نباید زن های (بی حجاب) بیایند، زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعی ندارد بروند اما کار بکنند، لکن با حجاب شرعی باشند، با حفظ جهات شرعی باشند.»
در آن روزها بسیاری از مذهبیون بر این باور بودند که حجاب مدنظر امام صرفا «چادر» است که تلاش آیت الله طالقانی نیز در تصحیح این طرز تفکر برای عموم جامعه بود. پس از این اعلام نظر امام بود که واکنش برخی از گروه ها به تندترین شکل ممکن بروز کرد و تجمعات و راهپیمایی ها در اعتراض به این موضع امام آغاز گردید. متاسفانه پس از اعلام نظر امام، برخی از نیروهای مذهبی با برداشت نادرست از جمله امام، بر این باور بودند که حجاب مد نظر امام تنها چادر است و این موضوع موجب گشت تا در برخی از موارد برخورد تندی حتی با خانم های مانتویی داشته باشند.
این مسئله موجب گشت که آیت الله اشراقی با اظهار نظر خود تا حد زیادی به تنقیح افکار عمومی بپردازد و اینگونه بیان دارد که: «باید قوانین اسلام مو به مو به قدر امکان اجرا بشود... معنای حجاب اسلامی هم چادر نیست. چادر یکی از مصارفش این است که البته بهتر خانمها را میپوشاند... مردم هم نباید هرج و مرج ایجاد کنند و باید در نهی از منکر، منکر را با منکر دیگر دفع نکرد. این اسلام نیست...»
جنجال ها پیرامون این مسئله همچنان ادامه داشت که یک اظهار نظر از سوی آیت الله طالقانی و تایید نظر ایشان از سوی امام خمینی موجب سوء تفاهم فراوان گشت.
طالقانی در تاریخ ۲۰ اسفند ۵۷ در مصاحبه ای اعلام می کنند که: حجاب اسلامی حجاب شخصیت و وقار است و هیچ اجباری هم در مورد آن در کار نیست...مسلما نظر امام هم به مصلحت زنان ما و هم خواهران و دختران ماست و هم مطابق با موازین اصول دین مبین اسلام است... حجاب یک مسئلهی سنتی و تاریخی است در عمق تاریخ ما و تاریخ شرق... اشتباه میکنند خانمهای ما که اگر یک روسری روی سرشان بگذارند اینها از حیثیت آنها کم خواهد شد... حجاب ساختهی من و فقیه و اینها هم نیست، نص صریح قرآن است. آیهی حجاب برای شخصیت دادن به زنان است... آیا این مانع از آن است که کار اداری
هدایت شده از جان من و سید علی💕
داشته باشند؟ نه. مانع از این است که کار فرهنگی داشته باشند؟ نه. به شرطی که در راه خدمت باشد... اصل مسئله این است که هیچ اجباری هم در کار نیست و مسئلهی چادر هم نیست.»
حضرت امام نیز در پاسخ به در پاسخ به یک خبرنگار زن فرانسوی که دربارهی مسئلهی حجاب و اعتراض زنان ایرانی پرسیده بود، پاسخ داد: «همان نظراتی که آقای آیت الله طالقانی فرمودند، مورد نظر من و صحیح است.»
بسیاری با توجه به اجباری نبودن اجبار در نظر آیت الله طالقانی و تایید نظر ایشان توسط امام خمینی، به این نتیجه رسیده اند که حجاب از منظر امام خمینی نیز اجباری نبوده است. اما این افراد به چند نکته مهم توجه نکرده اند؛ اول اینکه مرحوم طالقانی در ابتدای مصاحبه خود اعلام نموده اند که نظر حضرت امام(پیرامون الزامی بودن حجاب) هم به مصلحت جامعه است و مطابق با موازین دین بنابر این آیت الله طالقانی نیز ابتدائا نظر پیشین حضرت امام را پذیرفته بودند.
بارها و بارها مسألهی حجاب و حکم شرعی آن توسط نویسندگان محترم، مطابق نظر فقهای شیعه بیان شده و حکم وجوب ضروری آن برای زنان مسلمان بیان گردیده، اما عدهای با انتخاب گزینشی سخنان مرحوم آیتالله طالقانی و امام خمینی (ره)در اوائل شکلگیری نظام اسلامی و عدم تبیین شرایط حاکم در آن زمان، قصد دارند این مسالهی مهم را در حاشیه قرار داده و از سخنان ایشان، آنچه مقصود خودشان هست، برداشت کنند.
امام خمینی: حجاب، حافظ ارزش زن
«و البته باید توجه داشته باشید که حجابی که اسلام قرار داده است، برای حفظ آن ارزشهای شماست. هرچه را که خدا دستور فرموده است- چه برای زن و چه برای مرد- برای این است که، آن ارزشهای واقعی که اینها دارند و ممکن است به واسطه وسوسه های شیطانی یا دستهای فاسد استعمار و عمال استعمار پایمال می شدند اینها، این ارزشها زنده بشود.» (صحیفه امام، ج۱۹، ص ۱۸۵)
رهبر معظّم انقلاب اسلامی در دیدار با مداحان اهلبیت(ع) دربارۀ مسألۀ حجاب اجباری فرمودند:
«آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّهای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ انشاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همه زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور اینجور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد.
در مقابل همه منکرات، امام همینجور محکم ایستاد. همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، همان وقت کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرفنظر کنیم؛ مایل بودند این تجارت ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند. امام قرصومحکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار میایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود. حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید] که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگتر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمیکنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد یا بیحجاب باشد، تعقیب میکنید». ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمیکنیم، در خانه خودش است، کار شخصی میکند. آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد.»
(بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مداحان 96/12/17)
درحال وایرال شد
#سوال
چرا صدا و سیما قطع کرد برنامه رو.اینکار خلاف صحبت ها جهت اینکه اعتراض را برسانند نیست.مسالمت آمیز و.....دست به سینه و عدم خوشحالی؟!؟!
هدایت شده از مهاجر
❌برداشتهای طیفی وجناحی هیچ اعتباری ندارد اینکه عده ای بخواهند این صحنه را به نفع اعتراض وعده دیگر به نفع موضوعات دیگر حمل کنند اصلا حجت نیست
✳️شخص یا اشخاصی که عملی را مرتکب می شوند خودشان باید علت رفتار خود را توضیح دهند و الا دهها برداشت مختلف ومتناقض می توان از یک رفتار اجتماعی داشت:
https://www.farsnews.ir/news/14010812000208
🔴لکن در هر حال نباید از این اصل غافل شد که :
✅امام علي(علیه السلام) می فرمایند :
💠«اِنّكَ لَمَلْبُوسٌ عليك، اِنَّ الحَقَ وَ الباطِلَ لا يُعْرَفانِ بِاَقْدارِ الرِّجالِ، اَعْرِفِ الْحَقَّ لَعَرِفَ اَهْلَهُ، وَ اَعْرَفِ الباطِلَ تَعْرِفْ اَهْلَهُ»
❇️تو سخت در اشتباهي..تو كار واژگونه كرده اي!!!
تو به جاي اينكه حق و باطل را مقياس عظمت و حقارت شخصيتها قرار دهي،
عظمتها و حقارتها را كه قبلاً با پندار خود فرض كردهاي، مقياس حق و باطل قرار دادهاي،
تو ميخواهي حق را با مقياس افراد بشناسي! بر عكس رفتار كن!
اول خود حق را بشناس آن وقت اهل حق را خواهي شناخت،
خود باطل را بشناس آن وقت اهل باطل را خواهي شناخت.
💠دوستان عزیز دقت کنید :فارغ از این موضوع اگر بخواهیم در اتفاقات مختلف عمل اشتباه سلبریتی هایی که در مواقف مختلف با انقلاب و ارزشهای دینی همراهی نکردند را با نگاه جبهه انقلابی و ارزشی توجیه کنیم و به نفع جبهه انقلاب باز تعریف کنیم بلافاصله با تکذیب آنها مواجه خواهیم شد و لذا آسیب بیشتر خواهد شد.
✅ لذا بهترین روش ،وصحیح ترین پاسخ به این گونه رفتارها ... توصیه وسیره اهل بیت علیهم السلام است. همه باید بدانیم حق وباطل با حمایت و رفتار مشاهیر و سلبریتی هاو سیاسیون و.... شناخته نمی شود. بلکه دیگران را باید حق وباطل تطبیق داد و سنجید. اگر با مسیر حق همراه بودند اهل حق هستند وقابل احترام و الا اهل باطل هستند...