هدایت شده از علی احمدی
#پاسخ
برای بررسی این موضوع چند نکته حائز اهمیت است:
۱- فرض بگیریم که محمدرضا از هواپیمای ۱۲۰ میلیون دلاری چشم پوشی کرده و از روی دلسوزی برای مردم آن را پس داده است؛ اما روزنامه فایننشالتایمز انگلیس، در سال ۲۰۰۹، داراییهای دزدیده شده توسط دیکتاتورهای فراری را بررسی کرده و مبلغ دزدی پهلوی را ۳۵ میلیارد دلار تخمین زده است! چطور میشود که شاه فقط در رابطه با هواپیمای شاهین به یاد ملت افتاده باشد و آن پول عظیم که ارزشش ۳۰۰ برابر ارزش این هواپیما است را به راحتی با خود به خارج بِبَرد؟
۲- یک مسئله دیگر درباره شاهین، این است که اگر شاه چنین حرفی درباره این هواپیما زده، سندش کجاست؟ این مطلب را در کجا و نزد چه کسی عنوان کرده است؟ معمولاً پاسخ سلطنتطلبها این است که این ماجرا در کتاب( نگاهی به شاه) عباس میلانی نوشته شده است؛ اما باید گفت که چنین مطلبی در هیچ کجای این کتاب پیدا نمیشود!
۳- موضوع بسیار مهم این است که طبق قوانین بینالمللی، این هواپیما برای دولت ایران بوده و محمدرضا امکان استفاده از آن را نداشت و نمیتوانست آن را بفروشد!
۴- مطلبی که ماجرای هواپیمای شاهین را جالب میکند این است که خلبانِ شاهین، بهزاد معزی که هواپیما را به ایران برگرداند، اعلام کرد که شاه از این موضوع بیاطلاع بوده و از برگشت شاهین خبر نداشته است!
سلام
#سوال
فرق بین دین.مدهب.فرقه چیست؟
لطفا اگه کسی می دونه جواب بده
هدایت شده از حسین ستوده۲
سلام بزرگوار ،اینجا گروه پاسخ به شبهات هست ،پاسخ سوالات معمولی ومتفرقه را،خودتون با جستجوی ساده در گوگل واینترنت دریافت کنید👇
فرق بین مذهب و دین چیست؟ آیا این دو با هم منافات دارند یا خیر؟ | کتابخانه مجازی الفبا https://alefbalib.com/Metadata/249758/%D9%81%D8%B1%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85-%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%AF
فرق فرقه و مذهب در چیست؟ | کتابخانه مجازی الفبا https://alefbalib.com/Metadata/249757/%D9%81%D8%B1%D9%82-%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
#سؤال
سوالی که میخواستم براتون بفرستم در مورد اصلاحات آرزویی هست
یک عده میگن حضرت امام خمینی در ابتدای انقلاب با اصلاحات ارزی مخالف بودن ، یکی از دلایلشون هم اینه که پدر ایشون خودشون از ملاکین دوران شاه بودن؟
هدایت شده از My Hero
سلام و ادب
#پاسخ 👇⬇️
🔹آقا مصطفی زندگی خود و خانواده اش را از راه کشاورزی اداره میکرد. ایشان املاکی به اندازه امرار معاش و گذران زندگی داشتند. به دلیل جایگاه مذهبی ایشان، رفت و آمد در خانه پدری امام خمینی (س) بسیار زیاد بود و رجال و علما و حتی وزرا و درباریها به دیدار آقا مصطفی میآمدند.
👈پدر امام خمینی (س) به دلیل نفوذی که در میان مردم خمین داشت، همواره مدافع حقوق مردم در برابر حکام و خوانین ظالم بود. ایشان در زمان کشته شدن ناصر الدین شاه در خمین به نشر احکام مشغول بودند.
در آن زمان شاهزاده عبدالله میرزا حشمت الدوله حاکم اراک و در رأس تمام زورمندان آن منطقه بود. مردم از دست زیردستان حشمت الدوله به تنگ بودند و سراغ پدر امام خمینی (س) میرفتند تا از او کمک بگیرند.
🖊علی احمدی
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوال
برای این کلیپ چه توضیحاتی میشه داد؟
هدایت شده از علی احمدی
روز مرد و پدر در تقویم شمسی برابر با سیزدهمین روز از ماه رجب (ولادت حضرت علی) است. اما در ایران باستان نیز روزهایی را به نام روز پدر و مرد جشن گرفته و زنان به همسران و پدرانشان هدایایی را اهدا میکردند
جشن بهمنگان و روز پدر ایرانیان باستان
گروهی از زرتشتیان به انگیزه اثر وهومن(نیک اندیشی) در شیوه رفتار مردان، روز «جشن بهمن گان» را روز پدر می دانند و....
وهومن یکی از امشاپسندان، شش فروزه اهورامزدا است. ایرانیان باستانی دومین روز از دهمین ماه سال را به نام وهومن نامگذاری کردهبودند، هرساله آن را جشن میگرفتند که به نام جشن بهمنگان معروف است.
بر این اساس نظام استبدادگرا، قانونگریز، مردمستیز،سلطهپذیر، خودپسند پهلوی نیز روز تولد
شاه را روز پدر ومرد نامید که
هیچ تناسبی با مردی و مردانگی
نداشت.
🇮🇷بعد از انقلاب نیز روز تولد
امیرالمؤمنین امام علی (ع)
روز مرد نامیده شد.
چرا روز تولد حضرت علی (ع) روز مرد و روز پدر نامگذاری شده است؟
امام علی (ع) بهترین همسر برای حضرت زهرا (س) و بهترین پدر برای فرزندانشان بودند. ایشان فرزندانی نیکو تربیت کردند. فرزندانی که هر یک اسوه و الگویی والا برای مسلمین هستند. حضرت محمد (ص) خود و حضرت علی (ع) را پدران امت اسلام دانستند و فرمودند: أنا وعَلِیٌّ أبَوا هذِهِ الامَّة (من و علی، پدران امت هستیم) (کمال الدین: ص ۲۶۱ ح ۷)
بخش دوم
گوینده باتحقیر مردم ایران را
با عنوان مردم سوزاکی نام
می برد که تحقیر ملت ایران
از خصوصیات خاندان پهلوی
است در آن زمان مردم در
شمال با روسها ودر جنوب
با انگلیسی ها در حال نبرد
بودند که دولت مرکزی حمایتی
از آنها نداشت بلکه رضاخان
برعلیه میرزاکوچک خان وارد
عمل شد تا نوکری خودرابه
انگلیسی ها ثابت کند.
القاب رضا خان
غلامرضا در طول زندگیش به القاب مختلفی خوانده شد. او در جوانی به نام ناحیهای که از آن برخاسته بود «رضا سوادکوهی»، با ورود به نظامیگری به دلیل استفاده از مسلسل ماکسیم به «رضا ماکسیم»، بعدها به «رضاخان» و «رضا میرپنج» و «رضا قلدر»، پس از فائق آمدن بر قیام جنگل «رضاخان امیرپنجه مازندرانی»، پس از کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ «سردار سپه»، بعد از رسیدن به پادشاهی و گزیدن نام خانوادگی پهلوی به «رضاشاه پهلوی» و پنج سال بعد از مرگش «رضاشاه کبیر» خوانده شد.
در دوران پهلوی اول نه تنها
به وضع بهداشت مردم رسیدگی
نشد بلکه این وضع اسفبار
در زمان پهلوی دوم نیز با
آن همه ثروت ادامه داشت.
کمبود امکانات بهداشتی در پایتخت
مردم تهران در طول دوره پهلوی در رنج و عذاب ناشی از کمبود امکانات بهداشتی بهسر میبردند. به عنوان نمونه ثريا اسفندياري، همسر دوم محمدرضا پهلوی در خاطراتش میگوید: «در سال 1333، در تهران فقط يك بيمارستان دولتي وجود دارد كه آن هم فاقد اتاق عمل است. يك بيمارستان هم برای مادران فقير و فرزندانشان پيشبينی شده كه از پنج سال پيش تا حالا، فقط شالوده آن را ريختهاند». او در ادامه خاطرات خود میافزاید: «در سال 1333، از يک پرورشگاه، بدون اطلاع قبلی بازديد میكنم و بچههايی را میبينم كه تمام بدنشان پوشيده از چرک و دمل است». ثریا اسفندیاری این وضعیت را به خانه مرگ تشبیه میکند و مینویسد: «میزان مرگ و مير اين خانه مرگ بهمراتب بيشتر از خانه سالمندان» است.
بخش صدورشناسنامه
نتیجهگیری
رضاشاه که با کودتای انگلیسی
سرکار آمده بود با عرفیسازی
و فرایند مدرنیزاسیون که در
قالب دو قانون «سجل احوال»
و «نظام اجباری» انجام شد،
تلاش کرد سلطه و نفوذ خود
را در همه بخشهای کشور
گسترش دهد؛ همچنین با یکسانسازیهای《 اجباری》
کوشید افراد را از محیطهای
سنتی خارج کند تا با تحدید
قدرت نرم علما و نیز قدرت
عشایر مسلح و گروههای
قومی نامتمرکز، راه برای
دولت متمرکز، مطلق و
یکپارچه باز شود.
🌑
❌ این اقدامات که در چهارچوب
توسعه و مدرنیزاسیون
《 با زور و شلاق زدن مردم》
انجام میشد، دولت را در برابر
جامعه قرار داد و بخش اعظم
توده مردم را نسبت به حاکمیت
بدبین کرد و در نهایت همین
اقدامات وحشیانه نتایج بسیار
منفی برای پهلوی اول رقم زد.
🔴گوینده بازهم باتحقیرمردم
ایران و نادان نامیدن آنهامیگوید
که درزمان وروداتوبوس به ایران
زمان رضا شاه مردم آنرا شیطانی میدانستند
در حالیکه مردم با چنین وسایلی
از زمان مظفرالدین شاه و احمد
شاه آشنا بودند .
🔸 انگلیسها سعی دارند که
همیشه تاریخ ،مردم ایران و
علمای اسلام را وحشی وخود
و نوکرانشان را آقا جلوه دهند
و با همین تفکر در زمان پهلوی
دوم برای مستشاران خود از
رژیم پهلوی حق توحش دریافت
میکرد.
گوینده دائما شلاق زدن رضاشاه
برمردم را برای اجرای هرنوع تغییر
را تکرار میکند تا حکومت
ظالمانه رضا شاه را توجیه کند
در حالیکه مردم ایران تمدن
چندهزار ساله دارند
هدایت شده از علی احمدی
در زمان شاه دیکتاتور (!) بلیط اتوبوس دو ریالی را گران کردند. همین مساله با اعتراض شدید مردم مواجه شد. شیشه های چند اتوبوس شکسته و چندین دستگاه....
🔸اولین اتومبیل در ۲۱ آذر سال ۱۲۸۱ توسط مظفرالدین شاه وارد ایران شد.
به گزارش تین نیوز، شاه که در سفر به فرنگ شیفته این وسیله جدید شده بود، با وجود خالی بودن خزانه، با قرض گرفتن از بانک ملی شاهنشاهی که متعلق به انگلیسی ها بود، اتومبیل نفت سوز مدل ۱۹۰۰ را به قیمت ۴۰۰۰ تومان از فرانسه خرید!
بعد از ماشین جناب شاه قاجار، درباریان به فکر تهیه این وسیله افتادند و انواع و اقسام مدل های مختلف به نام های رعو، ناش، لافایت، فورد، پابه دا، اسکن سدان، رولزرویس و... پا به ایران گذاشتند.
🔸در دوران احمدشاه، نوعی خودرو جمعی میان تهران و بعضی از شهرستان ها طی طریق می کرد که به آن «ترن رونار» یا «قطار روباه» می گفتند. در کتاب «تهران به روایت تاریخ» در این باره نوشته شده است: «این وسیله عجیب و کم نظیر، چیزی بین قطار و اتوبوس بود و مانند قطار از ۲ قسمت تشکیل شده بود. قسمت موتوری آنکه اختصاص به راننده و احیاناً کمک راننده داشت، به طور مستقل با چهارچرخ در قسمت جلو قرار داشت و به دنبال آن واگن مخصوص مسافران بسته می شد که بر روی ۶ چرخ حرکت می کرد. این وسیله بیشتر مورد استفاده خارجیان مقیم ایران قرار می گرفت.»
در همین سال هاست که مشدی ممدلی، تصدیق اتومبیل چی گری دریافت کرد و شعر معروف «ماشین مشتی ممدلی» را مرحوم غلامرضا روحانی (اجنه) سرود و مرحوم جواد بدیع زاده آن را خواند و به روزگار ما رسید.
هدایت شده از علی احمدی