هدایت شده از جان من و سید علی💕
سیدعادل مکتوفی:
#شبهه👇
بزرگترین دلار صددلاریه ۱ گرم وزنشه ۳٫۵میلیارد دلار۳۵ تن وزنشه...
طلای ۱۸عیار بخوای باهاش بخری ۷۰تن طلا میشه
حالا حساب کنید توی توافق قبلی، اوباما ۱۵۰میلیارد دلار به ایران داد ،
ترامپ کفت۱۷۰هواپیمای ترابری c130 ارتش دلارها رو اوردن تهران ،آیاشما تغییری دروضعیت معیشت مردم دیدین؟؟؟ جواب: خیر
پس الانم دلخوش نباشید این وضعیت معیشتی مردم بخاطر کمبود پول نیست عمدی صورت می گیره.
با۱۵۰میلیارد دلار اوبامامیشد۱۰۰تابرج خلیفه دبی ساخت
یا ۳۵۰ بار بین ایران و چین رو راه آهن ساخت
با ۸۰میلیارد دلارمیشه تمام ناوهای هواپیمابردنیا روخریدباتجهیزاتش
عزیزان !!این فقرمردم ایران عمدیه هیچ تغییری ایجاد نخواهدشد،....
#پاسخ👇👇
🔴 این متن آمیزه ای از راست و دروغ و مبالغه است.
🔹 اوباما مدعی بود که با توافق هسته ای، 150 میلیارد دلار از اموال ایران که حاصل فروش نفت و ... بوده و در بانک های مختلف جهان مسدود شده است، آزاد خواهد شد.
👈 ترامپ این مطلب را گرفته و بارها مدعی شده که اوباما 150 میلیارد دلار به ایران پول داده! این ادعای کذب ترامپ با واکنش های مختلفی از درون آمریکا مواجه شده است.
➕ از جمله سناتور «تیم کین» می گوید: «توافق هستهای حتی یک پنی هم به ایران پول نداد؛ بلکه تنها پولهای خودِ ایران را که در بانکها بلوکه شده بود، آزاد کرد. اما او (ترامپ) اکنون میخواهد ۵ میلیارد دلار از جیب مالیاتدهندگان آمریکایی برای ساخت دیوار هزینه کند.»
🔴 بنابراین، یک دروغ این است که اوباما به ایران پول داده.
🔹تنها پولی که با هواپیما از آمریکا به ایران منتقل شده، مبلغ 1.7 میلیارد دلار بوده که این مبلغ بخشی از بدهی دولت آمریکا به ایران بابت لغو یک قرارداد تسلیحاتی در دهه ۱۹۷۰ میلادی است. اصل بدهی هم حدود 10 میلیارد دلار است که تنها همین یک بخش کوچک به ایران منتقل شده.
🔴 دروغ دوم، انتقال دلارها با 170 هواپیمای c130 است!
🔹 عدد 150 میلیارد دلار، عددی مورد اتفاق نیست بلکه میزان اموال مسدود شده ایران در خارج از کشور را بین 20 تا 100 میلیارد دلار تخمین زده اند.
👈 که از این مبلغ هم، معلوم نیست چه مقدار از آن پس از امضای برجام آزاد شد و چه مقدار هنوز مسدود است.
🔴 دروغ سوم، تاکید و تصریح بر عدد 150 میلیارد دلار است که هیچ منبع رسمی آن را تایید نکرده.
🔹 امکان ساخت 100 برج خلیفه با 150 میلیارد دلار و خرید تمام ناوهای هواپیمابر دنیا با 80 میلیارد دلار هم کذب است.
👈 برج خلیفه که با هزینه 1.500.000.000 دلاری ساخته شده، در سال 2010 گشایش یافته، مسلماً با این مبلغ در سال 2022 نمی توان یک برج معادل برج خلیفه ساخت.
👈 ارزان ترین ناوهواپیمابر 4.5 میلیارد دلار و گران ترین آن 13.5 میلیار دلار. اگر متوسط قیمت هر ناو را 9 میلیارد دلار بگیریم، و با توجه به اینکه هم اکنون 25 ناو هواپیمابر در جهان فعالیت دارند، روشن می شود که با 80 میلیارد دلار نمی توان تمام ناوهای هواپیمابردنیا را خرید.
✅ نکته درست متن فوق این است که به توافق هسته ای و امضای برجام نباید دلخوش بود. همان نکته ای که رهبر حکیم انقلاب بارها و بارها بر آن تاکید کرده اند.
👈 اما اینکه بگوییم مسئولین مملکت می خواهند مردم را در فقر نگه دارند، یک اتهام بی دلیل و مدرک است. تمام دلیل متن فوق برای اثبات این اتهام، دریافت 150 میلیارد دلار از آمریکاست که مشخص شد این ادعا به طور کلی صحیح نیست.
❗ البته قبول داریم که سوء مدیریت، خیانت برخی مسئولین، عدم روحیه جهادی و انقلابی، اشرافی گری و فاصله گرفتن از مردم و متن جامعه، از جمله آفاتی بود که دولت قبل با آن دست به گریبان بوده و لطمه های سهمگینی بر اقتصاد و معیشت مردم وارد ساخت.
👈 اما به لطف الهی و انتخاب صحیح مردم، اقدامات دولت سیزدهم در عرصه های مختلف، امیدبخش روزهای سربلندی ملّت ایران است.
https://www.isna.ir/news/98041407153/
https://www.yjc.news/00RxqL
https://www.yjc.news/00SNGN
#جهاد_تبیین
✅خانواده هاي حاضر در حال فروپاشي هستند و ما دنبال تشويق و ايجاد خانواده هاي تازه ايم!
✍️ محمد رضا زائری
جوانان خودمان دارند بي دين مي شوند و ما تلاش مي كنيم جوانان خارجي را با دين آشنا كنيم!
شغلهاي موجود دارند ورشكسته و تعطيل مي شوند و ما شعار راه اندازي شغل جديد مي دهيم!
چرا اين جوري هستيم؟
چرا هميشه نقد را ول مي كنيم و به نسيه مي چسبيم؟
#شبهه وجواب لطفا
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام
#پاسخ👇
✅🌴 ببینید ما باید قبل از هر چیز به عوامل مهمی توجه کنیم که علت دوری از دین می شود که در این خصوص فضا و محیط خانوادگی نیز بسیار موثر است.
🔷🍀 در مرتبه بعد محیط اجتماعی مهم است و این که دوستان و رفقای فرد چه کسانی است و با چه فضا و محیطی زندگی می کند. سوم هم نظام آموزشی است که از مهدکودک تا نظام آموزش و پرورش و بعد فضای دانشگاهی و حتی صدا و سیما و مطبوعات و رسانه هم نظام آموزشی را تشکیل می دهد.
عامل مهم دیگر به عقیده بنده ، عدم توجه ما به نشاط و شور خاص دوره جوانی است به این معنا که به هر حال باید به مطالبات و حرف های نسل جوان توجه کرد به خصوص مدیران و مسئولان ما باید به این مهم توجه کنند تا به خاطر عدم توجه و غفلت ما زمینه دین گریزی برخی جوانان فراهم نشود.
♦️🍀 نکته قابل توجه دیگر در این باره ، تلقین ناکارآمدی دین است که گاه به صورت عامدانه یا جاهلانه و ناخواسته از سوی برخی رسانه های جمعی صورت می گیرد و این مساله در باور نسل جوان تاثیر می گذارد.
به ویژه در زمانه فعلی که زمانه استفاده از فضای مجازی است، ایجاد شک و تحیر و شبهه بسیار صورت می گیرد که باید به این سوالات و شبهات پاسخ داد و در این باره دین داران وظیفه مهمی بر عهده دارند.
🌴🍀 گاهی در مواجهه با یک جوان به ظاهر مخالف ما نیاز نیست که حتماً مشکل او را اعم از اقتصادی و غیره حل کنیم بلکه همین که به او احترام گذاشته و محبت آمیز و تواضع آمیز با او برخورد کنیم، بی شک این ها تاثیرش را می گذارد و باعث جذب بیشتر او به دین و دینداران می شود، ضمن آن که به هر حال ما در حد نیاز و بر اساس آموزه های دینی و توصیه های اهل بیت(ع) نباید از اصل تسامح و تساهل نسبت به نسل جوان غافل شویم
من معتقدم که با توجه به دستاوردهای نظام و شرایط محیطی و سیاسی در تحلیل مجموعه داده ها و عوامل به این نتیجه می رسیم که جامعه ایرانی گرایش به دینداری داشته ، دارد و خواهد داشت چه آن که اساساً دین در ذات و هویت ایرانی است و با پیدایش نظام جمهوری اسلامی ایران اتفاقاً این گرایش به دین داری بیشتر هم شده است.
🔷🍀 عموم جوانان امروز کشور ما ممکن است که در گرایش های دینی، تفاوت هایی با هم باشد اما دین گریز نیستند ، چه آن که حضور خیل عظیم جوانان در محافل و مجالس مذهبی به خصوص در مناسبت هایی چون شب قدر، دعای عرفه و ... نشان از دین داری صحیح نسل جوان است و حتی بنده می گویم دینداری نسل جوان امروز محکم تر از نسل گذشته است
🔷 چون نسل امروز در بین شبهات و شک و حیرت است و دین داری در این وضع بی شک سخت تر از قبل است، از سویی همین جوان با مباحث مربوط به دین گریزی ، شبهات و تبلیغات سوء رسانه های ضد انقلاب و یا محافل روشنفکری معاند مواجه است.
♦️🍀رسانه های دشمن یا وابسته به بیگانه نیز امروز مثلاً کشف حجاب یک دختر جوان را بیش از حد بزرگ نمایی کرده و چنین القا می کنند که جوانان امروز ایران از نظام اسلامی و به طور کلی دین و مباحث دینی خسته و بریده شده اند ، البته شاید معدود افرادی چنین باشند اما کلیت جوانان امروز کشور همچنان علاقه مند به دین و نظام هستند و در مواقع لزوم حضور مستحکمی در صحنه دفاع از انقلاب و نظام و اسلام دارند.
سید عادل مکتوفی
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
تقریبا دیگر امیدی به اصلاح نیست!
سلام لطفا پاسخ شبهه را بفرمائید باتشکر از ✍🏻 دکتر محسن رنانی , استاد دانشگاه اصفهان
نه این که [نظام] نخواهد اوضاع بهتر شود، حتما میخواهد، اما دیگر توانش را ندارد. خیلی دلشان میخواهد بشود، اما نظام تدبیر چنان از اندیشمندان واقعی و انرژی خِرد جمعی تخلیه شده و چنان در محاصره رانتخواران قرار گرفته است که دیگر توان ایجاد تغییر ندارد.
از یکسو، ناکارآمدی سیستمی به همراه فساد رانتی، از درون، تمام انرژی نظامِ تدبیر را میمکد، و از سوی دیگر اندک انرژی باقی مانده نیز صرف تنشها و درگیریهایی میشود که خودش با بیرون درست کرده است.
بدون تغییرات ساختاری و افقگشایی، امکان برون رفت از این باتلاق برای حکومت وجود ندارد. اما افقگشایی نیز نیازمند اعتماد به نفس و انرژی روانی عظیمی است که دیگر در ساختار قدرت دیده نمیشود.
از بس همهچیز را بزک کردهاند، خودشان هم خوب میدانند که پشت صحنه چقدر خالی است و برای همین از ریسمان سیاه و سفید هم میترسند.
امتحانش ساده است؛ به آنها میگوییم نمیخواهد همه بحرانهای بزرگ کشور را حل کنید، فقط یک کار کوچک را به طور کامل و تا رسیدن به نتیجه مطلوب، انجام بدهید تا معلوم شود اصلا این سیستم هنوز زنده و پویا است یا در سراشیبی اضمحلال است.
در مهر ۱۳۹۵ گفتم حکومت دارد از مرحله امکان اصلاح عبور می کند و اگر میخواهد توانایی و پویایی خودش را به آزمون بسپارد فقط تکلیف بحران در یک مساله (بحران در صندوق های بازنشستگی و تامین اجتماعی) را حل کند. اگر توانست، آنگاه بقیه حوزه ها را هم می تواند.
الان میگویم نه تنها بحران صندوقهای تامیناجتماعی را، نه تنها بحران آب را، نه تنها بحران انرژی را، نه تنها بحران تورم را، نه تنها بحران بیکاری را و ... نمی تواند بلکه مشکلات خیلی سادهتر را هم نخواهد توانست حل کند.
مثلا حل مساله آلودگی محصولات کشاورزی به کود و سموم شیمیایی را؛ یا حل مساله تصادفات و کشتههای سنگین رانندگی را؛ حتی کمتر از آن، پلاک نکردن خودروهای غیراستاندارد خودروسازهای داخلی را؛ همین چند مساله کوچک و ساده را هم نخواهند توانست.
⭕️ میدانید چرا؟
چون «سرمایه اجتماعی» حکومت تمام شده است.
سال ۱۳۸۱ گفتم «سقوط سرمایه اجتماعی» آغاز شده است؛ ولی حالا عرض میکنم سرمایهاجتماعی حکومت «تمام شده است».
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
دین و دین داران عامل مهمی در ارتقای سرمایه اجتماعی جامعه به شمار می روند.
خوشبختانه در این چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به برکت انقلاب و پیدایش و بسط نظریه بازگشت به معنویت و اسلام و معارف اهل بیت(ع) سرمایه اجتماعی ما افزایش یافته است و گرایش به دین داری نیز رشد محسوسی کرده است و دینداری صحیح اگر تبلیغ و ترویج شود، قطعاً بر میزان سرمایه اجتماعی ما نیز افزوده می گردد.
بقای نظام و حاکمیت ما منوط به دینداری هر چه بیشتر و عمیق تر مردم از جمله همین نسل جوان است و به لطف الهی سرمایه اجتماعی بزرگی ، امروز در اختیار ماست که امیدوارم همه به خصوص مسئولان قدردان آن باشیم و با خدمت صادقانه و بهتر و حل مشکلات و نیز درک درست جوانان و نیازهای آن ها زمینه ای فراهم کنیم که اگر معدود دین گریزی هایی هم هست این ها برطرف شود
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام وادب
#پاسخی_دیگر👇 از استاد بزرگوار جناب حسینی
🔷 این جملات دارای یک شرط اولیه غلط است.
آیا هیچ توجهی به حفظ وضع خانواده های موجود نمی شود؟
آیا به حفظ مشاغل فعلی هیچ توجهی نمی شود؟
آیا به اعتقادات جوانان هیچ توجهی نمی شود؟
جواب این است که حجم توجهی که به موارد بالا می شود نسبت به آنچه به موارد مشابه خارجی انها می شود بیشتر و بسیار بیشتر است.
♦️ نمی توان گفت که ما داخل را رها کردیم و تنها به خارج نگاه می کنیم. هر چند ما در هر دو جبهه باید بهتر و بیشتر کار کنیم.
#جهاد_تبیین
#ابر_گروه_براهین