هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
از مظلومیت مردمی همبن بس که در جوار مردمی مسلمان دیگه دچار بلایای طبیعی از یک نوع و از یک قدرت و خسارت یکسان میشود ولی تزویر رسانه ها اجازه نمیدهد صدای این ملت مظلوم شنیده شود .
همه خبرها اکثرا حول محور ترکیه و مردمش میچرخد
در حالیکه دو شهر حلب و حماء که هنوز زخم شرارت خونریزیهای تکفیریها از کوچه و پس کوچه های آن از درو دیوارش کاملا پاک نشده
با تله ای از خاک و آوار تبدیل شده است .
چندین نفر بیش از ۸ نفر از خویشان نزدیک یک مقام عالیرتبه سیاسی دولت سوریه زیر آوار کشته میشوند اما صدایی شنیده نمیشود
چرا؟ ؟؟ چون رسانه های تزویر نمیگذارند صدای کسانیکه مخالف منافع استکباری آنهاست شنیده شود
جهان کلا از سوریه غافل شده است و بسی تاسف از این جهانی که مدعیان و گنده لاتهای حاکم در برخی از کشورها دم از حقوق بشر و انسانیت میزنن .
اکثر توجه رسانههای جهان و کمکهای بشردوستانه بین المللی و اعزام نفرات سایر کشورها به سمت ترکیه است!
در حالی که تخریب و کشتههای دو کشور تقریبا یکسان است! این موضوعی سندی دیگر از مظلومیت کشورهای محور مقاومت است
در دورهای زندگی میکنیم ویرانی و کشته شدن مردم برخی از کشورها امری عادی برای جهانیان است! صدای مردم مظلوم سوریه باشیم.
#پارادوکس_رسانه_ای
#حقوق_بشر_غربی
#صدای_مردم_مظلوم_سوریه_باشیم
#سوال
آیا این متن درست است؟
$.@.@:
#زلزله
💢 علت علمی زلزله های متعدد اخیر برخورد دو صفحه موسوم به عربستان و ایران .
🔸 اگر به امتداد خط برخورد این دو صفحه نگاه کنید میبینید که زلزله های متعدد کرمانشاه و ایلام و لرستان و بوشهر و آذربایجان غربی و استانهای عراق در نزدیکی همین برخورد واقع شدند که در فاصله زمانی کوتاهی از هم اتفاق افتاده اند و گویا سر آرام شدن هم ندارند.
✔️ نکته مهم استقرار سوریه درست بر روی منطقه برخورد این دو صفحه است و هر لحظه امکان دارد زلزله بزرگی که به کررات در روایات ذکر شده در شام اتفاق بیفتد.
♻️ امیرالمومنین(ع) میفرمایند: «وقتی در شام دو گروه نظامی اختلاف کنند، نشانه ای از نشانه های الهی آشکار می شود». پرسیدند: ای امیرمؤمنان آن نشانه چیست؟ فرمود: «زمین لرزه ای در شام رخ می دهد که صد هزار در اثر آن هلاک می گردند و این را خداوند رحمتی برای مؤمنان و عذابی برای کافران قرار می دهد ..... وقتی آن وضع پیش آمد پس بنگرید فرو رفتن آبادی ای از روستاهای دمشق را که به آن حرشا می گویند. در این هنگام فرزند هند جگرخوار ( #سفیانی) از بیابان خروج کرده، بر منبر دمشق قرار می گیرد در این بحبوحه در انتظار #ظهور حضرت مهدی(ع) باشید»
📚 بحارالانوار، ج 52، ص 253.
✔️ دقت کنید بررسی روایات و امیدواری به فرج قریب الوقوع امام عصر ارواحنا فداه برای آماده شدن منتظران ظهور حضرت برای رویارویی با این حادثه عظیم و مبارک است و الا صرف پرداختن به علائم ظهور بدون تهذیب نفس و ترک معاصی هیچ فایده ای برای فرد نخواهد داشت.
❣#الّلهُـمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَـــ_الْفَـــرَج
هدایت شده از مهاجر
🔷 بهترین دلایلی که میتوانند مژدهي نزدیک بودن ظهور را به ما بدهند، «قواعد ظهور» و به تعبیر دیگر «علائم عمومی ظهور» هستند. این علائم اشاره به حادثهي خاصی ندارند بلکه شرایط عمومی و قواعدِ کلیِ محقق شدن امر فرج را بیان میکنند. این قواعد، در واقع شرایط و زمینههای لازم برای محقق شدن ظهور را روشن میکنند.
💠 امید دادن به مردم و مستضعفین جهان هیچ اشکالی ندارد و این امید باعث آمادگی جهت زمینه سازی ظهور و یاری امام زمان ارواحنا فداه می شود. لذا دشمنان اسلام از همین امید دادن به مردم وحشت دارند. ،
لکن پرداختن به دلایل شهودی ظهور مانند اینکه برخی از عرفای بزرگوار و جلیل القدر از راه شهودی، مطلبی را در بارهي نزدیک بودن ظهور درک کرده باشند و ممکن است آن را برای برخی از نزدیکان خود بیان کرده باشند. مبنای متقن و صحیحی برای تفکر و تبلیغ در عرصه ظهور نیست. چون این روش موجب سوءِ برداشت و یا سوءِ استفاده خواهد شد و همچنین موجب می شود تا این روش باب بشود و اخبار ناقص یا غلطی از این جنس را از قول برخی افراد دیگر نقل کنند، و فضای تحریف ودروغ وبی اعتمادی به مساله فرج زیاد شود.
❎به چهار علت،پرداختن به حوادث ظهور ویا دلایل شهودی آسیب زا هستند:
1. از اعتبار کافی برخوردار نبودن «سند» برخی این اخبار و نقل قولها
•اول اینکه همهي اخباری که به حوادث ظهور مربوط می شوند از نظر سندی، اخبار دقیقی نبوده و برخی از این اخبار از اعتبار کافی برخوردار نیستند. اگرچه برخی از این روایات که سند مشخصی هم ندارند ممکن است در عمل صحیح از آب در بیایند و به وقوع بپیوندند. و اسناد آن به دست ما نرسیده باشد.
2. مبهم بودن «دلالت» برخی از اخبار معتبر
•دوم اینکه برخی از اخبار حوادث ظهور هرچند به لحاظ سند، مشکلی ندارند اما از نظر دلالت به اینکه دقیقاً معنایشان چیست، مشخص نیستند. مثلاً مفهوم «دجّال» دقیقاً مشخص نشده است که آیا یک شخص است یا یک پدیدهای مانند رسانهها یا ماهوارهها و امثال آن است. البته ممکن است با تفکر و بررسی به نتایجی برسیم، اما این نتایج اغلب در حد گمان بوده و قطعی نیستند.
•این پیچیدگیها در دلالت، گاهی اوقات موجب میشود که تطبیق آنها دشوار شود. محققین باید اهتمام داشته باشند به اینکه اخبار مربوط به حوادث ظهور را تا حد امکان به لحاظ “سند” و “دلالت” روشن کنند. این هم بحثی نیست که یکبار برای همیشه انجام گیرد و کنار گذاشته شود. بلکه هر سال حوادث جدیدی پیش میآید که باید بر روی آنها تحقیق و بررسی صورت گیرد که آیا اینها میتوانند مصداق حوادث ظهور باشند یا خیر.
3. این اخبار، تکلیف معین نمیکنند
•سومین دلیلِ ما برای نپرداختن به حوادث ظهور، اینست که این حوادث برای ما «تکلیف معین نمیکنند» و به اصطلاح تکلیفساز نیستند. لذا برای ما در اولویت قرار ندارند. مثلاً اینکه شخصِ خاصی بهنام «عبدالله» در فلان نقطه اگر بمیرد، یکی از نشانههای نزدیک بودن ظهور است، این خبر برای ما تکلیف خاصی ایجاب نمیکند. این قبیل حوادث و یا حوادثی مانند سیل و زلزله و آتشفشان و جنگ، برای ما تکلیفساز نیستند و با دانستن آن تکلیفی به عهدهي ما نمیآید. مهمترین امر برای ما باید «تکلیف» باشد.
4. امکان حصول «بداء» در مورد این اخبار
•چهارمین دلیل برای نپرداختن به حوادث ظهور، اینست که ممکن است در مورد حوادث آستانهي ظهور «بداء» حاصل شود. یعنی ممکن است خداوند تصمیم اعلامی خود به ما را در مورد برخی از حوادث تغییر دهد. مثلاً اینکه بر اساس قضا و قدر اعلان شدهي الهی، قرار بر این بوده که قبل از ظهور، فلان حادثهي خاص رخ دهد ولی این تصمیم ابلاغ شدهي پروردگار تغییر کند و بدون رخ دادن آن حادثه، امر فرج محقق شود. بنابراین ممکن است برخی از حوادثی که جزء نشانههای ظهور بیان شدهاند، اصلاً رخ ندهند و ظهور اتفاق بیفتد، و یا ممکن است برخی از این حوادث رخ بدهد ولی ظهور اتفاق نیفتد.
•توضیح: معنى بداء اين است كه در برنامهي قضا و قدر الهى تجديد نظر رخ بدهد. (مرتضی مطهری، مجموعهآثار، ج25، ص514) بداء، به معناى ظهور امرى است از ناحيه خداى تعالى بعد از آنكه ظاهر مخالف آن بود. پس بداء عبارت است از محو اول و اثبات ثانى و خداى سبحان عالم به هر دو است. (علامه طباطبایی، تفسیر المیزان، ج11،ص522)
✅بنابراین بهترین دلایلی که میتوانند مژدهي نزدیک بودن ظهور را به ما بدهند، «قواعد ظهور» و به تعبیر دیگر «علائم عمومی ظهور» هستند. این علائم اشاره به حادثهي خاصی ندارند بلکه شرایط عمومی و قواعدِ کلیِ محقق شدن امر فرج را بیان میکنند مانند «تقویت ایمان و تحول قلوب مؤمنین و شوق به لقاءالله» . این قواعد، در واقع شرایط و زمینههای لازم برای محقق شدن ظهور را روشن میکنند.
هدایت شده از مهاجر
✅مثلا اجتماع و همدلیِ شیعیان در «وفای به عهدِ ولایت»، از قواعد و علائم ظهور است
•حضرت صاحب الزمان(ع) در نامهای به شیخ مفید(ره) یکی از مهمترین علائم ظهور را بیان میفرمایند: «وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمُ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا؛ شیعیان ما ـ که خداوند توفیق در اطاعت به آنها بدهد ـ اگر با همدلی در وفای به عهد ما اجتماع کنند، دیگر مژدهي ملاقات ما به تأخیر نخواهد افتاد و با شتاب، سعادتِ زیارت ما نصیبشان خواهد شد.»(الاحتجاج/2/498)
•حضرت در اینجا، جمع شدن و همدلیِ شیعیان را به عنوان شرطِ ظهور مطرح میفرمایند. آن هم نه برای منافع فردی یا جمعی، بلکه اجتماع شیعیان برای اینکه به عهدی که ما به گردنشان داریم، وفا کنند. طبق فرمایش حضرت، اینکه جمعیتی، قلباً متحد شوند تا به عهد مولای خود وفا کنند، این موجب نزدیک شدن ظهور میشود و از قواعد مهم ظهور است.
✅ به چند دلیل، پرداختن به قواعد ظهور بسیار مهمتر از حوادث ظهور است:
. اتقان «سند» و وضوح “دلالت”
•اولاً قواعد ظهور در قرآن و متون روایی دارای معانیِ کاملاً مشخص و شفافی هستند و هم از لحاظ سند و هم از لحاظ دلالت، از اتقان و وضوح کافی برخوردار هستند.
2. “بداءناپذیر” بودن قواعد و سنتهای الهی
•ثانیا قواعد ظهور، قطعی و اطمینانبخش بوده و تغییر ناپذیرند و به اصطلاح «بداء پذیر» نیستند. یعنی اینطور نیست که تصمیم خداوند در مورد آنها تغییر کند چرا که این قواعد در واقع قوانین دین و جزء سنتهای الهی میباشند و در سنن الهی نیز تغییری حاصل نخواهد شد: «وَ لَن تجَِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلاً» (احزاب/62) مثلاً وقتی خداوند میفرماید: «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدامَكُمْ» (محمد(ص)/7) یا « إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ» (آلعمران/160) یا «مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُه»، یا «إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِم» (رعد/11) اینها جزء سنتهای تخلفناپذیر الهی هستند و بداء در مورد آنها امکان ندارد.
3. قواعد ظهور، برای ما تکلیف معین میکنند
•ثالثاً قواعد ظهور، برای ما تکلیف معین میکنند. یعنی به ما میگویند که باید چه فعالیتی انجام دهیم و در ارتباط با ظهور چه نقشی باید داشته باشیم و چه وظایفی بر عهدهي ما خواهد آمد. و این خیلی برای ما اهمیت دارد.
💠 یکی از بهترین اعمال در عصر غیبت انتظار فرج است. البته انتظار واقعی که طبیعتا با ترک گناه و انجام اعمال صالح همراه است.
نبی مکرم اسلام فرمودند: «افضل اعمال أمّتی انتظار الفرج»؛ (کمالالدین ۲/۶۴۴) یعنی بهترین اعمال عبادی امت من انتظار فرج امام زمان (ع) است.
انتظار واقعی این است که به امید طلوع آفتاب، در شب شعی روشن کنیم. یعنی تلاش کنیم از حامیان و یاران حضرت ولی عصر علیه السلام باشیم که این کار تنها با تقوا و اعمال خیر ممکن است.
💠 تطبیق نشانه های مختلف به علائم ظهور کار نادرستی است و اگر کسی زمان برای ظهور مشخص کند در روایت داریم که باید وی را تکذیب کنیم و سخنش را نپذیریم.
فضیل ابن یسار به امام باقر علیه السلام عرض کرد: قُلْتُ لِهَذَا الْأَمْرِ وَقْتٌ فَقَالَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ.
برای این امر وقتی هست؟ فرمود وقت گزاران دروغ گویند؛ وقت گزاران دروغ گویند؛ وقت گزاران دروغ گویند. (کافی، ۱، ۳۶۸)
ابوبصیر از امام صادق علیه السلام: سَأَلْتُهُ عَنِ الْقَائِمِ ع فَقَالَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ إِنَّا أَهْلُ بَیْتٍ لَا نُوَقِّت؛ از او درباره قائم علیه السلام پرسیدم؛ فرمود: وقت گزاران دروغ گفتهاند. ما خاندانی هستیم که وقت را تعیین نمی کنیم»(الکافی، ج ۱، ص ۳۶۸)
💠 بنابراین اگر کسی به طور دقیق زمانی برای ظهور مشخص کند قابل قبول نیست و چنین کاری باعث سست شدن ایمان مردم به امر ظهور خواهد شد.
اما تعیین وقت به طور کلی و مجمل اشکال ندارد.
برخی از علما و عرفا ممکن است به طور کلی و اجمالی از نزدیک بودن ظهور با توجه با علائم و ... سخن گفته باشند که این امر ایرادی ندارد.
اما بدانیم ممکن است زمان ظهور جلو و عقب بیفتند و هیچ چیز قطعی نیست، یعنی ممکن است با گناهان مردم عقب بیفتد و یا با اعمال صالح و ترک گناه جلو بیفتد.
#سوال
سلام بزرگواران
حروف ابجد از چه زمانی بود وتوسط چه کسی کشف شد
وآیا کلیپ های آقای عظیما در رابطه بارمزگشایی قرآن توسط حروف ابجد درسته؟
میتونم در صفحه ام بگذارم ونشر بدم؟؟؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ_مرتبط⬇️👇
به گواهی میراث مکتوب، در بیشتر سرزمین های جهان انسان ها قبل از شناخت اعداد با الفبا آشنا شده اند و بعدا به تاریخ و عدد ها را به کمک حروف الفبا نشان می دادند. این روش عدد نویسی بسیار وقت گیر و دشوار بود.
🔸اقوام بابل و ایلام و تا اندازه ای مصری ها در زمینه ی عددنویسی تلاش نمودند اما بایدگفت عدد نویسی به شیوه ی امروزی به وسیله ی مردم هند پدید آمد و در دیگر نقاط جهان گسترش یافت. در ایران و به ویژه میان شاعران تا همین گذشته ی نزدیک به یاری حروف الفبا نوعی عدد نویسی رایج بوده است که به « حساب جُمل » مشهور است.
🔹 این روش بیشتر برای بیان مناسبت ها ی مهم تاریخی به کار رفته است. وقتی زمان وقوع یک رویداد را با واژه، عبارت یا جمله ای بیان می کردند به آن « مادهّ تاریخ » می گفتند..
🔸حروف ابجد همانند الفبای عربی 28 حرف بودند که آنها را به صورت سه حرفی یا چهار حرفی می نوشتند .
برای دریافت مطالب تکمیلی به این آدرس مراجعه نمایید. ⬇️
https://btid.org/fa/news/50027
http://aksvadownload.blogfa.com/post/19
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام
متنی مشابه سوال شما و در ادامه پاسخی دیگر 👇⬇️
آیا قضيه اجلاس خزر و واگذاري 20 در صد درياي خزر به روسيه (تبديل مالكيت از 33درصد به 13درصد) به خاطر حمايت سياسي از ايران صحت دارد⁉️
#پاسخ 👇⬇️
❌چنین چیزی به هیچ وجه صحت نداشته و شايعه اي است که در راستای تضعیف جهت گیری های سیاست خارجی نظام و با اهداف کاملاً سیاسی طرح شده است.
🔸شواهد وقرائن متعددي بر خلاف واقع بودن آن وجود دارد زیرا بخشیدن بخشی از مالکیت کشور در اختیار فرد یا افرادی نیست که بتوانند این کار را انجام دهند . علاوه بر اینکه بر اساس قانون اساسی کلیه توافقات و موافقت نامه های بین المللی باید به امضاء و تأیید مجلس شورای اسلامی برسد و مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان مردم از منافع کشور و مردم دفاع نموده
🔹اینگونه نیست که چنین مسأله پر اهمیتی از دید مجلس و گروههای سیاسی و مردم مخفی بماند . در این جا علاقمندان را به متن کامل اعلامیه اجلاس خزر دعوت میکنیم که حتما مطالعه کنند .
👇⬇️⬇️
https://b2n.ir/71129
منبع قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
هدایت شده از حسین ستوده۲
✅ #پاسخ_به_شایعات❌
واگذاری خلیج فارس و دریای خزر👇
در رابطه با خلیج فارس به چین هم دروغ بزرگی بود که در طی بستن تفاهم نامه ایران و چین شایع شد
❌این موضوع ها واقعیت ندارد و #کذب است، شایعه واگذاری کیش به چینیها و یا ... از دو سال پیش در فضای مجازی پخش شد که با پیگیری از پلیس فتا منبع این شایعات یک سایت سلطنت طلب در خارج از کشور اعلام شد.‼️
🔹 در قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین تنها یک بند درباره سرمایهگذاری چینیها در جزایر ایرانی خلیج فارس مطرح است و هیچ بحثی از واگذاری جزایر به چینیها اساسا مطرح نیست.
🔹 ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی (رقمی برابر نصف بودجه عمرانی کشور) در کیش امکان عقلی و قانونی واگذاری کیش به دیگران را غیر ممکن میکند.
🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆
🔰نور نیوز منتشر کرد: آیا ایران جزیره کیش را به چین فروخته؟از شایعه تا واقعیت را ببینید.👇
1⃣http://www.irna.ir/news/83848507/
2⃣https://khabaronline.ir/xfZGD
3⃣www.imna.ir/news/435200/
⁉️آیا میدان گازی چالوس به روسها واگذار شده است؟ | شرکت نفت خزر👇
https://www.kepco.ir/fa/news/1728/chalous-oil-field
🔰پشت پرده سناریوی تخریب روابط ایران با روسیه و چین در خزر - شانا👇
www.shana.ir/news/449049
🔰ماجرای "فروش دریای خزر" چیست؟👇
mshrgh.ir/985778
.