#سوال
ایرادی که به آقای رئیسی می گیرند که چون اقتصاد نخونده و آقای رضایی اقتصاد خونده و ایشون اصلح تر است و اینکه آقای مهندس رضایی موافق ملحق شدن به اف ای تی اف هستند بعد از اخذ تضمین چگونه با منافع ملی ایران سازگار است؟!
#پاسخ
اینکه شخص رییس جمهور باید تخصص در اقتصاد و تمام مسائل و رشته ها داشته باشه گزاره ی غلطیه، بلکه باید برنامه ی محکم اقتصادی داشته باشه.
خود رهبر هم در خیلی مسائل تخصص ندارند و در مسئله فتنه بنزینی به کارشناسان فن ارجاع دادند
رییس جمهور باید مدیر و مدبر باشه یعنی بتونه مثلا در زمینه ی اقتصادی مطابق منافع مردم و کشور تیم درست و حسابی ایجاد کنه.
کما اینکه برای اداره کشور فقط نیاز به تخصص در زمینه اقتصاد نداریم ، بلکه امور اجتماعی و سیاسی و ... چه در حوزه داخلی و خارجی هم نیاز هست که آیا رئیس جمهور در همه این موارد باید متخصص باشد ؟!
به همان دلیلی که به رئیسی خرده می گیرید که اقتصاد نخونده ، به محسن رضایی و سایر کاندیدهای ریاست جمهوری خرده گرفته می شود که پزشکی و علوم سیاسی و علوم اجتماعی و مدیریت و .... هم نخوندند!
اما ملحق شدن به اف ای تی اف مصداق این آیه به شما می رود
أَ لَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِما أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَ يُرِيدُ الشَّيْطانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلالًا بَعِيداً
:درباره اف ای تی اف👇
لازمه کمی درباره تاریخچه اف ای تی اف مطالبی را عرض کنم تا مفهوم آیه براتون واضح تر بشه
از سال 2005 تحریم مالی کشورها با همکاری اف ای تی اف یعنی نیروی ویژه عملیات مالی انجام می شود که این نیروی ویژه را گروه هفت ( یعنی فرانسه ، آلمان، انگلیس، ایتالیا، آمریکا ، ژاپن ، کانادا ) سال 1989 برای مبارزه با پولشویی در مراوردات بین خود به وجود آوردند و به مرور وظایف جدید برای خود تعیین کردند . بعد از 11 سپتامپر سی اف آر ، پیشنهاد گروه ویژه اف ای تی اف برای جلوگیری از تامین مالی القاعده داد . به همین علت اف ای تی اف توصیه هایی برای تروریسم و امور مالی آن به موارد قبلی خود اضافه می کند و موسسات مالی غیر بانکی مثل بنگاه های معاملات ملکی، وکلا ، حسابرسان ، حقوق دانان و قماردانان هم در توصیه های خود به حساب می آورد و سال 2008 هم با اوج گرفتن پرونده هسته ای ایران و مقابله با سلاح های کشتارجمعی به وظایف اف ای تی اف افزوده می شود. حالا نیروی عملیات توصیه مالی با 49 توصیه و سه ماموریت برای خود تعریف کرده است .
1-مبارزه با پولشویی
2- امور مالی تروریسم و
3-اشاعه سلاح های کشتار جمعی
شورای امنیت سال 2005 پیاده سازی توصیه اف ای تی اف را برای همه کشورها الزامی و در دو قطعنامه از اف ای تی اف برای انجام خوب تحریم های مالی ایران تشکر می کند .
اف ای تی اف کشورها را از نظر خود به چهار دسته تقسیم می کند
1-کشورهای همکار
2- کشورهای در حال انجام همکاری
3-غیر همکار سفید
4-غیر همکار خطرناک
و ایران شامل غیر همکار معرفی می کند(سال 2008) و ایران با فشار امنیت سازمان ملل ایران شروع به توصیه های اف ای تی اف می کند تا دو سال بعد !
اما در گزارش 2009 و 2010 ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده ، ایران به عنوان کشور غیر همکار خطرناک در لیست سیاه قرار می گیرد و در لیست سیاه قرار می گیرد . و به کشورهایی که در لیست سیاه قرار می گیرند اعمال سختگیرانه و تحریم های ظالمانه می شود و همکاری سایر کشورها با اعضای لیست سیاه باعث می شود جایگاه آن ها را در گروه پایین می آورد .
طبق توافق برجام باید آن دسته از تحریم های مالی ایران که مجری آن اف ای تی اف بود برداشته می شد ، اما اف ای تی اف در اولین جلسه بعد از برجام،ایران را از لیست سیاه خارج نکرد و مسئولین اقتصادی ایران به سراغ اف ای تی اف می روند
در نهایت اف ای تی اف با همکاری های ایران، فقط 12 ماه اقدامات سختگیرانه علیه ایران را تعلیق می کند و کشورهای دیگر را در مقابل با ایران ملزم به رعایت توصیه 19 می داند ودر این مدت ایران باید ملزم به انجام توصیه های اف ای تی اف کند.
توصیه هایی که در صدد شفاف سازی پولی و مالی به کشورهای خصم منطقه هست .
یکی از مقامات ارشد صندوق بین المللی پول پس از سفر به تهران می گوید: ایران باید برای بازگشت به سیستم مالی جهانی باید در جهت تقویت ام ای ال (قانون مبارزه با پولشویی) و سی اف تی (قانون مبارزه باتامین مالی تروریسم )گام بردارد.
یک عضو بایدهمه مشخصات و اطلاعات و معاملات افراد وموسسات خواسته شده را بایددراختیار کشورهای دیگر قرار دهدو اگر اف ای تی اف یا شورای امنیت تشخیص دهد که شخص یاموسسه ای پولشویی انجام می دهد و یا از گروه های تروریسمی حمایت اقتصادی می کند،باید همه اموال و دارایی هایش بلوکه شود
ادامه👇👇👇
و در حال حاضر 200 شخص و موسسه ایرانی و نخبگان نظام ( زمانی سردار سلیمانی و جدیدا سعید محمد و ...) در لیست تحریم ها قرار دارد و پیوستن به اف ای تی اف یعنی نوعی پذیرفتن خود تحریمی و اعمال تحریم علیه نخبگان اقتصادی و سیاسی و نظامی در داخل خود کشور!
برای مثال برخی از این موسسات در داخل کشور عبارت اند از : صدا و سیما،
وزارت دفاع پشتیبانی و نیروهای مسلح
گروه صنایع صنام
باتری سازی نیرو
هواپیمیایی مرکز تحقیقات و فناوری دفاعی
این در حالیست که بسیاری از کشورهای اف ای تی اف هرگز اطلاعات و معاملات خود را در اختیار کشورهای دیگر قرار ندادند و هیپچ گاه هم تحریم مالی نشدند و یا کمک های مالی سعودی ها به داعش و گروه های تکفیری مصداق حمایت از تروریسم محسوب نمی شود و جالب است بدانید عربستان و رژیم منحوس خاک بر سری اسرائیل از اعضای ناظر این گروه هستند و هنوز فرایند عضویت را کامل طی نکردند ، ناظران این نهاد ، به غیر از اختیارات کافی برای نظارت ، می توانند بانک ها و موسسات مالی کشوررا مجازات کنند
مثلا مجوزآن ها را لغو ، محدود و یا تحریم سازند
بر اساس توصیه شماره 21 اف ای تی اف، تمامی اطلاعات محرمانه حتی قبل از اثبات جرم و تنها با یک سوءظن و نبود شواهد مستدل باید در اختیار این نهاد قرار گیرد .
یعنی ناظران اف ای تی اف می توانند به بسیاری از اسرار نظامی و مالی محرمانه ما دسترسی داشته باشند
آن ها نه تنها بر نحوه میزان و اجرای توصیه مصوب نظارت می کنند ، بلکه قدرت اعمال مجازات انضباطی مثل حق لغو، تهدید و یا تعلیق مجوزات مالی را در اختیار دارند و اجرای این بندهای اف ای تی اف می تواند استقلال اقتصادی و قضایی کشور را زیر سوال ببرد و در اختیار این نهاد و دشمنان نظام قرار دهد .( مخصوصا امریکا و اسرائیل )
و خوب است بدانید کشورهای غیر عضو هیچ الزامی در رعایت این قوانین ندارند .
پس تلاش برای پیوستن به چنین نیروی ویژه ای جز خراب کردن اقتصاد و نابودی کاکل سرمایه های مالی و نظامی ایران چیزی در پی نخواهد داشت .
و این نهایت جهل برای پیوستن به چنین قراردادن ننگین و دادن اطلاعات محرمانه کشوری به جبهه خصم است و تعجب از آقای رضایی که با وجود اینکه اقتصاد هم خواندند چگونه نظر مثبت به اف ای تی اف دارند؟!
سوالی است که لازم است ایشون پاسخگو باشند .
هدایت شده از نفس صبا
#سوال
ورود رئسی به عرصه انتخابات رقم خوردن شرایط دوران خود آقای خامنه ای است
ایشان هم ابتدا رئیس جمهور شدن وبعد رهبر
اگه آقای رئیسی رای آورد قطعا رهبر میشود
خبرگان میخواهد با حضور رئیسی و کسب رای و پیروزی در انتخابات یقین کنه مقبولیت عامه را هم دارد
حال حتی اگه این مقبولیت با ۳۰ درصد واجدین شرایط باشه ...
هدایت شده از یاسریع الرضا
البته این احتمال در شبکه های
معاند برای بار اول مطرح شد
احتمال درستی نیست
نمیشه موضوع ریاست جمهوری
را با موضوع کلان #رهبری مقایسه
کرد....، شرایط رهبری ،شاخصه هایی
هست که هر فردی در اون جایگاه
نیست. آقای رئیسی هم مولفههای
شاخص رهبری را ندارند.
بهتره که این موضوع را فراموش
کنیم.
ازطرفی حتی برای پیروزی
آقای رئیسی هم هیچ امیدی فعلا
نیست، دشمن در حال رقم زدن
حوادث لحظات انتخاباتی همیشگی
خودش هست، لذا باید هوشیار بود.
یاسریع الرضا 🔵🔴🔵
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از ۰۰۰۰
عرض ادب
برای پیروزی آقای رئیسی هیچ امیدی نیست؟؟!!
این جمله دقیقا همین معنی رو میده که ظاهرش میگه؟ 🤔
هدایت شده از یاسریع الرضا
سلام علیکم بزرگوار
بله...،
چندین دوره این قضیه پیش آمد
که تا توان نیروی سالم دیده شد
کار وفعالیت متوقف شد
برخی مغرور وضع موجود شدند
و لذا در فعالیت کم کاری کردند،
دشمن هم نامزدی که هیچ محبوبیت
و معروفیتی نداشت با استفاده
از شبکه #نفوذ بر ملت تحمیل کرد.
نباید به حمایت هایی که از جناب
رئیسی میشه دلخوش و امیدوار
بود، باید کاری کرد که دوره های
سابق تکرار نشه.
🔵🔴🔵
هدایت شده از محمد چ
سلام لطفا درخصوص سخنان منتظری پاسخ باتشکر