بَرَهوت تیوی
✳️ آیا ممکن است به زودی «حشرهخوار» شویم؟
🔹اخیرا ویدئوهای زیادی از تبلیغ #حشرهخواری منتشر میشود. سلبریتیهای معروف اولین کسانی بودند که تلاش کردند حشرهخواری را عادی و معمولی جلوه دهند.
🔸#آنجلینا_جولی اولین کسی بود که به تبلیغ آشپزی با حشراتی مثل عقرب، عنکبوت، جیرجیرک و ملخ پرداخت. بعد از آنجلینا جولی، «#نیکول_کیدمن»، بازیگر استرالیاییتبار هالیوود برای تبلیغ سبک جدید غذایی، دو عدد کرم زنده را خورد.
🔹کار از این هم جلوتر رفت و در نیویورک برای غذاهایی که با انواع حشرات پخته میشوند، فستیوال راه افتاد. هدفشان هم این بود که مردم مزههای جدیدی امتحان کنند و ترسشان از غذاهای حاوی حشره بریزد!
🔸حتی سازمان ملل هم دارد حشرهخواری را تبلیغ میکند! اما این تبلیغات صرفا در حشرهخواری متوقف نشد و حالا شاهد تبلیغ سبک جدیدتری هم هستیم. خوردن #گوشت_مصنوعی که حاصل تکثیر سلول در آزمایشگاه است. این مأموریت به خانم «#کیم_کارداشیان» معروف سپرده شد.
🔹مجمع جهانی اقتصاد هم به میدان آمد و رسما از مردم اروپا و آمریکا خواست بهدلیل کمبود مواد غذایی و احتمال قحطی در آیندهی نزدیک به خوردن غذاهای غیر معمول از جمله حشرات رو بیاورند!
🔸به نظر شما چرا مجلهی معروف «نیویورک تایمز» باید همچین توئیتی بزند؟ «آدمخواری زمان و مکان خود را دارد. برخی شوها، فیلمها و کتابهای جدید پیشنهاد میکنند که حالا زمان آن رسیده است».
🔹برای شکستن تابوی هر چیزی، رسانهها با تبلیغ و پمپاژ خبر، آن را عادیسازی میکنند. این وسط سلبریتیهای معروف هم پیشقدمِ عادیسازی میشوند. با وجود چنین تبلیغات سنگینی برای رواج حشرهخواری، آیندهی غذایی بشر را چهطور میبینید؟
🔺@barahoot_tv1
📌روزنامهی انگلیسی دیلی میرر:
✳️ افزایش تکاندهندهی صورتحسابها به این معنی است که هزینهی رفتن به یک تعطیلات طولانی مدتِ کِشتی، بیشتر از ماندن در خانه نیست! (لینک)
🔺@barahoot_tv1
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ راز سرزمین گنجها
◀️ سومین قسمت از مجموعه ویدئوهای #جهان_بین
در این قسمت به کشوری سفر کردیم که به «جزیره گنج» قاره آفریقا معروفه، کشوری سرشار از معادن ارزشمند
➖ این قسمت: #کنگو
⭕️ در «جهانبین»، جهان را از نگاهی دیگر ببینید ...
📎 نسخه با کیفیت این ویدئو را اینجا ببینید.
🔺@barahoot_tv1
بَرَهوت تیوی
🔹قحطی بزرگ در #هند در سالهای ۱۸۷۶-۱۸۷۸ یکی از ناشناختهترین موارد #نسلکشی استعماری بریتانیا است. با تلفات حداقل ۱۰ میلیون نفر، قحطی مساحت ۶۷۰.۰۰۰ کیلومتر مربع را در بر گرفت و ۵۹ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد.
🔸روایات رایج امروزی اغلب #قحطی را بهدلیل "رویداد اقلیمی عجیب" و در آن زمان بهدلیل "واکنش طبیعت به پرورش بیش از حد هندیها" مقصر میدانند. هر دوی آنها همدستی امپراتوری #بریتانیا را نادیده میگیرند که تحمیل اقتصاد #بازار_آزاد، هند را به شدت متحول کرد.
🔹کارل مارکس این را «تخریب جامعه روستایی خودکفای هند» برای «تجارت آزاد انگلیسی» نامید. میلیونها جریب زمین که بهطور سنتی برای امرار معاش داخلی استفاده میشد برای تولید محصولات صادراتی مانند گندم و پنبه تصرف شد و هندیها را در معرض خطر کمبود مواد غذایی قرار داد.
🔸در روزهای اولِ قحطی، لرد لیتون، نایبالسلطنهی هند، که بهطور گسترده گمان میرفت از روانپریشی و اعتیاد به تریاک رنج میبرد، هر درخواستی برای کاهش رنج میلیونها نفر را رد کرد و در عوض تمرکز خود را بر آماده شدن برای تاجگذاری ملکه ویکتوریا بهعنوان ملکه هند داشت.
🔹نکته مهم تاجگذاری ملکه ویکتوریا، ضیافتی یک هفتهای برای ۶۸۰۰۰ شخصیت برجسته بود که در آن زمان گرانترین وعدهی غذایی در تاریخ جهان بود. ۱۰۰.۰۰۰ نفر در مدرس و میسور در جریان جشنهای لیتون از گرسنگی مردند.
🔸در همین حال، لیتون سعی کرد قحطی را از بقیهی جهان پنهان کند. مطبوعات محلی گزارش دادند که مرگهای ناشی از گرسنگی عمداً بهعنوان تلفات وبا یا اسهال خونی اشتباه گزارش میشوند تا مقیاس واقعی قحطی پنهان شود.
🔹بریتانیاییها ادعا کردند که قحطی ناشی از خشکسالی شدید است که منجر به شکست محصول شده است. اما با انباشته شدن اجساد در آخرین سال قحطی، لیتون بر صادرات رکورد ۳۲۰.۰۰۰ تن گندم به بازارهای اروپایی نظارت کرد!
🔸به دلیل اشتیاق لیتون برای تأمین بودجه حملات نظامی بریتانیا در افغانستان، بودجهی امدادی کمیاب بود. تنها نوع مجاز در بیشتر مناطق، اردوگاههای کار سخت بود که در آن کارگران غذای کمتری نسبت به زندانیان اردوگاه نازیها در بوخنوالد داشتند.
🔺این تنها اولین قحطی بود که توسط بریتانیاییها در هند مهندسی شد. تا سال ۱۹۰۲، تا ۲۹.۳ میلیون نفر تحت سلطهی بریتانیا از گرسنگی جان خود را از دست دادند؛ فجایعی که بهعنوان یک کاتالیزور برای مبارزه آزادی هند عمل میکرد. (لینک)
🔺@barahoot_tv1