📌دن وایتفیلد، نامزد دموکراتِ کنگرهی آمریکا:
🔹به یاد دارید در سال ۲۰۱۷ زمانیکه به میلیاردرها معافیت مالیاتی ۳.۲ تریلیون دلاری دادیم؟ شما میتوانستید فقط با ۱۰٪ از آن، بدهی پزشکی ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ آمریکایی را پرداخت کنید.
🔹ما میتوانستیم ۱۰۰ درصد بدهیهای پزشکی را ۱۰ بار پرداخت کنیم اما در عوض به ثروتمندترین آمریکاییها معافیت مالیاتی دادیم.
#نظام_سرمایهداری
🔺 @barahoot_TV1
✳️ کاش قبلش یه مشورتی از زنان ژاپنی میگرفتی بعد این توئیت رو میزدی!
🔺 @barahoot_TV1
✳️ بنر تماشاگران سلتیک اسکاتلند:
"اگر از خانواده سلطنتی متنفری، دست بزن."
🔺 @barahoot_TV1
✳️ با دوش گرفتنِ گروهی در انرژی صرفهجویی کنید
🔹خانم سوماروگا، وزیر محیط زیست #سوئیس در حال ترویج اقداماتی برای کاهش مصرف #انرژی تا ۱۵ درصد در زمستان امسال است. یکی از پیشنهادات او این است که مردم با هم دوش بگیرند! پیشنهادی که با ناباوریِ مردم مواجه شده.
🔹این اولین بار نیست که ایده دوش گرفتنِ گروهی برای کمک به صرفهجویی در انرژی مطرح میشود. در سال ۱۹۸۵ هم دفتر انرژی فدرال از این اقدام حمایت میکرد با این شعار: «ضایعات کمتر و لذت مضاعف»! (لینک)
🔺 @barahoot_TV1
بَرَهوت تیوی
✳️ قطار سرطان در هند
🔹هر روز یک ایستگاه راهآهن در ایالت پنجاب #هند در ساعت ۹ شب مملو از جمعیتی میشود که میخواهند سوار قطار سرطان شوند. این قطار مسافتی در حدود ۳۲۵ کیلومتر را طی میکند تا به باکانا در ایالت راجستان برسد.
🔸به طور متوسط روزانه ۱۰۰ بیمار سرطانی سوار این قطار میشوند و به همین دلیل به #قطار_سرطان معروف است. بعد از اینکه مصرف #سموم_کشاورزی در پنجاب رشد زیادی کرد، آمار سرطان هم به طرز عیجبی رشد کرد.
🔹بسیاری از فعالان محیط زیست میگویند این سرطانها نتیجهی جنبهی تاریک «انقلاب سبز» است. #انقلاب_سبز به دورهای از اواسط قرن بیستم به بعد اشاره دارد که با تغییر شیوههای کشاورزی، بهرهوری بهطور چشمگیری افزایش پیدا کرد.
🔸«انقلاب سبز» بلافاصله پس از خاتمهی جنگ در سال ۱۹۴۶ میلادی کلید خورد. در این سال «نلسون راکفلر» به همراه «هنری والاس»، وزیر وقت تجارت آمریکا در سفری به مکزیک، آغاز «انقلاب سبز» را اعلام کردند.
🔹انقلاب سبز جایگزینی برای «انقلاب سرخ» شوروی بود. ایالات متحده دانش و فناوری کشاورزی را از ایالات متحده به این کشورها انتقال داد تا الگویی برای #سرمایهداری_مدرن باشند.
🔸مدیریت کلان کشاورزی، توسعهی کشت تکمحصولی، مکانیزاسیون و صنعتی شدن مزارع، انحصاری شدن بذر، کود و سموم کشاورزی، افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی مهمترین موارد پیگیری شده در انقلاب سبز است. سیطره بر این منابع اساسی علاوهبر سود هنگفت تجاری، در افزایش قدرت اعمال نفوذ آمریکا در این کشورها بسیار مؤثر بود.
🔹کشاورزان پنجاب از ۱۵ سم مختلف و انواع کودهای شیمیایی استفاده میکنند. روزانه حداقل ۱۸ مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالت پنجاب ثبت میشود.
🔸انقلاب سبز غذای کافی برای مردم تولید کرد اما به مرور زمان آفات و بیماریهای بیشتر و قدرتمندتری شروع به حمله به محصولات کردند (چون در برابر آفتکشها مقاوم شده بودند). بافت خاک سختتر و آبهای زیرزمینی به مواد شیمیایی آلوده شد.
🔺 @barahoot_TV1
✳️ دهها کارخانه در طیف متنوعی از صنایع مانند فولاد، آلومینیوم، کود و خود صنعت برق مجبور به تعطیلی مغازهها شدهاند، زیرا قیمتهای بالای گاز و برق، کسب و کارشان را بیسود کرده است.
شرکتهای انرژیبر، نمیتوانند در اروپا دوام بیاورند.
🔗 Wall Street Silver
🔺@barahoot_TV1
بَرَهوت تیوی
🔹فوت #مهسا_امینی جنجال رسانهای عجیبی توی کشور ایجاد کرده؛ انگار کشور به دو دستهی موافق و یا مخالف گشت ارشاد تقسیم شده و هر کسی ساز خودش رو میزنه.
🔸این وسط خیلیها میگن تو ایران هم باید مثل خیلی از کشورهای دیگه، پوشش خانمها آزاد باشه و خیلیهای دیگه هم معتقد به سختگیری و برخورد با بیحجابی هستن.
🔹ما که صریح اعلام میکنیم این شیوهی برخورد با بیحجابی غلطه و خشم و نفرت بیشتری ایجاد میکنه و تأثیری هم نداره؛ حتما باید این شیوه اصلاح و یا تغییر کنه.
🔸اما موضوع مورد بحث الان ما خوب یا بد بودن #گشت_ارشاد نیست، بلکه میخوایم یه نگاه دقیق و مستند به کشورهایی بندازیم که خیلی قبلتر از ما بهسمت آزادی پوشش رفتن.
🔹تا قبل از آغاز #انقلاب_جنسی در سال ۱۹۵۰ پوشش زنان و هنجارهای اخلاقی کلا یهجور دیگهای بود؛ زنان تا قبل از انقلاب جنسی کاملا پوشیده بودن و چیزی به نام روابط جنسی آزاد خارج از خانواده و برهنگی خیلی زشت بود. (تصاویر و فیلم رو ببینید.)
🔸آلفرد کینزی که به پدر انقلاب جنسی معروفه، دو کتاب نوشت: یکی رفتار جنسی در مردان و دیگری رفتار جنسی در زنان. خیلی از قوانین در آمریکا بر اساس این دو کتاب تغییر کرد.
🔹مسئلهی دیگهای که خیلی به وقوع انقلاب جنسی کمک کرد، contraceptive revolution یا انقلاب وسایل ضد بارداری بود؛ یه دفعه در یه برههی خیلی کوتاه، انواع و اقسام وسایل ضد بارداری به تولید انبوه رسید و در اختیار عموم مردم قرار گرفت.
🔸مؤلفهی دیگرِ انقلاب جنسی، #انقلاب_طلاق بود! Divorce Revolution. قوانین طلاق در آمریکا تغییر کرد و خیلی راحت شد.
🔹بعد از همهی اینها، ازدواج سفید رواج پیدا کرد و رقیب ازدواج شد. الان عموم جامعهی آمریکا معمولا این تجربه رو دارن که نتیجهاش رشد عجیب بیماریهای مقاربتی، سقط جنین، حاملگی در سن نوجوانی و ... هست.
🔸فضای خیلی آزادی به دست اومده بود که به ضرر خود زنها شد. آمارهای خشونت و تعرض به زنها هم خیلی زیاد شد. الان بیش از نیمی از زنان آمریکایی، در دوران کودکی یا بزرگسالی مورد تعرض جسمی و جنسی قرار گرفتن و حدود ۲۰ درصد زنان دست کم یه بار تجاوز جنسی رو در طول زندگی تجربه کردن.
🔹خب خواستههای جنسی تمومی نداشت. زمانی همجنسگرایی ممنوع بود ولی الان به رسمیت شناخته میشه. کسی جرأت نمیکنه خلاف این موج شنا کنه.
🔸خلاصه اون چیزی که کل جوامع رو زیر و رو کرد همین انقلاب جنسی بود. تمام چیزهایی که تا ۷۰ سال قبل زشت و ناپسند بود، الان کاملا عادی هست. بحرانی که قابل کنترل هم نیست.
🔺پینوشت: گشت ارشاد و برخورد قهری با مردم به این شکل خوبه؟ قطعا خیررر
🔺 @barahoot_TV1
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ ناعادلانهترین معادلهی دنیا
🖋 سید سرباز روح الله رضوی
🔹 صبح ساعت ۷:۳۰ که گوشیام را روشن کردم دیدم تماس واتسآپی داشتم؛ از یک شماره ناشناس هندی. پشتش از یک شمارهی دیگر پیام آمد که از شبکهای هندی با شما تماس میگیرند برای گفتگو. پرسیدم ماجرا چیست؟ جواب آمد مصاحبه در مورد ایران است.
🔸 ساعت ۷:۵۵ مجددا از همان شماره هندی تماس آمد که میخواستیم با شما در برنامهی زنده گفتگو کنیم. گفتم کدام شبکه؟ نام یکی از معروفترین شبکههای هندی را آورد. پرسیدم ماجرا چیست؟ گفت ماجرای #حجاب در ایران و اعتراضات و ادامه داد: پنج دقیقهی دیگر روی آنتن هستیم! گفتم ببخشید اینجا اول صبح است و من در خانهام و مشارکت در گفتگو برایم مقدور نیست.
🔹 ماجرای مهسا امینی به همین سرعت تبدیل به تیتر خبری داغ بسیاری از کشورهای دنیا شده است. دقت کنید سخن از تنها رژیم صهیونیستی و یا آمریکا نیست و جای این سوال بسیار مهم خالی است که فارغ از همهی دعواهای داخلی له و علیهی #گشت_ارشاد، چطور مرگ تصادفی یک دختر در ایران چنین التهاب جهانی میآفریند؟
🔸 اصلا بیایید بپذیریم که تمام فضای روانی-رسانهای ایجاد شده در داخل، درونی بوده و بدور از جوسازی است؛ باز فضای رسانهای جهانی دلیلی روشن بر پروپاگاندایی است که علیه ایران براه افتاده.
🔹 میناستریم رسانهای دنیا ناعادلانهترین معادله نانوشته دنیای امروز ماست. اراده کند از مرگ "مهسا امینی" #سونامی_رسانهای میسازد و اراده نکند، مرگ #زینب_عصام را زیر خروارها خروار خبر خاک میکند؛ دخترکی عراقی که همین دیروز بخاطر تیراندازی نظامیان آمریکایی در یک میدان تیر در حومه بغداد بشکل کاملا تصادفی! مورد اصابت قرار گرفت و جان باخت.
🔸 من در جایگاه قضاوت یا مقایسهی این دو مرگ تلخ نیستم. من صحنهای ناعادلانه، بسیار بسیار ناعادلانهتر از تمامی بیعدالتیهای داخلی در عرصهی جهانی میبینم و وجدانم اجازهی سکوت نمیدهد. شادی روح مهسا و زینب صلواتی نثار کنید.
🆔 @RoohullahRazavi
🎬 @Mostazafin_TV
🔹هاکان شوکور اسطورهی فوتبال ترکیه، پس از خداحافظی با دنیای حرفهای وارد سیاست شده و بهعنوان نامزد آک پارتی وارد مجلس ترکیه شد. اما پس از کودتای نافرجام متهم به ارتباط با جماعت گولن شد.
🔹اگر چه او به آمریکا گریخت، اما اموالش مصادره شد و اکنون راننده تاکسی (اوبر) است تا مخارج خانوادهاش را تامین کند.
🔺حال وظیفهی ما در قبال سلبریتیها و وبلاگرهای خائن چیست؟
🔺 @Barahoot_TV1
✳️استانداردهای دوگانه
🔹ماه پیش یک مجری رادیویی در آمریکا محکوم به پرداخت ۴۵ میلیون دلار شد. به جرم اینکه در رادیو گفته بود حادثهی "سندی هوک" کار دولت آمریکا بوده و این حرف موجبِ ناراحتی روحیِ ۲ خانواده از قربانیان حادثه شد. (لینک)
🔹در ایران اما آمریکا و انگلیس و سعودی برای ایجاد آشوب شبکههای متعدد رادیویی و تلویزیونی ایجاد میکنند و افراد زیادی قربانیِ این آشوب میشوند.
🔺پوشش خبری که صرفا منجر به ناراحتی روحی دو خانواده در آمریکا شده، ۴۵ میلیون دلار جریمه دارد اما کسانیکه با دروغ و شایعه و ... در ایران آشوب به راه میاندازند و منجر به خسارات جانی و مالی بسیاری میشوند، هیچ مجازاتی ندارند!
🔺@Barahoot_TV1
✳️ گزارش واشنگتن پست دربارهی شلیک و قتل ۲۵۰ زن بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ توسط پلیس آمریکا با تیتر:
⭕️"از سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۲۵۰ زن به ضرب گلولهی پلیس کشته شدهاند."(لینک)
🔺آیا کشوری که هر هفته بهطور میانگین یک زن را به ضرب گلوله میکشد حق اظهار نظر درباره ایران را دارد؟
🔗فواد ایزدی
🔺@Barahoot_TV1
📌پیتر ایمانوئلسن، روزنامهنگار سوئدی:
✳️ باید یه چیزی رو متوجه بشی ...
🔹بیشتر رسانهها چیزی جز ماشینهای تبلیغاتی نیستند که یک دستور کار را پخش میکنند.
🔹آیا میدانستید که بیل گیتس ۳۱۹ میلیون دلار به رسانههای مختلف کمک کرده است؟
🔺و تعجب میکنید که چرا رسانهها خوردن جیرجیرک و حشرات را تبلیغ میکنند...
🔺 @Barahoot_TV1