🌸زیارت ائمه در روزدوشنبه 🌸
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ🌼، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ،❄️ أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ، وَآتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَأَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَعَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً، وَجَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ،🍃 فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ، وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ؛أَنَا يَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ، وَحَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، 💐مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، وَظَاهِرِكُمْ وَبَاطِنِكُمْ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ،🌸 يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، هٰذا يَوْمُ الإِثْنَيْنِ وَهُوَ يَوْمُكُما وَبِاسْمِكُما وَأَنَا فِيهِ ضَيْفُكُما، فَأَضِيفانِى وَأَحْسِنا ضِيَافَتِى، 🌺فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا، وَأَنَا فِيهِ مِنْ جِوارِكُما فَأَجِيرانِى، فَإِنَّكُمَا مَأمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجارَةِ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكُمَا وَآلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.
🌸『@mahmoodreza_beizayi』
*🌼بســم الله الرحمـــن الرحیــم🌼*
*#السلامعلیکیااباصالحالمهدے🖐🏻💕*
*"|بهنامخداےامامزمان؏ۚ|♥️✨"*
*ســلـامٌ عَـلی جـهـادنـا❥*
*أنت فی قلـ❤⃢ـبی و نــورالعـیونی . . .*
*و حبـیبی 🖇و سـیدی . . .*
*و نعم الـرفـــیق . . .*
*صبحتون مهدوی*😊
*💫🕊 .. اَللَّهُـــمَّ صَلِّ عَلــَی مُحَمـّـــَدٍ وَآلِ مُحَمـّــَدٍ وَعَجّـــِـلْ فــَرَجَهُـــم🕊*
یادگار زهرا:
#شـهیدانہ[♥️💎]
یهجایهچیخوندمنوشتهبود ..
-
- مثلاآخرششھیدشیمشانسَکی !!
شھادتشانسکینیسمشتی🚶🏻♀
شھادتتلاشمیخاد .
شھادتعشقمیخاد ..
شھادتکنترلِنفسمیخاد ..
شھادتسختیودردورنجمیخاد ..
شھادتلیاقتمیخاد💔!
300...............🚴♂️...............²⁰⁰
┏⊰✾✿✾⊱━━━─━━┓
🥀شهدا شرمندهایم🥀
┗━━─━━━⊰✾✿✾⊱┛
﷽
⁉️⁉️چه زمانی می توانیم به امام زمانمان برسیم⁉️⁉️
⏪ وقتی از حبّ به دنیا تخلیه شدی، ولی الله اعظم (عج) دستت را می گیرند.
⏪مگر کسی که حبّ دنیا، چه مالش و چه جاهش پیکره اش را گرفته باشد، می تواند خدمت امام زمان «صلوات الله علیه»، برسد تا حضرت ایصال به مطلوب بفرمایند؟!
⏪ لذا در باب انتظار فرج که روایات بسیار داریم که افضل اعمال است، چه کسی میتواند منتظر باشد؟
⏪کسی که حبّ دنیا دارد؟ اگر امام زمان(صلوات الله علیه) تشریف بیاورند، حاضرم دست از همه چیز بردارم و هر امر فرمودند بگویم: چشم؟
⏪ اگر اینچنین شویم، بی برو برگرد دستمان را خواهد گرفت، چه چشم ظاهری ببیند، چه نبیند.
⏪ اینجاست که عبادات روح می گیرند و طاعات مغز پیدا می کنند و از پوست بودن خارج می شوند.
⏪ اگر کسی این حالت در آن نباشد، منحرف است. زیرا اینگونه بودن طبق موازین است، لذا در روایات متعدّد داریم که اگر کسی امام زمانش را نشناسد، « مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة»، به مرگ جاهلیّت مرده است.
🌸خدایا بحقّ مهدی موعودت؛ یعنی موجودی که الآن محبوبترین موجودات نزد تو است، دست ما را از دامن او کوتاه مکن!
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی
#ایصال_به_مطلوب
#تقرب_به_امام
#معرفت_امام
✨الـٰلّهُمَ عَجــِّلِ لوَلــیِّکَ اَلْفــَرَجْ✨
🔜 @mahmoodreza_beizayi
هرکسی را سر چیزی
و تمنای کسی ست
من بغیر از تــو ندارم
هیچ تمنای دگر
#شهید_محمودرضا_بیضائی 🌷
[🙃🦋]
•.
حقاکهتوازسلالہےفاطمهاے
باخندهےخودبهدردماخاتمهاے
زیباترازیننامندیدمبہجهان
سیدعلےحسینیخامنهاے😌🌿🕊
#رهبرانهـ
#برای_محمود_رضا💛🌼
محمودرضا به بی سوادى علوى هاى سوريه تو معارف ، گير می داد....
البته اينو من به چشم خودم تو علوى هاى تركيه هم ديدم و ريشه ی تاريخى داره....
بماند....
يه بار عكسى از يه ديوار نوشته نشونم داد كه نوشته بود : الله و اكبر !!!!
می گفت : همين چيزا بهانه دست تكفيرى ها ميده براى تكفيرشون .
راوی : برادر شهید
#شهیـدانهـ💕🌿
#رفیقشهیدم🌹
شرح 🌹فراز بیست و دوم🌹از مناجات امیرالمومنین (ع):
مَولایَ یا مَولای،
اَنتَ الْمُعافی وَ اَنَا الْمُبتَلی
وَهَلْ یَرحَمُ الْمُبتَلی اِلاّ الْمُعافی
مولای من، مولای من،
تو برطرف کننده (مشکلات) هستی و من گرفتارم؛
چه کسی غیر از برطرف کننده (مشکلات) بر گرفتار رحم می کند؟
در این فراز اللّه با صفت ((برطرف کننده «مشکلات») بیان شده که دو معنای مادی و معنوی برای آن گفته شده است. از لحاظ مادی به معنای آن است که خداوند، انسان را از بیماری، شر اشرار و انواع بلا حفظ می کند.
از لحاظ معنوی به معنای آن است که از گناه توبه کاران چشم پوشی می کند و با گذشت از ایشان، ترک عقوبت می نماید؛ چنان که امیرالمؤمنین علیه السلام خطاب به پروردگار عرض کرد: ((تویی فرو برنده خشم و عفو کننده مردم)).
در این فراز انسان با صفت ((گرفتار)) بیان شده و به معنای کسی است که توسط خداوند با سختی،مصیبت، خیر و شر و اندوهی که جسم را می فرساید آزمایش شده و می شود
مهم ترین آزمایش و بلایی که انسان هر لحظه گرفتار آن است. امتحان الهی درباره ولایت امیرالمؤمنین علیهم السلام است.
🌹هر روز یک فراز🌹
#ماه_شعبان🌸
#پروفایل_پسرونهـ
چون یتیمی که به تصویر پدر خیره شده......🙃🍃
@mahmoodreza_beizayi