eitaa logo
⚘شهید‌محمود رضا بیضایی⚘
959 دنبال‌کننده
16.3هزار عکس
6.6هزار ویدیو
12 فایل
‹بِسـم‌ِرَب‌ِّالحُسَـیْن🌱› صلی‌اللّٰـه‌علیک‌ِیـٰافاطمـةالزهـرا♥𐇵!' . «امام‌زمـان(عجل‌اللّٰه)امروزسرباز باهـوش‌وپـای‌کارمی‌خواهند؛ آدمی‌که‌شجـاع‌ومردمیدان‌باشـد.» #شـهیدبیضائی🎙!" . ◞پشت‌سنگر: @etlaeatkanal
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفاوت بین انسان و حیوانات در یک چیز است انسان قدرت تعقل دارد ولی حیوان ندارد اگرچه حیوان هم تا حدی قدرت تفکر دارد، ولی مانند انسان نیست جبرئیل به حضرت نوح (علیه السلام) گفت من سه هدیه برای تو آوردم؛ ¹عقل ²حیا ³دین کدام یک را انتخاب می کنی؟ حضرت نوح ؛ (علیه السلام) گفت من عقل را می خواهم زیرا هر جا عقل باشد دو ویژگی دیگر هم وجود دارد!!! اگر عقل انسانی تضعیف شود واقعاً از جایگاه انسانی از سقوط کرده است فردی که وارد فضای تخدیر می شود و با مشکلش روبرو نمی شود دچار و نوعی ضعف اراده و تعقل می شود! هانتینتونگ گوید؛ اگر عقل را از انسان بگیرند دیگر هیچ چیز بهاداری برای او باقی نمی ماند یکی از تاثیرات موسیقی تضعیف عقل است و زمانی که عقل تضعیف شد و هم خیال تقویت می‌شود یعنی انسان یک زندگی خیالی پیدا می‌کند موسیقی شاد باعث تعطیلی عقل و پایین آمدن انسان از موضوع تعقل میشود!
• چرا اسلام موسیقی را نمی پسندد زیرا موسیقی یکی از چیزهایی است که شما را از عالم واقعیت جدا کرده و به عالم و خیال می برد• یکی از توانایی های عقل مواجه شدن با واقعیت هاست چرا بعضی از جوانان امروزی گمان می‌کنند که موسیقی لازمه زندگی شان است زیرا می خواهند از واقعیت‌های زندگی خود دور شوند علامه محمدتقی جعفری می فرمایند؛ «و بشر از نظر کمبودی که در معرفت توانایی مواجهه با واقعیت دارد موسیقی را برای تسلی خاطر خود برمی گزیند سپس نام آن را ضرورت می‌گذارد» و به همین دلیل است که اسلام به موسیقی روی خوش نشان نمی‌دهد زیرا اسلام می‌خواهد انسان‌ها در زندگی با خود با خود واقعیت روبرو شوند پس چرا اسلام موسیقی را نمی‌پسندد زیرا موسیقی یکی از چیزهایی است که شما را در عالم واقعیت جدا کرده و به عالم وهم و خیال می‌برد اسلام می‌گوید من عقل را به تو دادم که در واقعیت زندگی کنی نه در توهم اگر به یک معتاد بگویم مواد مصرف نکن می گوید نمی شود مصرف نکرد اما اگر به شما بگویم مصرف کرد یا خیر؟ می‌گوید می‌شود چرا معتادان می گویند نمی شود زیرا بعضی خودشان را در دام قرار می‌دهند و بعد فکر می‌کنند آن دام ضرورت دارد و اگر نباشد کمبود وجود دارد در صورتی که گرفتار آن دام نیستند میدانستند وجود آن ضرورتی ندارد!!!
سلام علیکم 🌿 بزرگواران انلاین بریم باهم بخونیم؛ آیه‍ هايی از قران رو؟
﷽ خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ [ ﻫﻤﺎﻥ ﻛﻪ ] ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ خون بسته ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻭﺭﺩ ] (²اݪعق)
أَلَمْ يَعْلَم بِأَنَّ اللَّهَ يَرَىٰ ﻣﮕﺮ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻪ ﻛﻪ ﻗﻄﻌﺎً ﺧﺪﺍ [ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﺶ ﺭﺍ ] ﻣﻰ ﺑﻴﻨﺪ ؟ (¹⁴اڵعق)
أَلَمْ يَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ سِرَّهُمْ وَنَجْوَاهُمْ وَأَنَّ اللَّهَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ ﺁﻳﺎ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﻭ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺳﺨﻦ ﮔﻔﺘﻦ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺪ ﻭ ﻗﻄﻌﺎً ﺧﺪﺍ ﺩﺍﻧﺎﻱ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻧﻬﺎﻥ ﻫﺎﺳﺖ ؟! (⁷⁸ٺوبھ)
سلام کتاب من زنگی موسیقی عالیه مرسی که تو کانال قرار میدین واقعاداریم استفاده میکنیم.🍀 فقط اگه میشه بگین چند فصل داره و چند قسمته 🙏 ____________ سلام علیکم خب ۵فصل؛ بخاطر اینکه خسته نشید؛ جوری تنظیم شده که اذیت نشین! فصل۲سنگینه ولی بقیه فصل ها نه! مشتی نگو مرسی! 🌱
اِلهی وَ رَبـّـی مَن لـی غَیـرُکـ🥀: اِلهی وَ رَبـّـی مَن لـی غَیـرُکـ🥀: روزسی ام زیارت عاشورا به نیابت شهیدعیسی علی برجی❤️ التماس دعا✋ ڪپےباذڪرصلوات✅ ــــــــــــــ❁ــــ ـــ ــ ـ درگروه زیراعلام کنیدکه خواندیده🌸 🌿⃟https://eitaa.com/joinchat/3816030291Ca12737f86a
🌚✨ خاطری‌گرنظرم‌هست همه‌خوبی‌توست حسرتی‌گربه‌دلم‌هست همان‌دوری‌توست 🌙 •°• خب‌دوستان!🙂♥️ خوب‌یابد... دفترامروزهم‌بسته‌شد😊🌿 به‌امیدفردایی‌زیباترازامروز🌈🌼🤲🏻 شبتون‌حسینی‌رفقا:)💚🌱 با ۅضۅ💎 بۍگناه📿 یاعلی✋🏼😴 ↓ ❥↬•| @Shbeyzaei_313
[🌞🌼] بِسمِ‌اللهِ‌اَلرَحمنِ‌اَلرَحیم...:) ♥️✨به‌نام‌خداوند‌بخشنده‌مهربان♥️✨ ✨••| اولین‌پست‌روز،عرض‌ارادت‌به"‌اُم‌المَصائِب‌خانم زینب‌کبری(س)" السَّلامُ‌عَلَیْکِ‌یاسَیِّدَتی‌یازَیْنَبُ،یابِنْتَ‌رَسُولِ اللهِ،یابِنْتَ‌فَاطِمَةَالزَّهرَاء.