‼️برای درک بهتر شبهای قدر با دقت مطالعه فرمایید:
یادمان باشد...(۱)
⏪ فرمودهاند در هر سالی یک شب لیله القدر است؛ یعنی: نقشه و هندسه راه سال آتی هرکسی ، بنا به مقتضیات و مصالح او ، در ولایت حق تعالی ، تعین علمی پیدا میکند.
آن یک شب در بین ماه های مختلف، به احتمال زیادتر در ماه رمضان است.
و در ماه رمضان نیز به احتمال بیشتر در دههی سوم است .
و در دههی سوم هم به احتمال زیادتر ممکن است شب نوزدهم یا بیست و یکم و یا بیست و سوم باشد.
در بعضی از روایات نیز آمده است که هر سه شب هست ، و همینطور هم هست.
⏪ در هر کدام از این شب ها مرتبه ای از اعمال تقدیر میشود . بین این سه شب هم با توجّه به قرائن و شواهد شب بیست و سوم از آن دو شب دیگر اولی و اعلا است.
کسانی که میخواهند جهدی داشته باشند و آن شب مبارک را درک کنند، دههی آخر را بایداهتمام کنند.
⏪ شب قدر شبی است که عبادتش از عبادت هزار ماه بهتر است. مردم عادی گمان میکنند که این یعنی آن که اجر عبادت در آن شب بیشتر از ۸۰ - ۹۰ سال عبادت است. این درست است؛ ولی مطلب تنها این نیست:
حاصل عبادت همانطور که در نیت میگوییم:
« قربة إلَی الله » ؛ نزدیک شدن به خدای متعال است. لازمه ی نزدیک شدن به هر چیزی، بیش تر دیدن و بیش تر شناختن و بیشتر بهره بردن از آن است ؛
⏪ پس معنی آن مطلب این میشود که :
در این یک شب، بهرهمندی انسان از معرفت حق تعالی و معارف الاهیه بیش از بهره مندی او از هزار ماه عبادت است.
⏪ آن معرفت اصلی که در این شب برای نیکبختی حاصل میشود که از معرفت حاصل از هزار ماه عبادت بالاتر است، معرفت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها است؛
زیرا آن حضرت « اُمّ » هستند ؛ اُم ؛ یعنی:اصل ؛ یعنی: ریشه باقی معرفت ها ، معرفت ایشان می باشد ؛
چرا که:
⏪ آنچه در آن شب واقع میشود؛از نزول قران ، تا شرف نزول وجود مبارک امام علیه السلام ، تا تقدیر امور ، و نزول ملائکة الله علیهم السلام ، همه در وجود ملکوتی صدیقه کبرا ؛ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رخ میدهد ؛
⏪ لذا : در روایات، در ذیل آیات مربوط به لیله القدر، فرموده اند: «اللَّیلَه فاطمَه»
(تفسیر فرات کوفی: ۵۸۱)
منظور از لیله ، خانم حضرت فاطمه هستند. ؛ سپس فرمودهاند: کسی که معرفت ایشان را درک کند، لیله القدر را درک کرده است.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#ماه_رمضان
#شب_قدر
@ostad_shojae1_1853101011.mp3
زمان:
حجم:
4.15M
#نماز 6
🎧آنچه خواهید شنید؛👇
❣ الصلاه عمود الدين.
اینکه چقدرستون وجود يه انسان، محکمه
وچقدر ميتونه در بحران ها،آرامشش رو حفظ کنه؛
کاملابه کیفیت نمازش بستگی داره
🌱خودتان را معطل نکنید!🌱
💎 مرحوم استاد فاطمی نیا:
🔹خودتان را معطل نکنید، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمی آید، من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم میسوزد، یک کلمه میگویم، خانم ها! آقایان! به حضرت زهرا(سلام الله علیها) قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمی آید!
🔹خودتان را معطل نکنید، هی روزی چند تا اوقات تلخی در خانه راه میاندازد، عصبانی میشود، از این طرف هم میخواهد بشود زبدة العارفین، عمدة المکاشفین!
🔹یک بار این قسم را با تمام وجودم خوردم، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمیآید.
🔹علامه طباطبایی(ره) سرتاسر لطافت بود، لطافت این مرد به جایی رسیده بود که به عمرش به کسی دعوا نکرده بود، زمانی که ما در قم بودیم این بچههای قم از هشت سالگی دوچرخه بیست وهشت سوار میشدند، از بغل رکاب میزدند، یک بچهای آمد زد به علامه طباطبایی و ایشان به شدت آسیب دید و روی زمین افتاد، حالا ما باشیم چه میگوییم؟ خیلی دیگر آدم خوبی باشیم یک چیزی میگوییم دیگر، این آقا بلند شد، خیلی راحت، اول رفت سراغ بچه، گفت: طوریت نشد؟! گفت: نه، گفت: الحمد لله، خداحافظ!
اگر میخواهید به جایی برسید لطیف شوید. لطیف بودن را تمرین کنید، از خانه شروع کنید و با خشم و غضب، تن خانواده را نلرزانید.
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عربستان وجود مذهب #شیعه وآموزش احکام آن و فعالیت مدارس علوم دینی دختران وپسران را در عربستان به رسمیت شناخت👌🚩
⭕️ از این به بعد شیعیان عربستان به راحتی می توانند محافل و مجالس خودشان در مساجد وحسینیه ها را آزادانه اجرا کنند، حتی در عربستان کتب شیعه تدریس شود.
⭕️ این هم یکی دیگر از افتخارات دولت جمهوری اسلامی ایران
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
#روشنگری = گسترش آگاهی 👇👇
👉 @Roshangarii 🚩
نحوه ی توجه در شب قدر
علامه طباطبایی: شب های قدر توسل به وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها و وجود مبارک امام عصر علیه السلام داشته باشید.
*#اطلاع_نگاشت
#زندگینامه
#شهید_سید_احمد_پلارک
در شش سالگی پدر را از دست داد و چون تک پسر خانواده بود علاوه بر تحصیل، بار مسئولیت خانواده نیز بر عهده او افتاد و تن به کار داد و توانست خواهرانش را در ازدواج یاری دهد.👌🏻
او در خیابان ایران میدان شهدا و در محلهای مذهبی زندگی میکرد. مسجد حاج آقا ضیاء آبادی "علی بن موسی الرضا علیه السلام" مأمن همیشگیاش بود. وی دائماً به منطقه میرفت. او فرمانده آر پیچیزنهای گردان عمار در لشکر 27 حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم بود.
در یکی از پایگاه های زمان جنگ، به عنوان یک سرباز معمولی کار میکرد. او همیشه مشغول نظافت توالت های پایگاه بود و همیشه بوی بدی بدنش را فرا می گرفت. در یک حمله هوایی در حال نظافت بود که موشکی به آنجا برخورد میکند و او شهید و در زیر آوار مدفون میشود.😣
بعد از بمب باران، هنگامی که امداد گران در حال جمع آوری 🩸زخمی ها و🌷 شهیدان بودند، متوجه میشوند که بوی شدید گلابی از زیر آوار می آید. وقتی آوار را کنار میزدند با پیکر پاک این شهید روبرو میشوند که غرق در بوی گلاب بود. هنگامی که پیکر آن شهید را در بهشت زهرا تهران، در قطعه 26 به خاک میسپارند، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس میشود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک میباشد بهطوری که اگر سنگ قبر شهید پلارک را خشک کنید، از آن طرف سنگ از گلاب مرطوب می شود..🥹