6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من شریک جنایت صهیونیستها نیستم..
شاید یک عده بگن: "کارخونش توی ایرانه"!!
بله ممکنه، در این صورت دوحالت پیش میاد:
-- یا مستقیما سودش به جیب کارخونه اصلیه صهیونیستی میره،
-- یا حداقل اون برند رو تبلیغ میکنه
مثل اینکه یک لباسی توسط یک تولید کننده ایرانی عرضه بشه و روش پرچم اسقاطیل باشه!!!
#نه_به_محصولات_صهیونیستی
🌏@bardegi_modern
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 فریادها و سخنان عجیب سرباز اسرائیلی در جلسه صهیونیست ها:
من رو مدام از این واحد به اون واحد میفرستن و هیچکس مسئولیت قبول نمیکنه و هیچکس من رو درمان نمیکنه.
(فلسطینی که کشتم)شب میاد به خوابم میگه چرا منو کشتی!!!
❌ وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ(شعراء_۲۲۷)
و كسانى كه ظالمند، به زودى خواهند دانست كه به كدام بازگشتگاه باز خواهند گشت.
@Andishkadeh_Forghan
🌏@bardegi_modern
👓 بهبه!
انتخاب دقیق آیه برای سربازان رژیم #حرامزاده
❗️ نسبت به آنان عجله نکن!
ما کاملا آنها را تحت نظر داریم و منتظریم! (مریم۸۴)
@HozeTwit
🌏@bardegi_modern
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نوشابه با طعم خون مظلوم
🌏@bardegi_modern
🔻پاسخ خوشگوار به تبیان درباره اسرائیلی بودن کوکاکولا: نوشابهت رو بخور،کسی جوابتو نمیده!
🔻بعد از حملات جنونآمیز رژیم صهیونیستی به مردم بیگناه غزه، پویشی برای تحریم کالاهای صهیونیستی - امریکایی راه افتاده که کوکاکولا یکی از این کالاهاست. طبق بررسیها تبیان به خبرهایی در سال ۱۳۸۵ رسید که شركت توليدكننده نوشابه كوكاكولا در ايران به واسطه یک شركت ایرلندی یک و نيم ميليارد تومان به حساب كوكاكولا واریز کرده است.
🔻خبرنگار تبیان امروز با شرکت خوشگوار تماس گرفت و این موضوع را جویا شد که فرد پاسخگو اعلام کرد: کسی پاسخگوی این سوال شما نیست،
شما نوشابهات رو بخور!
@BASIR1
🌏@bardegi_modern
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹این هیولایی که میبینید داره شیر میخوره، یه مرد بالغه که ادعا میکنه نوزاده!😳 میدونید این آدمای بیمار طبق قوانین آمریکا اگه بگن که زن هستیم، حتی میتونن با دخترها هم به حموم برن؟!🤯🤮
@barahoot_tv1
#بردگی_مدرن
🌏@bardegi_modern
#یادداشت_۱۳۵
۸ آبان۱۴٠۲/سال سوم
از نظمیه ی کنت فورت اتریشی تا
امنیت مسجد محور محلات
ظاهرا تاسیس اولین اداره پلیس یا «نظمیه» ایران به شکل مدرن #متمرکز و به تقلید از غرب، به سال۱۲۵۸ شمسی باز می گردد(حدود ۱۴۴ سال پیش). مسئول تاسیس و مدیریت هم «کنت دومونت فورت» اتریشی بوده که به درخواست ناصرالدین شاه در سفر اتریش، به ایران می آید و کار را شروع می کند( تاریخ موسسات تمدنی ایران، محبوبی اردکانی ج۲ص۱۴٠).
به جد میتوان گفت که یکی از بنیادی ترین تفاوت های نوع هدایت جامعه در اسلام و مدرنیته در همین کلمه نهفته است: #مدیریت_متمرکز، که قرین جبر، کم دقتی و پر هزینه بودن است. اما اسلام عزیز که معتقد به #حکومت_مردم است(آیه۲۵حدید)، این هدف بنیادین را از طریق روشهای مدیریتی #غیرمتمرکز عملیاتی می کند.
فی المثل می توان تامین امنیت یک شهر را به ده مرکز نیروی انتظامی سپرد، یا آنرا به صد #مسجد، به عنوان قلب یک #محله واگذار کرد. در واقع نظام هدایتی پیشرفته اسلام، واحد ها را خُرد و کوچک می کند، آنگاه مدیریت آسانش را به #تمامی_مردم می دهد. تجربه بسیار بسیار گرانقدری که در تاسیس #کمیته های انقلاب اسلامی داشتیم، آنهم دقیقا یک روز بعد از پیروزی انقلاب!
تامین امنیت در قالب خُرد، محله ای و به محوریت مساجد، چند خاصیت بسیار مهم دارد:
۱. به دلیل کوچکی واحد مدیریت، دقت و سرعت کار بالا می رود ۲. اعضای هر محله، مسئول تامین امنیت خودشانند، به همین دلیل تعهد بسیار بالایی به کار دارند ۳. تامین امنیت بین اعضای محل پخش می شود، به همین دلیل نیاز به استخدام نیروی دائمی ندارید ۴. مدل تامین امنیت محله ای، بستر بسیار مناسبی است برای ضرب کردن شور و نشاط جوانان محل، در تامین امنیت خود، خانه و ناموسشان و هکذا دهها فایده دیگر.
در واقع تشکیل #کمیته به عنوان یکی از شعبه های #بسیج، یکی از بارزترین نمونه های مواجهه تمدنی امام ره، با ساختارهای متمرکز جبری سازمانی غیر مردمی غربی بود. مدلی که به هرکجا که صادر شد نجاتش داد: از بسیج مردمی سوریه، از #حشد_الشعبی عراق، از #انصارالله در یمن و... .
مدلی که رهبر انقلاب به حق در وصفش فرمودند:«هیچ نظیری در دنیا نداشت و کاملا و صد در صد متکی به اندیشه اسلامی بود». جالب تر اینکه در پاسخ به منشا بسیج می گویند:«امام این پدیده بی نظیر را، از دل کوچه پس کوچه های شهرها و از دل خانه های مردم به وجود آورد»(۹۸/۹/۶).
آن معمار فقید نیز در آخرین پیامشان برای تعیین نماینده در #کمیته و پس از حدود ده سال تجربه تامین امنیت به محوریت مساجد محله ها می گوید: این نهاد انقلابی، حافظ اسلام و انقلاب گردید، مسلمانان را شاد و دشمنان اسلام و کشور را ذلیل کرد(۶۶/۵/۲۲).
آیا عجیب، مشکوک و غم انگیز نیست؟ مدلی که در کوران سخت ترین مصائب این کشور، انقلاب و اسلام را نجات داده بود، یک سال پس از رحلت حضرت امام منحل شد و مردم از فواید فراوانش محروم.
#مسجد_و_امنیت، یکی از ارکان نُه گانه خدمات مسجد طراز است که در دوره مسجد و اداره جامعه به آن پرداخته شده. ایضا لبیکی است به تاکید رهبر معظم انقلاب به استفاده مجدد از تجربه کمیته ها در دهه شصت(۹۸/۹/۶).
✍️قاسم یزدانی خراسانی
@besalamen_amenin