۲۷ خرداد ۱۳۹۹
۲۷ خرداد ۱۳۹۹
۲۸ خرداد ۱۳۹۹
۲۸ خرداد ۱۳۹۹
۲۹ خرداد ۱۳۹۹
۲۹ خرداد ۱۳۹۹
۳۰ خرداد ۱۳۹۹
۳۰ خرداد ۱۳۹۹
۳۱ خرداد ۱۳۹۹
۳۱ خرداد ۱۳۹۹
۲ تیر ۱۳۹۹
۲ تیر ۱۳۹۹
۴ تیر ۱۳۹۹
۴ تیر ۱۳۹۹
۶ تیر ۱۳۹۹
۶ تیر ۱۳۹۹
💥 دروس اساسی و مهمّ دیگر به ویژه #تفسیر_قرآن 💥
🔶 دروسی نظیر #عقاید، #اخلاق، #تفسیر_قرآن، #نهج_البلاغه، صحیفه سجادیه، کافی (اصول، فروع و روضه)، #تاریخ_اسلام و سیره معصومان (ع) که از جمله بحوث لازم و دروس اساسی و بسیار مهم هستند نیز باید لااقل به صورت هفتهای یک یا دو جلسه، علاوه بر آنچه در متن برنامه آمده است، در برنامه درسی طلبه گنجانده شوند.
🔶 به ویژه خواندن دست کم یک دور تفسیر مختصر کلّ قرآن حکیم در طول سنوات تحصیل مقدمات و سطح از ضروریترین امور برای هر طلبه است، که برای این مهم میتوان – به صورت حداقلّی و در گام نخست – از یک تفسیر روان و موجز مثل « #التفسیر_المبین » نوشته محمد جواد مَغنیه، یا « #المصفّی » نوشته ملا محسن فیض کاشانی، یا « #التفسیر_الوجیز » (معروف به تفسیر شبّر) نوشته سید عبدالله شُبّر و یا لااقل از « #التفسیر_المعین » نوشته محمد هوَیدی استفاده نمود؛ و در مراحل و گامهای بعدی از تفاسیر مفصّلتر بهره گرفت.
⏮ قسمتی از کتاب برنامه درسی برای رسیدن به اجتهاد در شش سال، تالیف آیتالله ملک زاده؛
http://eitaa.com/joinchat/1962278932Cb131348d00
۷ تیر ۱۳۹۹
۸ تیر ۱۳۹۹
۸ تیر ۱۳۹۹
۹ تیر ۱۳۹۹
۹ تیر ۱۳۹۹
💥 #حفظ_موضوعی #قرآن حکیم 💥
✅ مطلوب و متوقَّع آن است که یک عالم اسلامی، کتاب خدا که متن اصلی اسلام، اهمّ منابع و مآخذ عقائد، اخلاق، تربیت و شریعت اسلامی و قانون اساسی مسلمانان است را به صورت تمام و کمال در سینه داشته باشد و بتواند آن را با صحّت و فصاحت از بَر تلاوت نماید. کما اینکه بسیاری از طلاب علوم دینی و شیوخ و علمای مسلمان در اقصی نقاط جهان، فارغ از گستره و ژرفای اسلامشناسیشان، دارای این ویژگی و توانایی هستند و حافظ کلّ قرآن میباشند.
⏮ امّا اگر به هر جهت، یک دانشپژوه علوم اسلامی – مطلقاً و یا دست کم در طول اجرای برنامه درسی کوتاه مدت – توان، فرصت و یا همّت #حفظ_کامل_قرآن حکیم را نداشت به مقتضای قاعده «المیسور لایسقط بالمعسور»، یا «ما لایدرک کلّه لایترک کلّه» و یا به قول شاعر:
آب دریا را اگر نتوان کشید
هم به قدر تشنگی باید چشید
شایسته است که خویشتن را یکسره از این نعمت بزرگ محروم نسازد و لااقل به حفظ بخشهایی از قرآن بپردازد.
🔶 همچنین پیشنهاد میشود که در حفظ بخشهایی از قرآن، به جای #حفظ_ترتیبی – مثلاً کلّ جزء سیام و یا جزء اوّل و غیره – به سراغ حفظ موضوعی برود و به صورت #گزینشی و هدفمند، آیاتی را درباره موضوعات مختلف حفظ نماید.
🔶 یکی از منابعی که میتواند به تحقّق این مهم و برگزیدن و حفظ آیاتی از سراسر قرآن در #موضوعات_مختلف مدد رساند کتاب «جامی از زلال وحی (آیات پر کاربرد قرآن در بحثها و گفتگوهای علمی و نیز محاورات روزمرّه)» است.
این کتاب که در بهار سال 1379 شمسی تألیف شده، بدین شکل سامان یافته است که نخست، مؤلّف از آیات به کار رفته در کتب مذهبی پرشماری که در سطح ترویجی و برای عموم مردم به نگارش درآمدهاند و نیز آیاتی که در بسیاری از سخنرانیها، مقالات، مباحثات و مناظرات علمی استفاده میشوند و آیات مورد بهرهگیری در استدلالات کلامی و اعتقادی، آیاتی که به جای ضرب المثلها یا اشعار میتوانند به کار روند و بالاخره آیات الاحکام و آیات به کار رفته در کتب و رسائل فقهی و اصولی، فیش برداری کرده، سپس پرکاربردترینهایشان را انتخاب نموده است.
⏮ قسمتی از کتاب برنامه درسی برای رسیدن به اجتهاد در شش سال، تالیف آیتالله ملک زاده؛
http://eitaa.com/joinchat/1962278932Cb131348d00
۱۲ تیر ۱۳۹۹
۱۳ تیر ۱۳۹۹
۱۳ تیر ۱۳۹۹
💥 خرید اینترنتی 💥
🔶 مژده به طلاب و دانش پژوهان غیرساکن در شهر قم؛
📗 کتاب «برنامه درسی برای رسیدن به اجتهاد در شش سال»
🔶 مولف: آیتالله ملک زاده
✅ این کتاب را هم اکنون میتوانید از طریق «وبسایت پاتوق کتاب فردا»تهیه نمایید.
⏪ آدرس:
https://bookroom.ir/book/80468
http://eitaa.com/joinchat/761921543C9cf554b0c9
۱۴ تیر ۱۳۹۹
۱۵ تیر ۱۳۹۹
۱۵ تیر ۱۳۹۹
۱۶ تیر ۱۳۹۹
۱۶ تیر ۱۳۹۹