🌺🌺🌺🌺🌺
🌴ام البنین سلام الله علیها🌴
🍁ازدواج حضرت #علی(ع) و حضرت #ام البنین(س)
#ده سال پس از رحلت حضرت رسول(ص) و حضرت فاطمه(س)، بنابر وصیت خود حضرت فاطمه(س) وقتی علی(ع) به فکر گرفتن همسر دیگری بود، #عاشورا در برابر دیدگانش بود. برادرش «عقیل » را که در علم نسب شناسی وارد بود و قبایل و تیره های گوناگون و خصلتها و خصوصیّتهای اخلاقی و روحی آنان را خوب میشناخت طلبید. از عقیل خواست که: « برایم همسری پیدا کن شایسته و از قبیله ای که اجدادش از #شجاعان و دلیر مردان باشند تا بانویی این چنین، برایم فرزندی آورد شجاع و تکسوار و رشید.»
مراسم خواستگاری از ام البنین :
حضرت علی (ع) پس از اینکه #فاطمه کلابیه را تایید کرد وپسندید عقیل برادرش را برای خواستگاری به نزد پدر فاطمه فرستاد و حرام که بسیار میهمان دوست بود پذیرایی کاملی از او کرده و با احترام فراوان به او خیرمقدم گفته و در مقابل وی قربانی کرد. سنت و رسم عرب این بود که تا #سه روز از میهمان پذیرایی می کردند و روز سوم #حاجت او را می پرسیدند و از علت آمدنش سؤال می کردند و خانواده ام البنین که خارج از مدینه زندگی می کردند نیز چنین رسمی را به جای آوردند.
روز چهارم با ادب و احترام از علت ورود وی جویا شدند و عقیل گفت: به #خواستگاری دخترت فاطمه آمده ام، برای پیشوای دین و بزرگ #اوصیا و امیر مؤمنان علی بن ابیطالب.
حزام که هرگز پیشبینی چنین پیشنهادی را نمیکرد، حیرتزده ماند. با کمال صداقت و راستگویی گفت : بَه بَه چه نسب شریفی و چه خاندان با مجد و عظمتی! اما ای عقیل «شایسته امیرالمؤمنین یک زن بادیه نشین با فرهنگ ابتدایی بادیه نشینان نیست. او با یک زن که فرهنگ بالاتری دارد باید ازدواج کند و این دو فرهنگ با هم فرق دارند.»
عقیل پس از شنیدن سخنان وی گفت:
امیرالمؤمنین از آنچه تو می گویی خبر دارد و با این اوصاف میل به ازدواج با او دارد.
پدر #ام البنین که نمی دانست چه بگوید از عقیل مهلت خواست تا از مادر دختر، #ثمامه بنت سهیل، و خود دختر سؤال کند و به او گفت:
«زنان بیشتر از روحیات و حالات #دخترانشان آگاه هستند و مصلحت آنها را بیشتر می دانند.» (1)
منبع:
1_( محمدعلی الناصری، مولد عباس بن علی(ع)، ص36.)
ادامه دارد......🚶
#امیرالمومنین_علیه_السلام
#ام_البنین_سلام_الله_علیها
#حضرت_عباس_علیه_السلام
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat
🌺🌺🌺🌺🌺
🌴ام البنین سلام الله علیها🌴
🍁رویای #صادقه ام البنین (س)
وقتي پدر ام البنين به نزد همسر و دخترش برگشت ديد همسرش گیسوان ام البنين را شانه مي زند و او از خوابي كه شب گذشته ديده بود براي مادر سخن مي گفت:
«مادر خواب ديدم كه در باغ سرسبز و پردرختي نشسته ام. نهرهاي روان و ميوه هاي فراوان در آن جا وجود داشت. ماه و ستارگان مي درخشيدند و من به آن ها چشم دوخته بودم و درباره عظمت آفرينش و مخلوقات خدا فكر مي كردم. در مورد آسمان كه بدون ستون بالا قرار گرفته است و همچنين روشني ماه و ستارگان... در اين افكار غرق بودم كه #ماه از آسمان فرود آمد و در دامن من قرار گرفت و نوري از آن ساطع مي شد كه چشمها را خيره مي كرد. در حال تعجب و تحير بودم كه سه #ستاره نوراني ديگر هم در دامنم ديدم. نور آنها نيز مرا مبهوت كرده بود. هنوز در حيرت و تعجب بودم كه هاتفي ندا داد و مرا با اسم خطاب كرد من صدايش را مي شنيدم ولي او را نمي ديدم گفت: فاطمه مژده باد تو را به سيادت و نورانيت. به #ماه نوراني و سه #ستاره درخشان پدرشان سيد و سرور همه انسانهاست بعد از پيامبر گرامي و اين گونه در خبر آمده است. پس از خواب بيدار شدم در حالي كه مي ترسيدم. مادرم! تأويل رؤياي من چيست؟!».
مادر به دخترك #فهيمه و #عاقله خود گفت: «دخترم رؤياي تو صادقه است اي دختركم بزودي تو با مرد جليل القدري كه مجد و عظمت فراواني دارد ازدواج مي كني. مردي كه مورد اطاعت امت خود است. از او صاحب 4 فرزند مي شوي كه اولين آنها مثل #ماه چهره اش درخشان است و سه تاي ديگر چونان #ستارگانند». پس از صحبتهاي دوستانه و صميمانه مادر و دختر، حزام بن خالد وارد اتاق شد و از آنها در مورد پذيرش علي علیه السلام سؤال كرد و گفت: آيا دخترمان را شايسته همسري #اميرالمؤمنين علیه السلام مي داني؟ بدان كه خانه او خانه #وحي و نبوت و خانه علم و حكمت و آداب است اگر او را (دخترت را) اهل و لايق اين خانه مي داني ـ كه خادمه اين خانه باشد ـ قبول كنيم و اگر اهليت در او نمي بيني پس نه؟
همسر او كه #قلبي مالامال از عشق به #امامت داشت گفت: اي «حزام» به خدا سوگند من او را خوب #تربيت كردم و از خداي متعال و قدير خواستارم كه او واقعا سعادتمند شود و صالح باشد براي خدمت به آقا و مولايم اميرالمؤمنين(ع) پس او را به #علي بن ابيطالب، مولايم تزويج كن.
منبع : مولد عباس بن علی (ع)
ادامه دارد.....🚶
#امیرالمومنین_علیه_السلام
#ام_البنین_سلام_الله_علیها
#حضرت_عباس_علیه_السلام
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat
🌺🌺🌺🌺🌺
🌴ام البنین سلام الله علیها🌴
🍁 #عقیل از قبیله بنی کلاب #فاطمه (ام البنین) (علیه السلام) را به عقد حضرتش درآورد، و ام البنین #چهار فرزند به نام های: #عباس، #عبدالله، #جعفر و #عثمان به دنیا آورد، که هر چهار فرزند گرامی شان در دفاع از حریم #ولایت و #امامت در #کربلا در رکاب #سیدالشهدا (علیه السلام) به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، و آن چنان جانفشا نی نمودند که تاریخ نظیر آنان را ثبت نکرده.
#فرزندان رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله بعد از شهادت #مادرشان مادری خویش را در وجود این بانوی #پارسا می دیدند، و رنج فقدان مادر را کم تر احساس می کردند. ام البنین، فرزندان دختر گرامی رسول بزرگوار اسلام صلی الله علیه و آله را بر فرزندان خود که نمونه های والای کمال بودند، #مقدم می داشتند و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان می کرد.
#امیرالمومنین_علیه_السلام
#ام_البنین_سلام_الله_علیها
#حضرت_عباس_علیه_السلام
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat
🌺🌺🌺🌺🌺
🌕"خلقت #نورانی صدیقه کبری، حضرت #فاطمه زهرا سلام الله علیها"
🍁در روایتی که امام #صادق علیه السلام از خلقت #روح حضرت فاطمه علیها السلام صحبت مینمایند، تعبیر این است:
🔸#خداوند فاطمه را خلق کرد از نور #عظمت خودش... مبدأ خلقت روح چیست؟ مبدأخلقت #روح او، دیگر درخت بهشتی نیست. «نُورِ عَظَمَتِه» است... از نور #عظمت خدا خلق شده است.
🔹روح؛ یک چنین روحی، #بدن؛ یک چنان بدنی که مایه اش #میوه بهشتی است. وقتی ارتباط بین آن روح و این بدن پیدا شود، چنین بشری چه خواهد شد؟ کجا بود و کجا آمد و اینجا که آمد، چه کرد و بعد که فردا سر از خاک بردارد، چه خواهد کرد؟
📜 در روایتی دیگر پیامبر صلی الله علیه و آله میفرماید: خدا #فاطمه را از #نورش آفرید.
بیان حضرت این است: آن روح را در حُقّهای قرار داد. تعبیر #حقّه مهم است، مثل #گوهری که در یک گنجینهای بگذارند. این روح را در آن حقّه قرار داد و آن حقّه را بر طاق #عرش معلّق کرد.
🔸طعام این #روح و این نفس قدسی چه بود؟ طعام او #تسبیح، سبحان الله و #تقدیس، سبوح قدّوس و #تهلیل، لا اله الا الله و تحمید، #الحمد لله بود.
🔹تا وقتی که آن #روح تعلّق به این بدن نگرفته بود، #طعام این روح آن #چهار کلمه بود. بحث در این طعام هم بحث دیگری است.
👈 اول طعام #تسبیح است، بعد #تقدیس است. و بعد اگر این نکته را دقت کنید، ارتباط حضرت #زهرا را با #تسبیحات فاطمه در این نشئه و با طعام #قدسی اش در آن نشئه، پیدا میکنید که چه ارتباطی با هم دارند!
🔸وقتی این حقائق روشن بشود، معلوم میشود که این چه بشری و چه #انسانی بود و بیان امام ششم تا حدّی واضح میشود که چرا فاطمه، #فاطمه نامیده شد؟!
⭕️ فاطمه از "فطم" است و فطم به معنای #قطع است. فرمود: فاطمه، فاطمه نامیده شد چه اینکه #خلق از #معرفت او #منقطع اند، دست #عقل از نیل به مقام منیعش قطع شده است.
🔗 بیانات معظم له در ۱۳۷۴/۸/۲۲
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#آیت_الله_وحید_خراسانی
#مقام_نورانیت
#جلوه_نور
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat
🌺🌺🌺🌺🌺
💫گردنبند با برکت💫
✅پيرمرد فقیري خدمت رسول الله (ص) رسيد و درخواست کمک کرد.
حضرت #محمد صلی الله علیه و آله فرمود:
«اكنون چيزي ندارم ولي برو به خانه ي دخترم #فاطمه.»
پيرمرد به خانه ي فاطمه (س) رفت و گفت:
«فقيري هستم که خدمت پدرت رسيدم، مرا به سوي شما راهنمائي نمود. اي دخت پيامبر! گرسنهام، سيرم كنيد. برهنهام، پوششي به من بدهيد، فقيرم، چيزي به من عطا نمائيد.»
حضرت #فاطمه (س) كه هيچ غذائي در خانه سراغ نداشت، گردنبندی را كه دخترعمويش به وي اهدا نموده بود به فقیر داد و فرمود:
«این #گردنبند را بفروش و زندگي خودت را با آن اصلاح كن.»
پيرمرد برگشت و جريان را خدمت رسول الله عرض كرد.
عمار ياسر به پیرمرد گفت:
«من اين گردنبند را به بيست دينار و يك لباس و يك حيوان سواري و غذایی كه سيرت كند ميخرم.»
پيرمرد گردنبند را به #عمار فروخت.
عمار، گردنبند را از پيرمرد گرفت و خوشبو نمود و در پارچه اي گذاشت و به غلامش گفت:
«اين گردنبند را برای فاطمه ببر. تو را هم به فاطمه بخشیدم.»
فاطمه عليهاالسلام گردنبند را گرفت و غلام را #آزاد نمود.
هنگامي كه غلام به آزادي رسيد خنديد. علت خنده اش را پرسيدند. جواب داد:
«خنده من از برکت اين گردنبند است! گرسنه اي را سير كرد. برهنه اي را پوشانيد و تهيدستي را بي نياز كرد و غلامي را آزاد نمود. و باز هم نزد صاحبش برگشت!»
منبع:
📚بحارالانوار ، جلد ۴۳، صفحه ۵۶
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#کرامات
#جلوه_نور
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat
2_5440539106541043907.mp3
8.84M
🌺🌺🌺🌺🌺
🍁مقایسه مقام حضرت #مریم(سلام الله علیها ) و حضرت #زهرا (سلام الله علیها )
🌳حضرت زهرا(سلام الله علیها ) تنها کسی است که برای حضور در دنیا، سیر در #اصلاب و #ارحام نداشتند.
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#استاد_میرباقری
#جلوه_نور
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
@barzakh_ghiyamat