🔴آیت الله خاتمی: دنیا میداند آمریکا تروریست و تروریستپرور است
♦️خطیب نماز جمعه تهران:بسیج فرهنگ آمادگی در دفاع از دین و ارزشها است و سپاه پاسداران تدارککننده این فرهنگ است. چرا که فرهنگ بسیجی دستور قرآن است.
♦️اظهارات آقای ترامپ بسیار سخیف بود همه دنیا میدانند که شما تروریست و تروریستپرور هستید؛ چه کسانی تروریست را به سوریه فرستادند. همان عربستان که نوکر حقیر شما است در هر تروری در جهان اسلام نقش داشته است.
♦️این انسان بیهویت و بیشخصیت «دونالد ترامپ» میخواهد ملت بزرگ ایران را تحقیر کند در حالی که ملت ایران آمریکا را در دنیا تحقیر کرده و همچنان تحقیر خواهد کرد.
♦️با توجه به حضور وزیر خارجه انگلیس در ایران، این مهمان پررو فضولیهایی کرده که نباید به وی اجازه داده میشد. آنها به فکر برجام نبودند بلکه آمده بودند تا جاسوسشان را آزاد کنند.
@basaeer
🔴 آغاز عملیات باروری ابرها از دو هفته آینده
♦️مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات باروری ابرها: پس از امضای چند قرارداد از سوی وزارت نیرو با سازمان هوافضا و شرکت هواپیمایی تهران، استارت عملیات باروری ابرها از دو هفته آینده، زده خواهد شد.
۱۶ استان کشور تحت پوشش عملیات بارورسازی ابرها قرار گرفتهاند.
♦️ با یک هواپیمای تاسیسشده از سوی سپاه، کار را پیش خواهیم برد و اگر امور به خوبی پیش برود، دو فروند دیگر نیز اضافه خواهیم کرد
@basaeer
🔴محمد صادق کوشکی: روزنامه دولتی ایران یکم آذر، از شکسته شدن تابوی #آموزش_جنسی در کشور ابراز شادی نموده! آقای #روحانی ! اقتصادمان را که به فنا دادی، لطفا دست از سر نوامیس ملت بردار!
@basaeer
😄 جوک سال 😔
مورد داشتیم طرف گفته فلان معاهده بین المللی رو تصویب کنید تا آمریکا بهانه جدید نداشته باشه بعد خودش با ورّاجی یه بهانه خیلی بزرگ داده دستشون!!!! 😳
دیدم که میگما....
#ظریف
#پولشویی_گسترده
✏ بصیر
@basaeer