🔴بالاخره سؤال از روحانی توسط هیات رئیسه در مجلس اعلام وصول شد !
♦️رئیس مجلس:رئیسجمهور یک ماه فرصت دارد تا در یک جلسه علنی پارلمان برای پاسخ به سؤال نمایندگان حضور یابد.
♦️عدم ناتوانی دولت در کنترل قاچاق، علت استمرار تحریمهای بانکی، علت افزایش بیکاری و رکود شدید اقتصادی در سالهای اخیر، افزایش شتابان ارز در کشور و نیزکاهش ارزش پولی کشور از محورهای سؤالات نمایندگان از رئیسجمهور است.
@basaeer
🔴 چه اتفاق خاصِ اقتصادی در کشور افتاده که قیمت سکه ۱ میلیون تومان ارزان میشود؟!
آن هم دقیقاً بعد از صحبت ترامپ در مورد مذاکره با روحانی!
این یعنی دولت میخواد یه آبنبات به مردم نشون بده که با یه پالس مثبت ترامپ، ۱ میلیون سکه افت میکنه، ببینید اگر مذاکره کنیم چی میشه دیگه!
💬 علی قلهکی
@basaeer
حضرت حجتالاسلام! ساعت خواب! پنج سال است که مذاکره میکنید!
🔹«مجتبی زارعی»، عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس در نامهای خطاب به حجت الاسلام ناطق نوری در مورد اظهار نظر وی مبنی بر مذاکره با آمریکا نوشت: حضرت حجتالاسلام! ساعت خواب ! پنج سال است که مذاکره میکنید!
👉 fna.ir/bnsqt8
@basaeer
معاون پارلمانی رئیس جمهور:
🔹سوال هاي اول تا چهارم از رييس جمهور قبلا هم مطرح شد اما از حد نصاب افتادند.
🔹متاسفانه تعدادي از سوال كنندگان با كساني كه انصراف داده بودند آنها را قانع كردند از انصرافشان صرف نظر كنند.
🔹انصراف از انصراف هيچ جا در قانون پيش بيني نشده است.
سوال حق مجلس است اما به شكل قانوني؛ حاضرم مناظره كنم؛سوال ها تكراري است.
@basaeer
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بازداشت شد
🔹در ادامه رسیدگی به پرونده تخلف در ثبت سفارش ۶۴۰۰ خودروی لوکس و تحقیق از مدیران و مسئولان دخیل در این پرونده به تازگی یکی از معاونین وزیر صنعت، معدن و تجارت بازداشت شد.
🔹براساس اطلاعات موجود این فرد که آقای «م» نام دارد یکی از معاونین کلیدی وزیر صنعت، معدن و تجارت است که با دستور بازپرس پرونده بازداشت شده و از وی تحقیق شده است.
🔹این در حالی است که متهم پس از انجام تحقیقات ابتدایی با قرار وثیقه آزاد شده است./فارس
@basaeer