6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مقایسه جالب کشورهای عربی و ایران از نگاه تحلیلگر سیاسی عرب
«محمد هنید» استاد دانشگاه "سوربون" فرانسه:
🔹ایران دارای اقتصاد و صنعت حقیقی است اما ما یک مداد یا هیچ چیزی را خودمان نساختهایم و در صورت اتمام نفت و گاز محتاج جهانیم!
🔹اگر شما دارای اقتصاد، یک حکومت حقیقی، حاکمیت و صنعت باشید مثلا آنچه در ایران روی می دهد، بله درست است که هدف دشمنان قرار گرفته اما در این کشورها نوعی کمربند امنیتی برای اقتصادشان دارند و بحرانها را پشتسر میگذارند.
@basaeer
🔴اعضای بدن سروان شهید «احمد کشوری نیا» اهدا شد
🔹 اعضای بدن شهید «احمد کشوری نیا» فرمانده یگان امداد شهرستان ساوه به بیماران نیازمند اهدا شد.
🔹 شهید کشوری نیا در درگیری با اشرار و قاچاقچیان مجروح و دچار مرگ مغزی شده بود که پس از اقدامات قانونی و رضایت خانواده پنج عضو بدن این شهید بزرگوار به بیماران نیازمند اهدا شده است.
@basaeer
🔴سفیر انگلیس احضار شد
♦️«سایمون شرکلیف» در واکنش به مداخلات نامتعارف انگلیس ازجمله در قلمرو امنیت ملی ایران از سوی مدیر کل غرب اروپا به وزارت خارجه احضار شد.
♦️در این نشست مراتب اعتراض کشورمان نسبت به اقدامات خرابکارانه و مغایر با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به دولت انگلیس منعکس شد.
@basaeer
🔴 سیلی خوردگان از مردم
🔹حکایت روزنامه های زنجیره ای و ملت ایران، حکایت جنّ و بسم الله است.
♦️نام مردم را مصادره می کنند و با همین عنوان دزدی، لاف می زنند؛
🔹اما هر جا که مردم به میدان می آیند، این حماسه حضور را سانسور می کنند.
♦️آنها -در کنار دشمنان اصلی ایران- بزرگ ترین ضربات را از همین درایت مردم خورده اند.
🔹حماسه دیروز مردم یزد، پاسخ به موقع به سه ماه عملیات روانی سنگین دشمن بود؛
♦️و دقیقا به همین علت، در رسانه های غربگرا سانسور شد. "قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ... بگو: از این خشم تان بمیرید".
@basaeer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیر شرکت گاز خراسانرضوی: مردم به مشهد سفر نکنند
🔹فعلا در مشهد شرایط میزبانی شایسته از هموطنان وجود ندارد. از صبح امروز بهدلیل افت فشار در شهرستانهای کاشمر، نیشابور، سبزوار، بردسکن و تربتجام قطعی گاز داریم.
🔹بین مردم سوخت جایگزین توزیع کردیم و درتلاشیم از گسترش قطعی گاز جلوگیری کنیم.
@basaeer
🔴اعدام کارمند سابق وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران صدای مصی علینژاد را هم در آورد!
🔹 جالبه نوشته مقامات آمریکا و بریتانیا خواستار لغو حکم اعدام شده بودن اما ایران بی توجهی کرده! مگه آمریکا و اروپا قیم و وصی دنیاست که برای ایران تصمیم بگیره؟! تو کل دنیا جاسوس رو به سزای اعمالش میرسونن و ایران هم جزوی از این دنیاست.
@basaeer
🔴 ️شرایط در «تلآویو» متشنج است!
🔹 رسانههای صهیونیستی از شرایط متشنج امنیتی در تلآویو ساعاتی پیش از آغاز تظاهرات اعتراض آمیز علیه نتانیاهو در دومین شنبه پیاپی خبر میدهند.
🔹 به نوشته این رسانهها، نیروهای امنیتی برای مقابله با تظاهرات اعتراض آمیز علیه نتانیاهو که طبق فراخوان داده شده قرار است در میدان هبیم در تل آویو برگزار شود صورت میگیرد.
🔹 روزنامه یسرائیل هیوم هم در وبسایت آنلاین خود از سطح شهر تلآویو خبر داد، خیابانهای شهر شاهد شرایطی متشنج است.
@basaeer
May 11