لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انصافا چرا اینقدر دشمنای جمهوری اسلامی احمقن؟ حداقل برید سیکل بگیرید بعد بیایید اظهار نظر کنید 😂
@basaeer
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 🎥 مناظره روحانی ۹۷ با روحانی ۹۵ درباره دور زدن تحریمها!
@basaeer
🔴 هشدار عفو بین الملل درباره اعدام قریب الوقوع شیعیان در عربستان
🔺سازمان عفو بین الملل درخصوص اجرای احکام اعدام صادره از دادگاه های عربستان علیه 12 نفر از شهروندان شیعه این کشور به اتهام واهی آنچه جاسوسی برای ایران خوانده شده است، هشدار داد.
🔺سازمان عفو بین الملل از مسئولان سعودی خواسته است تا این احکام را فوری لغو و عملیات اعدام را به طور رسمی متوقف کند.
@basaeer
📣 «لوئیس فراخان» رهبر جنبش «امت اسلام» آمریکا در نشست خبری در تهران:
🔹از حضور در ایران خرسندم و از مقام معظم رهبری قدردانی میکنم.
🔹شیطان چهره اسلام، مسیحیت و یهودیت را خدشه دار کرده و به این خاطر حضرت مهدی (عج) باید بیاید تا چهره واقعی شیطان را برملا و بار دیگر دین و مذهب را تطهیر کند و ما انسانها با مودت در کنار هم زندگی کنند.
🔹من در مقطعی در ایران حضور دارم که برادران و خواهران به خاطر غضب رئیس جمهور و دولت آمریکا و اعمال تحریمهای ظالمانه مورد هجمه قرار گرفته اند.
🔹همه نهادهای ناظر بر پایبندی ایران به توافق برجام تاکید کردهاند.
🔹گفتند به ایران میلیاردها دلار را میدهند ولی چنین نکردند. ایران به تعهدات خود پایبند بود ولی آمریکا متعهد نبود و با آمدن ترامپ از این توافق خارج شد و تحریم ها را اعمال کرد.
🔹من به همه ایرانیان میگویم این یک آزمایش الهی است و اگر مقاوم باشیم، شامل نعمت خدا خواهیم شد
@basaeer
🔴 ضریب ندهیم.....
🔻◽️ استفاده از تمام ظرفیت رسانه های بین المللی، منطقه ای و فارسی زبان جهت انعکاس و پمپاژ شدید خبری، وجه بارز تحریم های جدید آمریکاست طوری که به مخاطب این گونه القا شود که سر تا پای ایران را تحریم فرا گرفته و قرار است حوادث و مصائب بزرگی ناشی از تحریم رقم بخورد؛ این یعنی همان چیزی است که فضاسازی روانی پیرامون تحریم نام دارد. و الا با یک نگاه ساده به بسته تحریم های نفتی و ثانویه که آمریکا بشدت دنبال انعکاس رسانه ای اش است، چیز جدیدی به چشم نمی خورد.
اینکه نام بانک تات و کشتی سانچی و برخی افراد متوفی و شرکت هایی که اصلا وجود خارجی ندارند در لیست تحریم های اعلامی آمریکا هست یعنی معلوم است چه خبر است!!
پینوشت: دوستان عزیز در این شرایط ضریب دادن و برجسته سازی به اخبار تحریمی توسط جامعه نخبگانی در رسانه ها و فضای مجازی خطا و بازی در زمین حریف است. هوشیارباشیم
@basaeer
🔴 افشای منبع مالی "ایران اینترنشنال" علت قتل خاشقچی؟
سعید کمالی دهقان روزنامهنگار ایرانی گاردین:
🔹تایید می کنم جمال قاشقجی به این خاطر به قتل رسیده است که صبح روز ۲۶ سپتامبر از استانبول به من تلفن زد و فاش کرد که شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال در لندن توسط شخص محمدبنسلمان و سعودالقحطانی تامین مالی میشود.
@basaeer