🔴دادستانی عربستان سعودی در اعترافی جدید در پرونده قتل خاشقچی اذعان کرد که او در کنسولگری عربستان تکهتکه سپس به بیرون انتقال داده شده است.
♦️سخنگوی دادستانی سعودی همچنین گفت که آمر اصلی این پرونده «نایب رئیس سابق سازمان استخبارات» (احمد عسیری) است که دستور داده بود اگر خاشقچی از طریق مذاکره به عربستان بازنگشت، او را با زور برگردانید.
@basaeer
17.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تیکه سنگین مجری شبکه ورزش به آذری جهرمی که این روزها اندازه یک کاندیدای ریاست جمهوری شوآف داره😏
@basaeer
♦️♦️فوت رییس سازمان تامین اجتماعی و معاونش در سانحه رانندگی / «نوربخش» و «تاجالدین» درگذشتند
🔹خودرو حامل «سیدتقی نوربخش» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور عصر امروز دچار حادثه شد و بر اثر این سانحه سه نفر مصدوم شدند و به بیمارستان منتقل شدند.
🔹متأسفانه در این سانحه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور و عبدالرحمن تاج الدین معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی جان خود را از دست دادند.
🔸 این تصادف در جریان بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گلستان و در بریدگی شصتکلا اتفاق افتاده است./فارس
@basaeer
دورریز غذای ایرانیها ۴۰ میلیون گرسنه آمریکایی را سیر میکند
پاسخکوبنده سردار سلامی به سخنان توهینآمیز پمپئو:
یکی از وزرای آمریکایی گفته بود که «اگر نظام ایران میخواهد مردمش گرسنه نباشد، باید از آمریکا تبعیت کند» که ما در پاسخ او می گوییم که به فکر 50 میلیون گرسنه خود باشید، دورریز غذای ایرانی ها 40 میلیون گرسنه را سیر می کند
@basaeer
🔍 لوح| نخ نما!
👈 رهبرانقلاب: #آمریکا_رو_به_افول_است؛ همه این را بدانند... عوامل افول آمریکا هم مربوط به امروز و دیروز نیست که حالا یکی بخواهد بیاید علاجش کند؛ مربوط به طول تاریخ [است]. عامل این وضعیّتی که آمریکاییها دچارش شدند، عامل بلندمدّت است؛ اینها در طول تاریخ وضعیّتی را به وجود آوردند که نتیجهاش همین است و به این آسانیها علاجشدنی نیست. این سنّت الهی است، اینها محکومند به اینکه ساقط بشوند، محکومند به اینکه افول کنند، زایل بشوند از صحنهی قدرت جهانی.
🗞 پرونده #افول_آمریکا را در KHAMENEI.IR بخوانید.
@basaeer
🔴 صدای شکستن استخوانهای رژیم صهیونیستی آمد...
اسرائیلی ها سال ۲۰۰۶ ، ۳۳ روز طول کشید به غلط کردن افتادن . سال ۲۰۰۸ ، ۲۲ روز طول کشید
و همین چند روز پیش فقط و فقط در ۲ روز به شِکر خوردن افتادن و اعلام آتش بس کردن
مقاومت فلسطین در دو روز ۵۰۰ راکت شلیک کرد حالا سوال اینجاست که اگر جمهوری اسلامی ۵۰۰ سجّیل شلیک کند چه اتفاقی برای این رژیم جعلی میافتد ؟ 😂
@basaeer