ادعای تفاوت در ارائه خدمات به جانبازان دروغ است
🔹اخیرا تاجزاده مدعی شده که «بنیاد شهید به جانبازان دفاع مقدس پروتز معمولی داده اما به جانبازان مدافع حرم پروتزهای پیشرفته و گرانقیمت را رایگان میدهد».
🔹معاون بهداشت بنیاد شهید در مورد اعلام کرد که این ادعاها کذب است و خدمات بنیاد به همه جانبازانی که نیاز به پروتز دارند در سطح پیشرفته ارائه میشود و تفاوتی بین گروههای مختلف جانبازی وجود ندارد.
🔹وی تصریح کرد: بودجه خدمات رسانی به ایثارگران در لایحه بودجه سالانه تصویب شده و ادعای اینکه نهاد دیگری این بودجه را تأمین میکنند نیز خلاف واقع است.
@basaeer
🔴نتیجه اشتباه راهبردی قالیباف در چینش تیم رسانه ای مجلس
⏪علی قلهکی فعال فضای مجازی در مطلبی نسبت به عواقب خطرناک چینش تیم رسانه ای ریاست مجلس هشدار داد و نوشت:
🔹هر روز مسالهسازی رسانهای (به حق و یا ناحق) برای مجلس بوجود میآید.
ریاست مجلس باید برای این قضیه فکری کند زیرا به ۱سال نکشیده نه تنها چیزی از مجلس باقی نمیماند بلکه سایه سنگین مجلسِ۱۱، ریاست جمهوریِ۱۳ را نیز متاثر میکند.
با یک حلقه محدود رسانهای نمیشود مجلس را گرداند آقای قالیباف!
✍️یادآوری: در اوایل شروع کار مجلس جدید برخی فعالین دلسوز رسانه ای جبهه انقلاب انتقاداتی را نسبت به عواقب بکارگیری عناصر دوچهره و غیرانقلابی و حامی برجام توسط قالیباف در برخی مسئولیتهای کلیدی مجلس از جمله تیم رسانه ای ایشان هشدار داده بودند که با بی توجهی مواجهه شد.
@basaeer
🔴 تفاوت دوغ و دوشاب
🔹جریان لیبرال خطی را شروع کرده است مبنی بر اینکه "اگر هر کس دیگری جای آقای روحانی بود، وضع چنین بود". در جدیدترین اظهارنظر، یکی از این آقایان گفته است "اگر شاخ مدیریت اقتصادی هم جای آقای روحانی بود، وضعیت فقط ۵ درصد بهبود مییافت".
ناظر به این پروژه سیاسی-تبلیغاتی، میتوان یک پرسش و یک توصیه مطرح کرد.
🔹پرسش این است که اگر واقعا ریاست آقای روحانی با غیر آقای روحانی تفاوتی در وضعیت کشور ایجاد نمیکند:
🔻اولا چرا این جریان به مردم وعدههایی در حد بینیازی به یارانه داد؟ چرا در ایام تبلیغات- حتی ۹۶- به جای اینکه بگوید "طرحی داریم که هیچ کس گرسنه نخوابد"، نمیگفت که "مردم عزیز ایران، تفاوتی میان روحانی و غیر روحانی نیست"؟
🔻ثانیا چرا مردم را از پیروزی رقیب ترساند؟ ثالثا اگر این تبشیر و انذارها درباره وضع مردم، واقعی نبوده و اساسا همه مشکلات کشور به واشنگتن دی سی برمیگردد، این جریان با چه هدفی میلیاردها تومان خرج پیروزی در انتخابات کرد؟ آیا هدف از شرکت در انتخابات، انتفاع مالی-ایدئولوژیک از موقعیت دولت بوده است؟ چه کسانی چه نفعی از این هشت سال صدارت بردهاند؟
🔹اما توصیه اینکه اگر لیبرالهای ایرانی در همین ادعای خود صادق هستند که تفاوتی ندارد شخص رئیس جمهور و تیم مدیریتی دولت از کدام طیف فکری باشد، مرحمت بفرمایند از هرگونه تلاش برای تصاحب مجدد کرسی ریاستجمهوری پرهیز نمایند و نامزدی را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی نکنند. انشاءالله دولت جوان انقلابی تفاوت دوغ و دوشاب را نشان خواهد داد.
سیدیاسر جبرائیلی
@basaeer
🔴 آره روحانی کنارهگیری کنه، از فرداشم شما و تاجزاده و اون حجاریان که معلوم نیست کی مسلمان شده شروع کنید در افشانی: فشار دولت پنهان بود، دولت تفنگدار بود و ...
نخیر، روحانی میماند تا خاتمی طعم تَکرار را بچشد، هاشمی هم در گور از این وضعیت لذت ببرد!
#روحانی
#خاتمی
#هاشمی
#پدر_فتنه
#تَکرار
#تاجزاده
#حجاریان
@basaeer
🔴رئیسی: باید از تداوم کاهش ارزش پول ملی جلوگیری شود/این طور نیست که همه چیز را از چشم دشمن ببینیم
♦️رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه:کاهش ارزش پول ملی امری خسارت بار است و باید از تداوم کاهش آن جلوگیری شود.
🔻باید از همه ظرفیتها استفاده کرد تا تورم در کشور کنترل، بازار مدیریت و آرامش مردم حفظ شود.
🔻این طور نیست که همه چیز را از چشم دشمن ببینیم؛ درست است که دشمن همواره دشمنی و توطئه میکند، اما به هیچ عنوان نمیتواند ما را متوقف کند.
🔻حتماً با تکیه بر تواناییهای خود میتوانیم از این شرایط، پیروزمندانه عبور کنیم.
🔻همیشه رمز شکست دشمن، مردم ما بودند و باز هم بی تردید مردم خواهند بود.
@basaeer
🔴اوضاع بحرانی بورس
🔹علی قلهکی: بیش از یک ماهِ قبل هشدار دادم که دستکاری شدید بورس، موجب خروج سرمایه و افزایش قیمت دلار، طلا و مسکن میشود. تَرکِ دهها هزارمیلیارد پول از بورس بهشدت اقتصاد را متلاطم کرده.
🔹معلوم نیست تیم اقتصادی دولت چه میکند ولی در هر صورت مردم بشدت گله مندند؛ دریابیمشان تا قبل از دیر شدن.
@basaeer
🔴 اطلاعات ما در اینترنت کجا می رود؟
♦️ کشور ایران، اینترنت را حداقل با واسطه 11 کشور از «آمریکا» خریداری می کند و اکثر تبادلات اینترنتی ایران بر روی این بستر انجام می شود.
به صورت دقیق تر می توان فرایند تبادل اطلاعات در اینترنت را به این شکل توضیح داد:
♦️ زمانی که مطلبی را در اینترنت ارسال می نمایید، حال می تواند آن مطلب شامل عکس، فیلم یا نوشته ای باشد، ابتدا آن مطلب در ISP و PAP و DCI وزارت ارتباطات ذخیره شده و پس از آن در حداقل 11 کشور کپی می شود تا بعد از ذخیره شدن در NSA (آژانس امنیت ملی آمریکا) به سرور برسد؛ در این لحظه تیک اول زیر مطلب می خورد و همین مسیر طی می شود تا به گیرنده رسیده و تیک دوم بخورد؛ یعنی اطلاعات ارسالی شما حداقل در 15 نقطه کپی و نگهداری می شود. آیا می توان این بستر را برای تبادل اطلاعات امن دانست؛ در حالی که برای هر تبادل، اطلاعات علاوه بر «آمریکا» و سازمانهای جاسوسی،در تمامی آن کشورها هم کپی می شود؟
♦️ طبق اسناد اسنودن ایران نا امن ترین کشور جهان در حوزه فضای مجازی است. آژانس امنیت ملی آمریکا که زیر مجموعه سازمان سیا است موفق شده در یک ماه 14 میلیارد بسته اطلاعاتی، شامل تماس های تلفنی و اینترنتی را از کاربران و مدیران ایرانی جمع آوری کند که این حجم جاسوسی از یک کشور در جهان بی سابقه است.
#سواد_رسانه
#مطالعات_غرب
@basaeer