📣 راز دوگانگی رفتاری نتانیاهو در قبال غزه| تاکتیک هوشمندانه یا رویکرد بزدلانه!
🔰 به گواه ناظران و رسانههای صهیونیستی، شخصیت سیاسی نتانياهو در روند مذاکرات همواره در حال تغییر است. این رویکرد را میتوان ناشی از فشارهای داخلی و یا یک تاکتیک برای ماندن بر مسند قدرت تلقی کرد.
▫️ مذاکرات دوحه و قاهره برای تبادل اسرا و پایان جنگ به جریان افتاده و آمریکاییها چند روز قبل مدعی شدند که توافق، کاملا در دسترس است.
▫️ با این حال جنایت روز گذشته صهیونیستها در جنوب غزه و تاکید نتانیاهو بر پیگیری اهداف جنگ تا دستیابی به اهداف آن، نوعی دوگانگی در رفتار او را نشان میدهد.
▫️این دوگانگی، از صحنه سیاسی آشفته رژیم صهیونیستی نشات میگیرد. جایی که تندروها و حریدیها از یک سو، اپوزیسون از یک سو و خانواده اسرا از سوی دیگر به نتانیاهو فشار آوردهاند.
▫️ یک مسئله دیگر نیز تاثیر بسزایی در عملکرد نخستوزیر رژیم صهیونیستی گذاشته و آن، پایان زندگی سیاسی نتانیاهو است. او در هر صورت با اتمام جنگ، زندگی سیاسیاش پایان خواهد یافت و عملا موفقیت و یا عدم موفقیت در غزه، تاثیری در آینده او ندارد.
▫️ از جمله بیثباتی صهیونیستها، تغییر خواستهها و متغیر بودن رفتار آنها در روند مذاکرات دوحه است. تا جایی که شبکه صهیونیستی کان اعلام کرده که نتانیاهو هر روز خواستههای دولت اسرائیل را تغییر میدهد و رویکرد مشخصی در گفتگوها ندارد.
▫️ با این حال این نوع رفتار نتانیاهو که با وجود مذاکره، در حال حمله و قتلعام فلسطینیان است را میتوان به دو شکل تحلیل کرد؛ اینکه او با ادامه جنگ در انتظار تغییر رئیسجمهور آمریکاست و یا با ادامه جنایتها، بهدنبال توافقی است که با گرفتن حداکثر امتیاز در آن، برای خود دستاوردسازی کند.
🆔 @shamsa1395
گفتوگوی تلفنی هنیه با پزشکیان
🔺حماس اعلام کرد اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی این جنبش در تماس تلفنی با رییس جمهور منتخب ایران درباره آخرین تحولات سیاسی و میدانی مربوط به نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه گفتوگو کرد.
🆔 @shamsa1395
🔰به نام ترور، به کام محبوبیت!
🔹حوالی ساعت یک و دو صبح به وقت ایران، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا و نامزد انتخابات دور آینده در تجمعی در «پنسیلوانیا» مورد سو قصد قرار گرفت. آخرین بار اتفاقی مشابه این، حدود چهل سال پیش برای «رونالد ریگان» در سال ۱۹۸۱ میلادی رخ داده بود.
🔹حدود چهل سال پیش، در سال ۱۹۸۱ «رونالد ریگان» رئیسجمهور وقت آمریکا بود. در یکی از روزهای آن سال، اتفاقی تکاندهنده افتاد و ریگان مورد حمله تروریستی قرار گرفت. بعد از ماجرای ترور ناموفق رئیسجمهور آمریکا، محبوبیت ریگان به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرد. مردم او را به عنوان یک قهرمان دیدند.
🔹محبوبیت و قهرمانسازی از ریگان باعث شد که او در دوره بعدی انتخابات با اختلاف بسیار زیاد و به راحتی هرچه تمامتر پیروز شود.
🔹کسی هنوز نمیداند این ترور، واقعی بوده یا نه، اما مرور تاریخ نشان میدهد ترامپ و طرفدارانش قرار است از ماجرا ترور ناموفق برای خودشان استفاده ابزاری کنند و از این چهره یک قهرمان بسازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ فرا رسیدن تاسوعای حسینی بر شیعیان و محبین آن حضرت تسلیت باد
🇮🇷 @shamsa1395
♦️ این افراد نمیتوانند خون اهدا کنند
دلایل مختلفی برای منع موقت اهدای خون وجود دارند که عبارتند از:
🔺ابتلا به بعضی از بیماریها مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا
🔺اقدامات دندانپزشکی اخیر حداکثر تا ۷۲ ساعت
🔺مصرف برخی داروها مانند آنتی بیوتیکها، آسپرین، دریافت واکسن و...
🔺حالات خاص مانند بالا و پائین بودن فشار خون، بارداری، شیردهی و...
🔺داشتن برخی رفتارهای پرخطر مانند ارتباط جنسی حفاظت نشده، حجامت، خالکوبی، طب سوزنی و سوراخ کردن گوش.
🔺در معافیت موقت، افراد موقتاً از اهدای خون معاف میشوند. یعنی فرد در مراجعه فعلی خود نمیتواند خون اهدا کند ولی میتواند پس از سپری شدن مدت زمانی معین که طول آن بسته به علت معافیت متفاوت است، دوباره برای اهدای خون مراجعه کند.
🌍 @shamsa1395