🔰نشست علمی
هم سنجی روش مواجهه ی اندیشه ای تبلیغ در معنویت های نوظهور با اسلام، با تکیه بر مفهوم هویت
سه شنبه 20 دی ماه
ساعت 8 صبح
🌐http://dte.bz/ethicsconf
🔺پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
@basaer_l
💠مادر پسرها
🔰حضرت آیتالله خامنهای :
دربارهی مصیبت حضرت اباالفضل (علیه الصّلاة و السّلام) به نظرم میرسید که یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند این مصیبت را بیان کند، همان زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین» این یک عرصه است: مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست - البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد - بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.
🔹اشعار منتسب به حضرت امالبنین
لا تَدْعُوِنِّي وَيْكِ أُمَّ الْبَنِينَ
تُذَكِّرِينِي بِلِيُوثِ الْعَرِينِ
واى بر تو مرا ديگر مادر پسران مخوان
كه مرا به ياد شيران بيشهام مياندازى
كَانَتْ بَنُونَ لِي أُدْعَى بِهِمْ
وَ الْيَوْمَ أَصْبَحْتُ وَ لا مِنْ بَنِينَ
مرا پسرانى بود، كه به آنان خوانده میشدم
اما امروز براى من پسرانى نيست
۱۳۹۰/۰۳/۲۵
@basaer_l
جان جهان 15 - حجت الاسلام شهبازیان.mp3
10.71M
#فایل_صوتی
💠حکمرانی فقیهانه در دوران غیبت
🎙حجة الاسلام استاد محمد شهبازیان
🔹جلسه اول
#حکمرانی_فقیهانه
@basaer_l
🔰 حجةالاسلام استاد علی محمدی هوشیار
جریان هابیل و قابیل را فراموش نکنید...
از آن روز به بعد؛ انبیاء و اوصیاء، خط هابیل را و فراعنه و نمرودیان، خط قابیل را ادامه دادند.
امروز؛ این انقلاب اسلامی است که همه فتوحات هابیلیان تاریخ را حفظ کرده و یک تنه در مقابل همه قابیلی ها ایستاده است.
انتخاب با شماست، هابیلی هستی یا قابیلی؟
@basaer_l
📜 بیانیه موسسه فرق و ادیان بصائر در محکومیت اقدام اهانت آمیز نشریه فرانسوی
بسم الله الرحمن الرحیم
یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ، هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ
(سوره مبارکه صف، آیات ۸ و ۹)
بار دیگر نشریه موهن فرانسوی در اقدامی وقیحانه و گستاخانه ارزشها و باورهای مسلمانان را مورد اهانت قرار داد و با مورد هجوم قرار دادن بنیانهای فکری شیعی به گمان خود سعی در دین زدایی و ضربه به پایه های اعتقادی ایشان دارند.
این اقدام هتاکانه به ساحت حضرت حق و مرجعیت عظیم الشان شیعه و ولی امر مسلمین جهان، مقام معظم رهبری، بیشک ریشه در کینه و عداوت عوامل بیمایه این نشریه و صحنه گردانان اصلی آن دارد، همانها که به خیال خام خود با طرح و نشر این گونه امور به دنبال حرمتشکنی و همراه نمودن لشکریان شیطانی برای خود هستند.
موسسه فرق و ادیان بصائر ضمن محکوم کردن توهین های نشریه شارلی ابدو و هدایت و حمایت دولت فرانسه و دستگاه های امنیتی این کشور در انجام این اقدامات هتاکانه و وقیحانه، از دولت محترم جمهوری اسلامی و سایر دولت های اسلامی مستقل و آزاده و دستگاه قضایی، وزارت خارجه و تمامی نهادهای اسلامی و بین المللی انتظار دارد تا با برخورد محکم و شایسته با آن نشریه و حامیانش، از بروز چنین رفتارهایی جلوگیری کنند.
🔰 موسسه فرق و ادیان بصائر
@basaer_l
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠از ظهور مدعیان دروغین تا فریب مردم...
همراه با مردم...
این برنامه را از دست ندهید
@basaer_l
جان جهان 16 - حجت الاسلام شهبازیان.mp3
5.97M
#فایل_صوتی
💠حکمرانی فقیهانه در دوران غیبت
🎙حجة الاسلام استاد محمد شهبازیان
🔹جلسه دوم
#حکمرانی_فقیهانه
@basaer_l
«همسنجی روش مواجهه اندیشهای تبلیغ در معنویتهای نوظهور با اسلام، با تکیه بر مفهوم هویت».mp3
39.68M
#فایل_صوتی
💠همسنجی روش مواجهه اندیشهای تبلیغ در معنویتهای نوظهور با اسلام، با تکیه بر مفهوم هویت
🎙ارائه دهنده: حجةالاسلام استاد علی محمدی هوشیار
🎙دبیر: حجةالاسلام استاد رسول حسن زاده
🗓سه شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱
#نشست_علمی
#معنویت_های_نوظهور
@basaer_l
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸مادر ؛
مأمنی است برای "ما" ،
که "در" سایهاش هم آرامش هست
و هم قدرت ...🌱
و چه وسیع است آغوش مادری که برای تمام تاریخ جا دارد ...
هم منبع آرامش است و هم قدرت!
برای فرزندانی که خود را در دامانش میاندازند و به سمت مقصد نهایی تاریخ حرکت میکنند!
🌸میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها محضر صاحب الزمان علیه السلام و تمام شیعیان مبارک باد.
@basaer_l
🔰انسان، ایمان و معنویت در فضای سایبر
🔸یکی از ویژگیهای جهان امروز، فضای سایبر و زندگی مجازی است. این فضا شرایط خاصی بر زیست مادی و معنوی بشر تحمیل کرده که باید مورد توجه خاص قرار گیرد.
🔹باید دانست، انسان مجازی با سرنوشت مبهمی در رابطه با ایمانش مواجه است؛ ایمان او نه ایمانی ثابت، بلکه ایمانی سیال میشود. انسان مجازی برای فهم مفاهیم دینی از قبیل خدا، مرگ و... از فضای مجازی سود می جوید، پس سایبر مقولات فکری لازم برای درک جهان هستی، خالق و... را فراهم می آورد. اما آیا مفاهیم سایبری بر قامت مفاهیم دینی تناسب دارد؟ امروز از نظریه انسان مجازی و ایمان سیال سخن به میان آمده است و به طور خاص، هشداری است به جامعه امروز ایران که باید ابعاد مختلف فلسفی، معرفت شناختی و الهیاتی فضای سایبر را به خوبی شناخت و از خطرات آن آگاه بود.
🔸هرچند انسان مجازی در ایران ظهور کرده اما پیدایش بیماری کرونا این پدیده را در جهان گسترش میدهد. انسان مجازی بعد از کرونا به انسان منتشر بر روی زمین تبدیل شده. فضای سایبر تمام ابعاد زندگی بشر، اعم از آموزش و تجارت و سبک زندگی را درنوردیده است. از این رو، واکاوی ابعاد مختلف این پدیده باید مورد اهتمام بیشتر قرار گیرد.
🔹فضای سایبر به خاطر وجود آبشارهای اطلاعاتی و تکثر اطلاعاتی ، فضایی آکنده از مغالطات و تفکر غیرانتقادی است. این امر به پیدایش بحرانهای معرفتی در جامعه دامن زده و همواره جریانهای انحرافی را شکل میدهد.
🔸بدین لحاظ است که پدیده سایبر باید در بطن مطالعات قرار گیرد، به ویژه در امور مرتبط با دین و معنویت، از جمله آسیبشناسی معنویتهای نوظهور.
📚الهیات سایبر، نویسنده علیرضا قائمینیا
@basaer_l
🔰اصول مشترک فرقههای نوظهور
🔍در بررسی ماهیت جنبشهای معنویتگرای نوین، وجوه و اصول مشترکی میان این فرقهها دیده میشود که به اهم این وجوه اشاره میگردد:
🔸اومانیسم(انسان محوری)؛ اومانیسم یکی از مهمترین شالودههای اندیشه مدرنیته محسوب میشود. اعتقاد به این مکتب، به وفور در جنبشهای معنوی نوپدید مشاهده میشود. جایگاه محوری قائل شدن برای انسان، اصلی است که در اغلب قریب به اتفاق این فرقهها دیده میشود و شمار قابل توجهی از کتب و آثار جریانهای مزبور، دربردارنده واژه «خود» میباشند که برآمده از مرکزیت انسان در نظام فکری آنهاست.
🔹دنیاگرایی(سکولاریسم)؛ در این مدل هستیشناسی، اصالت به امور دنیوی و اینجهانی داده میشود. در این جریانها، غایت کمال و آرمان در امور مادی، خلاصه شده و میل ارتباط با ماوراء طبیعت از طریق توسل به ابزارهایی چون سحر، جادو، یوگا، مدیتیشن، انرژیدرمانی و حتی استفاده از مواد مخدر و توهمزا پاسخ داده میشود.
🔸تعارض با ادیان الهی؛ غلبه مادیگرایی در مدرنیته و جهانیشدن، با وجوه متعالی معنوی ادیان الهی در تعارض قرار دارد. به همین خاطر است که شاهد بروز تمایلات بنیادگرایانه اسلامی یا مسیحی در برخی جوامع هستیم. جالب آنکه، حرکتهای معنوی برخاسته از سنتهایی مانند اسلام، مسیحیت و یهودیت، با وجود ریشههای خود، به نفی ادیان الهی میپردازند تا خویشتن را یگانه مسیر رسیدن به کمال نشان دهند.
🔹پلورالیسم دینی(کثرتگرایی)؛ کثرتگرایی دینی، قائل به تنزل دین به تجربهگرایی دینی هستند. برابر این رویکرد، گوناگونی ادیان، انعکاس تجارب دینی است و همین تجربه مدرنیته، به عنوان پیشزمینهای برای جنبشهای معنویتگرای نوین قرار گرفته است.
🔸لیبرالیسم؛ شعار لیبرالیسم، آزادی بیشتر برای انسانهاست. جنبشهای معنویتگرای نوین نیز، همسو با این ایده، به منظور پاسخ به تمایلات آزادیخواهانه بشر، با نفی شریعت، به اصطلاح، بشر را از قید و بندهای دستو پاگیر دینی رها میسازند.
@basaer_l