لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
عروسك برتس جايگزين باربى
كانال عروسك اسلامى
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
🔴اصلا خبر داری ایران برای اولین بار قهرمان ووشو جوانان جهان شد؟!
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
محرمانه
🔻حراج پول مملکت برای خوشگذرانی عدهای در سواحل آنتالیا و..
🔻بانک مرکزی ۳۱۲ میلیون دلار ارز مسافرتی برای سفرهای خارجی با قیمت دولتی از ۲۱فروردین تا حالا (۳ ماه) به مردم داده؛
۳۱۲ میلیون ضربدر ۴۲۰۰ تومن میشه ۱،۳۱۰،۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومن
بیش از هزار میلیارد تومن!
خرج چند تا مریض سرطانی؟
چند تا خونه برای زلزله زده ها؟
چند تا...
چندتا ...
چندتا..
✍فاطمه محبی
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
🔺«عبدا... ناصری»، فعال اصلاحطلب و عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان به تازگی درباره ماجرای «طرح استعفای جهانگیری» گفته است:
♨️گویا جهانگیری اخیرا در یکی از محافلی که حضور داشته به شوخی موضوع استعفا را مطرح کرده است و این شوخی به بیرون درز پیدا کرده که در پس آن این حواشی ایجاد شده است.
♨️او در عین حال تصریح میکند: جهانگیری به شدت منتقد تیم اقتصادی کابینه و در رأس آنها آقای نوبخت است.
🔺اگرچه دولت محترم با مشکلاتی اقتصادی خاصّه در بحث انتظارات عمومی مواجه است که الحق و الانصاف تمام آنها را خودش با همراهی اصلاحطلبان ایجاد کرده اما درباره این مشکلات و ماجرای استعفای جهانگیری، بحث بر سر این است که فرض بر صحت گفتههای ناصری، چرا دولت یازدهم معاون اولی دارد که مرتکب رفتارهایی مثل شوخی، تندروی انتخاباتی و یا عدم اتخاذ موضع صریح درباره یک خبر، میشود تا اینهمه حاشیه ایجاد شود؟
🔺آقای جهانگیری میدان ندیده نیست اما کسی نمیداند چرا برخی رفتارهای سیاسی ایشان تا این حد دچار ناپختگی است.
🔺در ماجرای استعفای جهانگیری یا ترمیم کابینه هم لازم به توضیح است که دولت محترم مادام که نگاهی واقعی به مسائلی مثل تحریم، ظرفیتهای داخلی و قدرت مقاومت نداشته باشد، هیچ ترمیمی به کارش نخواهد آمد.
🔺دولت باید شجاعت این را داشته باشد که از پس 6 سال سیاهنمایی، بزرگنمایی از تحریم و لوبیای سحرآمیز جلوهدادن برجام، طریقی دیگر در مقابل افکار عمومی در پیش گیرد و به مردم بگوید که سخنانی مثل اشارههای جهانگیری مبنی بر «شرایط ته درّه» هرگز درست نبودند، اثر تحریمها هیچگاه بیش از میانگین 30 درصد نبود و برجام هم چیزی جز یک خوشبینی محفلی در دولت نسبت به غرب نبود و دستاورد خاصی هم نداشت.
🔺مادام که این مبانی در دولت اصلاح نشود، بعید است حجمی از مشکلات خودساخته رئیسجمهور روحانی مرتفع شود مگر اینکه افرادی به دولت تزریق شوند که نگرش درستی در زمینههای اشاره شده داشته باشند و از بیان واقعیتها با مردم و اشاره به مثبتات اقتصادی کشور نهراسند.
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
چراجمهوری اسلامی،بعضی سایت ها و شبکه های ماهواره ایی را فیلتر میکند?
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
یشنهاد مضحک اروپاییها برای خرید نفت از ایران
🔹اروپاییها اخیرا در دیدار با مسئولان سیاسی ایران به جای پیشنهاد مستقیم خرید نفت از ایران، اعلام کردهاند، ایران روزانه یک میلیون بشکه نفت خود را به روسیه بفروشد و این کشور نفت ایران را صادر کند.
تنهایی ترامپ
احسان امیری/ «راویش کومار» سخنگوی وزارت خارجه هند: ایران برای هند شریکی مهم در زمینه انرژی و خطوط اتصالی است، ما هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد و براساس منافعمان از ایران نفت خریداری خواهیم کرد. «هووا چان یینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین: تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران خلاف حقوق بینالملل است و پکن به هیچ وجه تحریمهای یکجانبهای را که خلاف حقوق بینالملل است، نمیپذیرد و به طور قطع از منافع و حقوق مشروع خود محافظت خواهد کرد.
«ولادیمیر پوتین»، رئیسجمهور روسیه: در حوزه نفت، یکی از شرکتهای مهم نفتی روسیه قراردادی به مبلغ حدود 4 میلیارد دلار با وزارت نفت ایران امضا کرده که به زودی اجرایی میشود؛ همچنین دو شرکت نفتی مهم «روس نفت» و «گاز پروم نفت» مذاکراتشان را با وزارت نفت ایران آغاز کردهاند که قراردادهای این دو شرکت نیز تا 10 میلیارد دلار خواهد بود.
«نیهات زیبکچی» وزیر اقتصاد ترکیه: تحریمهای آمریکا علیه ایران به ما ربطی ندارد و آنکارا تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران را اجرا نخواهد کرد. ترکیه تلاش میکند در حق کشور دوست و برادرش (ایران) بیعدالتی صورت نگیرد و... .
این اظهارات کشورهای قدرتمند چون چین، روسیه و هند به همراه ترکیه به منزله بازیگران مهم در منطقه، از هم اکنون نتیجه ماجراجویی کشورهای دستنشانده منطقهای را که همراه با آمریکا تمام تلاش خود را برای فشار علیه ایران به کار بستهاند، نشان میدهد! موضوعی که از هم اکنون اندیشکدههای آمریکایی و کارشناسان گوناگون اقتصادی، سیاسی، روابط بینالملل و... در غرب و حتی بسیاری از سیاستمداران آمریکایی و اروپایی نیز نسبت به آن هشدار دادهاند و اذعان کردهاند تحریم ایران موضوعی ناممکن است که به جای آنکه ایران را تحت فشار قرار دهد و منزوی کند، این آمریکا است که منزوی میشود و کشورهای غربی هستند که به منزله خریداران اصلی نفت با افزایش بهای نفت دچار بحران میشوند! و نتیجه نهایی آن تغییر موازنه قدرت خواهد بود؛ چرخش قدرت از غرب به سمت شرق.
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
🔴 ۳ حرکت تقدیرآمیز سازمان حج در سال حمایت از #کالای_ایرانی 👌
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
چرا نتانیاهو دیگر برای سرنوشت بشار اسد خط و نشان نمی کشد?
هفت سال قبل جرقه های شروع بحران جنگ داخلی سوریه در درعا زده شد بطوری که پس از آن بود شعله درگیری ها و ورود ترویست ها به وقایع سوریه شدت گرفت.
داستان سازی های جریان سلفی و تکفیری از وقایع نخستین سال بحران در درعا یکی از مشوق های تبلیغی این جریان ها برای جلب جنگجویان جوان و انتقام جو به گروه های تروریستی بود و شاید دور از انتظار به نظر می رسید که ارتش سوریه پس از ۷ سال قادر باشد در میان استقبال مردم وارد این شهر گردد.
جالب اینکه اهمیت فتح درعا از منظر تحلیل گران بین المللی به حدی است آن را در ردیف پیروزیهایی از جمله فتح حلب ، تدمر و غوطه شرقی قرار می دهند زیرا با آزاد سازی این منطقه استراتژیک که یکی از کانون های نمادین مخالفین دولت سوریه بود بیش از ۶۰ درصد مساحت کل کشور سوریه بطور کامل تحت نفوذ و کنترل نیروهای رسمی دولت سوریه قرار گرفته است.
البته باید به این نکته آماری توجه داشت که بدلیل کنترل دولت سوریه بر مراکز شهری این کشور امروز بیش از ۷۵ درصد جمعیت کل سوریه در زیر سایه قانون اساسی دولت این کشور زندگی می کنند که این خود نشان تثبیت و تداوم شرایط عادی حکمرانی مشروع در سوریه است و به همین دلیل است که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهونیستی در سخنان اخیرخود رسما از موضع گذشته این رژیم مبنی بر برکناری بشار اسد از مقام ریاست جمهوری سوریه عقب نشینی کرده و اظهار داشته است که با در قدرت ماندن بشار اسد مشکلی ندارد و تنها خواهان فاصله گرفتن نیروهای ایرانی از مرزهای خود است!
بدون شک پیروزی ارتش سوریه در درعا که شهر نمادین مخالفین بود موجب شد تا درعا در مقابل چشمان اندک معارضان باقی مانده سوریه به از نمادی انگیزه بخش تبدیل به نمادی فروپاشیده و تسلیم در برابر قدرت دولت مرکزی سوریه بدل شود که نخستین نتیجه آن به نفع دولت سوریه شروع زمزمه های رسانه ای گروه های مخالف برای سازش با دولت مرکزی است که در صورت جدی تر شدن بحث می تواند به تسلیم و خلع سلاح بسیاری از مسلیحن باقی مانده در مناطقی مانند ادلب ، قنیطره و شمال حلب منجر شود که طبیعتا در صورت تحقق آن ارتش سوریه نیازی به اجرای عملیات گسترده و سنگین بر علیه مواضع معارضین باقی مانده نخواهد داشت.
با توجه به روند سریع پیروزهای ماه های اخیر سوریه اینک چشم تمام ناظران و تحلیل گران منطقه ای به هدف آتی ارتش سوریه است و بر اساس بسیاری از گمانه زنی ها طی ماه های پیش رو منطقه شمال غرب سوریه که اکنون مهمترین کانون حضورعمده گروه های معارض و تروریستی است شاهد نبردی تاریخی خواهد بود.
با این حال آنچه امروز به بحث داغ محافل تحلیل گران منطقه ای بدل شده مساله نوع و شیوه برخورد ارتش سوریه با معراضین باقی مانده در منطقه قنیطره است زیرا بدلیل مجاورت این منطقه با مرزهای رژیم صهیونیستی و حمایت پیدا و پنهان این رژیم اشغالگر از این معارضان سوری، دولت سوریه بایستی به شیوه ای متفاوت برای پاک سازی این منطقه اقدام کند زیرا در موارد مختلف مشاهده شده است که رژیم صهیونیستی به بهانه واهی تلاش نیروهای حزب الله و سایر گروه های جبهه مقاومت اقدام به بمباران مواضع نیروهای سوری نزدیک شده به قنیطره نموده است.
البته در پاسخ به این سوال که چرا رژیم صهیونیستی از گروه های تروریستی باقی مانده در قنیطره و اطراف بلندی های جولان حمایت می کند این گمانه زنی وجود دارد که تحلیل گران سیاسی و امنیتی اسرائیل بر این عقیده اند که با حفظ و حمایت از حضور معارضان سوری در مجاورت مرزهای جولان اشغالی این ظرفیت سیاسی ایجاد می شود که رژیم صهیونیستی از طریق لابی های خود با قدرت های بین المللی این منطقه را به یک کمربند حائل بین سوریه و بلندی های اشغال شده جولان بدل کند تا علاوه بر شکل دهی یک کمر بند امنیتی اضافه برای رژیم صهیونیستی ، اسرائیل این فرصت را در اختیار داشته باشد که در آینده و در راستای منافع نامشروع خود از ظرفیت این تروریست ها برای تحت فشار قرار دادن دولت سوریه بهره ببرد.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که با تو جه به آنچه بیان شد فعلا باید به انتظار نشست و دید که طی روزها و هفته های آتی روند تحولات منطقه ای به کدام سو خواهد رفت و چه حوادثی در پی دیدار آتی پوتین و ترامپ در انتظار تحولات منطقه و خصوصا سوریه خواهد بود.
نوید کمالی
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
وظایف کارگزاران و دولتمردان در نظام اسلامی؛*
هرچند تشریح همه وظایف دولتمردان و کارگزاران نظام اسلامی در این نوشتار میسر نیست اما به چند نمونه از آن وظایف که از کتاب «مفاتیح الحیاة » آیت الله جوادی آملی اقتباس شده اشاره می شود؛
۱- امید بخشی در مردم و جامعه؛ یکی از مهمترین وظایف مسئولین و کارگزاران اسلامی این است که هنگام فتنه و سختی روزگار، در شرایطی که امت دچار سردرگمی است، نور امید را در دلهای آنان بیفشاند و مردم را از ناامیدی، تفرقه و تحیر رهایی بخشد. امیر المومنین علی (ع) در وصف رسول گرامی اسلام (ص) می فرمایند: او طبیبی بود که برای درمان مردم همواره در گردش بود. مرهم هایش توانبخش و ابزار طبابت او همواره آماده بود تا هر جا نیاز شد، آن را به کار گیرد؛ دل های نابینا و حیران را بصیرت دهد، گوش های نا شنوا را شنوا کند و زبانهای لال را به گفتن به هنگام سرگردانی و غفلت وا دارد. امید بخشی در ایجاد بارقه های امید در امت اسلامی توسط دولتمردان چنان مهم است که اگر تبلیغ و ارشاد و تذکر موثر واقع نشد جا دارد برای تحقق آن از سر و جان گذشت، چنان که سالار شهیدان چنین کردند.
۲- در دسترس مردم بودن؛ یکی از وظایف کارگزاران دسترسی آسان مردم به آنان برای حل مشکلاتشان است. امام صادق(ع) می فرمایند: هرکس کاری از کارهای مردم را بر عهده گیرد و عدالت پیشه کند و موانع و فاصله بین خود و مردم را بر دارد و خدمت به مردم را ملاک کار و نظر قرار دهد، خدا را سزاست که او را در روز قیامت از هراس خطر آتش دوزخ امان دهد و به بهشت در آورد.
۳- گزینش صالحان برای مسئولیت ها؛ یکی دیگر از وظایف دولتمردان به کار گیری افراد صالح و متعهد به عنوان کارگزاران و مدیران نظام اسلامی است. امیر المومنین علی(ع) می فرمایند: سزاوار نیست برای حاکمان و دولتمردان در سه مورد کوتاهی کنند؛
الف- حراست از مرزها.
ب- رسیدگی به حقوق پایمال شده.
ج- گزینش شایستگان برای مسئولیت های مختلف
بنابراین امروز اولویت اصلی کارگزاران و دولتمردان در قوه مجریه و قضائیه این است که با تاسی از ائمه معصومین (ع)، ضمن امید بخشی، حضور درصحنه و اهتمام عملی به شایسته سالاری، با تلاش و همت شبانه روزی به وظایف خود برای مرتفع کردن مشکلات مردم جامه عمل بپوشانند.
* حامد نیک سیرت ارقینی
(بر گرفته از کتاب مفاتیح الحیاة آیت الله جوادی آملی، صص ۴۳۷ - ۴۴۲)
معیار
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh
گسترش انتقادها از موضع گیری #ترامپ در دیدار با #پوتین
💢بیبیسی: رئیس جمهور آمریکا در پی یک کنفرانس مشترک خبری با پوتین که در آن از روسیه در مقابل ادعاهای مداخله در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا دفاع کرد، هدف انتقادهای شدید و گسترده داخلی قرار گرفته است.
🔸رییس مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیهای تند: ترامپ باید متوجه باشد که روسیه متحد ما نیست و در دخالت روسیه در انتخابات آمریکا تردیدی وجود ندارد."
🔹سناتور جان مک کین با "فضاحت بار" خواندن نحوه حضور ترامپ در این کنفرانس: پیش از این هیچ رییس جمهوری آمریکا خود را تا این حد #حقیرانه در برابر یک رهبر مستبد خفیف نکرده بود."
🔸لینزی گراهام، سناتور ارشد آمریکایی: صحبتهای ترامپ "نشانه ضعف این کشور در برابر روسیه تفسیر خواهد شد.
🔹جف فلیک، سناتور جمهوریخواه نیز رویکرد ترامپ در قبال روسیه را #شرمآور خواند.
🔸جان برنن رییس سابق سیآیای، ترامپ را به #خیانت به آمریکا متهم کرد و نوشت: نه تنها حرفهای ترامپ احمقانهاست، بلکه اساسا بازیچه دست پوتین هم هست. جمهوریخواههان وطنپرست! کجایید؟"
🔹جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا نیز "تسلیم" شدن ترامپ در برابر پوتین را اقدامی #دیوانه_وار خواند.
🔸چاک شومر رهبر اقلیت دمکرات سنا : تنها توضیح ممکن برای این رفتار خطرناک ترامپ این است که "پوتین اطلاعات زیانباری از رئیس جمهور آمریکا در اختیار دارد."
https://eitaa.com/basaerehoseiniyeh