📢دوره نخبهپروری سیاسی "شهید دیالمه"
📆روز دوم دوره تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
✅ مبانی انقلاب اسلامی ایران ( جریان شناسی امامت از غدیر تا انقلاب اسلامی) با حضور آقای دکتر سید جلال حسینی
✅منظومه فکری و اندیشه سیاسی امامین انقلاب حجتالاسلام سهیلی
✅کارگاه فن بیان و سخنوری با حضور دکتر ظفر
◀️ حضور و سرکشی مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج امام رضا (ع)
#نخبگان_سیاسی
#دوره_شهید_دیالمه
#معاونت_سیاسی
#ناحیه_مقاومت_بسیج_امام_رضا(ع)
به مناسبت ۱۴ مرداد سالروز نهضت مشروطیت ایران
🔴🔵درس تاریخی دیروز برای سیاست امروز
🔰 در مشروطه رهبران با مردم هویت پیدا کردند
✅سالها پیش در صفحه اول روزنامهای قدیمی نوشته بود که هفته آینده عکس رهبر اصلی مشروطه را چاپ می کنیم، در حالی که برای دیدن وی کنجکاو شده بودم، هفته بعد دیدم تنها تصویر یک قاب عکس چاپ شد، و این درست ترین پاسخ بود، مردم و جامعه ایران مهمترین جهت دهنده انقلاب بودند که به رهبران هویت دادند. در دوران مشروطه برای نخستین بار در تاریخ ایران رهبران با مردم هویت پیدا کردند، در صورتی که قبل از این برعکس بود، مردم با رهبرانشان با رؤسای ایل قاجار، قزلباشها و ... شناخته میشدند.
🔴 دستاورد اصلی مشروطه این است که هر کسی بعد از این انقلاب روی کار آمد، مجبور بود عملکرد خود را برای مردم توجیه کند. میراث مشروطه همان انرژی آزاد شدهای است که شرایطی را فراهم کرد که در آن هم «شیخ فضل الله نوری» بتواند اظهار نظر کند، هم «آخوند خراسانی» بتواند دیدگاههای خود را بنویسد؛ بنابراین می توان گفت جامعه ای که حرکتی ندارد، آخوند خراسانی و شیخ فضل الله هم نخواهند داشت. در زمان مشروطه نشاط در جامعه در سطح بالایی بوده است، ما میتوانیم با آگاهی و درسهایی که از این انقلاب گرفتیم بازهم بعد از ۱۱۶ سال تاریخ را دوباره مرور کنیم و بنویسیم. ملتی که از تاریخ خود عبرت نگیرد، مجبور به تکرار تاریخ می شود، اگر در خودتان احساس ناامیدی می کنید رضا خانی می آید که ثمره ناامیدی و ضعف یک ملت است ۰
🔰موجی که در مشروطه آزاد شد، هنوز آزاد است
✅در مشروطه تحولاتی عمیق در فرهنگ سیاسی ایرانیان اتفاق افتاده است، مشروطه به ما درک مدنی داد، این درک مدنی شعار سیاسی جناح ها نیست، بلکه به معنای «ضرورت قانونمندی» است، از این رو باید به درک مدنی جهت قانونی داد تا از مسیر خود خارج نشود. تاریخ همیشه پشت سر ما نیست، گاهی از ماجلوتر است؛ زیرا یک وجه تحولات زمانی و یک وجه نظری و اندیشه ای هم دارد؛ وقتی یک انقلاب انرژی بالای اجتماعی را آزاد می کند، مردم احساس نمی کنند که در فشار هستند، در حالی که اگر این انرژی جمع، برنامه ریزی و مدیریت شود، کشورها را می سازد در غیر این صورت انرژی به هدر می رود. موجی که در مشروطه ایرانی آزاد شد، هنوز هم آزاد است، حتی از موج مشروطه، انقلاب اسلامی پدید آمد، اما یکی از آسیب های انقلابها نداشتن برنامه برای آینده است، اگر انقلاب برای آینده برنامه نداشته باشد، نیروهای آن هدر می رود و دیگران برای آن برنامه ریزی می کنند.
نداشتن برنامه برای آینده، نیروها را دچار گریز از مرکز می کند، پروسه مشروطه که قرار بود برای ایران پربارتر باشد در اثر استحاله به پروژه رضاخانی تبدیل گشت۰
زمان مشروطه در اصفهان نارضایتی هایی وجود داشت و مردم انتقادات زیادی داشتند، اما مرحوم «حاج آقانورالله نجفی» در کتابی با عنوان «مقیم مسافر» به عنوان یک مقام مسئول و یک عالم دینی به انتقاداتی که از ایشان شده بود و در واقع به تاریخ پاسخ داد.در مقطع فعلی نیز باید پاسخ به تاریخ را از تمام مسئولان طلب کرد، البته پاسخگویی فقط دادن آمار وارقام نیست؛ مشروطیت ایران موجی از آزادیخواهی است، البته به صورتی که مشروطهخواهان آزادی را از نگاه عدالت نگاه کردند.
🔵مشروطه هرگز شکست نخورد، اساساً نهضتها هیچگاه شکست نمیخورند و همیشه اثرگذار هستند، انرژی که مشروطه در بین نیروهای اجتماعی آزاد کرد، تاثیرگذاری خود را دارد؛ بنابراین نباید اصل را بر مرگ نهضت ها گذاشت، بلکه اصل بر تداوم و زنده بودن آنها است.
╔═••⚬🇮🇷⚬••═╗
@moje30
╚═••⚬🆕⚬••═╝
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | شهیدی که حج را در جنگ به جا آورد..!
🍃🌹🍃
🗓 ۱۵ مرداد، سالروز شهادت امیر سرلشگر خلبان عباس بابایی
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | تفاوت آزادی و آزادگی در مکتب #عاشورا
🍃🌹🍃
🔻آزادی با آزادگی فرق دارد، هر چند این دو واژه در کنار یکدیگر و به صورت ملازم استعمال می شوند، چه بسیار مردمی که آزادند اما آزاده نیستند و چه بسا اسیرانی که آزاده اند، هر چند آزاد نیستند. از این رو، از نظر مفهومی تفاوت هایی میان آنها وجود دارد:
🔹 اولاً؛ « آزادی » در مقابل بردگی، اصطلاحی حقوقی و اجتماعی است و به معنای رهایی از اسارت و نیز خلاصی از تنگناهای زندگی و انتخاب آگاهانه مسیر حق است. اما «آزادگی» برتر از آزادی است و شامل نوعی رهایی از قید و بندهای ذلت آور نیز می شود و به معنای رهایی عقل و جان آدمی از زندان نفس و شهوت و گام برداشتن در وادی عشق و حیرت است.
🔸 ثانیاً؛ به گفته علمای علم اخلاق، آزادی رهایی از اسارت دیگران است و آزادگی رهایی از اسارت خویشتن. آزادی وقتی حاصل می شود که شخصی بر دیگری تسلط نداشته باشد؛ اما آزادگی با تسلط انسان بر خویشتن به دست میآید.
🔹 به راستی یاران با وفای اباعبدالله الحسین ( علیه السلام) در نهایت آزادی و آزادگی بودند. به قول شهید آوینی: « مومن اگر وابستگی داشته باشد، نمی تواند قیام کند و عصر ما عصر قیام است.»
🔺 در طول تاریخ هر انسانی که وابستگی داشت، نتوانست برای دین کاری انجام دهد و در مقابل، آنان که در طول تاریخ شهید شدند، کسانی بودند که وابستگی نداشتند. آری، یاران اباعبدالله الحسین (علیه السلام) با عدم وابستگی به متعلقات دنیا معنای آزادی و آزادگی را تفسیر کردند، و خیلی از جاماندگان عاشورا نتوانستند به خاطر عافیت طلبی و دنیاگرایی در رکاب امام و برای دفاع از حقیقت بایستند و به شهادت برسند.
✍ دکتر مرتضی امیری نژاد
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
#اینفو_گرافی
⭕️بودجه سالانه رسانههای ضد ایرانی
از ایران اینترنشنال تا بیبیسی چقدر است؟ این رسانه ها چه میزان هزینه می کنند تا ذهن جامعه را منحرف کنند؟
هدایت شده از Momeniiiiiiiiiiii
ماندگار تاابد، عاشورا، مقام معظم رهبری.pdf
835.9K
ماندگار تا ابد، عاشورا، مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴
🖤یاباب الحوائج حضرت عباس
▪️و دو دست بریده اش کافیست
▪️برای گرفتن دست تمام عالمیان
▪️امیدوارم به حق این شب معنوی
🖤باب الحوائج حضرت عباس(ع)
▪️در دنیا و آخرت دستگیرتون باشه
🏴فـرا رسیـدن تـاسوعـای حـسینی
بر امام زمان عج و شما تسلیت باد🏴
حاجت روا باشیــد 🖤
#التماس_دعا
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅