✋
حمله دوباره نیروهای یمنی به عربستان
🔹 رسانههای خبری از حمله دوباره موشکی نیروهای انصارالله یمن به جازان عربستان خبر دادند.
🔹این در حالی است که شبکه الجزیره اعلام کرد رسانههای سعودی مدعی شدند یک فروند موشک بالستیکی را که نیروهای انصارالله به سوی جازان شلیک کرده اند را رهگیری و منهدم کردند
.
🔹نیروهای یمنی صبح امروز نیز حمله ای موشكي را به «آرامکویِ سعودی» در جده عربستان به انجام رسانده بودند.
🔹نیروهای یمنی صبح امروز همچنین پایگاه ملک خالد را در خمیس مشیط در جنوب عربستان با یک فروند پهپاد هدف گرفته بودند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
🔵 ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید.
🔻فناوری بدون اخلاق، در یک نگاه فلسفی
🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود.
🔹این نوع نگاه به فناوری که در نسبت جامعه و فرهنگ، از یک نگاه ابزاری صرف، فراتر رفته و یک بینش هستی شناختی و جهت دار در ذات فناوری را همراهی می کند، در اندیشه فیلسوفان و اندیشمندان دیگر نیز ظهور و بروز دارد.
🔹جورج دانیلز در ارتباط فناوری و جامعه، مدعی است که جهت گیری جامعه، ماهیت نوآوری های تکنولوژیک را تعیین می کند. توماس هیوز نیز در پژوهش خود از تأثیر اقتصاد، سیاست و ساختار اجتماعی در فناوری سخن می گوید. این مدل دیدگاه ها به نسبت تکنولوژی و جامعه، به این معناست که فناوری در نگاه بخشی از فیلسوفان و جامعه شناسان اساساً یک امر خنثی نیست و عاری از جهان بینی و جهت نمی باشد.
🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت.
🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد.
🔻سایبر دموکراسی و حاد ابتذال
🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام حاد ابتذال مواجه خواهیم شد.
🔹 حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند.
🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای سایبردمکراسی و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و ابتذال خیال، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد.
🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند.
🔻 نتایج جامعه شناختی تکنوپولی:
1⃣ ترویج رفتارهای نمایشی و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
2⃣ نهادینه کردن رفتارهای زیرزمینی و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد.
3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به بحران شخصیت و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت.
4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد.
5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و اعتیاد جنسی و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد.
🔹 برآیند چنین فرایندی، انسانی خواهد بود که تبدیل به ابژه شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید.
🔻 این اتفاق ناشی از یک نگاه تکنوفیلی به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانیهای فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم.
✍علیرضا محمدلو
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
هرزه نگاری در فضای مجازی
و عدم نظارت و پاسخگویی مراجع قانونی
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
معرفی سایتهای مناسب برای کودکان و نوجوانان
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
نظرسنجیها؛ آیینه افزایش میزان مشارکت مردم در انتخابات
🔺سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔹 نظرسنجیهایی که در مراکز معتبر در حال انجام است بیانگر افزایش میزان مشارکت مردمی در انتخابات ۱۴۰۰ است.
🔹 بسیار امیدوار هستیم در فاصله ۴ ماهه باقی مانده تا زمان انتخابات که تنور انتخاباتی هم گرمتر میشود، این میزان مشارکت به حد مطلوبتری برسد.
🔹 توصیه میشود مردم با بینش و آگاهی کافی در انتخابات پیش رو شرکت کنند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
4_5773982586237879452.mp3
5.04M
🕋 اذان ظهر
🔸به وقت تهران
🎤با صدای زنده یاد
رحیم مؤذن زاده
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج
✋
و لاتکن من الغافلین...
از غافلین نباشید..
🔺نماز را بازاری نکنید، اول وقت به جا بیاورید، با خضوع و خشوع! اگر نماز را تحفظ کردید، همه چیزتان محفوظ می ماند، و تسبیح صدیقه ی کبری سلام الله علیها و آیت الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود.
🎤آیت الله بهجت
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
دانشگاه مریلند یا آشپزخانه دستگاههای امنیتی؟
🔹چند روز پیش نتایج نظرســنجی دانشــگاه مریلند درخصوص موضوعات مختلف مرتبط با برجام و آمریکا، در رســانه های ایران بازتاب داشــت. از سویی نتایج اعلامی دانشگاه مریلند با واکنش منفی معاندین همراه شد.
در همین راستا، مجید محمدی در مقالهای که توسط پایگاه خبری ایندیپندنت منتشر شد، نتایج این نظرسنجی را مردود دانست.
🔻 محورهای عملیات روانی:
🔸۱ .القای همکاری دانشگاه مریلند با ایران
🔸۲ .شــبهه افکنی در خصوص منابع تامین بودجه مرکز دانشگاهی مریلند و القای وجود فساد در این موضوع
🔸۳ .اشــاره به کاهش نظرســنجی های موسســاتی مانند ایران پل و مرکز مطالعات بینالمللی و امنیتی دانشــگاه مریلنــد در دوران ترامپ به دلیل مایوس بودن لابی جمهوری اسلامی از تاثیرگذاری بر تصمیمات مقامات
کاخ سفید و وزارت خارجه
🔸۴ .ادعــای بهرهبرداری لابی جمهوری اســلامی از موسســات همراه و تدارکاتی خود برای فضاسازی حداکثری
🔸۵ .ادعــای تــلاش لابی جمهوری اسلــامی برای القای یکســان بودن تصمیمــات وجهتگیریهای نظام با نظــر اکثریت مردم، با هدف فریب افکار عمومی در امریکا
🔸۶ .رد امکان نظرسنجی یک موسســه خارجی در ایران بدون همکاری با سپاه و دستگاههای امنیتی
🔸۷ .ادعای تعطیل شــدن دو موسسه نیمه مســتقل «آینده» و «مرکز ملی پژوهش افکار عمومی» در اوایل دهه ۸۰ و زندانی شدن اعضای آن
🔸۸ .مشکوک دانستن مقبولیت کامل نتایج نظرسنجی دانشگاه مریلند برای رسانههای کیهان، فارس، تسنیم و صداوسیما
🔸۹ .ادعای نقش بیت رهبری و دستگاههای امنیتی-نظامی-ایدئولوژیک در نتایج نظرسنجی دانشگاه مریلند
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
ضرب الاجل دو ماهه رئیس دستگاه قضا برای راه اندازی مجتمع فولاد ارومیه
🔺حجت الاسلام رئیسی:
🔹مجتمع فولاد ارومیه ظرفیت اشتغالزایی برای ۳ هزار نفر را دارد؛ ضروری است هرچه سریعتر نسبت به راهاندازی این مجتمع اقدامات مقتضی صورت گیرد.
🔹باید هر چه سریعتر مسائل مابین سرمایهگذار مجتمع فولاد ارومیه و بانک تسهیلاتدهنده مرتفع شده و این واحد صنعتی ظرف دو ماه در مدار تولید و اشتغال قرار گیرد.
🔹در مسیر رفع مشکلات این مجتمع، دستگاه قضایی و دادگستری آذربایجان غربی نهایت مساعدت را به عمل خواهند آورد.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
۳ حمله به کاروانهای لجستیک آمریکایی در یک روز در عراق
🔹سه کاروان لجستیک اشغالگران ارتش آمریکا ابتدا در شهر «السماوه» واقع در استان المثنی جنوب عراق، سپس در شهر «الدیوانیة» واقع در استان «القادسیه» و در آخرین حمله جاده «الیوسفیه» به «بغداد» مورد هدف قرار گرفته شدند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155