7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
روایت بنیصدر از حقوق زن در غرب
🔹درباره حقوق زن در غرب آنچه که در نظر وجود دارد با آنچه که در واقعیت هست تفاوت زیادی دارد.
🔹 احترامی که زن در ایران دارد در غرب وجود ندارد؛ اگر زنان ایرانی بخواهند از زنان غربی تقلید کنند، بازندهاند!
🔹زنان ایرانی باید کرامت و منزلت خودشان را بعنوان ناموس حفظ کنند.
🔹زن امروز ایرانی اگر بخواهد تحول پیدا کند بهتر است از غرب پیروی نکند.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
پشتپرده و واقعیت اعتصاب بازاریان در این ایام
👆 به روایت تصویر
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
پنج نعمت در اغتشاشات اخیر
🔺 بلا برای مومن نعمت است؛ به شرط آنکه از ظاهر عبور کنیم و صحنه را حکیمانه ببینیم. روایت داریم از امام صادق علیه السلام که بلا برای مومن موجب بیداری و اصلاح است.
🔹 جمهوری اسلامی با همه نقاط قوت وضعفش در حال حرکت است و این کلیدی ترین گزاره در تحلیل وضع موجود و نگاه امیدوارانه به آینده است.
🔹 از این منظر مصائب و بلایا شتاب دهنده اند و اصلاح کننده. اغتشاشات اخیر نیز با همه هزینه های مادی و معنوی اش برای کشور پربرکت است.
این فهرست نیز مقدمه است تا دیگران برآن اضافه یا کم کنند.
1️⃣ یکم. سهم رسانه های جدید و نقش پلتفرم ها در ایجاد آشوب و بلوا برای بسیاری از خواص و خاصه مسوولین خوش خیال به چشم آمد. فراتر از نقش این رسانه ها در اغتشاش خیابانی، نقش آنها در آشوب ذهنی است که برای بسیاری جدی شده است. امروز خیلی ها با گوشت و پوست و استخوان لمس کردند که پلتفرم هم مفهوم قدرت را تغییر داده است و هم قواعد حکمرانی را. سهم ساختاری پلتفرم ها را در تبدیل نقد ها به خشم ها و نفرت ها تا حدی ادراک کردند. متوجه شدند چه چیز را سالها رها کرده و تدبیر نکردند.
2️⃣ دوم. ماهیت تقابل با حجاب برای بخش قابل اعتنایی از مردم عیان شد. چقدر باید وقت و هزینه می گذاشتیم تا نشان دهیم مساله حجاب اجباری و گشت ارشاد و غیره بهانه است و این همه برای آدم کشی و آتش افروزی و به تعبیر خودشان اصل نظام است که نشانه است. روشن شد که باطن حجاب اختیاری، بی حجابی اجباری و حجاب از سرکشیدن است؛ برهنگی و اباحه گری است.
3️⃣ سوم به چشم آمدن نسل نوجوان است. این حوادث نشان داد که دهه هشتادی ها مسائلش کاملا جدید و متفاوت از نسل های گذشته است. مسائل و ادبیات نسل جدید فارغ از ارزش گذاری نیازمند فهم عالمانه و دقیق و دلسوزانه است؛ نیازمند گوش شنوا است. همچنین نقش تربیت و تقویت کادر آموزش و معلمین و در صورت لزوم اصلاح باید مورد اعتنای جدی قرار گیرد.
4️⃣ چهارم. ایجاد عزم جزم برای باز کردن گره های چندساله است. برخی از مسائل کشور ما مثل پرونده های بازی هستند که هرازگاهی مشکلات جدی در ابعاد ملی فراهم می کنند و طی سالهای گذشته عزم موثری برای حل وفصل آن وجود نداشته است. از جمله این موارد بحث حجاب و گشت ارشاد و مواردی ازین دست است. حوادث اخیر باعث شد کم کاری ها و اهمال کاری ها و بی برنامه گی ها و غیره تا حدی بسیاری روشن و برای اصلاح آن تدبیر شود.
5️⃣ پنجم. تلاش بیشتر برای شنیدن اعتراضات است. اعتراض مردم نیازمند پاسخگوئی مسئولین است. ماجرا زمانی اهمیت مضاعف پیدا می کند که متوجه باشیم آتش بی امان و ناجوانمردانه از سوی رسانه های اهریمن بر سر این مردم ریخته می شود و هر روز شبهه و ابهام و سوال جدید است که نیازمند توضیح هوشمندانه و بهنگام مسئولین می باشد. این مردم از لحظه اول اغتشاش، صف شان را جدا کردند و حالا انصاف نیست اعتراض شان نیز لابه لای سنگ پراکنی و آتش زنی و قمه کشی جریان برانداز شنیده نشود.
🔻 موارد دیگری نیز قابل فهرست است از جمله ارتقای تدبیر ناجا و غربال خواص و شناخت سرشبکه های جریان اوباش داخلی و غیره که بماند برای فرصت دیگر.
✍محسن مهدیان
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
وابستگی شدید به تلفن همراه
⚠️ یکی از پدیدههای نوظهور عصر ما پدیدهی اعتیاد اینترنتی و وابستگی شدید به تلفن همراه است. به طور کلی به هر نوع رفتاری که [مانند وابستگی به مواد مخدر و یا قماربازی] برای فرد تبدیل به یک اجبار و الزام شود ، اعتیاد گفته میشود.
برخی نشانههایِ فردی که به اینترنت و و موبابل اعتیاد پیدا کرده این چنین است :
1⃣ هر چند دقیقه و حتی هر چند ثانیه یک بار به طور بی هدف تلفن خود را چک میکند.
2⃣ حوصلهی خواندن متنهای طولانی و مقالات عمیق را ندارد.
3⃣ در دنیای حقیقی ، از ادبیات و الفاظ دنیای مجازی استفاده میکند.
4⃣ اگر اینترنت نداشته باشد یا شارژ تلفن همراهش تمام شود یا موبایل او در منزل جا بماند ، کلافگی و بی هدفی وجودش را فرا میگیرد.
5⃣ اینترنت و موبایل در اولویت اول او نسبت به هر چیزی قرار دارد.
6⃣ تمرکز ذهنی او کم شده است.
7⃣ از زیر مسئولیتهایی که از لحاظ فردی ، خانوادگی و اجتماعی بر دوش اوست ، شانه خالی میکند. [مسئولیت گریز شده است]
8⃣ اختلالات رفتاری همچون ؛ گوشه گیری ، وسواس فکری ، بد اخلاقی ، افسردگی ، اضطراب و بی قراری ، کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس در وی شکل گرفته است.
🔻 و اما برای رهایی از معضل اعتیاد اینترنتی چه باید کرد؟
1⃣🔸 : مهمترین راهکار در کاهش اعتیاد اینترنتی فکر کردن است. تفکر در این موضوع که در استفادهی افراطی خود از موبایل و اینترنت و بازی های دیجیتال ، چه چیزهایی به دست آوردهایم و چه چیزهایی از دست دادهایم؟ قطعاً مهمترین چیزی که صرف کردهایم وقت و عمر بدون ارزشمند و بازگشتمان بوده و نه تنها چیز زیادی بدست نیاوردهایم بلکه احتمالاً عوارضی همچون ضعف بینایی ، کاهش قدرت تولید نسل ، سندرم خشکی چشم ، دردهای مفاصل گردن ، مچ و ستون فقرات و بیماریهای روحی و جسمی فراوانی را برای خود به ارمغان آورده ایم!
2⃣🔹 : سعی کنید سبک زندگی خود را اصلاح کنید و کارکرد موبایل در زندگیتان را کاهش دهید. به طور مثال برای بیدار شدن بجای استفاده از هشدار موبایل از ساعت زنگ دار استفاده کنید.
3⃣🔸 : در خرید و مصرف بستهی اینترنتی برنامه ریزی داشته باشید و از خرید بسته های نامحدود یا حجم بالا اجتناب کنید. بستههای محدود بخرید تا مصرفتان نیز کم کم محدود گردد.
4⃣🔹 : همواره تلفن همراهتان را در منزل یا محل کار در مکانی دور از خود قرار دهید چرا که هر مقدار این وسیله در دسترس تر باشد ، میزان مراجعه به آن نیز افزایش مییابد.
5⃣🔸 : به جای روابط مجازی ، روابط حقیقی و عاطفی خود را با خانواده ، فامیل ، دوستان و آشنایان افزایش دهید و در برنامهی زندگی خود تفریحات سالم و ترجیحاً فیزیکی همچون مطالعه و ورزش را جایگزین تفریحات دیجیتال و موبایلی نمایید.
6⃣🔹 : هنگامی که میخواهید بی دلیل تلفن خود را چک کنید از خود بپرسید : این کار در حالی که آن را به تازگی انجام دادهاید چه ضرورت و فایدهای دارد؟
7⃣🔸 : میتوانید از اپلیکیشنهای محدود کنندهی تلفن همراه استفاده کنید و استفاده از اپلیکیشن های خاص [مانند پیامرسانها و جستجوگرها] را به طور سیستمی زمان بندی کنید.
8⃣🔹 : با متخصصین و مشاورین عرصهی رسانه در ارتباط باشید و از راهنماییهای آنان بهره ببرید.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
72 درصد مطالب اینستاگرام "بیبیسی فارسی" در راستای دعوت به اغتشاش و آشوب در ایران
🔺بیبیسی فارسی که فعالیت خبری خود روی سوژه مهسا امینی را یک روز بعد از بهکمارفتن وی آغاز کرد از تاریخ 24 شهریور تا ظهر روز گذشته در صفحه اینستاگرام خود مجموعا بیش از 1500 پست را به ماجرای مهسا امینی و اعتراضات پس از آن اختصاص داده است. بیبیسی فارسی درحالی این هجم از محتوا صفحه خود را به ماجرای مهسا امینی اختصاص داده که عملا پرداختن به سایر اخبار ایران و افغانستان را از دستور کار خود خارج کرده است.
🔹این رسانه که هدف خود را بازنشر اخبار ایران و افغانستان میخواند در ماجرای انفجار یک مرکز آموزشی در کابل که هفته گذشته 23 کشته برجای گذاشت کاملا منفعلانه عمل کرده و تنها 5 پست را به آن اختصاص داده، یعنی رقمی معادل 0.3درصد محتوایی که به ماجرای مهسا امینی اختصاص داده است.
در 22 روزی که از فوت مهسا امینی میگذرد بیبیسی بارها با تعاریف غلوآمیز از مواجهه نیروی انتظامی با اغتشاشگران و طرح ادعاهایی بیسندی همچون استفاده از گلوله جنگی سعی در خشن جلوه دادن پلیس و قرار دادن مردم در مقابل آن داشته است. بیبیسی حدود 200 پست با این مضمون در پیج خود کار کرده و در مقابل حدود 30 بار نیز با انتشار تصاویری از آتش زدن خودروهای نیروی انتظامی و گیر افتادن اعضای آن سعی در ارائه چهرهای ضعیفشده از پلیس داشته تا جمعیت کف خیابان، اقبال بیشتری برای مواجهه مستقیم با پلیس پیدا کند.
🔹 بیبیسی که به دنبال کشتهسازی از ماجرای نیکا شاکرمی است یک نامه به امضای یکی از مسئولان بهشتزهرا منتشر کرده و به استناد به محتوا این نامه مدعی میشود نیکا شاکرمی بهخاطر صدمات ناشی از اصابت جسم سخت کشته شده است.
🔹یکی از مواردی که در آشوبهای اخیر خیلی نمود دارد فعالیتهای رسانهای سلبریتیها و چهرههای مشهور است. بیبیسی نیز از فعالکردن این اهرم غافل نمانده است؛ بهطوری که از حدود 1100 پستی که بیبیسی با هدف تشویش افکار عمومی و به آشوب کشیدن خیابان منتشر کرده 188 پست یعنی حدود 17 درصد این محتوا به بازنشر مواضع ورزشکاران و هنرمندان خارجی و ایرانی بعضا کمتر شناخته شده اختصاص یافته است.
یکی دیگر از خطوط خبری که جریان رسانهای غربی بهویژه بیبیسی دنبال میکند بازنشر اخبار تجمعات ایرانیان خارج از کشور در حمایت از اغتشاشات ایران و نیز مواضع مسئولان و شخصیتهای غربی است
🔹رسانههای غربی از این اقدام به دنبال این هستند که نشان دهند اعتراضات درون ایران در سطح بالایی از سوی دولتهای خارجی حمایت میشود تا از این طریق بتوانند پای جمعیت بیشتری را به خیابان باز کنند.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
«عبداللطیف رشید» رئیسجمهور عراق شد
🔺در دور دوم انتخابات ریاست عراق «عبداللطیف رشید» به عنوان رئیسجمهور عراق انتخاب شد.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155