تشکر از آقای فرهمندی که گوش شنوا دارند
شورای شهر مشهد_کمیسیون حمل و نقل و عمران
@bashirseraj
کاربرهای عزیز کانال بشیر سراجی
تحقیقی کنیم ببینیم سازمان بهداشت
جهانیWHOچندسال قرارداد بسته...ایران
عضو سازمان اش بشه بعد چندتا کشور غیر
ایران عضو سازمان اش هست.پژوهشی کردیم بریم داخل گروه ها روشنگری کنیم
#عدالت
گاهی اوقات قوانینی وضع میشه با این توجیه که اکثریت ملاک هستن، درحالی که اون اکثریت دارن راه رو خلاف میرن و اصلا به سیر تغییر و تحولات غالب شدن غیر اصولی ها بر اصولی ها توجه نشده
این اگر اسمش قانونه در حقیقت ظلمه
معرفی کتاب
#صعود_چهل_ساله
پیشرفت ها و دستاوردهای ایران اسلامی در چهاردهه گذشته بنابر آمارهای بین المللی نشانگر موفقیت های جمهوری اسلامی علیرغم همه مشکلات و کمبودهاست. جهت آشنایی بیشتر با دستاوردهای غرور آفرین ملت مسلمان ایران، کتابی تحت عنوان «صعود چهل ساله»، کـه ثمـره تـلاش نزدیـک بـه 70 نفـر از نخبـگان حـوزوی و دانشــگاهی و مطالعــه بیــش از 17 هــزار ســاعت اســت، از سوی انتشارات آستان قدس رضوی منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت.
براساس این گزارش، کتاب «صعود چهل ساله» در 320 صفحه تهیه و تدوین شده و شامل 9 فصل (استقلال، گسترش عدالت اجتماعی، گسترش برخورداری های عمومی، عزت و اقتدار، پیشرفت های زیرساختی، پیشرفت صنعتی، پیشرفت در معنویت، کرامت زن، آزادی و مردم سالاری) است که در ادامه به جزئیات هرکدام از فصول اشاره شده است.
* فصل اول: استقلال (از وابــستگی دوران پــهلوی تـا اســتقلال ایـــران اسلامی، استقلال در کشورهای دنیا)
* فصل دوم: گسترش عدالت اجتماعی (نابرابری، فقر)
* فصل سوم: گسترش برخورداری های عمومی (امنیت غذایی، آموزش مناسب، بهداشت، دسترسی به آب، دسترسی به برق، دسترسی به سوخت، دسترسی به وسایل ارتباطی، شاخصه توسعه انسانی)
* فصل چهارم: عزت و اقتدار (اقتدار امنیتی، اقتدار نظامی، اقتدار منطقه ای)
* فصل پنجم: پیشرفت های زیرساختی (حوزه حمل و نقل، علم و فناوری)
* فصل ششم: پیشرفت صنعتی (انرژی، صنعت)
* فصل هفتم: پیشرفت در معنویت (معنویت در دوران پهلوی، معنویت در جمهوری اسلامی، تأثیر جمهوری اسلامی بر معنویت دنیا، بحران معنویت در غرب)
* فصل هشتم: کرامت زن (زن در نگاه سران ایران، بررسی وضعیت زنان، کرامت زن در غرب)
* فصل نهم: آزادی و مردم سالاری (آزادی و مردم سالاری، آزادی و مردم سالاری در انقلاب اسلامی، نقد شاخص های آزادی در غرب)
#عدالت
به برخی می گوییم قانون باید عادلانه باشد یعنی حق اقلیت یا اقلیت ها را درنظر بگیرد، اما نمی دانم چرا نمی توانند اندکی قوه عاقلانه را به ادراک وادارند.
نکته دیگر اینکه چرا نمی توانند متوجه شوند که قانون چه برای اکثریت و چه به صورت مساواتی وضع شود، خلاف عدالت است
صحبت از قوانین بشری میکنیم، ولی آن ها از قوانین شرعی و الهی مثال نقض می آوردند
عجیب جدا !!!
@bashirseraj
#عدالت
اینکه سبک زندگی نادرست بر اکثریت حاکم شد، قوانین هم برای اکثریت وضع شود، خلاف عدالت است.
مثالی میزنم. پیرمردی دامدار و روستایی، زمینی را به فردی غیربومی فروخت.
فرد غیر بومی ویلا ساخت و پیرمرد را از نگهداری گاو و گوسفند باز داشت. مدتی بعد تعداد غیر بومیان زیاد شد. تعدادی از آن ها از پیرمرد به خاطر مزاحمت و سر و صدای احشام شکایت کردند و دادیار و قاضی غیربومی، پیرمرد را محکوم کردند که در منطقه مسکونی جای گله داری نیست. پیرمرد در حال حاضر نگهبان ویلایی است که زمینش روزگاری از آن او بوده
@bashirseraj
#مراجع_طب
اینکه چرا حوزه و مراجع در چند قرن اخیر از علوم غیرحوزوی فاصله گرفته اند را از اکثریت طلاب و روحانیان و مراجع بپرسید، جواب خواهید گرفت.
برای نمونه، یکی از پاسخ ها این است که رسالت اصلی بر زمین مانده یا اینکه با گستردگی علوم نمیشود سراغ علوم دیگر رفت، اما آیا کسی چنین حقی دارد بگوید طلاب حق ندارند متخصص طب سنتی یا طب رایج، فیزیک، شیمی و... شوند؟!! یقینا خیر.
حال نظر مراجع عظام را درباره طب سنتی بخوانید
https://www.google.com/amp/s/www.mashreghnews.ir/amp/577966/
@bashirseraj