#جوانگرایی
#صدا_سیما
از هفته پیش در جریان برخی از انتصابات بودم
از تحقق آن بسیار خوشحالم
الحمدلله
تشکر از آقای جبلی و جلیلی
@bashirseraj
بشیرا نذیرا - سراجا منیرا
#واکسن #حق_الناس افراد اندکی در تاریخ خواهند نوشت تا ماندگار بماند برای افراد اندکی در آینده : واک
ثبت شد در جریده عالم... این روزها واقعا ناراحت میشوم وقتی دانشجویی می گوید به خاطر نداشتن دوز سوم واکسن و با وجود تزریق دو دوز نمی تواند خوابگاه بگیرد و کلاس ها را حضوری شرکت کند. ناراحت میشوم وقتی می شنوم اعتکاف و طرح ولایت را هم به واکسن گره زده اند. چگونه جواب خدا را خواهید داد؟ حضور در اعتکاف میتواند سرنوشت یک فرد را تغییر دهد. چطور جرات می کنید؟
🚦هدف مسکن سازی چیست؟ (تصویر مرتبط به مسکن مهر شهر رشت)
📍#دکتر_سلمان_نقره_کار :
در ارتباطات با مسکن باید "چرایی، چیستی و چگونگی" موضوع تبیین شود. ابتدا باید هدف و در واقع چرایی مشخص گردد،#هدف_مسکن_سازی ما چیست؟
🔸در نگاه قرآنی هدف #حیات_طیبه است، در حوزه تخصصی معماری و شهرسازی هدق ایجاد بَلد طیبه و مساکن طیبه است. مرحله بعد، چیستی مسکن؟ یک مجموعه مسکونی شامل چهار عنصر اصلی می شود: بلوک های مسکونی، معابر و دسترسی ها، فضا سبز و باز و فضاهای خدماتی، مرحله سوم چگونگی است. اینکه چگونه ما میتوانیم اصولی برای طراحی مسکن در مدت کوتاهی بدست آوریم و آن هارا به مرحله اجرا و تحقق برسانیم.
🔰 نشست هم اندیشی الگو شهرسازی و تامین مسکن
#پژوهشکده_شهید_صدر
#مرکز_نظامسازی_اسلامی
#اندیشکده_شهراسلامی_ایرانی
📲 @sadr_ir @bashirseraj
منسوب به شهید حجةالاسلام سید مجتبی نواب صفوی:
اگر با کاشتن گندم بر پشتبام خانهها میتوانی رفع احتیاج از بیگانه کنی
بهتر است بر این کار اقدام کنی
تا این که دست گدایی به سوی دشمن اسلام دراز کنی.
@bashirseraj
#اعتراض
#دهک
#یارانه
میگن سایت اعتراض به دهک ها و مبالغ تعیین شده بالا نمیاد
مسئولان دولت مردمی بیزحمت اولویت های برخورد کرامت گونه فراموش نگردد
احترام به وقت مردم
سرگردان نکردن مردم
@bashirseraj
رهبر انقلاب: (از دانشآموزان بپرسید) چند درصد (مرحوم) کاظمی آشتیانی را میشناسند، چند درصد رونالدو را (؟)
▪️کودک ما از عمق جان با افتخارات کشور آشنا شود
امام خامنهای در دیدار معلمان:
🔹ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی شود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت کند، یک انسان با هویت ساخته شود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا کند.
🔹از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا شود؛ این چیزی است که امروز وجود ندارد. اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند، شما بین بچههای مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد جوان داشت میشناسند و چند درصد رونالدو را میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟
🔹این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشته علمی را، گذشته سیاسی را، گذشته بینالمللی را بشناسند.
۲۱اردیبهشت ۱۴۰۱ش
@bashirseraj
دستور رهبری :
«تفکیک علم نافع از علم لاینفع در مدارس»
۲۱اردیبهشت ۱۴۰۱ش
@bashirseraj
🔰 #دانش_های_بی_فایدهای که در دبیرستانها و دبستانها تدریس میشود را شناسایی و حذف کنید/ علم باید بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار معلمان: الان در دبیرستانهای ما و شاید در دبستانهای ما دانشهایی تدریس میشود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد. یک چیزهایی است که ذهنیاتی است که یادشان هم میرود. در هیچ مسئلهی زندگی به اینها کمک نمیکند در پیشرفت علم به اینها کمک نمیکند اینها را شناسایی کنید حذف کنید. علم نافع آن علمی است که بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند. استعداد او را شناسایی کند آن را در جهت استعداد خودش رشد بدهد آن استعداد را شکوفا کند اینها علم نافع است. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🔰 دوازده سال دوره دانشآموزی بزرگترین فرصت برای نهادینه کردن ارزشها و آرمانهای انقلاب است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: برای جمهوری اسلامی هیچ فرصتی بالاتر و بهتر از این دوازده سال (دوره دانشآموزی) نیست. این دوازده سال بزرگترین فرصت است برای جمهوری اسلامی که بتواند ارزشها را آرمانهای انقلاب را به درستی منتقل کند به این نسل و هویت اسلامی و ایرانی را در آن نهادینه کند. این دوازده سال بهترین فرصت است. خب این رسالت آموزش و پرورش است، رسالت معلمین، ببینید خیلی کار بزرگی است، این خیلی کار عظیمی است، این فقط یک تعلیم عادی و معمولی نیست این تعلیم بنیادین است. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
🔰 از لحاظ کمیت معلمان دچار مشکلیم، کیفیت درس و سواد معلم هم مهم است/ ترتیبی بدهید که رتبههای بالای کنکور بیایند دنبال معلمی
🔻 رهبر انقلاب در دیدار معلمان: ما از لحاظ کمیّت معلمان دچار مشکلیم. گزارشی که به من دادند این است که الان حدود هفتاد هزار معلم ما در شرف بازنشستگیاند، در حالیکه حدود نصف این جمعیت را میتوانیم جذب کنیم. مشکل بزرگی است. باید روی این قضیه کار کرد. کیفیت معلم هم مهم است. کیفیت سواد و درس و علم و... این جور نباشد که رتبههای پایین کنکور بروند سراغ این قضیه. ترتیبی بدهید که رتبههای بالای علمی بیایند و از لحاظ اخلاقی، تربیت اخلاقی، تربیت دینی، تدین، دینباوری قوی باشند. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
منبع: ایسنا
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
حمله سپاه به تروریستها در اربیل عراق
🔹برخی منابع خبری اعلام کردند نیروی زمینی سپاه صبح امروز مواضع گروههای تروریستی در اربیل عراق را با حملات توپخانهای درهم کوبیدهاند. هنوز آمار تلفات و خسارات این حملات گزارش نشدهاست.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن | کاظمی آشتیانی که امروز رهبر معظم انقلاب از او نام برد کیست؟
🍃🌹🍃
#روشنگری
#بصیرت_افزایی
قابل توجه مربیان بزرگوار مدارس امین!
ارسال این ویدئو برای دانش اموزان مقاطع متوسطه بلامانع می باشد .
@bashirseraj
قلب و عروق.pdf
7.46M
🗞متن کامل برنامه فقهی سلامت قلب و عروق/ برای ارائه مشورت به متخصصان قلب و عروق و کارشناسان وزارت بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران /۲۱۵ صفحه
❓تعریف انبیاء از قلب در مقایسه با تعریف ناقص دکتر برانوالد از قلب
❓توصیف جدید از بیماری ها و اختلالات قلبی
❓بررسی عوامل بیرونی موثر بر قلب و....
#طبیب_مشاور
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#طرح_و_برنامه_فقهی
@olgou4
مدتهاست دوستان ما در #مکتب_اسلامی با عضویت قریب به ۱۰۰۰ خانوار در سراسرکشور آتشبهاختیار متون درسی و نحوه آموزش را تغییر و دانشهای بیفایده را حذف کردهاند...
همان دوستانی که متاسفانه متهم میشدند به تحجر...
@hzamanim
🔰 #اطلاع_نگاشت | نسلِ تمدنساز
👈🏻 ۱۰ خصوصیتِ نسلی که میخواهیم تربیت کنیم
🔺 رهبرانقلاب اسلامی در دیدار جمعی از معلمان (۱۴۰۱/۲/۲۱)، زیرساخت هر تمدنی را «نیروی انسانی» آن دانستند و برخی خصوصیات نسلی که میتواند تمدن نوین اسلامی را بسازد برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
۳۲۰ متر قنات قصبه گناباد که از برج ایفل هم طولانی تر است. منتها چون زیر زمین است نمیتوان به نمایش گذاشت. تکنولوژی قنات در #ایران از قدیمی ترین و کارآمدترین تکنولوژی هایی است که معجزه آباد شدن کویر را رقم زده است. اوضاع این فناوری بومی ما امروز در جوار سدها و چاههای عمودی چگونه است ؟!
#دانش_بنیان #فناوری_بومی #جنگ_ترکیبی #خودباوری #ایران_قوی #آبخیزداری
✅دکتر عبدالملکی، وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مجمع نمایندگان:
🔹 ادامهٔ ارز ترجیحی(ارز ۴٢٠٠) در شرایط فعلی غیر ممکن بود و امکان انتخاب غیر از راه پیش رو وجود ندارد.
🔹 هر یک ماهی که طرح دیرتر اجرا شود ٣٨ هزار میلیارد از جیب مردم خواهد رفت. لذا هر چه دیرتر اقدام شود کمتر به مردم خواهد رسید.
🔹 ماکارونی از طریق مبادی قانونی صادرات می شود؛ اما فقط 50 درصد تولید ماکارونی در کشور مصرف شده و 50 درصد آن که یارانه به آن نیز تعلق گرفته، در خارج از کشور مصرف می شود که از حق و یارانه مردم ایران استفاده کرده است و برای همین ماکارونی، 5 هزار میلیارد تومان یارانه مصرف می شود.
🔹برنامه دولت این است که این مبلغ را به خود مردم بدهد تا خود آنان برای پول خود تصمیم گیرنده باشند و با این کار، بساط قاچاق، دلالی و ... جمع خواهد شد و رفاه بیشتری برای مردم ایران خواهد بود.
◀️ مشروح نشست
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🎬فیلمهای پرزرق و برق #هالیوود چه هدفی را دنبال میکنند؟
💢 #ابر_قهرمانان، توجیهگران سیاستهای آمریکا
🔸در سالهای اخیر، تقریبا همه مجموعههای سینمایی پرطرفدار با موضوع ابرقهرمانی، دستپخت این استودیو بوده است، از جمله؛ مرد آهنی، هالک، ثور، کاپیتان امریکا، مرد مورچهای، مرد عنکبوتی و در نهایت سری «انتقامجویان» (Avengers) که ترکیبی از حضور اکثر چهرههای ابرقهرمانی در یک #فیلم است.
🔹نکته مشترک در داستان اغلب #فیلمهای ابرقهرمانی، یک پیام فرامتنِ کاملا سیاسیست! پیامی که با جا به جایی اسم ابرقهرمان مورد نظر با نام #آمریکا به دست خواهد آمد.
🔸در فیلم، یکی از اصلیترین رسانههای منتقد مرد عنکبوتی جملاتی آشنا برای #نقد مرد عنکبوتی به کار میبرد، او میگوید: “مرد عنکبوتی هرجا پا میگذارد خرابی به بار میآورد” دقیقا مشابه جملاتی که #نخبگان جوامع، علیه آمریکا استفاده میکنند.
✍️محمد_علی_بهلول_زاده
مشروح یادداشت در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=42543
🆔 @sedayehowzeh
قابل توجه دانشجویان، معتکفان، راهیان نوری ها، طرح ولایتی ها و... به مسئولان امر نشان دهید و بگویید که حق ندارند محدودیت ایجاد کنند. حق الناس را از خود دور کنند، چون واکسن امری فردی بود و در عدم نقل ویروس تاثیری نداشت
طرح مجلس برای پایان دادن به بیقانونیهای ستاد کرونا؛
شماره ثبت: 780
عنوان نوع طرح لایحه :
منع محدودیت های اعلام شده درخصوص واکسن کرونا طرح نمایندگان
جزئیات:
ماده واحده- وضع و اعمال هرگونه محدودیت و یا مجازات برای کسانی که اقدام به تزریق واکسن ویروس کووید 19 (کرونا) نکرده اند ممنوع بوده و تعیین هرگونه محدودیت و یا مجازاتی در این خصوص صرفا با مصوبه مجلس شورای اسلامی امکان پذیر است.
لینک:
https://law.parliran.ir/fa/ws-bills
💉💊پشتپرده کرونا در صریح نیوز
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
کانال پشتیبان در ایتا:
@sarih_news
کانال پشتیبان در تلگرام:
t.me/sarihnews1401
✅آبزن ، سنتی از یاد رفته
✍آبزن یا حمام گیاهی در اصطلاح به وسیلهای گفته میشود که در قدیم در حمامها قرار داشته و بدین منظور مردم تمام یا بخشی از بدن خود را در مدت زمانی معین (برحسب صلاحدید طبیب ) در ظرفی حاوی آب همراه ترکیبات دارویی مشخص قرار میدادند. حال بدین منظور درمانگران طبی برای درمان و تسکین برخی بیماری ها، استفاده از حمام گیاهی یا آبزن را توصیه میکنند.
از زمان های قدیم نه تنها درمانگران طب سنتی حمام گیاهی را برای بیماران تجویز می کردند، بلکه خود مردم نیز به دلیل آشنایی با تاثیر و خواص درمانی آبزن از آن استقبال میکردند. خواص هر آبزن برحسب گیاهان دارویی به کار رفته درآن متفاوت میباشد .
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
نامه تهدید آمیز استاندار خراسان رضوی به مدیرکل جهادکشاورزی استان
🔹پیرو جلسات و هماهنگیها و توافقات قبلی با تولیدکنندگان و کشتارکنندگان مرغ، چنانچه تا ساعت ۱۲ ظهر روز جاری اقدام به عرضه در بازار صورت نگیرد، ضمن به عهده گرفتن مدیریت متمرکز اجرایی آن توسط جهاد کشاورزی و عرضه آن در بازار، افراد خاطی به عنوان اخلال در نظام اقتصادی و معیشت مردم به دستگاه قضایی معرفی میشوند
صفیر انقلاب در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/Fk1kTt8NUlkD3NKkE8ZOHM
صفیر انقلاب در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2721710156Cfd76efc022
🔺 اعلام آمادگی پروفسور مسعود درخشان به منظور مناظره علمی با دکتر نیلی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
🔴 اجرای محکم و همه جانبه
حالا که دولت محترم عزمش را جزم کرده تا طرح جدید هدفمند کردن #یارانه ها را اجرا کند ، بایستی برای تمام جوانب کار ، تدبیر کند.
مثلا اینکه امروز روغن در مغازه ها پیدا نمی شود یا خیلی سخت پیدا می شود و در فروشگاه ها صف های طویل ایجاد شده فقط یک معنی دارد
یعنی کارخانه ها و شرکت های پخش و شاید برخی فروشگاه ها نسبت به توزیع کالا کم کاری کرده اند.
پس دولت و قوه قضائیه اگر می خواهند طرح مذکور شکست نخورد بایستی با برهم زنندگان بازار به شدت برخورد کنند . آن هم برخوردی که جرات تکرار چنین خیانتی را از بقیه سلب کند ...
🔹پیامبر اعظم (صَلّی الله علیه و آلِه): رَحِمَ اللهُ امرَءً عَمِلَ عَمَلاً فَاَتقَنَه ؛
خدا رحمت کند کسی را که هر گاه کاری را انجام میدهد ، محکم کاری میکند و با اتقان آن را انجام میدهد.
#رئیسی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 طرح جامع خودروسازی
سال های سال ، هرگاه انتقاد و اعتراضی به عملکرد خودروسازان می شد ، دفاع مقام معظم رهبری(حفظه الله) از تولید ملی را بهانه رد انتقادات قرار می دادند!!
اما تولیدکنندگان داخلی خودرو آن قدر افتضاح به بار آوردند که حضرت آقا در دیدار اخیرشان با کارگران ، خودروسازان را از دایره حمایتشان (از تولید داخلی) مستثنی نمودند.
حالا وقت آن رسیده تا دولت محترم به جای اجرای طرح های روزمره و موقتی بی فایده ، با هماهنگی مجلس و با استفاده از نظرات اساتید و نخبگان ، طرح جامع خودروسازی کشور را تهیه کرده و به اجرا بگذارد تا بالاخره این مشکل و معضل قدیمی و مایه سرافکندگی ملی ، یک بار برای همیشه رفع شود ...
#رئیسی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
شرایط فرهنگی و تهاجم در عصر عباسیان و امام رضا.aac
17.5M
#امام_رضا
اگر میخواهید از تهاجم فرهنگی و علمی دوره امام رضا ع بدانید این صوت را گوش بدهید
مدرس : سراجی
@bashirseraj
نقش امام رضا ع در مقابل تهاجم بر جسم و روان مردم .aac
27.28M
#امام_رضا
آیا امام رضا ع در مقابل تهاجم علمی و فرهنگی عصر خود کاری نکردند؟
آیا مأمون توانست امام را خنثی کند؟
آیا امام نسبت به جان و مال و روان مردم بی تفاوت بود؟
مدرس: سراجی
@bashirseraj
تهدید روز افزون "امپریالیسم پزشکی"
☘️مسعود کثیری☘️
روز گذشته دانشجویی که از شدت وحشت و اضطراب، برافروخته بود، برای حل مشکل به من مراجعه نمود. این ترس ناشی از شنیدن خبری مبنی بر ممانعت از شرکت در جلسه امتحان به دلیل عدم تلقیح واکسن کرونا بود. این ترس و اضطراب که این روزها بخش عمده ای از سرمایه اجتماعی باقی مانده ما ، به خصوص در حوزه جوانان را به دست خودمان تهدید به نابودی کرده و متاسفانه ما اقشار دانشگاهی را هم به صورت ناخودآگاه و تحت عناوین دلفریبی همچون تبعیت از قوانین ستاد ملی کرونا، به ابزار اعمال منویات خود بدل کرده است، دلیل این یادداشت کوتاه من شد.
نظام سلطه پزشکی - بهداشتی، که امروزه با عنوان "پزشکی شدن" به بهانه ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی انسان ها، مهمترین نهاد مسلط در جامعه بشری به حساب می آید، حدود یک قرن است که حداقل در کشور ما، به شدت کلیه نهادهای حاکم بر روابط اجتماعی را تهدید نموده و با روش های مختلف، آن ها را از میدان به در نموده است. در طی این سالیان، شاید بیشترین آسیب را نهاد مذهب متحمل شد که به تدریج یکی پس از دیگری سنگرهای خود را در مقابله با هجمه بی امان "روند پزشکی شدن جامعه" از دست داده است.
رسالت من در این نوشتار بررسی روند تاریخی این مواجهه نیست بلکه ابراز تاسف از عملکرد ما اساتید حوزه های دانش انسانی و متولیان و داعیه داران نظریه پردازی در این حوزه، در این مواجهه است که بعضا به جای باز اندیشی و بازتولید مبانی و مصادیق کرامت انسانی و تولید هویت فرهنگی مبتنی بر آن، خود به ابزار روند "پزشکی شدن جامعه" تبدیل شده و نظام سلطه پزشکی، همچون ویروسی که کلیه ساختارهای یک سلول زنده را در اختیار خود می گیرد، ما را در اختیار خود گرفته است.
امروزه شاهد هستیم که نهاد پزشکی با ادعای شناخت ابعاد وجودی و تامین سعادت انسان و با به کار گیری ابزار ترس و ارعاب و تهدید و مجازات، همچون اقدامات کلیسا در قرون وسطی، و از طریق تجارت ترس، به شدت در حال فربه شدن و در اختیار گرفتن مسئولیت باز تعریف مفهوم انسان و همه قوانین حاکم بر روابط انسانی می باشد و در این مواجهه همه موانع پیش رو را بی رحمانه با ابزارهای گوناگون محو می کند. امروز روند "مدیکالیزیشن" پس از فتح بیشتر سنگرهای مذهبی، به سراغ رقبای دیگر خود رفته و ابتدا سنگر طب سنتی را با ابزار تمسخر ، ریشخند و پوچ انگاری به کنار زده و اکنون به حوزه های مختلف دانش های انسانی هم نفوذ نموده و حتی برای اساتید دانشگاه، نه تنها مصادیق مجرمانه و مجازات های متناسب با آن را تعیین می کند بلکه انتظار دارد تا به بهانه تبعیت از قوانین انبوه و متناقض صادر شده، تبدیل به ضابطین بی چون چرای اجرای این قوانین بشویم. البته تبعیت از قوانین وظیفه همه ماست اما این وظیفه باعث نمی شود تا به عنوان متولیان نظریه پردازی در حوزه دانش های انسانی، موضوع قوانین و کارایی آن هارا نقد ننموده و به چالش نطلبیم و در جهت حفظ کرامت انسانی خود، حداقل سوالاتی این چنین نپرسیم که:
- آیا "مدیکالیزیشن" نوع بدتری از نظام سلطه نیست؟
- آیا نهاد پزشکی حق محدود کردن آزادی های خدادادی انسان را دارد؟
- آیا نهاد پزشکی حق قانونگذاری، تعیین مصادیق مجرمانه و مجازات را دارد؟
- مشروعیت هژمونی پزشکی موجود از کجا آمده است؟
- چه کسی اجازه به کارگیری ابزار ترس و بیم را به نهاد پزشکی داده است؟
- تعریف انسان در این نظام سلطه چیست؟
- شاخص های سلامت روح و جسم چگونه تعریف می شود؟
- آیا هژمونی پزشکی ناقض نتایج همه مبارزه های انجام شده در طول تاریخ برای رسیدن به آزادی نیست؟
به نظر بنده شأن و وظیفه ما اساتید دانشگاه طرح و پاسخگویی به سوالاتی این چنین است نه اینکه مسئول اجرای قوانین ناکارآمد و ضد و نقیض بوده و در قامت مامور بگیر و ببند دانشجویان واکسن یا ماسک نزده ظاهر شویم