🔕آیا مذاکره وین،نتیجۀ مثبتی برای ایران خواهد داشت❓
✖️جواب : #خیر
⏺زیرا اولا،از نظر حقوقی و...، برجام، نیازی به مذاکره مجدد نداشت، به این امر خود اعضای دولت تدبیر نیز قبلا اعتراف کرده اند. از جمله اقای ربیعی(۲۳ دی ۱۳۹۹ -خبرگزاری تسنیم).آقای ظر یف(۱۹ بهمن ۱۳۹۹،خبرگزاری ایرنا و جمهوری اسلامی).
⏺چون برجام یک توافق نهایی بود و طی آن ایران به همه تعهداتش -و در مواردی فراتر از آن -عمل کرده بود.
از این رو، #رهبر_معظم انقلاب در خصوص برجام به صراحت فرمودند:
«هرگاه آمریکا همه تحریم ها را لغو کند، ایران هم به تعهداتِ برجامی برمی گردد»
با این حال⏬
❌متاسفانه، عده ای از فروردین ماه 1400، با هواپیماهای آنچنانی عازم وین شده به مذاکرات بی حاصل ادامه می دهند! فقط #هزینه_اضافی برای نظام می تراشند❗️
#البته⏬
⛔️از#چاه_وین، آبی برای مردم ایران حاصل نخواهد شد❗️
#ولی⏬
🔴برای حامیانِ دولت و #غربگرایان، #رای جمع خواهد شد❗️
⛔️چون همانها که #جشن برجام گرفتند! در خیابان پایکوبی کرده #لغو همه #تحریم ها را –به #دروغ- نوید دادند❗️ باز در ایام انتخابات1400، این عملیات روانی را تکرار خواهند کرد❗️ با خالی کردن خزنه و پشتوانه ارزی و طلای بانک مرکزی❗️
#مذاکرات_وین_تله_انتخاباتی
ای مردم ایران
#بصیرت_هوشیاری
✍️علی اکبرصیدی
🔴راه دراز خانه
🔺«هفت تپه آزاد شد» به تیتر یک رمان هزار صفحه ای حماسی - تراژیک می ماند که تا نخوانی، نمی توانی بفهمی در نشیب و فراز و هزارتوی ماجرایش چه رخ داده و قهرمانش چگونه این مسیر را طی کرده. مسیر آزادی را!
🔹مسیر آزادی #هفت_تپه را «راه دراز خانه» می نامم. هفت تپه ای ها راه درازی را آمدند؛ اما هنوز تا خانه راه مانده.
🔹ماجرا چه بود؟
خلاصه کردن رمان هزار صفحه ای در چند خط اجحاف است. ولی به این تمثیل اکتفا می کنم:
🔹ماجرای هفت تپه ای ها شبیه دهقان فداکار است. ویژه خواران داشتند قطار انقلاب را به سمت استبداد منحرف می کردند. با اسم های قشنگی که عوام و خواص فریبی زیرکانه ای داشت و با آن یارگیری می کرد؛ خصوصی سازی، اجرای اصل ۴۴، حمایت از کارآفرینی، استقبال از سرمایه گذاری، اشتغال زایی،... که نتیجه ای نداشت جز دریافت وام های ارزی کلان با رانت و رشوه، تقلیل راندمان تولید، بی حمایت شدن کارگر، اخراج سلیقه ای کارگران، نابودی تجهیزات شرکت های بزرگی چون هفت تپه، تبدیل ثروت عظیم کارخانه ها به زیان، نابودی سرمایه های اجتماعی، تولید چالش های امنیتی، امیدسوزی، آینده سوزی، اعتمادسوزی...
🔹ریزعلی های هفت تپه پیراهن از تن درآورندند و از آن مشعل ساختند و با داد و فریاد روی ریل دویدند تا خطر قریب الوقوع انحراف از مسیر و نهایتا واژگونی این قطار را هشدار دهند.
سنگ زیر پایشان انداختند؛
هولشان دادند تا ساقط شوند؛
گاه با ناجوانمردی و از پشت خنجر زدن و گاه با شایعات خواستند تضعیفشان کنند و در دلشان تردید بیاندازند؛
گاه سرعتشان کم شد.
گاه نشستند و مستاصل شدند...
اما دوباره دست به زانو زدند؛ یاعلی گفتند و برخاستند و به دویدن ادامه دادند.
روز به روز بر تعدادشان اضافه می شد؛ کارگران، دانشجویان، طلاب، علما، نمایندگان مجلس، فعالان رسانه ای، دستگاه قضا، دیوان محاسبات... برخی در صحنه و برخی پشت صحنه.
🔹هفت تپه ای ها حتی انحصار صداوسیما را هم شکستند و آن را وادار به انعکاس دردشان کردند. تا اینکه بالاخره هشدارها کاری شد و قطاربه مسیر عدالت برگشت و امروز، عدالتخانه ابطال واگذاری به مالک بی لیاقت را رسما اعلام کرد.
🔹هفت تپه از چنگ مالک نااهل خارج شد. اما هنوز به خانه نرسیده.
تا روزی که «ماشین مش قربونعلی ساز و اسدبیگی ساز» از کار بیافتد؛
تا روزی که «دزدان کت و شلوار پوش مدیرنما» در پیشگاه عدالت نقره داغ شوند؛
تا روزی که «اقتصاد مردمی» بیانیه گام دوم انقلاب عملی شود تا فاصله ژرف ایجاد شده بین موجود و مطلوب عدالت با سیاست های شکاف ساز و ضریب جینی زا، از بین برود.
🔹یعنی با «اجرای قانون مردمی کردن اقتصاد» از طریق نهاد #تعاونی_فراگیر (بند ۲ اصل ۴۳ و بند ۱۵ سیاست های ابلاغی اصل ۴۴ و آنچه در سیاست های کلی برنامه پنجم آمده)؛ اجرای آنچه باید در واگذاری ها انجام میشد و نشد یعنی هزینه کردن ۳۰ درصد سود فروش دشت مغان ها و هفت تپه ها برای تشکیل تعاونی ها. بعد از آزادی هفت تپه دیگر رسیدن به این ها رویا نیست!
🔻هفت تپه ای ها (همه ی کسانی که برای خلع ید خصولتی ها و سرمایه سالاران می جنگند و بر توزیع عادلانه منابع عمومی از طریق ابزارهایی که در قانون تعریف شده دغدغه دارند و تلاش می کنند) تا سرعت گرفتن این قطار بر ریل عدالت آرام نمی گیرند و این امر از بزرگترین مطالبه هایشان در انتخابات پیش روست. نامزدی که در این باره حرف و برنامه ای نداشته باشد، از نظر آنان مهره ای در جهت انحراف دوباره این قطار است.
📝 #رها_عبداللهی
🔷️بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!!
❗️واقعاً فکر میکنید در دنیایی که :
🔻داعش مثل گوسفند، سر آدمها را میبرد،
🔻در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند
🔻ماهیهای اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند😭
🔻در بخشهایی از سوریه، مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند
و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند !!😭
❓ اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!
2️⃣بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!...
❗️شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
👈 این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
❓واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
3⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم !
🔻بله ، ممکن است از قبلیها «خیری » ندیده باشید ، اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید !! ❗️
👌 با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.
👌 با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🔰 آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری
🔹 از ساعت ۸ صبح امروز ۲۱ اردیبهشت، ثبت نام از داوطلبان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شد.
🔹 ثبت نام از داوطلبان فقط در وزارت کشور انجام می شود.
🔹 داوطلبان تا روز ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند در این انتخابات ثبت نام کنند. زمان ثبت نام از ساعت ۸ الی ۱۸ روزهای ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت خواهد بود.
🇮🇷حضور مردم در انتخابات چه تاثیری می توانددر حل مشکالت اقتصادی و معیشتی کشور ایفا کند؟🇮🇷
🌷 مرکز ثقل در انتخابات، ارتقای کارآمدی و اداره بهینه کشور است. بنابراین، میان انتخابات و حل مشکلات، بویژه در حوزه مسائل روزمره، اقتصاد و معیشت، نسبتی مستقیم وجود دارد؛ بدین معنا که به میزانی که انتخابات منتج به روی کارآمدن افراد و نخبگان شایسته تر، کارآمدتر، پویاتر، پرتحرک تر و چالاک تر شود، افق موجود برای حل مشکلات، روشنتر و امیدبخشتر خواهد بود. این ارتباط، بویژه براین اساس که ناکارآمدیها و ضعفهای موجود مربوط به مدیران ناکارآمد و فاقد تحرک است، اهمیت فراوان دارد.
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🇮🇷اگر رای ندهیم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟🇮🇷
🌷 تاثیر نرفتن پای صندوق ،اگر تاثیری داشته باشدگذرا است. بعد از یک ماه دیگر کسی از تعداد رای های رئیس جمهور منتخب حرف نمیزند. اما تاثیر آراء اخذ شده بیش از چهار سال دوام دارد.
بر اساس نظر پرفسور منکیو استاد دانشگاه هاروارد شرکت در انتخابات، انتخابی عاقالانه تر است. چرا که اثرش دوام بیشتری دارد
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄