🔕آیا مذاکره وین،نتیجۀ مثبتی برای ایران خواهد داشت❓
✖️جواب : #خیر
⏺زیرا اولا،از نظر حقوقی و...، برجام، نیازی به مذاکره مجدد نداشت، به این امر خود اعضای دولت تدبیر نیز قبلا اعتراف کرده اند. از جمله اقای ربیعی(۲۳ دی ۱۳۹۹ -خبرگزاری تسنیم).آقای ظر یف(۱۹ بهمن ۱۳۹۹،خبرگزاری ایرنا و جمهوری اسلامی).
⏺چون برجام یک توافق نهایی بود و طی آن ایران به همه تعهداتش -و در مواردی فراتر از آن -عمل کرده بود.
از این رو، #رهبر_معظم انقلاب در خصوص برجام به صراحت فرمودند:
«هرگاه آمریکا همه تحریم ها را لغو کند، ایران هم به تعهداتِ برجامی برمی گردد»
با این حال⏬
❌متاسفانه، عده ای از فروردین ماه 1400، با هواپیماهای آنچنانی عازم وین شده به مذاکرات بی حاصل ادامه می دهند! فقط #هزینه_اضافی برای نظام می تراشند❗️
#البته⏬
⛔️از#چاه_وین، آبی برای مردم ایران حاصل نخواهد شد❗️
#ولی⏬
🔴برای حامیانِ دولت و #غربگرایان، #رای جمع خواهد شد❗️
⛔️چون همانها که #جشن برجام گرفتند! در خیابان پایکوبی کرده #لغو همه #تحریم ها را –به #دروغ- نوید دادند❗️ باز در ایام انتخابات1400، این عملیات روانی را تکرار خواهند کرد❗️ با خالی کردن خزنه و پشتوانه ارزی و طلای بانک مرکزی❗️
#مذاکرات_وین_تله_انتخاباتی
ای مردم ایران
#بصیرت_هوشیاری
✍️علی اکبرصیدی
🔴راه دراز خانه
🔺«هفت تپه آزاد شد» به تیتر یک رمان هزار صفحه ای حماسی - تراژیک می ماند که تا نخوانی، نمی توانی بفهمی در نشیب و فراز و هزارتوی ماجرایش چه رخ داده و قهرمانش چگونه این مسیر را طی کرده. مسیر آزادی را!
🔹مسیر آزادی #هفت_تپه را «راه دراز خانه» می نامم. هفت تپه ای ها راه درازی را آمدند؛ اما هنوز تا خانه راه مانده.
🔹ماجرا چه بود؟
خلاصه کردن رمان هزار صفحه ای در چند خط اجحاف است. ولی به این تمثیل اکتفا می کنم:
🔹ماجرای هفت تپه ای ها شبیه دهقان فداکار است. ویژه خواران داشتند قطار انقلاب را به سمت استبداد منحرف می کردند. با اسم های قشنگی که عوام و خواص فریبی زیرکانه ای داشت و با آن یارگیری می کرد؛ خصوصی سازی، اجرای اصل ۴۴، حمایت از کارآفرینی، استقبال از سرمایه گذاری، اشتغال زایی،... که نتیجه ای نداشت جز دریافت وام های ارزی کلان با رانت و رشوه، تقلیل راندمان تولید، بی حمایت شدن کارگر، اخراج سلیقه ای کارگران، نابودی تجهیزات شرکت های بزرگی چون هفت تپه، تبدیل ثروت عظیم کارخانه ها به زیان، نابودی سرمایه های اجتماعی، تولید چالش های امنیتی، امیدسوزی، آینده سوزی، اعتمادسوزی...
🔹ریزعلی های هفت تپه پیراهن از تن درآورندند و از آن مشعل ساختند و با داد و فریاد روی ریل دویدند تا خطر قریب الوقوع انحراف از مسیر و نهایتا واژگونی این قطار را هشدار دهند.
سنگ زیر پایشان انداختند؛
هولشان دادند تا ساقط شوند؛
گاه با ناجوانمردی و از پشت خنجر زدن و گاه با شایعات خواستند تضعیفشان کنند و در دلشان تردید بیاندازند؛
گاه سرعتشان کم شد.
گاه نشستند و مستاصل شدند...
اما دوباره دست به زانو زدند؛ یاعلی گفتند و برخاستند و به دویدن ادامه دادند.
روز به روز بر تعدادشان اضافه می شد؛ کارگران، دانشجویان، طلاب، علما، نمایندگان مجلس، فعالان رسانه ای، دستگاه قضا، دیوان محاسبات... برخی در صحنه و برخی پشت صحنه.
🔹هفت تپه ای ها حتی انحصار صداوسیما را هم شکستند و آن را وادار به انعکاس دردشان کردند. تا اینکه بالاخره هشدارها کاری شد و قطاربه مسیر عدالت برگشت و امروز، عدالتخانه ابطال واگذاری به مالک بی لیاقت را رسما اعلام کرد.
🔹هفت تپه از چنگ مالک نااهل خارج شد. اما هنوز به خانه نرسیده.
تا روزی که «ماشین مش قربونعلی ساز و اسدبیگی ساز» از کار بیافتد؛
تا روزی که «دزدان کت و شلوار پوش مدیرنما» در پیشگاه عدالت نقره داغ شوند؛
تا روزی که «اقتصاد مردمی» بیانیه گام دوم انقلاب عملی شود تا فاصله ژرف ایجاد شده بین موجود و مطلوب عدالت با سیاست های شکاف ساز و ضریب جینی زا، از بین برود.
🔹یعنی با «اجرای قانون مردمی کردن اقتصاد» از طریق نهاد #تعاونی_فراگیر (بند ۲ اصل ۴۳ و بند ۱۵ سیاست های ابلاغی اصل ۴۴ و آنچه در سیاست های کلی برنامه پنجم آمده)؛ اجرای آنچه باید در واگذاری ها انجام میشد و نشد یعنی هزینه کردن ۳۰ درصد سود فروش دشت مغان ها و هفت تپه ها برای تشکیل تعاونی ها. بعد از آزادی هفت تپه دیگر رسیدن به این ها رویا نیست!
🔻هفت تپه ای ها (همه ی کسانی که برای خلع ید خصولتی ها و سرمایه سالاران می جنگند و بر توزیع عادلانه منابع عمومی از طریق ابزارهایی که در قانون تعریف شده دغدغه دارند و تلاش می کنند) تا سرعت گرفتن این قطار بر ریل عدالت آرام نمی گیرند و این امر از بزرگترین مطالبه هایشان در انتخابات پیش روست. نامزدی که در این باره حرف و برنامه ای نداشته باشد، از نظر آنان مهره ای در جهت انحراف دوباره این قطار است.
📝 #رها_عبداللهی
🔷️بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!!
❗️واقعاً فکر میکنید در دنیایی که :
🔻داعش مثل گوسفند، سر آدمها را میبرد،
🔻در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند
🔻ماهیهای اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند😭
🔻در بخشهایی از سوریه، مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند
و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند !!😭
❓ اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!
2️⃣بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!...
❗️شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
👈 این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
❓واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
3⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم !
🔻بله ، ممکن است از قبلیها «خیری » ندیده باشید ، اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید !! ❗️
👌 با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.
👌 با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🔰 آغاز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری
🔹 از ساعت ۸ صبح امروز ۲۱ اردیبهشت، ثبت نام از داوطلبان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شد.
🔹 ثبت نام از داوطلبان فقط در وزارت کشور انجام می شود.
🔹 داوطلبان تا روز ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند در این انتخابات ثبت نام کنند. زمان ثبت نام از ساعت ۸ الی ۱۸ روزهای ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت خواهد بود.
🇮🇷حضور مردم در انتخابات چه تاثیری می توانددر حل مشکالت اقتصادی و معیشتی کشور ایفا کند؟🇮🇷
🌷 مرکز ثقل در انتخابات، ارتقای کارآمدی و اداره بهینه کشور است. بنابراین، میان انتخابات و حل مشکلات، بویژه در حوزه مسائل روزمره، اقتصاد و معیشت، نسبتی مستقیم وجود دارد؛ بدین معنا که به میزانی که انتخابات منتج به روی کارآمدن افراد و نخبگان شایسته تر، کارآمدتر، پویاتر، پرتحرک تر و چالاک تر شود، افق موجود برای حل مشکلات، روشنتر و امیدبخشتر خواهد بود. این ارتباط، بویژه براین اساس که ناکارآمدیها و ضعفهای موجود مربوط به مدیران ناکارآمد و فاقد تحرک است، اهمیت فراوان دارد.
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🇮🇷اگر رای ندهیم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟🇮🇷
🌷 تاثیر نرفتن پای صندوق ،اگر تاثیری داشته باشدگذرا است. بعد از یک ماه دیگر کسی از تعداد رای های رئیس جمهور منتخب حرف نمیزند. اما تاثیر آراء اخذ شده بیش از چهار سال دوام دارد.
بر اساس نظر پرفسور منکیو استاد دانشگاه هاروارد شرکت در انتخابات، انتخابی عاقالانه تر است. چرا که اثرش دوام بیشتری دارد
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
هدایت شده از حقیقت
💫 غنیمت دانستن روزهای آخر
🔻 رهبر معظم انقلاب مدظله العالی:
🔰 پروردگارا !
شبهای ماه رمضان سپری شد، روزهای ماه رمضان درنوردیده شد و ما نمیدانیم که در این روزها و شبهایی که گذشت، چه مقدار توانستیم ظرف وجود خودمان را از رحمت تو، از عنایت تو لبریز کنیم:
«إن لَم تَکُن رَضِیتَ مِنّا فَالآنَ فَارضِ مِنّا»
🔰 پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه، رضایت خودت را شامل حال ما بفرما.
(۱۳۸۹/۰۶/۱۴)
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
@hagigei
هدایت شده از بیداری
📍رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: همه باید علیه خباثت صهیونیستها در مسجدالاقصی موضع بگیرند
🔻 در حوادث اخیر مربوط به مسجدالاقصی، خباثت صهیونیستها جلوی چشم مردم جهان است و واقعا وظیفه همه است که موضع بگیرند و محکوم کنند حرکت خبیثانه، جنایتکارانه، وحشیانه و ظالمانه صهیونیستها را در قضیه روزهای اخیر.
خوشبختانه فلسطینیها بیدار و عازمند. باید هم این مسیر را دنبال کنند. جز با زبان قدرت نمیشود با این جنایتکاران حرف زد. بایستی باید خود را قوی کنند و بایستند و مقابله کنند و طرف را مجبور کنند که از جنایت کوتاه بیاید و تسلیم حق و انصاف شود.
🔻 تحول یعنی یک حرکت جهشی و جهادی برای حل مشکلات مزمن کشور :
مقصود ما از تحول ایجاد یک حرکت جهشی و جهادی است در همه بخشهای اداری و حکمرانی کشور و همچنین در بخشهایی از سبک زندگی عمومی و به طور خلاصه حفظ و تقویت اصول و خطوط اساسی انقلاب و نوآوری در شیوهها و روشها و کارکردها.
در کنار پیشرفتهای گوناگون در یک جاهایی عقبماندگی و مشکلات مزمنشده داریم از جمله در حوزه عدالت به طور جدی مشکل داریم، در زمینه آسیبهای اجتماعی مشکلات اساسی داریم.
بر اثر غفلتهای ما بسیاری از ظرفیتهای کشور معطل مانده است.
این مشکلات مزمنشده را با یک حرکت عادی و معمولی نمیشود برطرف کرد. یک حرکت فوقالعاده و جهشی و ابتکاری لازم است. این جزو مسلمات این دوره انقلاب برای #گام_دوم است.
هدایت شده از بیداری
🔸برخی تصور کردند که منظور از دولت جوان انقلابی دولتی است که همه اعضای آن در رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال باشند در حالیکه این به معنای نادیده گرفتن صاحبان تجربه و کار آزمودگان و دنیا دیدگان نیست.
🔸دولت جوان انقلابی فقط شامل وزرا نمی شود بلکه مجموعه وسیعی از صدها مدیر مؤثر و تعیین کننده است که همه این رده ها می تواند میزبان جوانان مؤمن و انقلابی باشد که در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها و اجرا حضور داشته باشند.
🔸به نظر من استفاده از جوانان مومن و انقلابی در بخشهای مختلف مدیریتی امکانپذیر است به شرط آنکه دولتی سرکار بیاید که مسئولان بالای آن، اطمینان و اعتقاد به جوانان داشته باشد، همانگونه که امام به جوانان اعتقاد داشت و کار را جلو برد.
🔸اگر چنین دولتی سر کار بیاید، مشکلات در مدت زمان معقولی قابل حل خواهند بود و زمینه تحقق آرمانها نیز فراهم خواهد شد
#انتخابات
کم کم باید بخونیم😔😔
#خداحافظ اي رزق و روزي ِ پاك
#خداحافظ اي جمع ِ افلاك و خاك
#خداحافظ اي لحظه هاي سحر
#خداحافظ اي ماه چشمان ِ تر
#خداحافظ اي بغض افطارها
#خداحافظ اي ماه ِ ديدار ها
#خداحافظ اي ختم ياسين و نور
#خداحافظ اي ماه ِ عشق و سرور
#خداحافظ ای ماه رو راستی
#خداحافظ ای بی کم و کاستی
#خداحافظ اي قدر زلفت دراز
#خداحافظ اي اشتياق ِ نماز
#خداحافظ اي لحظه هاي دعا
#خداحافظ اي ماه ِ ارض و سماء
#خداحافظ اي ماه ِ صبر و رضا
تو ای ماه آرامش مرتضي
#خداحافظ ای گرمی آفتاب
#خداحافظ اي خوابهايت ثواب
#خداحافظ ای بهترین سرنوشت
تو پای مرا می کشی تا بهشت
#خداحافظ ای ماه تقدیر من
سحرهای تو صبح تطهیر من
#خداحافظ اي بركت سفره ها
#خداحافظ اي ماه ِ خوب خدا
🍀🍀💚🍀🍀
🔺بیانیه آیتالله سیستانی درباره حوادث قدس
🔹دفتر حضرت آیت الله سیستانی: درگیری های خشونت آمیزی که این روزها در مسجدالاقصی و سایر سرزمین های اشغالی مشاهده میشود، بدون شک، نمایانگر میزان صلابت فلسطینیان در رویارویی با اشغال وحشیانه و تجاوزات مداوم است و نشان می دهد که فلسطینیان به هیچ قیمتی از حق خود بر اراضی غصب شده کوتاه نمی آیند، هرچند که بهای این فداکاری گران باشد
🔹مرجعیت دینی، ملت های آزاده را به حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین در بازپس گیری حقوق سلب شده فرا میخواند
💢ابَرقانون گریز
من حمله میکنم پس هستم
✍️معصومه نصیری
💢احمدی نژاد امروز برای ثبت نام به وزارت کشور رفت اما بیش از اینکه با یک چهره قانونی مواجه باشیم، با یک اَبَرقانونگریز با رفتارهای پوپولیستی مواجه بودیم. او احتمالا بر روی ضعف حافظه تاریخی مردم هم حساب ویژه ای باز کرده است.
💢اما او چرا اَبَر قانون گریز است؟
او همه نهادها و قوانین را تا جایی قبول دارد که احساس کند از اون حمایت میکنند. اگر هر چیزی خلاف میل او و رفقایش باشد قطعا مورد حمله قرار میگیرد. او حتی مردم را تا جایی قبول دارد که در این پازل تعریف شوند.
او امروز گفت اگر مرا رد صلاحیت کنند در انتخابات شرکت نمیکنم و به اغتشاشات بعد آن هم اشاره کرد و گفت موافق به خشونت کشیده شدن آن نیست و گفت اگر اینطور شد کار رخنه نیروهای فاسد امنیتی و....است.
او حتی برای رسیدن به منافع خود و دوستانش حاضر است آشوب اجتماعی ایجاد کند.
اما سوال اساسی از آقای احمدی نژاد این است اگر صلاحیت شما تأیید و حتی شما زبانم لال رییس جمهور شدید، آیا ساختارها هنوز فاسد هستند و انتخابات مهندسی شده است و... یا چون شما فاقد صلاحیت اخلاقی، رفتاری، قانونی و ... هستید انتخابات را مهندسی شده میدانید؟ آیا انتخابات با شما دارای وجاهت است و وجاهت قانون به فرد گره خورده است؟!
ثبت نام امروز بیش از همه شوی تمام عیار به تصویر کشیدن قانون گریزی و ضداجتماعی بودن احمدی نژاد بود. او هیچ ابایی از فریبکاری ندارد. او با صدای بلند به ساختارها حمله میکند تا حواس مخاطب از عملکرد هشت ساله اش پرت شود.
🔥 نظر رهبری برای کاندیداتوری...
🔻کسانی که قصد کاندیداتوری دارند، هدفشان از مشورت با رهبر انقلاب، کسب نظر ایشان از «جایگاه قانونی و سیاسی رهبری» است تا از آن در معادلات سیاسی استفاده کنند.
🔻پاسخی که در همه این سالها از حضرت آیه الله خامنهای(مدظله) در قامت جایگاه رسمی رهبری دریافت می کنند، جمله هایی مانند «نظری ندارم» بوده است.
🔻اما گاهی پیش آمده که شرایط فرد یا اصرار درخواست کننده موجب شود که حضرت آیت الله خامنهای از جایگاه یک مرجع دینی دلسوز یا اندیشمند خبره اجتماعی پاسخی دهند که صرفا حاوی توصیه ای پدرانه و برادرانه و غیر الزام آور است.
🔻متاسفانه جریانات سیاسی توصیه های ایشان از جایگاه پدرانه را به نام فرمان از جایگاه رسمی رهبری فاکتور می کنند که کاری عمیقا غیر اخلاقی است.
🔻بنابراین باید دقت کرد که توصیه های رهبری به امثال احمدی نژاد و سید حسن خمینی به تصریح ایشان، از جایگاه غیررسمی با رویکرد #برادرانه و #پدرانه بوده است نه #جایگاه #رسمی رهبری نظام اسلامی!
✍حمیدرضا ابراهیمی