🔻#حـدیـث_شـبـانـه
امام باقر علیه السلام:
محبت به پدر و مادر، عمر را طولانی می کند.
📚بحار ، ج 74 ، ص 82
شهادت غریبانه امام محمدباقر (علیه السلام)رابه محضرآقاامام زمان ارواحنا له الفداء ومقام معظم رهبری مدظله العالی و عموم شیعیان جهان تسلیت عرض می کنیم.
تنهاترین غریب دیار مدینه بود...
او مرد علم و زهد و وقار و سکینه بود...
صد باب علم از کلماتش گشوده شد...
در بین عالمان به خدا بی قرینه بود...
◾سالروز شهادت جانسوز نهال گلشن دین، نور دیده زهرا، سپهر دانش و بینش،امام محمد باقر علیهالسلام تسلیت باد...
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #موشن_گرافی | 5 مرداد 1367 #عملیات مرصاد ، حماسه ارتش صیاد
🔻عملیات مرصاد به فرماندهی شهید سپهبد علی #صیاد_شیرازی علیه #منافقین در تنگه چهار زبر انجام شد که برگ زرینی از افتخارات هوانیروز، نیروی هوایی و نیروی زمینی ارتش است.
عملیات #مرصاد فرصتی بود تا ارتش انتقام 10سال خیانت منافقین از اول انقلاب تا سال 1367 را در یک روز بگیرد:
🛑 تکرار تعطیلی حج بعد از ۱۰۲ سال
🔹مراسم حج امسال متفاوتتر از سالهای گذشته با حضور ۱۰۰۰ زائر در سایه کرونا برگزار خواهد شد.
🔹گفتنی است اولین بار نیست که حج تمتع به صورت محدود برگزار میشود و در طول تاریخ ۱۴۰۰ ساله اسلام حج تمتع به دلایلی متوقف شده است، در قرنهای ابتدایی اسلام مهمترین دلیل تعطیلی حج جنگ و نا امنی بود هرچند که سیل، قحطی و خشکسالی نیز مانع برگزاری حج شده است.
🔹برخلاف تصورات تا به امروز ۴۰ مرتبه مراسم حج کاملا تعطیل شده است، در سال ۹۳۰ میلادی حج به مدت ۱۰ سال تعطیل شد که طولانیترین تعطیلی حج بوده است در آن زمان قرامطه به مکه حمله کردند و به بهانه شرک بودن حج ۳۰ هزار حاجی را کشتند.
🔹از ۱۱۸۴ تا ۱۱۹۵ میلادی هشت بار حج به دلیل شیوع بیماریهای کشنده تعطیل شد، از وبا، حصبه و دیستانتری تا بیماریهای ناشناخته دلیل این تعطیلیها بود و آخرین تعطیلی حج در سال ۱۹۱۸ به دلیل شیوع آنفولانزای اسپانیایی بوده است.
مام باقر (علیه السلام) خطاب به «جابرن یزید جُعفی» چنین فرمود::
«ای جابر، ترا به پنج چیز توصیه میکنم: اگر به تو ظلم شد، ظلم نکن، اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن، اگر تو را تکذیب کردند، عصبانی مشو، اگر تو را مدح کردند، خوشحال مشو، اگر تو را بدگویی کردند، بی تابی مکن!؛ ای جابر در آنچه از بدی هایت میشنوی، فکر کن! اگر دیدی آن بدی را داری، پس سقوط تو از چشم خدا مصیبت بارتر است از اینکه از چشم مردم بیفتی، و اگر دیدی آن بدی در تو نیست، پس بدون تحمّل رنجی به ثواب الهی رسیده ای» (مجلسی، بحار الانوار، ج 78، ص 162، ح 1).