✅ دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور در راهپیمایی #روز_قدس
◽️آیت الله مکارم شیرازی در پیامی به مناسبت #روز_جهانی_قدس با اشاره به مسئولیت جهان اسلام در برابر مسأله #فلسطین گفت: یکایک مسلمانان جهان با پاسداشت روز قدس و شرکت در راهپیمایی در این حرکت عظیم سهیم باشند.
◽️آیت الله سبحانی در پیامی با دعوت از آحاد مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد: مسلمانان جهان همگان به کمک مظلومان فلسطینی و نابودی نظام غاصب صهیونیستی برخیزند.
◽️آیت الله نوری همدانی نیز راهپیمایی روز جهانی قدس را یادگار گران سنگ معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) دانست و با بیان اینکه امسال روز قدس حساستر از هر سال است از همه مسلمانان جهان خواستند با شکوه و وحدت بیشتر در راهپیمایی این روز بزرگ جهان اسلام شرکت کنند.
◽️آیت الله جوادی آملی در پیامی به مناسب روز قدس، تاکید کرد: حضور همگان در این اجتماع بزرگ باعث تقویت مظلوم و تضعیف ظالم است.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
سید حسن نصرالله: تحولات فلسطین اشغالی به نفع نبرد ماست
دبیرکل حزبالله لبنان:
🔹ما امسال دیدم که محور مقاومت قدرتمند و با انسجام به میدان آمده است. مقاومت روز افزون در کرانه باختری فلسطین از مهمترین تحولات سال جاری است.
🔹روز به روز تأکید میشود که زنده نگه داشتن روز جهانی قدس بخشی از نبردی است که امت ما به منظور آزادسازی فلسطین به راه انداختهاند.
🔹در سطح داخلی رژیم موقت صهیونیستی و فلسطین شاهد تحولاتی هستیم که این تحولات به نظرم به شکل مثبتی به نفع نبرد طولانی مدت ما در محور مقاومت با طرح صهیونیستها و هژمونی آمریکا در منطقه است.
🤛 مرگ بر اسرائیل
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔸سید مقتدی صدر با انتشار پیامی ، به دلیل وجود برخی فاسدین در جریان صدر و .... این جریان را به مدت یکسال متوقف کرد .همچنان ایشان دستور بستن مرقد پدرش را تا بعد از عید فطر صادر کرد.
مقتدی صدر همچنین از متوقف شدن حساب توییتری خود تا اطلاع ثانوی خبر داد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آمریکا ناامن ترین کشور دنیا برای زن ها!
♨️ وقت آن رسیده که با واقعیت آشنا شوید...
🔻 رتبه اول دنیا در #تجاوز به زنها!
🔻 رتبه اول جهان در تولید و استفاده از فیلمهای مستهجن
🔻 #فقیرترین و #ثروتمندترین افراد دنیا در این کشور
🔻 بدهکارترین کشور دنیا!!
🔻 کشوری که رتبهدار #طلاق است!
🔻 رتبه پنجم سرطان در دنیا!
🔹 برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیخ حسین انصاریان: جرم خدا چیست که با بیحجابی با او لج میکنید؟
🔹من باور ندارم، اما اگر مسئله بیحجابشدن لجبازی باشد اصلا ارتباطی به این نیروها و مردم ندارد بلکه برمیگردد به آیات سوره احزاب و نور. این لجبازی به خدا برمیگردد.
🔹از شما خواهر، مادر و همدینم سوال میکنم اگر این لجبازی به خدا برگردد، تقصیر خدا نسبت به شما چیست؟
🔹کدام نعمت را از شما کم گذاشته؟ صورت دیو دوسر به شما داده؟ تقصیر خدا چیست؟ چرا با خدا مخالفت میکنید؟ جرم پروردگار چیست که با او و قرآن مخالفت میکنید.
🍃💐🍃
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چطور سید علی داره کشتی عقل میسازه؟
⭕️ چطوره داره در جهان یار تربیت میکنه...
⭕️ شباهت داستان کشتی نوح با وضع فعلی انقلاب اسلامی
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
🍃💐🍃