ستاد انتخابات کشور:
رایدهی با کارت ملی قدیمی امکانپذیر نیست
🔹همراهداشتن اصل کارت ملی هوشمند یا شناسنامه در انتخابات روز جمعه ضروری است.
#انتخابات_۱۴۰۳
https://eitaa.com/basij100
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
( سخنان رهبر برای انتخابات )
برای ملت عزیزمان از خداوند متعال بهترین روزها و سال ها و بالاترین برکاتش را مسئلت میکنم.
روز انتخابات برای ما ایرانی ها ، روز نشاط و شادی است ؛ بخصوص آن وقتی که انتخابات برای گزینش رئیس جمهور است که چند سال آینده ی کشور با این انتخاب مردم تعیین می شود ، لکن به نظر من یک موضوع مهمی در کنار این هست و آن حضور پر شور مردم و افزایش و کثرت رای دهندگان است ؛ این برای جمهوری اسلامی یک نیاز قطعی است.
کلمه ی جمهوری در «جمهوری اسلامی» حاکی از این است که در ذات این نظام ، حضور مردم لحاظ شده ؛ بنابراین دوام جمهوری اسلامی و قوام جمهوری اسلامی و عزت جمهوری اسلامی و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقف به حضور مردم است ؛ برای همین است که ما توصیه میکنیم مردم عزیزمان مسئله ی رای دادن را ، حضور در این آزمون مهم سیاسی را جدی بگیرند و شرکت کنند.
و اینکه شما می گویید بعضی ها مرددند ، من وجهی را برای تردید پیدا نمیکنم. این کار آسانی است که نتایج مهمی دارد. چرا انسان برای انجام یک کاری که خرج ندارد ، زحمتی ندارد ، مایه ای ندارد ، وقت گیری ندارد ، فشاری ندارد ، ولی فواید زیادی دارد ، باید تردید داشته باشد ؟ تردید نکنند.
بخصوص با توجه به همین نکته ی که من اشاره کردم و آن اینکه قوام جمهوری اسلامی به حضور مردم است و برای اثبات صحت و صداقت نظام جمهوری اسلامی ، حضور مردم یک امر لازم و واجبی است.
امیدوارم انشالله خدای متعال مقدر کند برای این کشور بهترین و مفیدترین گزینش را و سالهای آینده انشالله سال های خوب و مطلوبی باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند.
( شاخص های یک نماینده صالح از نظر رهبر : مردم کسی را انتخاب بکنند که : مردم با بصیرت با فکر وارد بشوند ، انسانهای صالح را انتخاب بکنند. آدم هایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست ، خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد ؛ فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد ؛ مصالح کشور را برای رو در بایستی با این و آن زیر پا نگذارد و کشور را به دشمن نفروشد.
نامزد اصلح کیست ؟ معتقد به مبانی انقلاب ، کار آمد و دارای توان کاری.)
( تاثیر یک رای از نظر رهبر : گاهی یک رای هم موثر است ؛ هیچکس نگوید رای من تنها چه تاثیری دارد. گاهی یک رای یا چند رای در سرنوشت یک کشور اثر میگذارد.)
( اگر میخواهید نظام اسلامی اقتدار خودش را درچشم جهانیان حفظ بکند ، همه بیایند.)
( هر کس به ایران و امنیت کشور علاقه مند است ، باید در انتخابات شرکت کند.)
🥺♥️..)
───•»✾«🌸»✾«•───
@basij100
───•»✾«🌸»✾«•───
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرحسین ثابتی:
تنها ۴۸ ساعت فرصت داریم
وقت کم است ...
https://eitaa.com/basij100
استقبال مردم از سعید جلیلی بعد از مناظره😎
@basij100
حاجقاسممیگفت:
بهمننگوییدسردارمنسربازهستم...!
رئیسجمهورآقایرئیسیمیگفت:
طلبهخدمتگزارهستم:))
ایناستمراممریدانمولاعلی'علیهالسلام
https://eitaa.com/basij100
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شوک بزرگ به ستاد پزشکیان
🔹محمدرضا جهان بیگلری دبیر ستاد اعتدالیون پزشکیان: به علت حضور افراد ناکارآمد تیم روحانی در اطراف پزشکیان استعفا کردم.
🔹بعد از بررسی برنامه های آقای جلیلی به این نتیجه رسیدم ایشون فرد اصلح و مناسب برای ریاست جمهوری هستند.
https://eitaa.com/basij100
"خوبان همه بنده اند و مولاست حسین (ع) ؛ عالم همه قطره هست و دریاست حسین"
🏴مراسم عزاداری دهه اول محرم🏴
از یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۴/۱۷ به مدت ۱۲ روز.
*ساعت ۱۷:۳۰*
مکان: حسینیه مسجد جامع "ویژه خواهران"
واریز نذورات نقدی:
5892107046281740
هیئت مذهبی فرهنگی زینبیه (س)
شهرستان درهشهر
https://eitaa.com/basij100