🌹🌼🌼🌼🌼🌹
❤🌿ذهن تو در هر لحظه قادر است
❤🌿تنها یک فکر را در خود جای دهد
❤🌿پس کاری کن، که آن فکر مثبت و سازنده باشد🍃
🌹🌼🌼🌼🌼🌹
سلام✋
صبحتون بخیر🌼
روزتون سرشار از آرامش🤲
@basij_asatid
به نام خدا
در آستانه میلاد حضرت زهرا ع همچنان به یاری سبزتان امیدواریم. پنجشنبه خیرات برای اموات بخصوص مادران سفر کرده، فراموش نشود.
*قربانی اول هر ماه قمری*
۶۲۷۷۶۰۱۲۸۶۰۱۱۸۰۲
بنام: کمک های مومنانه حسینی
********************
*طرح ساخت حمام و سرویس بهداشتی روستای جمال آباد*
۶۲۷۷۶۰۱۲۸۶۰۱۱۰۷۵
بنام: فعالیتهای جهادی بسیج اساتید امین و یا
۶۳۹۵۹۹۱۱۴۷۵۱۱۲۲۴
بنام: ابراهیم داودی
اجرکم عندالله
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روحیه عجیب شهید مدافع حرم #محمدرضا_سنجرانی هنگامی که در محاصره داعش هستند و تیر اسلحه دو انگشتش را سوراخ کرده...
♦️تصاویری دیده نشده از لحظه شهادت یک مدافع حرم در نبرد با داعش
♦️واقعا این شهدا کی بودن که چنین روحیههایی داشتند 😞
#مدافعان_حرم
#امنیت_اتفاقی_نیست
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
@basij_asatid
🌺🍃۲۰ جمادی الثانی، ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و امام خمینی(قدس سره) تبریک و تهنیت باد
🌺🍃صلوات خاصه حضرت زهرا(س):
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ اللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
خدایا درود بفرست بر بانوی صدیقه فاطمه ی پاکیزه صالحه که اوست حبیبه ی تو و پیامبرت و مادر اولیاء و برگزیدگان تو (امامان معصوم) آن بانویی که برگزیده ای و برتری داده ای و انتخاب کرده ای او را بر زنهای جهانیان خدایا تو داد او را از ستمگرانش بستان و از کسانی که حق او را سبک شمردند باز خواست نما و خونخواه خون فرزندان او باش خدایا همچنان که او را مادر امامان هدایت و همسر صاحب لواء (علی) و بزرگوار در نزد ملأ اعلی (ملائکه) مقرر داشتی پس درود بفرست بر او و آن درود و صلواتی که روشن گردانی چشمهای ذریه ی او را و برسان به آنان از طرف من در این وقت بهترین تحیت و سلام را.
✳️ @basij_asatid
💡بررسی انیمیشن هتل ترانسیلوانیا
🔦 شیطانپرستان معتقدند جنهای آبی با تسخیر جهان به وسیله لوسیفر (شیطان)، به دنیای انسانها میآیند و برخی ماسونها معتقدند جنها هنگام احضار، آبیرنگ هستند. در انیمشین هتل ترانسیلوانیا نیز با جن یا هیولایی آبیرنگ مواجهیم.
🔦 جاناتان که نقش اصلی را دارد، برای حضور در هتل باید با آبی کردن صورتش، خود را شبیه جنها کند. تلاش برای عادی کردن ارتباط با جن، موارد دیگری نیز داشته است؛ غول آبی چراغ جادو، اسمورفهای آبی، جیمز سالیوان (هیولای آبی شرکت هیولاها)، جنهای آبی آواتار.
📓 دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه 79
@basij_asatid
تصویری از شهید مدافع وطن، سرباز وظیفه یعقوب دهمرده که شب گذشته در درگیری با اشرار در زاهدان به شهادت رسید
@basij_asatid
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: رشد شتابندهی علمی و فتح قلههای دانش که با همت جوانان مؤمن و غیور و توانائی چون مصطفای شهید رونق یافته، امروز قائم به هیچ فردی نیست؛ این یک جنبش تاریخی و برخاسته از یک عزم خللناپذیر ملی است. ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
@basij_asatid
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اعترافات علیرضا اکبری جاسوس انگلیس
از نحوهی ارتباط گیری mi6 تا شناسایی و بازداشت توسط وزارت اطلاعات/
@basij_asatid