#نصیحت امام خمینی به رئیس جمهور و مسئولان:
📍من آنچه که لازم است به طور نصیحت به آقای رئیس جمهور و به همه دست اندرکاران جمهوری اسلامی از لشکری و کشوری عرض کنم این است که آنچه که به سر انسان می آید از خیر و شر، از خود آدم است. آنچه که انسان را به مراتب عالی انسانیت می رساند، کوشش خود انسان است و آنچه که انسان را به تباهی در دنیا و آخرت می کشد، خود انسان و اعمال خود انسان است.
#انتخابات_ریاست_جمهوری1403
#بسیج_دانشجویی_پردیس_کشاورزی
📌ایتا
🔷«مهران آزاد شد؛ قلب امام شاد شد»
سلام بر " مهران " سرزمین حماسه ها؛ سرزمین ۶ هزار لاله ی در خون غلتیده ۱۰ تیرماه سالروز حماسه مهران در عملیات کربلای1 گرامی باد💚 #بسیج_دانشکده_کشاورزی_رازی 🔹ایتا
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 عملیات مرصاد٬ پیروزی اسلام بر مارکسیسم🇮🇷
انّ الله جَامِعُ الْمُنَافِقِینَ وَالْکَافِرِینَ فِی جَهَنّمَ جَمِیعاً
خداوند همه منافقان و کافران را در جهنم جمع میکند (نساء، ۱۴۰)
#بسیج_دانشکده_کشاورزی_رازی
🔷ایتا
به فلسطین نگاه کن...!
داغی پر از خون💔
و مظلومیتی تمام نشدنی🕯
نفرین بر صهیونیسم❌
🇵🇸 ایتا
چه شد که در غرب، مردم از حکومت دینی رویگردان شدند؟
🔸در تاریخ فلسفه سیاسی میخوانیم که آنگاه که مفاهیم خاصّ اجتماعی و سیاسی در غرب مطرح شد و مسئله حقوق طبیعی و مخصوصاً حقّ حاکمیت ملّی به میان آمد، عدّهای طرفدار استبداد سیاسی شدند و برای توده مردم در مقابل حکمران حقّی قائل نشدند و تنها چیزی که برای مردم در مقابل حکمران قائل شدند وظیفه و تکلیف بود.
🔹این عدّه در استدلالهای خود برای اینکه پشتوانهای برای نظریات سیاسی استبدادمآبانه خود پیدا کنند، به مسئله خدا چسبیدند و مدّعی شدند که حکمران در مقابل مردم مسئول نیست، بلکه او فقط در برابر خدا مسئول است، ولی مردم در مقابل حکمران مسئولند و وظیفه دارند. مردم حقّ ندارند حکمران را بازخواست کنند که چرا چنین و چنان کردهای؟ و یا برایش وظیفه معین کنند که چنین و چنان کن؛ فقط خداست که میتواند او را مورد پرسش و بازخواست قرار دهد. مردم حقّی بر حکمران ندارند، ولی حکمران حقوقی دارد که مردم باید ادا کنند.
🔸از این رو طبعاً در افکار و اندیشهها نوعی ملازمه و ارتباط تصنّعی به وجود آمد میان اعتقاد به خدا از یک طرف، و اعتقاد به لزوم تسلیم در برابر حکمران و سلب حقّ هرگونه مداخلهای در برابر کسی که خدا او را برای رعایت و نگهبانی مردم برگزیده است و او را فقط در مقابل خود مسئول ساخته است از طرف دیگر. و همچنین قهراً ملازمه به وجود آمد میان حقّ حاکمیت ملّی از یک طرف، و بیخدایی از طرف دیگر.
🔹از نظر فلسفه اجتماعی اسلامی، نهتنها نتیجه اعتقاد به خدا پذیرش حکومت مطلقه افراد نیست و حاکم در مقابل مردم مسئولیت دارد، بلکه از نظر این فلسفه، تنها اعتقاد به خداست که حاکم را در مقابل اجتماع مسئول میسازد و افراد را ذیحقّ میکند و استیفای حقوق را یک وظیفه لازم شرعی معرّفی میکند.
🔸از نظر اسلام، مفاهیم دینی همیشه مساوی آزادی بوده است، درست برعکس آنچه در غرب جریان داشته، یعنی اینکه مفاهیم دینی مساوی با اختناق اجتماعی بوده است. پرواضح است که چنین روشی، جز گریزاندن افراد از دین و سوق دادن ایشان به سوی ماتریالیسم و ضدّیت با مذهب و خدا و هر چه رنگ خدایی دارد، محصولی نخواهد داشت.
📝 استاد مطهری، علل گرایش به مادّیگری، ص ۱۶۰-۱۵۷ (با تلخیص)
💢بسیج کشاورزی رازی
🔹️هلاکت این است...
امام حسین در خطبۀ روز عاشـورا آینـدۀ آن مردم را برایشان بیان میکند و میگوید: شما مرا میکشید و دستور یزید و عبیداللّهبن زیاد را اطاعت میکنید. شما با این کار حق و حقطلبان را میکشید و هرکه را توان «نه» گفتن دارد خوار میسازید.
فردا اگر حاکم درصدد خوار کردن یا کشتن شما برآمد چه کسی میتواند در کنار شما بایستد و از شما دفاع کند؟
اگر ما امروز به سبب اشتیاق به صلح، در برابر اسرائیل تسلیم شویم، فردا چه رخ خواهد داد؟ اگر فردا او بخواهد جان و کرامت ما را بگیرد ما با خواری و زبونی میمیریم. هلاکت این است.
رسالت حضرت زینب(س)در عاشورا
سفر شهادت
(امام موسی صدر)
💢 بسیج کشاورزی رازی
«احساس شخصیت»
از این سرمایه بالاتر برای اجتماع وجود ندارد که در خودش احساس شخصیت و منش کند، برای خودش ایدهآل داشته باشد و نسبت به اجتماعهای دیگر حس استغنا و بینیازی داشته باشد، یک اجتماع این طور فکر کند که خودش و برای خودش فلسفه مستقلّی در زندگی دارد و به آن فلسفه مستقلّ زندگی خودش افتخار و مباهات کند...💢شهید مطهری٬حماسه حسینی٬ص42 🔹(بسیج کشاورزی رازی)🔹
السلام على شعب فلسطين المظلوم اعتبرونا نحن الإيرانيين شركاء في حزنكم إننا نشعر بحزن عميق إزاء وحشية إسرائيل وأعمالها الشريرة ونصلي من أجل حرية فلسطين. وبإذن الله سيتم تدمير إسرائيل ابن الشيطان بعون الله تعالى تحية لروح الشهيد اسماعيل هنية الطاهرة🖤🇵🇸
#اسماعیل_هنیه
#فلسطین
(بسیج کشاورزی رازی)
اسلام سرباز اجباری نمیخواهد...❗️
💠 يک تفاوت اصيل در ميان قوانين الهى و قوانين بشرى اين است كه قوانين الهى دوبعدى است و قوانين بشرى يکبعدى. قوانين بشرى به نظام روحى و تكامل معنوى فرد كارى ندارد.
🔺 وقتى كه يک دولت براى مصالح كشور، اقدام به وضع ماليات مىكند، هدفش فقط بدست آوردن پول و تأمين هزينه كشور است. دولت نظرى ندارد كه پرداختكننده ماليات چه نيّتى دارد؟ همچنين وقتى كه براى دفاع از كشور، سربازانى را به زير پرچم احضار مىكند به نيّت سربازان كارى ندارد؛ او مىخواهد سرباز در ميدان جنگ با دشمن نبرد كند.
▫️ولى در قوانين الهى چنين نيست؛ در اين قوانين، ماليات و سربازى بطور مطلق خواسته نشده است، بلكه توأم با نيّت خالص و قصد قربت خواسته شده است. اسلام عمل با روح مىخواهد نه عمل بىروح. لهذا اگر مسلمانى زكات خود را بدهد ولى شائبه ريا در آن باشد پذيرفته نيست؛ اگر به جهاد برود ولى براى خودنمايى باشد قبول نيست. قانون الهى مىگويد سرباز اجبارى به درد من نمىخورد، من سربازى مىخواهم كه روحاً سرباز باشد.
📝 استاد مطهری، عدل الهی، ص۲۷۵
#بـسـیـج_کـشـاورزی_رازی
🇮🇷ایتا
برای بیدار کردن عقل جمعی، چارهای جز مشاوره و مناظره نیست و بدون فضای انتقادی سالم و بدون آزادی بیان و گفتگوی آزاد با «حمایت حکومت اسلامی» و «هدایت علماء و صاحبنظران»، تولید علم و اندیشه دینی و در نتیجه، تمدنسازی و جامعهپردازی، ناممکن یا بسیار مشکل خواهد بود. برای علاج بیماریها و هتاکیها و مهار هرج و مرج فرهنگی نیز بهترین راه، همین است که آزادی بیان در چارچوب قانون و تولید نظریه در چارچوب اسلام، حمایت و نهادینه شود. بنظر میرسد که هر سه روش پیشنهادی شما یعنی تشکیل ۱) «کرسیهای نظریهپردازی» ۲) «کرسیهای پاسخ به سؤالات و شبهات» و ۳) «کرسیهای نقد و مناظره»، روشهائی عملی و معقول باشند و خوبست که حمایت و مدیریت شوند بنحوی که هر چه بیشتر، مجال علم، گسترش یافته و فضا بر دکانداران و فریبکاران و راهزنان راه علم و دین، تنگتر شود. ۱۳۸۱/۱۱/۱۶
آیت الله سید علی خامنه ای
#بـسـیـج_کـشـاورزی_رازی
🇮🇷ایتا
برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه نیازمند برنامهریزی دقیق و توجه به چندین نکته کلیدی است. در ادامه مراحل و نکات مهم برای برگزاری این نوع رویداد را بررسی میکنیم:
تعیین موضوع:
- انتخاب موضوعی که به روز و مرتبط با مسائل جامعه یا دانشگاه باشد.
- موضوع باید قابلیت بحث و تبادل نظر را داشته باشد.
تشکیل تیم اجرایی:
- تشکیل یک تیم از دانشجویان که بتوانند در برنامهریزی و اجرای رویداد کمک کنند.
- تقسیم وظایف بین اعضای تیم.
دعوت از یک گروه مخالف و یک گروه موافق برای صحبت راجب موضوع موردنظر:
همراه با دعوت از اساتید، متخصصان یا افرادی که در زمینه موضوع انتخاب شده تجربه و دانش دارند برای جمع بندی.
- توجه به تنوع دیدگاهها برای ایجاد بحثهای جامعتر.
انتخاب زمان و مکان:
- انتخاب زمانی مناسب که بیشترین تعداد دانشجویان بتوانند شرکت کنند.
- انتخاب مکانی مناسب با امکانات لازم (صندلی، تجهیزات صوتی و تصویری).
تبلیغات و اطلاعرسانی:
- استفاده از روشهای مختلف برای اطلاعرسانی، مانند پوسترها، شبکههای اجتماعی، ایمیلها و وبسایت دانشگاه.
- تاکید بر اهمیت موضوع و دعوت به مشارکت فعال.
برنامهریزی محتوا:
- طراحی برنامهای شامل سخنرانیها، پنلهای بحث و پرسش و پاسخ.
- تعیین زمانبندی مشخص برای هر بخش.
تسهیلگری بحث:
- انتخاب یک تسهیلگر یا مجری که بتواند بحثها را هدایت کند و به سوالات پاسخ دهد.
- ایجاد فضایی امن و محترمانه برای ابراز نظرات مختلف.
جمعبندی و نتیجهگیری:
- در پایان جلسه، جمعبندی نظرات و پیشنهادات مطرح شده.
ارزیابی و بازخورد:
- جمعآوری نظرات و بازخوردهای شرکتکنندگان برای بهبود رویدادهای آینده.
- بررسی نقاط قوت و ضعف برگزاری کرسی آزاد اندیشی.
با رعایت این مراحل، میتوانید یک کرسی آزاد اندیشی موفق و مؤثر در دانشگاه برگزار کنید که به تبادل نظر و گسترش افکار کمک کند.
#بـسـیـج_کـشـاورزی_رازی
🇮🇷ایتا