🔺به جمله ای که معترض آمریکایی روی پلاکارد خود نوشته توجه کنید: «ارزش کفش سردار سلیمانی، از سر ترامپ بیشتر است»👆
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
عشقنـد
آن عاشقانی که
پلاکشان را از گردنشان کندند ...
تا گمنام بمانند
امّـا
عکس امامشان را از سینه نکندند ...
نثار ارواح مطهرشان #صلوات
#شبتون_شهدایی
ــــــــــــــــــــ🕊🌹ــــــــــــــــــ
@khamenei_shohada
ڪانال #امام_خامنه_ای شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تکرار ماجرای فلوید ؛ آتلانتا در آتش👆ریچارد بروکس 27 ساله ، راننده تاکسی ، منتظر بود تا سفارش غذایش آماده شود. دو مامور پلیس سفید پوست در پارکینگ رستوران با او دست به گریبان دیده می شوند. ریچارد مسلح هم نبوده است و به ضرب گلوله پلیس کشته می شود.
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فوت #قاضی_منصوری و این همه شایعه؟🤔
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
🔴 امید کاذب به 1400 نداشته باشید!
#انتخابات_1400
🔹یکی از دلایل شکست های سیاسی جبهه انقلاب، امیدواری کاذب در مقاطع انتخاباتی است. با خود می گوئیم طرف مقابل خیلی بد عمل کرده، مردم از او ناراضی اند، پس مردم ما را انتخاب می کنند. همین امیدواری کاذب باعث می شود که به دنبال شناخت نیازها و مشکلات و اولویت ها نرویم؛ در نتیجه حرف اساسی ملت و زبان و ذائقه مردم را متوجه نشویم و در نتیجه شکست بعد از شکست!
🔸سال 92 که اینجانب در ستادهای انتخاباتی هم فعالیت می کردم همین نگاه خوش خیالی و امیدواری کاذب را می دیدم. کارشناسان و تحلیلگران جبهه انقلاب از پیروزی می گفتند و از اینکه فلان جریان سیاسی مُرد. تیتر می زدند و می زدیم که «اصلاحات مُرد». در صورتیکه واقعاً جریان مدعی اصلاح طلبی نمرد.
🔹اساساً هیچ جریان سیاسی و فکری نمی میرد. ممکن است تضعیف شود ممکن است به گوشه ای رانده شود و سالهای سال از قدرت به دور بماند، ممکن است از سرزمینی به سرزمینی دیگر نقل مکان کند، اما جریانات سیاسی و فکری هیچوقت نمی میرند. اتفاقاً همه زنده و در حال فعالیت اند.
🔸بطور مثال؛ این گزاره که «مارکسیست مُرد»، واقعیت ندارد. تولید کتب مارکسیستی در چندسال اخیر در سطح جهان افزایش یافته؛ ترجمه برخی از این کتب در کشور ما نیز بصورت جهشی افزایش پیدا کرده. بله این جریان به علت اینکه پاسخگوی سوالات و نیازهای جوامع در زمان حاکمیت خود نبود از مُد افتاده اما نمرد. سایر جریانات فکری – سیاسی هم همینطور.
🔹به یاد دارم چندماه قبل از انتخابات 96 می گفتیم که اگر یک چوب خشک بیاید مقابل حسن روحانی، آن چوب خشک پیروز می شود. شاید آن تیترها و جملات شاذ برای کُری خواندن بود اما هرچه بود واقعیت نداشت و حسن روحانی با بیش از 23 میلیون رأی پیروز قطعی انتخابات شد.
🔸حالا که یکسال به انتخابات 1400 مانده؛ برخی از تحلیلگران و سیاسیون در جبهه انقلاب به خیال خود، چون در مجلس یازدهم اکثریت مجلس را بدست گرفتند، پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 را قطعی می دانند! این خوشخیالی و امیدواری کاذب کار دست ما می دهد!
🔹جبهه غیرانقلابی نشان داده که در عرصه اولویت سازی و ذائقه سازی برای مردم و عملیات های روانی و رسانه ای در برخی از مقاطع بسیار قهار و کاربلد است و بازی باخته را در دقیقه 90 به بُرد تبدیل می کند. با تردستی و خال بازی، الاغ را رنگ کرده و به جای قناری می فروشد!
🔸به نظر می رسد برای نبرد نفس گیر 1400 مسئولیت سنگینی برعهده اصحاب رسانه و تحلیلگران جبهه انقلابی قرار دارد. سود در روشنگری و تبیین مسائل و تعریف درست اولویت ها و فریاد دردهای مردم است نه در برخوردهای چکشی و پرداختن به موضوعات دسته چندمی!
این عماریون
♦️منذر بن جارود ، فرماندار امیرمؤمنان در اصطخر ( از شهرهای قدیمی فارس ) بود به علی (ع) خبر رسید که منذر در توزیع ثروتها گشاده دستی می کند و به هر که بخواهد ، بدون حساب و کتاب می بخشد . حضرت در بخشی از نامه 71 نهج البلاغه که خطاب به منذر نوشته بود فرمود:
... لَئِنْ كَانَ مَا بَلَغَنِي عَنْكَ حَقّاً لَجَمَلُ أَهْلِكَ وَ شِسْعُ نَعْلِكَ خَيْرٌ مِنْكَ
🔸اگر این گزارشهایی که در مورد تو به من رسید درست باشد، #شتر_قبیله و #بند_کفشت از تو بهترو با ارزش ترند
👈 مسئولین محترم قضایی با توجه به این کلام نورانی امیر المومنین علیه السلام بدانند #مفسدین_اقتصادی از یک حیوان چهارپا و بند کفش هم بی ارزش ترند لذا هیچ گونه ملاحظه ای در مورد آنها نکنند
🔹🔹🔹
#نفوذ_اقتصادی
🆔 @REKHNEH
محرمانه
📍پشتپرده حمایت اصلاحطلبان افراطی از «جمعیت امام علی» چیست⁉️
🔹با انتشار خبر دستگیری #شارمین_میمندی_نژاد و دو تن از همکاران او در روز یکشنبه (۱ تیر)، کانال تلگرامی «امتداد»، متعلق به حزب «اتحاد ملت»، از اولین ساعت این دستگیری به پوشش ماجرا و انتشار رپرتاژهای حمایتگرانه از این جمعیت کرده است.
🔸یکی از اولین منابعی که خبر این دستگیری و پلمپ دفتر جمعیت را منتشر کرد، همین کانال «امتداد» بوده است.
🔻 شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در همین زمینه، در توئیتی نوشت:
🔹"وقتی فعالیت گسترده و ثمربخش #جمعیت_امام_علی را میدیدم خودبهخود نگرانشان میشدم. متاسفانه بزرگ، موثر و مستقل بودن در این کشور درهیچ زمینهای تحمل نمیشود. این گونه بودن، تهدید امنیتی به حساب میآید. بزرگی مانند درجات نظامی تا یک مرحلهای قابل کسب است و از آن به بعد باید اعطایی باشد."
🔸امتداد همچنین در گزارش نسبتا مفصلی از قول «منابع» خود در جمعیت امام علی(ع)، سعی کرد موارد اتهامی موسس این جمعیت را صرفا «توهین به امام و رهبری» جلوه دهد.
🔹نکته مهمی که در وجه امنیتی پرونده این جمعیت وجود دارد، جدای از روابط خارجی گسترده آن، تلاش برای «َشبکه سازی» و همچنین «نفوذ» در اقشار مستضعف جامعه است. لازم به ذکر است که در برآوردهای میدانی و تحلیلی که اردوگاه اصلاحات و جریانهای استحالهطلب داخلی و همچنین حامیان خارحی آنان از فتنه ۸۸ داشتند، علت شکست آن فتنه را، شکست در بسیج اقشار مستصعف یا اصطلاحا «جنوب شهر» معرفی می کردند.
🔸در دو سال اخیر تلاش برای «شبکه سازی» در جنوب شهر با هدف بسیج در روز «مبادا»، در جریان اردوگاه استحاله طلبان هم به لحاظ نظری و هم در عمل شدت گرفته است. در ماجرای غائله بنزین در آبان ماه سال گذشته، حزب اتحاد ملت اولین تشکلی بود که در همان روز نخست آن غائله، با صدور بیانیهای ضمن دفاع از شورشها، خواستار محاکمه عوامل امنیتی کنترل آشوب شده بود! با لحاظ این واقعیتها، این فرض قابل تامل می رسد که «اپوزیسیون داخلی»، روی شبکهسازی موسساتی چون «جمعیت امام علی» در مناطق مستضعف که پتانسیل شورش در آنها قوی است، برای آن چه که در ادبیات براندازی «چالش اعتراض جمعیت بزرگ عصبانی » خوانده می شود، حساب باز کرده باشند.
🔹اگر به کدها و سرخطهای مستتر در مواضع و اظهارات چهرههای اصلی «اتحاد ملت»، از آشوبهای سال ۹۶ به این سو خوب دقت کنیم، برنامهها و سناریوهای پس ذهن این جریان بیشتر خودنمایی می کند.
🔻برای مثال، سال گذشته، بعد از آشوبهای آبان، علی شکوری راد(دبیرکل اتحاد ملت) در ۵ آذر مصاحبهای انجام داد که در بخشی از آن گفت:
🔹" اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبان نشده است، یا اگر شده، بسیار کمتر از میزانی است که از رای اصولگرایان کاسته شده است.اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم دارای برخورداری مالی کمتری هستند، اتفاق افتاده. خب اینجاخا به طور سنتی مناطقی است که مردم به صورت مناسکی رای می دهند. یعنی همانطور که نماز می خوانند یا روزه می گیرند، رای هم می دادند. اینها الان آسیب دیدند و متالم هستند."
🔸حزب اتحاد ملت که هدایت و محوریت فکری آن بر عهده عناصر رادیکال جریان اصلاخات چون تاجزاده، حجاریان، نعیمی پور، جلاییپور و شکوری راد است و از همین رو، در محافل سیاسی آن را حزب بدیل جبهه منحله مشارکت می دانند، حتی سال گذشته و در جریان سیل در مناطق جنوب و غرب کشور، یکی از اعضای شورای مرکزی خود را به نام «ساجده عرب سرخی» با هدف برآورد میدانی از شیوه فعالیت «خیریه» در مناطق بحرانزده به آن مناطق فرستاده بود.
🔹اخیرا اخباری از جلسات درونی حزب اتحاد ملت به بیرون درز کرده که در خصوص حضور میلیونی مردم در اعتراضات پیش رو برنامهریزی کرده و گفته شده که باید ۳ میلیون معترض را به خیابان بکشیم. به خیابان کشیدن ۳ میلیون نفر، نیازمند سازمان، تشکیلات و «شبکه» است
🔸در سال ۸۸ و در جریان فتنه، تا حدی این پروژه آزمایش شد و به توفیقاتی رسید، لیکن همانگونه که گفته شد، طبق ارزیابی گردانندگان آن فتنه، حلقه مفقوده اردوکشی سال ۸۸، «جنوب شهر» بود. این نقطه شاید همان نقطهای است که تشکیلات سیاسی-حزبی چون «اتحاد ملت» را به تشکیلات اجتماعی و ظاهرا «غیرسیاسی» جمعیت امام علی(ع) پیوند میدهد.
🔹🔹🔹
#نفوذ
🆔 @REKHNEH