#مهم
مردم شریف ایران اگه ماشینی مثل کامیون،نیسان یا هر ماشین مشکوکی دیدین سریعا با ۱۱۳ (وزارت اطلاعات) تماس بگیرید و اطلاع بدید،چون پشت این ماشین ها پهپاد دیده شده.
🇾🇪یمنالاسلام🇾🇪
@AKHBARE_YAMAN
AkhbareYaman.Com
🔴 ریزش ساختمان ۵۰ طبقه در تل آویو
🔹رسانههای اسرائیلی : موشک ایرانی به یک ساختمان ۵۰ طبقه در تلآویو اصابت کرد و موجب تخریب کامل آن شد.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562Cb7b89e38ae
سید رضا نریمانی4_5800983147252287284.mp3
زمان:
حجم:
19.6M
خبر چه سنگینه خبر پر از درده😭😭
📣 رسانه صهیونیست: آمریکا در رهگیری موشکهای ایران به اسرائیل کمک کرد
🔸️ یک رسانه صهیونیستی با انتشار گزارشی، از مشارکت ایالات متحده آمریکا در رهگیری موشکهای شلیک شده توسط ایران به اراضی اشغالی خبر داد.
عضو بزرگترین کانال استان آذربایجانشرقی باش👇
https://eitaa.com/joinchat/976551936Cf842d75594
🤲فراخوان خواندن نماز شگفت انگیز عید غدیر (به نیت نصرت سربازان اسلام)
از امام صادق (ع) روایت شده است:
«هر کس در روز غدیر پیش از زوال ظهر، دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت پس از حمد، ده مرتبه «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَد»، ده مرتبه آیهالکرسی، و ده مرتبه «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ»، پاداش او چون کسی است که با پیامبر (ص) و امیرالمؤمنین (ع)، حسن و حسین(ع) و شهیدان نماز کرده است و اجر آن به اندازه صد هزار حج و صد هزار عمره مقبول است و اگر از خدا حاجتی بخواهد، خداوند آن را با سهولت و آسانی برآورده میسازد.»
(الغدیر ج۱ ص۲۸۴)
فرزندان ایران و عاشقان علی(ع) !
همگی این نماز رو تا پیش از ظهر غدیر به نیت پیروزی سربازان اسلام بر رژیم منحوس صهیونی بخونیم.
لطفا برای همه بفرستید.
🚫در شرایطی که ایران به دنبال دستگیری جاسوسان پهپاد پران اسراييل و خائنان قاتل دانشمندان هسته ای و سرداران سپاه در نقاط مختلف کشور است، باکو ناگهان مرز زمینی آستارا را بعد از شش سال باز کرده تا خروج امن اتباع خارجی از ایران تسهیل شود.
نظام هشیار باشد همراه خارجیها، قاتلان و نوکران اسراییل در نروند و وارد باکو نشوند! باکو با همدستی اسرائیل این جانیان را تجهیز کرده و دوباره به داخل خاک ایران نفوذ خواهد داد
کانال جبهه مقاومت استان آذربایجان شرقی
🇮🇷 https://eitaa.com/Mogavet ✊
🌺بخشهایی از وصیتنامه شهید علی مزروعی
🍃این را بدانید که مُردن حق است و همه باید بمیرند یکی امروز و یکی فردا و خداوند ما را انتخاب کرده که برویم.
🍃شما بدانید که من این راه را انتخاب کردم و با تصمیم خودم به خدمت مقدس سربازی آمدم و این وظیفه من است که از مملکت خود دفاع کنم و تا پای دادن جان خود بایستادم.
🍃و از شما می خواهم که هرگز جبهه را فراموش نکنید و به خاطر این میهن همه را یاری کنید چون بخاطر این وطن، خون هزاران نفر ریخته شده و باید این خونها پایدار بماند.
🍃از برادرهایم می خواهم که راه من را ادامه دهند.
🆔 @Isaar_Mag