♦️محکومیت ۲.۴۷۸ میلیارد دلاری گروهک تروریستی تندر
🔹گروهک تروریستی تندر معروف به انجمن پادشاهی ایران به سرکردگی جمشید شارمهد و همچنین دولت آمریکا به دلیل جنایات صورت گرفته در جریان بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدا شیراز که منجر به شهادت و مجروحیت بیش از ۲۰۰ نفر از شهروندان ایرانی شد، به پرداخت مجموعا ۲ میلیارد و ۴۷۸ میلیون دلار محکوم شدند.
🔹در پی دادخواهی ۱۱۶ نفر از خانواده شهدا، بازماندگان و جانبازان جنایت تروریستی بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدا شیراز در تاریخ ۲۴ فروردین سال ۱۳۸۷ که منجر به شهادت و مجروحیت بیش از ۲۰۰ نفر از شهروندان ایرانی شد.
@AkhbareFori
🔹 #عکسنوشت
🔸 حجت کیست؟
امیرالمؤمنین فرمودند: این قرآنی که معاویه روی نیزه زده قرآن صامت است، من قرآن ناطق هستم. عقل و شرع یک حقیقت هستند و به همدیگر میرسند. منتها در عین اینکه عقل جمعی دارد روزبهروز به عقل حقیقی نزدیک میشود و اروپاییها هم دارند میفهمند، ولی حجت نیستند. حجت کیست؟ حجت امامزمان است. بعد از ایشان هم کسی که از همه به امامزمان نزدیکتر باشد.
📚آیت الله تقوایی
📖@moogharrabon
💠حکم فرو بردن آب دهان و اخلاط سر و سینه در حین روزه:
🌺فرو بردن آب دهان هر چند به واسطه خیال کردن ترشى و مانند آن در دهان جمع شده باشد، روزه را باطل نمى کند، و فرو بردن اخلاط سر و سینه تا به فضاى دهان نرسیده اشکال ندارد، امّا اگر داخل فضاى دهان شود احتیاط واجب آن است که آن را فرو نبرد.
📚 رساله آیتالله مکارم/مسأله ۱۳۴۱
📖@moogharrabon
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬در رکوع و سجود نمازتان صلوات هم بفرستید.
🎙️آیت الله #جاودان
📖@moogharrabon
هدایت شده از میرصالح حسینی
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از میرصالح حسینی
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا