مالک پتروشیمی جنجالی میانکاله کیست؟
🔹پس از انتشار اسامی ابر بدهکاران بانک توسعه صادرات توسط رسانهها مشخص شد سر لیست بدهکاران این بانک که تسهیلات کلان ارزی دریافت کرده شرکت فولاد البرز ایرانیان یا همان مالک پتروشیمی میانکاله است.
🔹مالک پتروشیمی میانکاله، ابربدهکار بانکی عبدالله عبدی است! بدهکار بزرگ بانک دولتی توسعه صادرات! فقط در ۲ فقره تسهیلات یورویی با نرخ دولتی ۳۳۸۳ تومان در بهمن ماه ۱۳۹۴ به وی داده شده است و بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان به بانک توسعه صادرات بدهکار می باشد.
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
✈️ پروازهای پر تعداد شب گذشته هواپیما های ترابری ایرانی و چینی به فرودگاهی در مسکو
🔻مجدد هواپیمای معروف شرکت قشم ایر خودنمایی می کند. این شرکت ید طولایی در انتقال تسلیحات به خارج از کشور داشته است.
♦️یک مقام آمریکایی فاش کرد رفت و آمد بین تهران و مسکو به شدت افزایش یافته و اکنون میدانند ایران نقش تاثیرگذارتری از چین ایفا میکند و دلیل آن به نظر تجارب ایران است که چین تا این لحظه آن را نداشته است
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️انحصار خودروسازان باید با واردات خودرو شکسته شود
🔻رشیدی کوچی نماینده مجلس: مطالبهگری که امروز شکل گرفته قطعا یک گام بلندی است در جهت کنترل گستاخی و افسارگسیختگی خودروسازان.
🔻خودروسازان با کم محلی به قوه مقننه و مجریه، در کشور یکهتازی میکنند و میشود گفت به مردم، دولت و نمایندگان مجلس دهنکجی میکنند.
🔻 خودروسازان پشتشان به چه کسانی گرم است که بر روی دستور صریح رئیسجمهور و مصوبه مجلس موجسواری میکنند؟
🔻افزایش قیمت خودروهای بیکیفیت در داخل در جهت کاهش نارضایتی مردم است یا افزایش نارضایتی؟
🔻یکی از ابزارهای دولت برای حل این مساله، واردات است. امیدواریم به زود شاهد اتفاق خوب واردات خودرو باشیم، اما به شرط آنکه در بحث واردات خودرو، مالیات، گمرکی و عوارض آن مدیریت شود تا باز هم افزایش قیمت صورت نگیرد.
🔻انحصار خودروسازی باید شکسته شود و انحصار شکسته نمیشود مگر با واردات هدفمند و دقیق و با کاهش عوارض و گمرکی.
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
⭕️شکست، سرنوشت کسانی است که با ایران در بیافتند
رئیسجمهور در مراسم رژه روز ارتش:
🔹پیوستگی ارتش با سپاه، دو بازوی توانمند فرماندهی معظم کل قوا است.
🔹پیام ما به رژیم صهیونیستی این است که اگر به دنبال عادیسازی در روابط با کشورهای منطقه هستید، کوچکترین حرکت شما از دید نیروهای امنیتی و مسلح ما پنهان نخواهد بود.
🔹بدانید در این حرکت مقصد نیروهای مسلح ما مرکز رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🔹شکست مفتضحانه سرنوشت کسانی است که میخواهند با نظام مقدس جمهوری اسلامی در بیافتند.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷نمایش موشکهای زمین به زمین ارتش
🔸سامانههای موشکی فتح ۳۶۰، لبیک، دزفول و مجید در رژه روز ارتش به نمایش درآمد.
🇮🇷کانال سپاه ایران🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3440967682C119ca9d180
#سپاه_پاسدار_انقلاب_است
⭕️ پیشنهاد عراقی ها برای سفر زائران ایرانی به عربستان از خاک عراق
🔹رییس سازمان حج و عمره عراق در دیدار با هیات ایران، بر الزام بازگشایی راه زمینی عتبات عراق تاکید کرد و جابه جایی زائران ایرانی از عراق به عربستان را پیشنهاد کرده است.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
خطیبزاده: درباره آزادسازی بخشی از منابع ایران توافقاتی انجام شد
🔹سخنگوی وزارت خارجه: آزادسازی منابع ایران و بازگشت پولهایی که از صادرات کالا و خدمات از ایران به کشورهای دیگر انجام شده ربطی به کشور ثالثی ندارد.
🔹اینکه آمریکا تلاش میکند درباره هر موضوع مربوط به ایران مداخله کند، نشان میدهد تا چه حد با ادعاهای آمریکا و دولت بایدن فاصله دارد. آنچه ما انجام میدهیم در چارچوب منافع قطعی مردم ایران است.
🔹سفری انجام شد و هیأتی آمد و درباره آزادسازی بخشی از منابع ایران توافقاتی انجام شد. این موضوع نه به آمریکا مرتبط است و نه اجازه میدهیم به جزئیات آن ورود کند.
@Farsna
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️چرا دولت عمران خان در پاکستان سقوط کرد؟
بخش اول:
عمران خان پس از رای نهایی دیوان عالی به لغو انحلال پارلمان و دولت، با سرزنش رفتار مغرورانه واشنگتن در قبال سیاست مستقل خارجی اسلام آباد، گفت که «مردم پاکستان برده کسی نیستند، آمریکا مرتکب توهین علیه مردم ما شده است لذا پاکستان هرگز دولت وارداتی (تحمیلی) را قبول نمی کند.»
وی همچنین مدعی شد که آمریکایی ها از قبل از توطئه طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر توسط اپوزیسیون باخبر بوده و حتی دیپلمات های آنان در اسلام آباد با نمایندگان مجلس مخفیانه دیدار داشته اند. بر این اساس عمران خان از مردم پاکستان و حامیان حزب خود درخواست کرد که با برگزاری تظاهرات سراسری در برابر تحمیل دولت از خارج به اعتراض بپردازند. بحران سیاسی در پاکستان هنگامی آغاز شد که مجلس ملی این کشور به رای گیری برای طرح عدم اعتماد به عمران خان به عنوان نخست وزیر اقدام کرد.
با این حال واقعیت آن است که دولت عمران خان زمانی که در سال ۲۰۱۸ به قدرت رسید، کسری بودجه بالایی را به ارث برد. اقتصاد پاکستان وابستگی زیادی به واردات دارد و در ماه های اخیر دولت بخش بزرگی از ذخایر خود را برای واردات انرژی هزینه کرده است. عمران خان علت اصلی وقوع بحران سیاسی در پاکستان را نه شرایط اقتصادی، بلکه مداخلات ایالات متحده مطرح می کند. زیرا به زعم وی، آمریکایی ها از عدم همسویی دولت پاکستان با مواضع واشنگتن در مورد روسیه و چین خشمگین هستند.
🌐 ادامه دارد ....
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✳️👆چرا دولت عمران خان درپاکستان سقوط کرد؟
بخش دوم:
واقعیت آن است که از زمان پایان حضور نظامی آمریکا در افغانستان که ۲۰ سال به طول انجامید، روابط دو کشور با تنش های جدیدی مواجه شده است. در عین حال تغییر استراتژی پاکستان به سمت چین و روسیه نیز به تشدید تنش با آمریکا کمک کرده است. چین سرمایه گذاری های خود را در پاکستان دو برابر کرده و اسلام آباد به بخش عمده ای از طرح کمربند و جاده چین تبدیل شده است. کریدور اقتصادی چین۔ پاکستان شامل سرمایه گذاری های چینی در این کشور به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد دلار است. روابط پاکستان با روسیه نیز در سال های اخیر با رشد چشمگیری مواجه بوده است.
سفر عمران خان در ۲۴ فوریه به مسکو و دیدار با پوتین، سفر اولین نخست وزیر پاکستان طی ۲۳ سال گذشته به روسیه بود. هدف اصلی از این سفر، امضای توافق نامه در مورد پروژه حیاتی خط لوله گاز شمال به جنوب پاکستان بود. با این حال سفر عمران خان به مسکو از سوی بسیاری به مثابه حمایت اسلام آباد از روسیه در جنگ با اوکراین تلقی شد.
این در حالی بود که عمران خان بارها به انتقاد از نقش آمریکا در پاکستان نیز پرداخته بود. به عنوان مثال، عمران خان در سخنرانی خصوصی خود در مجمع امنیتی اسلام آباد بر نیاز پاکستان به خوداتکایی تاکید کرد و اثرات منفی همکاری های گذشته این کشور با ایالات متحده را برشمرد. وی مدعی شد که نخبگان پاکستانی، کشور را در ازای دریافت کمک و حمایت به واشنگتن فروخته اند. این اظهارات عمران خان نه تنها در گذشته هیچ گاه به صورت علنی بیان نشده بودند، بلکه عملا رابطه با آمریکا را به مثابه یک رابطه خسارت بار به تصویر کشید که هیچ جنبه مثبتی برای این کشور نداشته است.
در عین حال برخی اعتقاد دارند که عمران خان حمایت حیاتی ارتش را که کلید قدرت سیاسی پاکستان است، از دست داده و به همین دلیل وارد این بحران عمیق سیاسی شده است. در پاکستان که نزدیک به نیمی از تاریخ این کشور توسط نظامی ها اداره شده، نیروهای مسلح همواره نقش سیاسی برجسته ای داشته اند؛ حتی زمانی که دولت های غیرنظامی در قدرت بوده اند. ارتش هنگام نامزدی نخست وزیری عمران خان در سال ۲۰۱۸ از او حمایت کرد و به طور گسترده نقش مهمی در کمک به پیروزی او داشت.
ژنرال قمر جاوید باجوا به عنوان فرمانده نیروهای مسلح از اوایل سال جاری حمایت از دولت خان را متوقف کرد و گمانه زنی هایی وجود داشت که ارتش با سفر وی به مسکو موافقت نکرده است. به خصوص که ارتش به دنبال بهبود روابط با ایالات متحده بود. البته عمران خان در یک سخنرانی در ۳۱ مارس ۲۰۲۲ این اتهامات را رد کرد و گفت که وی تنها پس از مشورت با ارتش و هیئت دیپلماتیک این دیدار را انجام داده است.
این در حالیست که به زعم بسیاری، اظهارات باجوا در کنفرانس امنیتی اسلام آباد و اتخاذ موضع بی طرفی سیاسی درست یک روز قبل از رای عدم اعتماد مجلس نمایندگان به عمران خان دارای پیام های سیاسی آشکاری برای مخالفان بوده است.
ای کاش همه وزرا عبدالملکی بودند.
البته زودتر از بقیه هم اسمش برای عزل و استیضاح میاد.
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹انسان آثار لقمه حرام را در فرزندش میبیند
لاالهالاالله!
🔻سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی در باب تربیت فرزند..
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora