📝🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
💠 #یادداشت | #یک_خبر_یک_تحلیل
🖌| #مصطفی_علیجانزاده
🔥 موضوع:
مزایای عضویت در پیمان شانگهای
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
❇️ جمهوری اسلامی ایران به عضویت رسمی
سازمان همکاری شانگهای درآمد. این سازمان
از جمله معدود سازمانهایی با ماهیت امنیتی
و نظامی میباشد، که «حوزه تمدنی
آنگلوساکسونی» به آن راه ندارد.
☝️البته درخواست سال ۲۰۰۵ آمریکا نیز
برای عضویت در این سازمان از سوی
کشورهای حاضر در این سازمان رد شد.
🔷مزیتهای عضویت ایران در شانگهای:
1⃣ حضور ۴۳ درصد از جمعیت جهان در
کشورهای عضو سازمان که بازار بسیار
بزرگ و متنوعی را تشکیل داده است.
2⃣ اعضای سازمان شانگهای نزدیک به
۲۵ درصد تولید ناخالص ملی دنیا را
در اختیار دارند.
3⃣ در آینده نزدیک چین و هند از
۵ قدرت اول اقتصادی دنیا خواهند شد.
4⃣ حضور چهار قدرت اتمی دنیا یعنی
روسیه، چین، هند و پاکستان در این پیمان.
5⃣ چین و روسیه به عنوان دو عضو از پنج
عضو دائم شورای امنیت نیز ستونهای اصلی
پیمان شانگهای هستند.
6⃣ قرارگرفتن ایران در مسیر کریدور شمال
به جنوب و غرب به شرق،که مهمترین مسیر
ترانزیت به آسیا می باشد.
7⃣ وجود بیشترین ذخایر مجموع نفت و
گاز جهان در ایران،که به شدت مورد نیاز
چین و هند است.
8⃣ وجود سند همکاری ۲۵ ساله ایران و
چین که می تواند به عنوان مکملی برای
این پیمان عمل کند.
9⃣ کم اثر کردن تحریم ها و ترغیب
کشورهای غربی برای تجارت با ایران
🔟 تقویت مناسبات نظامی، دفاعی
و امنیتی در قالب پیمان شانگهای
◀️ نشر حداڪثری #ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
🇮🇷🍃
👈دولت رئیسی، برجام را فعال خواهد کرد؟
🔻عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا درباره دیدگاه دولت رئیسی درباره برجام به خبرآنلانی گفت:
✅«برخلاف آنچه که گفته میشود به هیچ وجه آقای رئیسی آن دیدگاه جریان تند پایداری را در زمینه برجام ندارد و رئیس دولت، بارها، مواضع خودش را در این زمینه اعلام کرده است، وزیر خارجه هم مجددا به این قضیه اشاره کرد. در این دولت مذاکره و احیای برجام به هیچ وجه امر ناپسندی تلقی نمیشود، آنچه که ناپسند تلقی میشود
✅نخست، پیوند زدن آن با مسائل داخلی است ،
✅دوم اینکه، زمانبَر کردن این بحث است یعنی زمان بیانتهایی را به آن اختصاص دادن و یا محدودیت زمانی برای آن قائل نبودند.
https://eitaa.com/e_beman
🔺 آیا بازار ریزشی تداوم خواهد یافت؟
🔹این روزها درحالی از تداوم ریزش بورس سخن رانده می شود که حدود 155 نماد P/E زیر 10 و نزدیک 70 نماد P/E زیر 7 دارند. به زودی گزارش های شش ماهه هم روانه بازار می شود که پیشبینی می شود گزارش های خوبی خواهند بود و PE بازار مجدد کاهش خواهد یافت.
🔹برخی از نمادها تازه به کف کانال های بلندمدت خود رسیده اند برخی دیگر نزدیک دو ماه است که در کف کانال بلندمدت در حال کف سازی هستند و بسیاری دیگر رشد چندانی از کف خود نکرده اند.
🔹با این اوصاف به نظر می رسد سخن از تداوم ریزش بورس کردن چندان منطقی نباشد و منطق اقتصادی حکم می کند تا ریزش های روزهای اخیر یک اصلاح و کسب انرژی برای رشدی تازه باشد.
#کپی
@data_bourse313
✅شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است.
✍امام خمینی:یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم.
مربی انسانها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند؛ و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند. مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند میشود.
📚صحیفه امام جمعه ص۹۰
⭕️ درحالی #ژاپن به بهانه تحریم های #حقوق_بشر به #ایران محصولات نمیفروخت که همزمان داشت هایلوکس سفارسی با ۲ باک بنزین برای #داعش تولید میکرد که فاصله شهرها را بدون توقف طی کنند
#تکرارمکررات
👤 آفریننده خدایان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴از قربانیان خاموش کرونا چه می دانید؟
🔺کرونا روزانه در کشورمان صدها خانواده را عزادار می کند. داغ فقدان قربانیان آشکار کرونا موجب میشود کمتر حواسمان به قربانیان خاموش کرونا باشد. چیزهایی را که روزانه از دست میدهیم، بی آنکه حواسمان باشد در سوگ از دست رفتنش مویه کنیم یا برای نگه داشتن آنچه هنوز باقی مانده خود را به آب و آتش بزنیم.
🔹از آوریل ۲۰۲۰ دنیا با موج پاندمی کرونا روبرو شد و وحشت از تلفات بالا و ناشناختگی بیماری و غیرقابل پیشبینی بودن شرایط موجب شد بیشتر کشورها به تعطیلیهای سراسری روی بیاورند. ایران هم جزو نخستین کشورهایی بود که ابتدا مدارس و سپس همه چیز را به خاطر کرونا تعطیل کرد.
🔹میلیون ها دانشآموز ایرانی به سامانه شاد و شبکههای اجتماعی فضای مجازی حواله داده شدند تا آموزش را از آن طریق پیگیری کنند. کمی که گذشت زندگی با وجود کرونا عادی شد. کم کم رستورانها، پارکها، سفرها، باشگاهها، سینماها... همه چیز بازگشایی شد؛ اما از بازگشایی مدارس خبری نبود.
🔹تابستان ۲۰۲۰ دبیر کل سازمان ملل تعطیلی اجباری مدارس را «فاجعه نسلی» نامید. اکثر کشورهای دنیا تصمیم گرفتند جلوی این فاجعه نسلی را بگیرند و به همین دلیل در سپتامبر ۲۰۲۰ بسیاری از مدارس دنیا با وجود شیوع کرونا بازگشایی شدند. (به نقل از یورونیوز) اما در ایران تصمیم بر آن شد که همچنان فاجعه نسلی ادامه پیدا کند و اینگونه شد که یک سال دیگر دانش آموزان ایرانی مهمان سامانههای آنلاین آموزش مجازی بودند تا رکورد تعطیلی مدارس در جهان را با ۵۳ هفته تعطیلی از آن خود سازند!
🔹این رکورد را مقایسه کنیم با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن! (آمار به نقل از ایسنا) حتی کشورهای همسایه ما مثل عراق و افغانستان و ترکمنستان و ترکیه تعطیلیهای مدارسشان به مراتب کمتر از ما بود.
🔹آیا این کشورها موجهای پیک کرونا را تجربه نکردند؟ آیا قربانیان چند صد نفری روزانه را از سر نگذراندند؟ آیا از امکانات آموزش مجازی بی بهره بودند؟ آیا هیچ کشوری در سپتامبر ۲۰۲۰ واکسیناسیون کوید۱۹ را آغاز کرده بود؟ پاسخ همه اینها خیر است. فقط آن کشورها نسبت به ما اهمیت و اولویت بیشتری برای آموزش دانشآموزانشان قائل بودند.
🔹53 هفته تعطیلی مدارس چه عواقبی داشت؟
باید بدانیم طبق اعلام آموزش و پرورش طی سال گذشته ۳۳ درصد دانش آموزان کشور کمتر از ۵ ساعت در هفته در آموزش مجازی شرکت کردند!
۶۵ درصد دانش آموزان در کلاسها حضور کافی نداشتند!
در سامانههای مجازی کیفیت آموزش با افت ۵۰ درصدی روبرو شد.
پای ۱۴ و نیم میلیون دانشآموز ایرانی به فضای مجازی بی دروپیکری که برای بزرگسالان هم پر از آسیب و خسارت است، باز شد!
🔹درحالیکه معلم و والدین تصور میکنند دانشآموز سرکلاس مجازی حاضر است، از پنجرههای دیگری که کودک و نوجوان کنجکاوشان همزمان باز کرده و در حال استفاده است خبر ندارند. ذات کنجکاو و سیریناپذیر او توان مقابله با جذابیتهای کاذب فضای مجازی و هیجان و آزادی بیحصرش را ندارد و انرژیهای انباشته دوران قرنطینهی او را به کار میگیرد تا استعدادهای سرکوبشدهاش در آموزش مجازی را با خاک یکسان کند!
🔹علاوه بر این، ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز بیش از یک سال و نیم، از فرصت آموزش مهارتهای اجتماعی و تجربه آن در محیط واقعی، معاشرت و بازی با همسالان، و تجربه دوستی، ارتباط مستقیم با معلم و دریافت بازخورد از مربیان که بخش مهمی از آموزش است محروم شدند.
🔹کودکان و نوجوانان ما قربانیان خاموش و بی دفاع کرونا هستند که یک سال و نیم از طلایی ترین روزهای عمر و فرصت عمرشان را در رکود و عقبماندگی آموزش نیمه تعطیل مجازی از دست دادند.
🔹ما امروز در آستانه سومین سال تحصیلی کرونایی، برای جبران یا حداقل پیشگیری از استمرار این اختلالهای فاجعه بار آموزشی و تربیتی چه برنامهای داریم؟
🔹چرا باید هنوز نظام آموزش و پرورش و ستاد کرونا و والدین دانشآموزان در فضای ذهنی کاذب تضاد بین «حفظ سلامت» و «آموزش حضوری» به سر میبرند، وقتی اغلب کشورهای دنیا دو سال گذشته را بدون چنین ذهنیتی طی کرده و بجز دورههای کوتاه تعطیلی سراسری ترجیح دادند مدارس را باز نگه دارند؟
🔹چرا دیوار آموزش و علم آموزی در کشور ما از تفریح و سفر و ورزش و هنر و مشاغل کوتاهتر است؟
🔹چگونه است که ما در درمان کرونا کاملا تابع سازمان بهداشت جهانی هستیم؛ اما درخواست این سازمان از دولت های اروپایی مبنی بر لزوم بازگشایی همه مدارس را نشنیده میگیریم؟(طبق نقل یورونیوز)
🔻اگر وزارت بهداشت مطالعاتی بر روی میزان ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا داشته، آن را به مردم بگوید تا بیش از این کروناهراسی گلوی نظام آموزشی کشور را نفشارد.
📝 #رها_عبداللهی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
💉 اقبال ۳۴.۷ درصدی مردم به استفاده از واکسن برکت
🔹بر اساس گزارش مرکز افکار سنجی ایرانیان در خصوص تزریق واکسن و اقبال عمومی برای استفاده از واکسنهای داخلی، ۳۵.۸ درصد از افراد نمونه مورد مطالعه میزان استفاده مردم را از واکسن ایرانی کرونا زیاد و خیلی زیاد ارزیابی کردند و در مقابل ۳۵.۳ درصد نیز میزان استفاده مردم را از واکسن ایرانی کرونا کم ارزیابی کردند.
🔹همچنین براساس این نظرسنجی ۳۴.۷ درصد شرکت کنندگان در افکارسنجی این مرکز اعلام کردهاند که واکسن برکت را برای تزریق ترجیح میدهند و پس از آن واکسن سینوفارم چینی و آسترازنکای انگلیسی را به ترتیب با ۲۸.۹ و ۱۶.۹ درصد بیشترین نسبت را در بین سایر واکسنها به خود اختصاص دادهاند./مهر
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بازار انحصاری خودرو باعث شده خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند/در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت
سیاهکلی، عضو کمیسیون صنایع مجلس:
🔹 بازار انحصاری خودرو برای دو خودروساز کشورمان باعث شده است که به دلیل در اختیار داشتن بازار، خودروسازان ایرانی لوس و ننر شوند.
🔹 در ایران تولیدکنندگان خودرو آقا هستند و خریداران رعیت در حالی که این موضوع در دنیا بر عکس است و راه حل این موضوع این است که تعداد خودرو سازان را به ۱۰ خودروساز افزایش دهیم.
🔹 ما صنعت خودروسازی نداریم؛ تولید خودرو داریم. اگر صنعت خودرو سازی داشتیم تحریم بر خودروسازی اثر نمیکرد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi