درنگی بر گفتگویی محسن هاشمی رفسنجانی
در شبکه خبر
یکم: انتخاب!
پس از رهنمودهای انتخاباتی امام خامنهای (۲ دی ۱۴۰۲) صدا و سیما، همان روز برای بسط مباحث انتخاباتی، در صدد گفتگو با چهرههای سیاسی بود که تا عصر همان روز توفیق چندانی نیافت. شنیدم که «محسن هاشمی رفسنجانی» در پی دعوت به گفتگوی رودرو با یکی از این چهرهها، گفته بود: «مادرم گفته با فلانی گفتگو نکن!»
اما شب سوم دی بالاخره شاهد گفتگوی او با گزینه دیگری بودم که حسین شریعتمداری بود.
یک ابهام همین جا است که چرا باید اول و یک طرف این گفتگو، حتما، محسن هاشمی، باشد؟!
آیا او شخصیت ویژه دارد که باید از گزینههای اصلی برای شروع این گفتگوها باشد؟ آیا حزب کارگزاران در میان این همه حزب ریز و پرشت، تخم دوزرده یا واقعا برنامه راهبردی انتخاباتی تحویل دارد؟! چیزی که حداقل در همین گفتگو دیده نشد.
من جای احزاب دیگر بودم، به صدا و سیما بابت این توجه ویژه به کارگزاران و آقازاده هاشمی، اعتراض می کردم. به هر حال انتخاب او برای شروع، پیوست توجیهی از سوی صدا و سیما نداشت.
دوم: گفتاورد
در تعیین طرف مقابل هم حسن انتخاب ندیدم. حسین شریعتمداری، روزنامه نگار پیشکسوت و بزرگوار مقابل محسن هاشمی یک شخصیت حزبی بود. درکنار ناترازی صنفی و سیاسی، مسیر و توازن محتوایی گفتگو رعایت نشد. موضوع گفتگو «رقابت» بود که بارها محسن هاشمی از آن، دور شد و در برابر تذکر مدام، مجری، محسن هاشمی، راه خود را میرفت. مجری می توانست تهدید کند که اگر موضوع رعایت نشود، گفتگو پایان می یابد و یا دفعات دیگر، به گفتگو دعوت نخواهد شد. اما مجری حتی به او پاداش هم داد که برای او فرصت گفتگو با شورای نگهبان را هم تدارک ببیند! وقتی فرد قواعد تفاهم شده گفتگو را رعایت نمی کند، چرا باید جایزه بگیرد. البته گفتگوی چنین فردی با یک مرجع حقوقی هم بیتوازن است. او باز دون کیشوت وار، و با رویکرد سیاسی به جنگ یک نهاد داوری خواهد رفت!
به علاوه محسن هاشمی، مدام کوشید مجری را جانبدار شریعتمداری نشان دهد و مظلومنمایی کند. شبیه ترفند حسنروحانی در مناظرههای انتخاباتی. به نظر می رسد در هردو جا، مشاروه یک نفر پشت پرده جریان دارد.
البته مجموعا گفتگوی خوبی ارائه شد و شریعتمداری نکات خوبی گفت . به ویژه آنجا که در برابر برچسبزنی مکرر او به مرحوم آیت الله مصباح، گفت: «تا جایی که من یادم هست و سندش هم موجود است آقای هاشمی خواهان کاهش مشارکت مردم و انتخابات کنترل شده بود.» نکته خوبی که در فضای مجازی هم بازتاب وسیعی یافت و مردمگریزی ویژهخواهان را آشکار کرد.
اما چند نکته در این گفتاورد، گم شد که یادکرد حداقل دو مورد آن سودمند است.
سوم: ردصلاحیت
محسن هاشمی، چندبار برای ردصلاحیت پدرش، ذکر مصیبت خواند و البته پاسخ قاطعی نگرفت. شورای نگهبان درباره دلیل ردصلاحیت هاشمی پدر، در انتخابات ۱۳۹۲ تنها بر یک موضوع تاکید کرد و آن هم «کهولت سن» بود. زیرا او با آن شرایط سنی و فیزیکی فاقد شرط مصرح قانون اساسی یعنی «مدیر و مدبر» برای ریاستجمهوری بود. البته کارنامه هاشمی رفسنجانی پدر، حاوی نمرات منفی متعدد دیگر مانند حمایت از فتنه ۸۸ بود. اما آنچه در ادبیات رسمی شورای نگهبان تاکید شد همان «کهولت سن» بود.
البته محسن هاشمی هاشمی و رفقا، همان ایام فیلمی از دویدن پدر روی تردمیل منتشر کردند و او گفت حاضر است با آقای جنتی مسابقه دو برگزار کند. پس برای ریاستجمهوری که یک مسئولیت اجرایی است هم صلاحیت دارد!
واقعیت این است که او هرچقدر هم دوید وقتی در سال ۱۳۹۵ به جایی خاصی از استخر فرح رسید، جناب ملک الموت او را قبض روح فرمود و او اگر رییسجمهور شده بود سال ۱۳۹۶ به پایان ریاستجمهوری نمی رسید.
چه بسا، بار سنگین دولت، زودتر از کهولت، جان هاشمی را می گرفت. بنابرابن خانواده او باید از شورای نگهبان، سپاسگذار هم باشند که اجازه نداد بار سنگینتری بردوش بگیرد!
چهارم: ویژهگزینی
از رفتار ویژهخواهانه هاشمی و اطرافیان، گزارشهای متعددی حتی در خاطرات روزنوشت او ثبت است. مثل اینکه به وزیرنفت فرمودند برای مهدی، کاری پیدا کنند و او در نوجوانی رئیس یک مجموعه بزرگ وزارت نفت شد. یا اینکه در سومین دوره انتخابات خبرگان به شورای نگهبان فرموده بودند در آزمون اجتهاد به حسن روحانی، سخت نگیرد.
آقازاده او، در همین گفتگو، بارها گلایه می کند؛ چرا «فاطمه ما» در انتخابات تایید صلاحیت نشده است. گو اینکه همین «فاطمه ما بودن» یعنی تایید صلاحیت! اگر ژن خوب هاشمیها، تضمین صلاحیت داشت که «فایزه و مهدی» مجرم و زندانی نمی شدند.
داداش! حالا که بنا بر سفارش بود در همانجا می فرمودید: «محکومیت «فائزه ما» و «مهدی ما» هم نادیده گرفته شود.» و دیگر انتخابات و قوه قضائیه کیلویی چند؟
می فرموید: «ایران کلا واس ماس.»
✍ باغ اندیشه
محمدمهدی شیرمحمدی
https://eitaa.com/mohammadmahdishirmohammadi
•┈••✾🔹✾••┈•
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ انتخابات در انحصار هیچ کس نیست!
🔸انحصارگرایی سیاسی یکی از ویژگی های مهم اصولگرایان و اصلاح طلبان است. اینان عاشق رای پادگانی اند. مردم و جریان انقلابی را عمله سیاسی میخواهند. سربازانی گوش به فرمان که هر موقع به آنان گفتند به چپ چپ و به راست راست اطاعت امر کنند!
🔸انحصارگرایی آقایان مدعی اصولگرایی دقیقا ادامه همان خطی است که امام نسبت به آن هشدار دادند. آن روز به تعبیر امام عده ای متحجر در پی آن بودند که 500 نفر پیرمرد ملا برای مردم و حزب الله تعیین تکلیف کنند، امروز هم چند ده نفر فرد و گروه و باند سیاسی میخواهند امیال و نظرات خود را به حزب الله عزیز حقنه و تحمیل کنند!
🔸انحصارگرایان دیگری را بر نمی تابند. هر شخص و گروهی که برای خود شأنیت تحلیل مستقل داشتن را قائل باشد با انواع و اقسام تخریبها و تهمت های سیاسی از صحنه به در می کنند. با پنهان شدن پشت مفاهیم مقدس و محترمی چون وحدت، ائتلاف های مبتنی بر قدرت و نه حقانیت را تئوریزه می کنند و به اسم اصولگرایی از اصول عبور می کنند و تئوری را فدای تاکتیک می کنند. هر آن کس هم که برنتابد این نظم منحط قدرت پرستانه را شق عصای مسلمین می نامند و با دستگاه رسانه ای شان مثل تریلی از روی آن رد می شوند!
🔸امروز جریان انقلابی باید تصمیم بگیرد. آیا برای این جریانهای سیاسی قشری،ندانمکار و کرسیپرست پشیزی ارزش قائل هست یا نیست؟ آیا می خواهد مثل برخی آقایان خود بزرگ پندار حقیقت را قربانی منفعت کند؟ آیا میخواهد باز هم مثل گذشته قواعد بازی سیاسی خودپرستانه و غیر توحیدی جماعت مدعی را بپذیرد و سر خویش مثل کبک زیر برف کند؟
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️فردی برای جلب مشتری بیشتر یه طوطی گذاشته بود تو مغازهش، اما هر وقت که مشتریا با طوطیه ور میرفتن، اونم بهشون یه متلکی مینداخت.
صاحب مغازه که این وضع رو دید، یه روز پارچهای انداخت رو قفس طوطی تا کسی دست به قفسش نزنه و اینم متلک نگه... چند روزی که گذشت، وقتی میبینه صدایی از طوطی درنمیاد. پارچه رو آروم کنار میزنه ببینه چه خبره که یهو طوطیه میگه: دیدی مرض از خودته، دلت میخواد...
آقا محسن ما که بی خیال این حرف پدرت شده بودیم چه دردی بود که این قصه تلخ رو دوباره سر زبونها انداختی!
فرزند هنر باش نه فرزند پدر
فرزند هنر زنده کند یاد پدر را...
خلاصه محسن هاشمی خوب یاد پدر رو زنده کرد.
📌 خبر فوری سراسری
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938
💠﷽ منع حجامت برای رونق بیمارستانها‼️
🏨 اولین بیمارستان به نام "فیروز آبادی" در
#شهر_ری بنا نهاده شد و جمعی از فرزندان دربار، برای آموزش #علم_پزشکی راهی #فرانسه شده و بعد از تعلیم در #بیمارستان مشغول به کار شدند.
⭕️ و بعد از چند ماه مشاهده کردند که کسی از آن #بیمارستان استقبال نمیکند و فقط افرادی مراجعه میکنند که در اثر چاقو کشی و یا پرتاب از بلندی دچار جراحت شدهاند و از بیماران دیگر و کسانی که از ناراحتیهایی مانند #سردرد و #قلب_درد و پا درد و کمر درد و آرتروز و ... رنج میبرند، خبری نیست.
♨️ این امر برای #پزشکان سنگین بود و مسئول بیمارستان که شخصی فرانسوی بود، گفت: که تا وقتی حجامت در ایران هست، شما نمیتوانید طبابت کنید؛ برای رفع این معضل میبایست، به مجلس نامه بنویسید و از آنان بخواهید که حجامت را لغو کنند.
📛 نامهای تهیه و به مجلس ارسال گردید؛ این قضیه در آن #مجلس مطرح شد و عدهای مخالفت کردند و گفتند که سنت #پیامبر خدا میباشد و این سنت حسنه را نمیتوان برچید 🤡#پزشکان پیشنهاد کردند که این کار در فصل #بهار و #پاییز انجام شود.
😡 یک سال گذشت و پزشکان دوباره نامهای به مجلس فرستاده و در آن نوشتند: "مشاهده کردید که هیچ اتفاقی نیفتاد، پس بخواهید این کار را فقط در فصل #بهار انجام دهند و از #حجامت در فصل پاییز هم جلوگیری شود." ... لذا بیماریها بیشتر شد، چرا که در فصل تابستان و پاییز و زمستان دیگر نمیتوانستند #حجامت کنند و کسانی که دچار سردرد میشدند، به #پزشک مراجعه میکردند، در نتیجه #بیمارستان از #رونق بیشتری برخوردار گردید.
‼️بعد از سه الی چهار سال پزشکان از مجلس خواستند که #حجامت را به کلی ممنوع کنند، چرا که #علم_پزشکی 🤥پیشرفت کرده و بهتر میتواند مداوا کند و به جای حجامت میتوانند خون بدهند!
💢مجلس آن زمان به کلیهی #ژاندارم ها دستور داد که در هر جای #ایران اگر کسی #حجامت کند، او را مورد ضرب و شتم و زندان قرار دهند و حجامتگران آن زمان از ترس اینگونه #احکام صادره، دیگر حجامت را کنار گذاشتند.
🦠 پس از آن ماجرا #بیماری ها به طرف #مردم هجوم آورد؛ بیماریهایی چون
#فلج_اطفال عقبماندگی ذهنی، سکتههای قلبی و مغزی و #بیماری_اعصاب و روان و کمر درد و سیاتیک و ... و تاکنون نیز عوارض و تبعات این #فرهنگ شوم #غرب در بین مردم عوام جای گرفته است...
ناگفته نماند که برای #اطلاعات بیشتر، میتوانید به #موسسه_تحقیقات_حجامت_ایران مراجعه کنید و مدارک و اسناد مربوطه را از آنجا تهیه کنید، تا از #تاریخ حجامت بیشتر آگاه شوید.
🔎منبع: #قانون فصد و حجامت، ص ۱۱۲، انتشارات سلسله، محمد ابراهیم آوازه – عضو موسسه تحقیقات حجامت ایران