🏴 امام خامنه ای: «حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است
✏️امام خامنه ای در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
در زیارت عاشورا شما عرض میکنید به امام حسین علیهالسلام: یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم الی یوم القیامة. «انی سلم لمن سالمکم» یعنی با هر کسی که در جبهه شماست من خوبم، «حرب لمن حاربکم» یعنی با هر کسی که با جبهه شما میجنگد، میجنگم.
✏️این جنگ اشکال مختلفی دارد. در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست. در دوران تبلیغات به وسیله شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور است، ولی هست. در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است، در همه احوال هست.
✏️«حرب لمن حاربکم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست، به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر و شناسایی و همت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند.
✏️پول و مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آنند که هدف زندگی انسان قرار بگیرد. هدف زندگی، بندگی و رسیدن به خداست، راهش هم فقط همین است: سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم. ۱۴۰۳/۶/۴
🏴 رهبر معظم انقلاب: برای استفاده از فرصت زندگی برنامهریزی و فکر کنید/ برای اینکه درست فکر کنید، با قرآن آشنا بشوید/ آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید/ اقدام یک وقت در کلاس درس و دانشگاه است، یک وقت راه کربلا و فلسطین است
📩 رهبر معظم انقلاب در جمع عزاداران هیئتهای دانشجویی اربعین حسینی:
✏️ جوانیتان را قدر بدانید. میدان وسیعی در مقابل شماست، انشاءالله ۷۰ سال دیگر، ۶۰ سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت. از این فرصت استفاده کنید. برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید. برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب در بیاد، فکر کنید.
✏️ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید، با قرآن آشنا بشوید. قرآن را بخوانید، تأمل کنید. از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمل کردند، یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است، همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم.
✏️ فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است، اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه وکلاس درس و محیط دانشگاه است، یک وقت محیط اجتماعی است، یک وقت محیط سیاسی است، یک وقت راه کربلاست، یک وقت راه فلسطین است. ۱۴۰۳/۶/۴
🔴 شباهت قرآن ناطق با قرآن صامت / بخش اول
❇️ همراهی و همسانی قرآن و عترت همانگونه که در حدیث شریف ثقلین از سوی پیامبر عظیم الشأن (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ) بر آن تأکید شده است از اعتقادات راسخ شیعیان آل محمد (عَلَیهِمُ السَّلامُ) است بدین معنا که هر یک از حضرات معصومین (عَلَیهِمُ السَّلام) تجسّم قرآن کریم در عالم هستند. استاد قرائتی در بخشی از کتاب قرآن و امام حسین (عَلَیهِ السَّلامُ) به شباهتهای ظاهری و در عین حال لطیف کتاب خدا و امام حسین (عَلَیهِ السَّلامُ) پرداخته است که در ادامه توجه شما را به آن جلب میکنیم:
▫️اگر قرآن سَیِّدُالکَلام است، (مَجمَع البیان، ج۲، ص۳۶۱)، امام حسین سَیِّدُالشُّهداست (کامِلُ الزِّیارات، ص ۷۰)
▫️اگر در دعای ۴۲ صحیفه سجادیه درباره قرآن میخوانیم: «وَ مِیزَانَ قِسْطٍ لَا یَحِیفُ عَنِ الْحَقِّ لِسَانُهُ؛ و ترازو و میزان عَدلی که زبانش از حق منحرف نمیشود» در زیارت امام حسین (عَلَیهِ السَّلامُ) میخوانیم: «اَشهَدُ اَنَّکَ اَمَرتَ بِالقِسطِ» (جامِعُ الاحادیث شیعه، ج۱۲، ص۴۸۱)
▫️اگر قرآن موعظه پروردگار است؛ «مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّکُمْ» (یونس/۵۷)، امام حسین علیه السلام در عاشورا فرمود: عجله نکنید تا شما را به حق موعظه کنم: «أَیُّهَا النَّاسُ اِسْمَعُوا قَوْلِی وَ لَا تَعْجَلُوا حَتَّی أَعِظَکُمْ بِمَا یَحِقُّ لَکُمْ عَلَیَّ؛ ای مردم حرف مرا بشنوید و در جنگ با من عجله نکنید تا من وظیفه خود را که موعظه و نصیحت شما است، انجام دهم» (لَواعِجُ الأَشجان، ص۲۶)
▫️اگر قرآن مردم را به رُشد هدایت میکند؛ «یَهْدِی إِلَی الرُّشْدِ» (جِنّ/۲)، امام حسین علیه السلام نیز میفرماید: من شما را به راه رشد و سعادت دعوت میکنم. «وَ إِنَّما أَدْعُوکُمْ إِلی سَبیلِ الرَّشادِ» (لَواعِجُ الأَشجان، ص۱۲۸)
▫️اگر قرآن عظیم است: «وَالْقُرْآنَ الْعَظِیمَ» (حِجر/۸۷)، امام حسین علیه السلام نیز سوابق عظیمی دارد. «عَظیمُ السَّوابِقِ» (بِحار، ج۹۸، ص۲۳۹)
▫️اگر قرآن حق و یقینی است؛ «وَ إِنَّهُ لَحَقُّ الْیَقِینِ» (حاقَّه/۵۱)، در زیارت امام حسین علیه السلام نیز میخوانیم: آنقدر صادقانه و خالصانه عبادت کردی که به درجه یقین رسیدی. «حَتّی اَتاکَ الیَقینَ» (کامِلُ الزِّیارات، ص۲۰۲)
▫️اگر قرآن مقام شفاعت دارد؛ «نِعمَ الشَّفیعُ اَلقُرآنُ» (نَهج الفَصاحَه، جمله۶۳۳)، امام حسین علیه السلام نیز مقام شفاعت دارد. «اَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ» (زیارت
دانلود+ریارت+اربعین+با+صدای+سید+مهدی+میرداماد.mp3
7.81M
امام حسن عسکری علیه السلام:
یکی از نشانه های مومن ، خواندن زیارت اربعین است ...
#زیارت_اربعین امام حسین علیه
🎙 #سیدمهدی_میرداماد
#⃣ #زیارت_اربعین
#⃣ #اربعین
#⃣ #پیاده_روی
#⃣ #مشایه
📡 سيماي حرم
🔴 شباهت قرآن ناطق با قرآن صامت / بخش دوم
▫️اگر در دعای ۴۲ صحیفه سجادیه درباره قرآن میخوانیم که پرچم نجات است؛ «عَلَمُ النَّجاةِ»، در زیارت امام حسین علیه السلام میخوانیم که او نیز پرچم هدایت است. «إنَّهُ رایَةُ الهُدی» (کامِلُ الزِّیارات، ص۷۰)
▫️اگر قرآن شفادهنده است؛ «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ» (اسراء/۸۲)، خاک قبر امام حسین علیه السلام نیز شفاست. «طینُ قَبرِ الحُسَینِ شِفاءٌ (شِفاءٌ مِن کُلِّ داءِ)» (من لایَحضُرُهُ الفَقیه، ج۲، ص۴۴۶)
▫️اگر قرآن، مَنار حکمت است، «وَ مَنَارُ اَلْحِکْمَةِ» (اَلحَیاة، ج۲، ص۱۴۰)، امام حسین علیه السلام نیز باب حکمت الهی است: « اَلسَّلَامُ عَلَیکَ یا بَابَ حِکمَةِ رَبِّ الْعَالَمِینَ» (مَفاتیح الجَنان)
▫️اگر قرآن امر به معروف و نهی از منکر میکند؛ «فَالْقُرْآنُ آمِرٌ زَاجِرٌ» (نهج البلاغه، خطبه۱۸۲)، امام حسین علیه السلام نیز فرمود: هدف من از رفتن به کربلا، امر به معروف و نهی از منکر است. «أُُریدُ أنْ آمُرَ بِالمَعرُوفِ وَ أَنهَی عَنِ المُنکَرِ وَ اَسیرُ بِسیرَةِ جَدّی وَ أَبی» (سُمُوُّالمَعنی فِی سُمُوِّالذّات،۹۶). قالَ الصّادقُ علیه السلام: «إِنَّ الْقُرْآنَ زَاجِرٌ وَ آمِرٌ یَأْمُرُ بِالْجَنَّةِ وَ یَزْجُرُ عَنِ النَّار»؛ حضرت صادق (علیه السّلام) فرمود: «همانا قرآن بازدارنده و فرماندهنده است. به بهشت فرمان دهد و از دوزخ باز دارد». (الکافی، ج۲، ص۶۰۱)
▫️اگر قرآن نور است؛ «نُورًا مُبِینًاََ» (نساء/۱۷۴)، امام حسین علیه السلام نیز نور است: « أَشْهَدُ أَنَّکَ کُنْتَ نُورا فِی الْأَصْلابِ الشَّامِخَةِ» (کامل الزیارات، ص۲۳۰)
▫️اگر قرآن برای تاریخ و همه مردم است؛ «لَمْ یَجْعَلِ القُرآنَ لِزَمانِِ وَ لالِناسِِ دُونَ ناسِِ» (سَفینةُ البِحار، ج۲، ص۴۱۳)، درباره امام حسین علیه السلام نیز میخوانیم که آثار کربلا از تاریخ محو نخواهد شد. «لا یُدرَسُ اَثَرُهُ وَ لا یُمحَی رَسمُهُ» (مَقتَل مُقَرِّم،ص۳۹۷)
▫️اگر قرآن، کتاب مبارکی است؛ «کِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیْکَ مُبارَکٌ» (ص/۲۹)، از پیامبر(ص) نقل شده که شهادت امام حسین علیه السلام برای اسلام سبب برکت و رشد است: «اَللّهُمَّ فَبارِکْ لِی فِی قَتْلِهِ» (بِحارُالانوار، ج۴۴، ص۲۴۷)
🏴 اربعین؛ جاودانگی نهضت حسینی
🔹اهمیت اربعین در آن است که در این روز، با تدبیر الهی، یاد نهضت حسینی برای همیشه جاودانه شد و این کار پایهگذاری گردید. اگر بازماندگان شهدا و صاحبان اصلی، در حوادث گوناگون _ از قبیل شهادت حسینبنعلی(علیهالسلام) در عاشورا _ به حفظ یاد و آثار شهادت کمر نبندند، نسلهای بعد، از دستآورد شهادت استفادهی زیادی نخواهند برد. درسی که اربعین به ما میدهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطرهی شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگهداشت.
هدایت شده از دانشگاه ملی مهارت استان گلستان
⚫ برپایی موکب علی ابن موسی الرضا(ع) برای جاماندگان اربعین حسینی دانشگاه ملی مهارت استان گلستان
💠 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با مراسم سالانه جاماندگان اربعین با محوریت و مرکزیت دانشگاه ملی مهارت استان گلستان؛ امسال، دانشگاه نیز برای نخستین بار اقدام به برپایی موکب مزین به نام مبارک علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) به جهت خدمت رسانی به جاماندگان زائرین اربعین حسینی کرده است.
در این موکب، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به صورت خودجوش، خالصانه و داوطلبانه از روی عشق و علاقه به سیدالشهدا علیهالسلام و اصحاب باوفای ایشان، در خدمت جاماندگان زائرین عزیز اربعین حسینی می باشند.
💠 خدمات مستقر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی:
☑ درمانگاه تخصصی جهادی با خدمات: ویزیت متخصص، دندانپزشک، ویزیت پزشک عمومی، چشم پزشکی، طب سنتی، غربالگری فشار خون و دیابت، مشاوره، تغذیه، روانشناسی، جوانی جمعیت، مامائی و ...
☑ مرکز تخصصی عکاسی مذهبی: خدمات عکاسی از جاماندگان اربعین با زمینه اربعینی و چاپ تصاویر و اهدا به زائرین محترم.
☑ سینمای سه بعدی، با نمایش فیلم سه بعدی، انیمیشن سه بعدی و با محوریت عاشورا و ...
☑ برپایی نماز جماعت، نوحه سرایی، سینه زنی، مرثیه خوانی، دعوت از گروه های مذهبی و آئینی جهت اجرای نمایش، تعزیه و ...
☑خدمات رفاهی و پذیرایی: توزیع بسته های غذایی و انواع آش و دسر، چایی، شربت، در قالب نذورات دانشگاهیان و ...
این موکب به مدت 6 شب تا اربعین حسینی(ع) در دانشگاه ملی مهارت استان گلستان آماده خدمت رسانی به جاماندگان محترم میباشد.
💠 روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان گلستان
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انتقاد آیتالله سبحانی از طرح مجدد تعطیلی شنبهها در مجلس
🔹آیتالله سبحانی در نامهای به قالیباف اعلام کرده: در خبرها آمده تعطیلی شنبه مجدداً در مجلس بررسی میشود.
🔹مصوبهای که از طرف شورای نگهبان مردود شمرده شده و نهاد نظارت بر مصوبات مجلس نیز آن را مغایر با مصالح دانسته و جمعی از مراجع نیز آن را نپذیرفتهاند، چگونه دوباره به مجلس برمیگردد؟
@Farsna
🔴 «سِلم» و «حَرب» در زیارت عاشورا
🏴 زیارت عاشورا جزو قُلّههای معارف اسلامی است. زیارت عاشورا انسانهای بزرگ تربیت میکند.
❇️ استاد میرباقری:
🔹اگر بخواهید آدمی تربیت کنید که هستیاش را برای امام و در راه ولایت بدهد، باید یک عمر برای امام حسین(ع) گریه کرده باشد، صاف شده باشد و حق و باطل را شناخته باشد، انگیزه جهادش درست شده باشد. زیارت عاشورا همین کار را میکند؛ انگیزه درگیری بین حق و باطل را بر محور عاشورا ایجاد میکند.
🔸زیارت عاشورا جزو قلّههای معارف ماست که برکات حادثه عاشورا را توضیح میدهد. در زیارت عاشورا سیر مؤمنین با عاشورا به اینجا میرسد که «لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِيَّة». یعنی نسبت به عظمت حادثه عاشورا درک پیدا میکنند و طبیعتاً نسبت به جبهه مقابل - که آن هم یک جبهه بزرگ تاریخی است - بصیرت پیدا میکنند و به موضعگیری میرسند: «سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُم» (که از لعن و برائت شروع شده تا به درگیری و صف و قتال میرسد).
🔹قدمهای بعدی در زیارت عاشورا، آن سلوک باطنی جامعه مؤمنین است که غیر از این درگیریهایی که اتفاق میافتد و جامعه مؤمنین را آماده میکند. شما برای اینکه یک نهضت و قیام بزرگی را اداره بکنید باید آدمها را متناسب با آن بسازید. اگر بناست یک اقدام بزرگی مثل پاک کردن عالم از جبهه کفار و تحقق عدل اتفاق بیفتد، باید آدمهایی تربیت بشوند که ظرفیت و استقامت و انگیزه انجام این کار را داشته باشند. توجه به عاشورا و عظمت فعل حضرت و گستردگی کار دشمن و موضعگیری در مقابل دشمن تا صف و قتال، و بعد هم آن خصوصیاتی که در جبهه مؤمنین باید اتفاق بیفتد تا بتوانند در کنار امام زمان(ع) بایستند و درگیر بشوند (معیت و ثبات قدم و حیات طیبه...)، همه، ذیل واقعه عاشورا اتفاق میافتد و همه را در زیارت عاشورا میبینید.
🔸جامعه مؤمنين بايد حول محور بلاء وليّ خدا و عبادت حضرت در عاشورا و سجده عظيم حضرت شکل بگيرد. زيارت عاشورا، مسير شکلگرفتن اين جامعه را بيان میکند. جامعه مؤمنين بايد به برائت کامل برسند، بايد به محبّت کامل برسند و اين برائت و محبّت تبديل به «روابط اجتماعی» بشود : «إِنِّي سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکمْ وَ وَلِيٌّ لِمَنْ وَالاکمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکم». «مُحبٌّ لِمَن أحَبَّکُم، مُبغِضٌ لِمَن أبغَضَکُم». «إِنِّي أتقرّب إِلَى اللَّهِ وَ إِلَى رَسُولِهِ وَ إِلَى أمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ إِلَى فَاطِمَةَ وَ إِلَى الْحَسَنِ وَ إِلَيک بِمُوَالاتِک، وَ بِالْبَرَاءَةِ مِمَّنْ قَاتَلَک وَ نَصَبَ لَک الْحَرْبَ» تا اينجا که «أتقرّب إِلَى اللَّهِ ثُمَّ إِلَيکمْ بِمُوَالاتِکمْ وَ مُوَالاةِ وَلِيکمْ»؛ ما از طريق موالات دوستان شما به شما نزديک میشويم ... .
🔹طريق قرب الي الله چيست؟ «أتقرّب إِلَى اللَّهِ ثُمَّ إِلَيکمْ بِمُوَالاتِکمْ وَ مُوَالاةِ وَلِيکمْ». طريق تقرّب میشود موالات رسول(ص)، موالات اهل بيت(ع) و موالات اولياء آنها. [البته] موالات اولياء آنها اگر برای نفس باشد، تقرّب نمیآورد. يعنی اين موالات، موالاتی است که از بستر محبّت ولیّ خدا میگذرد. دشمنیها، بغضها، نفرتها، شدّتها، غضبها، همه از بستر ارتباط با ولیّ خدا میگذرد. رحمتها و محبّتها و عطوفتها هم همه از بستر ارتباط با ولیّ خدا عبور میکند. اين میشود جامعه مؤمنين.
⬅️ برگرفته از جلسات محرم ۱۳۸۶ و ۱۳۸۸
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 مرور تصویری بیانات امام خامنهای در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این کارزار تمام نشدنی است ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم
🔹تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: تکیه بر کار کارشناسی بهمعنای حکمرانیِ خردمندانه است.
🔹کارشناسی را انتخاب کنید که بهدنبال نسخههای نسخشدهٔ خارجی نباشد.
@Farsna
💠 سیزده توصیه به دولت چهاردهم
✅ امام خامنهای صبح امروز در اولین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت چهاردهم توصیههایی را خطاب به دولتمردان بیان داشتند که سرفصلهای این موارد سیزدهگانه به شرح ذیل است:
۱. شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم
۲. شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران
۳. انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
۴. خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس
۵. حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
۶. تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
۷. رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم
۸. حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
۹. جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
۱۰. علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
۱۱. نهراسیدن از مانع در کارها
۱۲. امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
۱۳. رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
.
کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب امروز گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
✍محمد ایمانی
🔻ششمین استعفای ظریف هم نمایشی بود
🔰ظریف دو هفته قبل: به نظراتم در چینش کابینه توجهی نشد استعفا دادم/ ظریف امروز : ۷۰ درصد کابینه با نظر شورای راهبری تعیین شد، به دولت برگشتم
🔹یکی از ویژگیهای دولت پزشکیان خلاف گویی و اظهارات متناقض پزشکیان و برخی از نزدیکان او در دولت است
🔹پس از خلاف گویی آشکار پزشکیان درباره تایید کل کابینه توسط رهبر انقلاب،حال نوبت به ظریف رسیده تا تناقض گویی خود را عیان کند
🔹ظریف که دو هفته پیش و در اعتراض به عدم توجه به نظرات شورای راهبری در چینش کابینه از سمت معاونت راهبردی استعفا داده بود، امروز در توییتی اعلام کرد ۷۰ درصد کابینه بر اساس نظر آن شورا تعیین شده و به معاونت راهبردی نیز برگشته است
🔹البته قهر و آشتی های ظریف پیش از این و در زمان تصدی وی بر وزارت خارجه نیز بارها اتفاق افتاد به گونهای که ۵ بار درخواست استعفا داده بود هر چند که با هیچیک از این استعفاها موافقت نشد
🔹ظریف در دولت پزشکیان نیز در همان روزهای اول انتصابش به عنوان معاون راهبردی از سمت خود استعفا داد استعفایی که با موافقت پزشکیان مواجه شد هرچند درنهایت ظریف به سمت قبلی خود بازگشت
✍آرمان ایران
🌺محورهای اصلی بیانات امام خامنه ای (مدظله العالی) در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی (1403/06/04):
1. امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید.
2. کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است.
3. جنگ دو جبههی حسینی و یزیدی همیشگی است: «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم«، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم.
4. «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن و دقیق به هدف زدن است.
5. هدف زندگی رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: «سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم».
6. جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید.
7. برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید.
8. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید.
9. اقدام {بسته به شرایط و زمان } می تواند در آزمایشگاه، در کلاس درس، داخل محیط دانشگاه، در محیط اجتماعی، در محیط سیاسی، در راه کربلا، در راه فلسطین، {یا} شعار برای اهداف عالیهی اسلامی باشد.
10. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ روزگار بد و سخت و سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب به ما فرصت داد. اگر از این فرصت استفاده نکردیم، خسران است.
تعبیر #دولت_وفاق_ملی حداقل از سه جهت زیر سوال است: ۱) دولتهای گذشته از جمله دولت #شهید_رئیسی را دولت انحصارگرا قلمداد میکند. ۲) تعبیر "وفاق ملی" یادآور شعار انحرافی #آشتی_ملی است و زمینهساز احیای فتنهگران خواهد بود. ۳) بهانهای برای جلوگیری از هرگونه انتقاد یا اصلاحی در کابینه خواهد شد.
#فتنه
✔️@taherigorgani_ir
🔴 قرآن؛ معجزهی جاوید
✅ معجزه، آیت و نشانهای است که پیامبران برای اثبات نبوت و ارتباط خود با خدا میآورند و همراه با تحدّی است و دیگر انسانها از انجام دادن مثل آن عاجزند. در لسان قرآن برای معجزه از واژهی «آیت» هم استفاده شده است. البته به جز بحث نبوت، در مباحث دیگر مثل توحید نیز، کلمه آیت و آیات وجود دارد.(مانند آیات ۲۰ به بعد سوره روم)
🔸تحدّی، به معنی مبارزه طلبی، همانندآوری و همآورد خواستن است. از خود قرآن چنین برمیآید که معجزه بودن قرآن به جنبه فصاحت و بلاغت آن منحصر نمیشود، زیرا تنها بر سر این مطلب تحدّی نشده است بلکه در قرآن؛
▫️از حیث علم و معرفتی که قرآن عرضه کرده است (نحل/۸۹)
▫️از حیث کسی که قرآن بر او نازل شده (یونس/۱۶)
▫️از حیث آوردن اخبار غیبی (هود/۴۹)
▫️و از این حیث که هیچ اختلاف، تعارضی و تناقضی در قرآن وجود ندارد (نساء/۸۲) تحدّی شده است، لذا قرآن کریم از همهی این ابعاد، معجزه است.
🔹قرآن در چند مرحله، تحدّی را مطرح کرده است:
۱- سخنی همانند قرآن بیاورند (طور/۳۳و۳۴)
۲- به اندازه ده سوره، هر چند کوچک (هود/۱۳)
۳- یک سوره همانند قرآن (یونس/۳۸)
۴- بیان عجز و ناتوانی مردم (بقره/۲۳و۲۴)
۵- بیان ابدیت اعجاز و تحدّی قرآن (اسراء/۸۸)
🔸البته برخی دانشمندان علوم قرآنی معتقدند که آوردن یک سوره - با تمامی ویژگیها - مشکلتر از آوردن ده سوره - با ویژگیهای متفاوت و پراکنده - است. باید توجه داشت که آیات تحدّی از دلایل عقلی و قرآنی، مصونیت این کتاب الاهی از تحریف لفظی و معنوی است. از آنجا که قرآن معجزهی جاوید برای همهٔ مردم و همهٔ اعصار است، این تحدّی که سند حقّانیت و دلیل اعجاز قرآن بهشمار میرود باید کلّیت و دوام داشته باشد.(یعنی جامعیت و جاودانگی)
🔴 در محضر قرآن کریم/ ۱۳۸۹
✅ إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَ إِنَّا لَهُ لَحاَفِظُونَ (حجر/۹)
🔹بیتردید، ما خود این قرآن را که یاد خداست فرو فرستادهایم و قطعاً ما خود، آن را از اینکه به فراموشی سپرده شود و نیز از هرگونه تحریف، مصون میداریم.
🔸ذکر به معنای یادآوری و در این جا به معنای قرآن است؛ چون قرآن حقایق هستی را به یاد انسان میآورد و تذکر میدهد که به یاد نعمتهای خدا، قیامت، تاریخ و فطرت خود باشد. این واژه در آیهی ششم همین سوره نیز به معنای قرآن آمده است. در آیهٔ شش، كفّار مىگفتند: معلوم نیست سرچشمه ذكر پیامبر(ص) چیست؟ «نُزّل علیه» در این آیه مىفرماید: شک نكنید قطعاً خود ما هستیم كه ذكر و قرآن را بر او نازل مىكنیم و همانگونه كه كفّار با تأكید نسبت جنون مىدادند، خداوند با تأكید بیشترى نزول قرآن و حفظ آن را به ذات مقدّس خود نسبت مىدهد.
🔸در این آیهى كوتاه ده تأكید بهكار رفته است. پنج تأکید برای نزول قرآن و پنج تأکید برای محافظت قرآن. به گواهى و وعده خدا در این آیه، هیچگونه تغییر و تحریفى در قرآن رخ نداده، چنانكه در آیات دیگر نیز این مطلب آمده است، از جمله آیه ۴۲ سوره فصلت: «لا یأتیه الباطل من بین یدیه و لا من خلفه»؛ هیچگونه باطلى از هیچ طریقى به قرآن راه ندارد.
🔸علاوه بر وعده خداوند مبنى بر حفاظت از قرآن، مسلمانان از آغاز، قرآن را حفظ كرده و در نوشتن و حفظ آن جدّى بودند، حتّى آموزش قرآن را مهریه زنان قرار مىدادند، در نمازها مىخواندند و كاتبان وحى افراد متعدّد بودند كه یكى از آنان، حضرت على علیه السلام بود و امامان اهلبیت علیهم السلام مردم را به همین قرآن موجود دعوت مىكردند. به علاوه حدیث ثقلین، گواه دیگرى بر سلامت قرآن است. به راستى مگر مىتوان گفت رسالت پیامبر اکرم(ص) ثابت، ولى كتابش متغیر است؟!
🔸قرآن ذكر است: «نزّلنا الذكر» و اعراض از ذكر و قرآن، انسان را به بدبختى مىكشاند: «و من اعرض عن ذكرى فان له معیشة ضنكا»(طه/۱۲۴)، قرآن ذكر است و تنها با ذكر خدا دلها آرام مىگیرد: «الا بذكر اللَّه تطمئن القلوب»(رعد/۲۸)
❇️ از پيامهای آیه
▫️قرآن نه از بشر است و نه از فرشته. «انّا نحن»
▫️قرآن براى همیشه محفوظ است. «لحافظون» (اسم فاعل، رمز دوام است)
▫️یكى از پیشگویىهاى قرآن و از امتیازات اسلام، مصونیت قرآن از تحریف است. «انا له لحافظون»
▫️قرآن، ذكر است؛ یاد خدا، یاد نعمتها، یاد تاریخ گذشتگان و یاد قیامت. «الذكر»
▫️تهمتها و تحقیرهاى ناروا، باید محكم و همانند خودشان پاسخ داده شود. «نُزّل علیه الذكر» را باید با آیه «نحن نزلنا الذكر» پاسخ داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 اُنس با قرآن / معنای تدبّر ...
🔴 عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!
⏪ گلایه حسین شریعتمداری از #سکوت نابه جای بعضی مسئولان نظام و اعضای دفتر رهبری بابت جفایی که در مسأله کابینه پیشنهادی پزشکیان بر رهبر معظم انقلاب واقع شد
حسین شریعتمداری:
🔹دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور محترم و اعضای هیئت دولت با حضرت ایشان به صراحت و وضوح ادعاهای مطرح شده درباره این که انتخاب همه وزرا با هماهنگی ایشان بوده است را به صراحت رد کردهاند و اشاره به تایید برخی و تاکید برخی همان است که همواره به عنوان یک روال تعریف شده و قانونی انجام میگرفته و در هر دو یادداشت کیهان نیز به آن اشاره شده بود.
🔹اکنون این سؤال از مراکز ذیربط و شماری از شخصیتهای نظام مطرح است که چرا با بیتفاوتی از کنار ماجرای یاد شده عبور کرده و با سکوت خود به دشمنان تابلودار، فرصت سوءاستفاده و متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مهندسی بودن انتخابات، نفی آزادیهای مدنی و نمایشی بودن مردمسالاری دینی را دادهاند!
🔹بالاخره بدون تعارف باید گفت کسانی که از روند ماجرا و روال تعریف شده حضرت آقا در اینگونه موارد اطلاع داشتهاند -که یک مسئول نظام نمیتواند اطلاع نداشته باشد- با سکوت یا کجفهمی خود، به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».