🌷به نام خداوند مهربان🌷
🔸«باسلام خدمت شما بزرگوار، صبح شنبه، اولین روز هفته بخیر باشه انشاءالله»🔸
🌷📖 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🌷🗓 صفحه ۶۶ قرآن کریم
🌷🌙امروز شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳
🌷🗓 امروز ۷ جمادی الاولی۱۴۴۶
🌷✍ ارادتمند: علیرضا ابراهیمی فرد
🌷 برای شادی روح شهداء و شادی روح اموات خودتون صلوات...
https://eitaa.com/joinchat/3098018198C9cecc9def4
https://t.me/+yIDLfeflqjtjZTc0
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مغرب باز از پشت به فلسطین خنجر زد؟
🔹پساز اینکه دولت اسپانیا مانع پهلوگیریِ کشتی آمریکاییِ «مارسک دِنوِر» مشکوک به حمل اسلحه برای رژیم صهیونیستی شد، منابع رسانهای از موافقت دولت مغرب با پهلوگیریِ این کشتی در آبهای خود خبر دادند.
🔹وبگاه ردیابی کشتی Marinetraffic مقصد این کشتی آمریکایی را بندر بینالمللی طنجه اعلام کرد. این در حالی است که مخالفان عادیسازی روابط مغرب با تلآویو، خواستار جلوگیری از ورود کشتیهای اسرائیلی حامل تسلیحات به آبهای طنجه بودند.
🔹هنوز مقامات رسمیِ مغرب پهلوگیریِ کشتی حامل تسلیحات برای اسرائیل را تأیید یا رد نکردهاند اما بندر طنجه از آغاز جنگ غزه بارها شاهد پهلوگیریِ کشتیهای اسرائیلی بوده است.
@Farsna
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸صفحهی ۴۹ قرآن کریم
🔹توصیه حضرت آقا: هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت سیزدهم چقدر مسکن تحویل داد؟
🔹درحالیکه وزیر راه مدعی شده ۲۰ هزار واحد مسکونی در ۵ سال گذشته تحویل شده، سرپرست معاونت مسکن دولت چهاردهم میگوید این عدد فقط مربوط به زمینهای ۹۹ ساله است.
🔸دولت سیزدهم در مجموع حدود ۶۴۰ هزار واحد تحویل داده است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری بسیج گلستان
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر کمتردیدهشده از دیدار شهید نصرالله، اعضای حزبالله لبنان و شهید سلیمانی با رهبر انقلاب
@basijgolestan | بسیج گلستان🇮🇷
🌷به نام خداوند مهربان🌷
🔸«باسلام و صبح بخیر خدمت شما بزرگوار»🔸
🌷📖 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🌷🗓 صفحه ۶۷ قرآن کریم
🌷🌙امروز یکشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳
🌷🗓 امروز ۸ جمادی الاولی۱۴۴۶
🌷✍ عاف
🌷 برای شادی روح شهداء و شادی روح اموات خودتون صلوات...
https://eitaa.com/joinchat/3098018198C9cecc9def4
https://t.me/+yIDLfeflqjtjZTc0
علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
@IMANI_mohammad