42.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷پخش کلیپ میزبانی از شهید گمنام در دبستان دخترانه پیشگامان تربیت بندرگز از شبکه ی گلستان 🌷🌷🌷
#شهید_گمنام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 زیارت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 به توفیق الهی، به فضل الهی بعد از انقلاب، نام مبارک فاطمهی زهرا نسبت به قبل از انقلاب - که ما یادمان هست - نمیشود گفت ده برابر، شاید دهها برابر، صد برابر تکرار میشود و برده میشود؛ یعنی جامعه، جامعهی فاطمی است؛ اثر آن را هم در جامعه داریم مشاهده میکنیم. ۱۴۰۰/۱۱/۳
🏴 اَجر رسالت ...
✅ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مشمول همه آیات قرآنی است که در مورد خاندان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله آمده است و این یعنی حجیّت ایشان و لزوم طاعت و قبول ولایت آن حضرت. البته این همه غیر از روایات نبوی است که در منزلت اهلبیت علیهم السلام بیان شده است که حضرت فاطمه(س) در آنها نیز با اهلبیت، یکسان و مشترک هستند. در سورهی کوثر به تفصیل به این موضوع پرداختیم و به اجمال به برخی از آیات قرآن نیز اشاره کردیم. در خصوص اجر رسالت چند آیه از قرآن کریم را بیان میکنیم:
▫️قل لا اسئلکم علیه اجرا الّا المودة فی القربی (شوری/۲۳)
▫️قل ما سألتکم من اجر فهو لکم ان اجری الّا علی الله (سبأ/۴۷)
▫️قل ما اسئلکم علیه من اجر الّا من شاء ان یتخذ الی ربه سبیلا (فرقان/۵۷)
🔹سیوطی در کتاب خود روایت میکند که از رسول خدا(ص) سؤال شد که نزدیکان شما که مودّت و محبّت آنها بر ما واجب است، چه کسانی هستند؟ فرمودند: علی و فاطمه و فرزندانشان. هر کس که در این آیات و نظایر آنها به نیکی بیندیشد، در خواهد یافت که مراد از مودّت، همان ولایتپذیری از آنان است و اجر رسالت با این مودّت و محبت میباشد. بدیهی است اجر و مزدی که پیامبر اکرم(ص) در قبال رسالتش از مردم طلب کرده است کمتر از اصل رسالت نبوی نیست یعنی این مودّت اهل بیت علیهم السلام، عِدل و همارزش دین و ثمره و نهایت رسالت نبوی و ضامن بقای شریعت محمدی(ص) است که آثار و برکات آن برای خودِ مردم است.
🔹این اجر و مزد از قبیل پاداشهای دنیوی و بهرهمندیهای مادی نیست بلکه نتیجه و ثمره آن، هدایت و ارشاد و ولایت پذیری از ذویالقربی است و مفاد حدیث ثقلین نیز همین است: «ما ان تمسکتم بهما فلن تضلوا بعدی ابدا». اینکه پیامبران الهی، مزد و اجری در مقابل زحماتشان از مردم طلب نمیکردند: «لا اسألکم علیه مالا ان اجری الا علی الله»(هود/۲۹) مغایرتی با فرمان خداوند به نبی مکرم صلی الله علیه و آله که از مسلمانان اجر و مزد بطلبد، ندارد. چون هم ضامن بقای آخرین شریعت است و هم موجب کمال دین و تمامیت نعمت بر مسلمین و رضایت الهی است.
هدایت شده از دانشگاه ملی مهارت استان گلستان
🔹️ پیام تبریک رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گلستان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو
🔸️محمد حسنی رئیس دانشگاه در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی استان به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت.
🔹️ بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
🔹️ آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.
🔹️ 16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند.
🔹️اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، 16 آذر و روز دانشجو را به تمامی دانشگاهیان ارجمند بهویژه دانشجویان عزیز دانشگاه ملی مهارت صمیمانه تبریک و تهنیت عرض مینمایم و امیدوارم دانشجویان با بهرهمندی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و مؤید باشند
محمد حسنی
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان گلستان
هدایت شده از خبرگزاری بسیج گلستان
🔻گزارش تصویری | مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید گمنام دوران دفاع مقدس در شهرک زیتون گرگان
@basijgolestan | بسیج گلستان🇮🇷
هدایت شده از خبرگزاری بسیج گلستان
🔘شهید گمنام عملیات بدر در "خانه عدالت" آرام گرفت
🔻شهید گمنام عملیات بدر امروز (15 آذر) همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، پس از تشییع در محوطه دادگستری کل استان گلستان خاکسپاری شد.
🔻گلستان این هفته میزبان چهار یادگار گمنام دوران دفاع مقدس بود امروز پیکر این شهدای والامقام با حضور گسترده مردم شهیدپرور و قدرشناس، پس از اقامه نماز، از حسینیه عاشقان ثارالله گرگان به سمت آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) تشییع و یکی از این شهدا برای خاکسپاری به دادگستری کل استان گلستان منتقل شد.
🔻شهید گمنامی که امروز در محوطه دادگستری استان به خاک سپرده شد از رزمندگان جان بر کف عملیات بدر است که سال 1363 در شرق دجله و در سن 38 سالگی به شهادت رسید .
@basijgolestan | بسیج گلستان🇮🇷
🔳زهرای مرضیه؛ الگوی جهاد همهجانبه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸فاطمه زهرا سلام الله علیها، از نخستین ایام طفولیت تا پایان عمر مبارکشان، یک زندگی پر از هیجان، کار، تلاش و مجاهدت را سپری کردهاند.
▪️در بحرانیترین سالهای نبوت، در دوران شعب ابیطالب، آنگاه که هنوز دختری شش یا هفت ساله بود، هم مادر خود را از دست داد و هم بزرگترین حامی و پشتیبان پدرش، یعنی ابوطالب را، رسالت اصلی زهرا از اینجا شروع میشود. او وظیفه دارد که جای خالی آن دو نیروی پشتیبان را برای پیامبر اکرم(ص) پر کند. به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب: «فاطمه زهرا مثل یک مادر، مثل یک مشاور، مثل یک پرستار برای پیامبر بوده است. آنجا بوده که گفتند فاطمه «ام ابیها» - مادر پدرش- است.»
▪️دو یا سه سال بعد با امیرمؤمنان علیه السلام ازدواج میکند؛ افزون بر وظیفهای که در ارتباط با پیامبر اکرم داشت، وظیفه حمایت و پشتیبانی از همسر مجاهدش نیز بر دوش او آمد.
▪️او تلاش میکند، نمونهای تحققیافته از زن اسلامپسند را در همه ابعاد زیست انسانی به همگان نشان دهد: در ابعاد «دینی و معنوی»، «معرفت و خردورزی»، «مجاهدت و فعالیت اجتماعی و سیاسی»، «خدمات علمی و رفاهی به مردم»، «همسرداری»، «تربیت فرزند»، «همسایهداری»، «کمک به مستمندان» و «گرهگشایی از کار مردم و نیازمندان». بیتردید در همه این ابعاد به مثابه یک الگوی کامل و بینقص نمایان شد.
▪️او توانست در خانهای محقر، فرزندانی مثل حسن و حسین و زینب را تربیت کند؛ خانه محقر خود را به خانه امید همه مستمندان تبدیل کند؛ خانه گلین خود را به خانه علم و معرفت و پاسخگویی به پرسشهای دینی و معرفتی زنان و بعضاً مردان تبدیل کند. او توانست با رفتار و کردار خود کاری کند که پیامبر اکرم هر صبح و شام به درب آن خانه بیاید و بر اهل خانه سلام دهد: «السَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ». او توانست کاری کند که نیروهای خیر و فرشتگانی مثل جبرئیل و ملائکه الهی به صورت مستمر به آن خانه محقر رفت و آمد کنند و با او گفتگو کنند و به همین دلیل هم به «محدَّثه» نامیده شد.
▪️او از نظر معنوی به مقام و جایگاهی فوق عصمت رسیده است. به منزلتی دست یافت که #پیامبر_اکرم(ص) در شأن او گفت، خشنودی و ناخشنودی خداوند نسبت به کسی یا چیزی، دائرمدار خشنودی یا ناخشنودی زهرای مرضیه نسبت به آن است: «إِنَّ اللَّهَ لَيَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَةَ وَ يَرْضَى لِرِضَاهَا.»
▪️خیرخواهی و دیگرخواهی آن بانوی مکرم تا آنجا بود که امام حسن مجتبی علیه السلام میگوید شبی از شبها دیدم که مادرم از سر شب تا صبح به عبادت و دعا و تضرع به درگاه الهی مشغول بود و عجیب این بود که در این دعاها چیزی برای خود نخواست و تماماً همسایگان و دیگر مؤمنان را دعا میکرد و مصالح عمومی امت اسلام را از خداوند میخواست. و صبحهنگام وقتی از او پرسیدم «مادر جان! چرا همانطور که برای دیگران دعا میکردی، برای خودت دعا نکردی؟!» او در پاسخ گفت: «فرزند عزیزم! اول دیگران و بعد خود ما»
▪️با همه اینها، او در متن حوادث اجتماعی و سیاسی بود. در هر زمانی درست در همان جایی بود که باید باشد؛ درست همان کاری را میکرد که باید انجام گیرد. در زمان پیامبر اکرم به عنوان یک نیروی محوری در پشتیبانی معنوی و مادی از رزمندگان بود. در جنگ احد به آبرسانی و مداوای مجروحان مشغول بود؛ در جنگ خندق، با همه وجود در رساندن غذا به پیامبر و یاران او فعالیت کرد. در وقایع فتح مکه حضوری کامل داشت. بعد از رحلت پیامبر اکرم نیز همه تلاش خود را برای دفاع از میراث نبوت به کار گرفت. چهل شبانهروز یکه و تنها و با زخم بازو و پهلو، به درب خانههای انصار میرفت و درباره سکوت آنان نسبت به غصب خلافت و انحراف عظیم ایجاد شده در مسیر نبوت با آنان گفتگو کرد. روزها در قبرستان بقیع مینشست و با گریههای جانکاه خود برای سرنوشت امت اسلامی، مظلومیت ولایت و آثار غفلت و جهالت سیاسی یاران اولیه پیامبر را تا همیشه تاریخ به عالمیان نشان داد. و سرانجام جان پاک خود را نیز در راه دفاع از ولایت و روشنگری برای امت فدا کرد.
♦️به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب او «نشاندهندهی جهانبینی اسلام در مورد زن است»
#زن
#حضرت_زهرا
🌹
🔳اتمام حجت حضرت زهرا با مردم مدینه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حضرت زهرا سلام الله علیها با ارائه یک دوره فشرده از جهانبینی و نظام ارزشی اسلام و فلسفه شریعت و ولایت اسلامی، و تبیین وظایف اجتماعی و سیاسی امت اسلامی و همچنین بیان مخاطرات پیش روی امت اسلامی و پیامدهای بسیار سنگین آن تصمیم یا سکوت نابجایی که پیروان پیامبر اکرم (ص) در موضوع غصب خلافت گرفتهاند، در قالب خطبه فدکیه، نهایت تلاش خود را در جهت تبیین و روشنگری و اصلاح آن تصمیم به غایت اشتباه به کار گرفتند.
اما او بهتر از هر کسی میدانست و در همان مجلس هم بر همگان نمایان شد که آن سخنان منطقی و آن استدلالهای الهی، در آن مخاطبان مرده و بیروح و ذلیل و سستایمان تأثیری نمیگذارد! در عین حال، هرگز دست از تلاش و روشنگری و دفاع از ولایت برنداشت و در این مسیر ناامید نشد، در جملات پایانی خطبه فدکیه، آخرین و البته جدیترین اتمام حجت خود را نیز ابراز کرد:
«بدانید همه آنچه را که گفتم، به رغم آگاهی از وجودهای مملو از خذلان و خواری شما و قلبهای آکنده از بیوفایی شما و همچنین ضعف یقین و ایمان شما بود.»
هدف این بود که با شما اتمام حجت کرده باشم، تا مبادا بعدها سکوت ما را دلیل بر رضایت ما به غصب خلافت تفسیر کنید! هدف من این بود که غصههای لبریز شده دلم را بیان کنم و خشم درونیام را بیرون بریزم و نالههای پنهانیام را آشکار کنم: «وَ لَكِنَّهُ فَيْضَةُ النَّفْسِ وَ نَفْثَةُ الْغَيْظِ وَ بَثَّةُ الصَّدْرِ وَ مَعْذِرَةُ الْحُجَّةِ» این سخنان برای آن بیان شد که به همگان فهمانده شود که زهرا به شدت از غاصبان خلافت و همراهان آنها و سکوت کنندگان در برابر غصب خلافت، خشمناک و غضبناک است. و آنانی که در مسجد بودند همگی، بارها و بارها از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله شنیده بودند که «إِنَّ اللَّهَ تعالی يَغْضَبُ لِغَضَبِ فَاطِمَه وَيَرْضَی لِرِضَاهَا».
این شدیدترین اتمام حجتی بود که #حضرت_زهرا با اصحاب پیامبر داشتند و متأسفانه جز تعدادی انگشتشمار همگی در این آزمون مردود شدند. به همین دلیل حضرت فرمودند:
«پس این مرکب خلافت را بگیرید. بر آن سوار شوید. اما پشت این مرکب زخم است و پایش مجروح. و ننگ آن ابدی است و با غضب الهی و زشتترین عیبها نشانه گذاشته شده است که به «آتش برافروخته الهی متصل خواهد شد؛ آتشی که از دلها سرمیزند.» پس همه آنچه را که انجام میدهید در مقابل چشم خداست: «آنها که ستم کردند بهزودی میدانند که بازگشتشان به کجاست» و من دختر «بیمدهنده شما در برابر عذاب شدید هستم.» «پس آنچه میخواهید انجام دهید! ما کار خویش را انجام خواهیم داد و منتظر باشید! ما هم منتظر خواهیم بود.»
#زن
🌹
🔳جایگاه حضرت زهرا در نزد پیامبر اکرم(ص) از نگاه همسر پیامبر
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در منابع معتبر اهل سنت این جملات از عایشه همسر #پیامبر_اکرم(ص) درباره جایگاه #حضرت_زهرا سلام الله علیها نقل شده است:
مَا رَأَيْتُ أَحَداً كَانَ أَشْبَهَ كَلَاماً وَ حَدِيثاً مِنْ فَاطِمَةَ بِرَسُولِ اللَّهِص؛ من کسی را از لحاظ کلام و سخن شبیهتر از فاطمه به پیغمیر اکرم(ص) ندیدم؛
وَ كَانَتْ إِذَا دَخَلَتْ عَلَيْهِ رَحَّبَ بِهَا وَ قَامَ إِلَيْهَا؛ وقتی فاطمه بر پیامبر وارد میشد، آن حضرت برمیخاست و مشتاقانه به سمت او میرفت.
فَأَخَذَ بِيَدِهَا وَ قَبَّلَ يَدَهَا وَ أَجْلَسَهَا فِي مَجْلِسِهِ؛ دستش را میگرفت، دستانش را میبوسید و او را در جای خودش مینشاند.
▪️معلوم است که چنین ارتباطی صرفاً یک ارتباط پدر و دختری نیست. بلکه نشاندهنده عظمت معنوی و جایگاه بلند حضرت صدیقه اطهر است.
#زن
🌹
هدایت شده از خبرگزاری بسیج گلستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ببینید | ویدئویی جذاب از مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس در دارالمومنین گرگان همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س)
📺کاری از گروه تلویزیونی سپاه نینوا
@basijgolestan | بسیج گلستان🇮🇷
همزمان با برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها:
دهمین یادواره شهدای پایگاه مقاومت بسیج خاتم الانبیا مسجد جامع کردکوی
و گرامیداشت سی امین روز شهادت سردار سرتیپ پاسدار حاج حمید مازندرانی
سخنران: آیتالله سید محسن طاهری
مداح: کربلایی زهیر رحیمی
زمان: پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا
مکان: مسجد جامع کردکوی
با ما در ایتا همراه باشید:
✔️@tahirigorgani_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 حضرت آقا در اوایل دههی ۵۰ در مشهد: بریده باد زبانی که شأن زهرا(س) را از خطبهخوانی به نوحهسرایی تبدیل میکند ...