فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موضوع فقط تخریب محیط زیست نیست ماجرای تخریب مقدسات و اهانت به عقاید مذهبی هم هست
#حدیث_روز
📣 پیامبر مهربانی(صلی الله علیه و آله و سلم)
🔸خداوند، اصرار کنندگان در دعا را دوست دارد
🔸بحارالانوار ج 93 ص 378
📌نتيجه تخريب دين براى دنيا
#نهج_البلاغه
▫️لَا يَتْرُكُ النَّاسُ شَيْئـاً مِنْ أَمْرِ دِيـنِهِمْ لِاسْتِصْلَاحِ دُنْيَاهُمْ إِلَّا فَتَحَ الـــــــــــــــلَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ .
🟠مردم براي اصلاح دنيـا چـيزي از ديـن را ترك نمي گويند،جز آنكـه خـدا آنان را به چيزي زيانبارتر دچار خواهـــــــــــد ســـــــــــاخت.
✍اشاره به این که در بسیارى از اوقات، دستورات دینى و منافع دنیوى در برابر هم قرار مى گیرند و رعایت هر یک سبب ضایع شدن دیگرى است. انسان هاى موحد و یکتاپرستان حقیقى که هیچ مؤثرى را در عالم جز به فرمان خدا نمى دانند به منافع دنیوى خویش پشت پا مى زنند و براى حفظ دین و ایمان و اطاعت فرمان هاى الهى مى کوشند، از این رو رحمت الهى شامل حالشان مى شود و بهتر از آن عایدشان مى گردد. به عکس آنها که دینشان را فداى دنیا و وظایف الهى خود را فداى منافع دنیوى مى کنند خداوند بدتر از آنچه را از آن بیم داشتند به سراغشان مى فرستد.
📘#حکمت_106
🔴اعتراض حسین شریعتمداری به یک اظهارنظر نسنجیده
کیهان نوشت: چه کسی با حرف زدن دانشجویان و حتی اعتراض و اعلام نظر آنها مخالف است و کجا و چه زمانی دانشجویی صرفا به خاطر حرف زدن یا حتی اعتراض اخراج شده است؟!
رئیس جمهور به وزیر علوم دستور دادهاند همه اساتید و دانشجویان اخراجی به دانشگاه بازگردند!
اولاً؛ مگر چه تعداد اخراج شدهاند؟ ثانیاً؛ باید دید به چه علت اخراج شدهاند؟ ثالثاً؛ بازگرداندن کسانی که اخراج آنها مطابق قانون بوده است یک اقدام غیرقانونی است و رئیسجمهور که اینهمه درباره ضرورت اجرای قانون سخن میگفت و آنهمه شعار قانونگرایی میداد!
این اقدامات غیرقانونی باید کار کسانی باشد که در پوشش کارشناس، اطراف رئیسجمهور جا خوش کردهاند. درست است که آقای رئیسجمهور گفته است کارها را به کارشناسان میسپارد ولی خود ایشان در اینگونه امور صاحبنظر است و نباید به مشاوران نااهل اجازه بدهد «وفاق ملی» مورد نظر ایشان را به «وفاق میلی»! تبدیل کنند. نباید به هرچه آنها خواستند تن بدهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌راه تداوم نعمت ها
#نهج_البلاغه
📿إِذَا وَصَلَتْ إِلَیْکُمْ أَطْرَافُ النِّعَمِ فَلاَ تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ الشُّکْرِ
🟤هنگامى که مقدمات نعمت ها به شما روى مى آورد دنباله آن را به واسطه کمى شکرگزارى از خود دور نسازید.
✍نعمت ها غالباً به صورت تدریجى بر انسان وارد مى شود و وظیفه انسان هوشیار این است که به استقبال نعمت برود و استقبال از آن راهى جز شکرگزارى ندارد. هرگاه با آغاز روى آوردن نعمت به شکر قلبى و زبانى و عملى بپردازد ادامه خواهد یافت و تا پایان آن نصیب انسان مى شود .همچنین بسیارى از نعمت ها به صورت تدریجى زوال مى پذیرند; هرگاه انسان در آغاز زوالش هوشیار باشد و به شکر قلبى و زبانى و عملى بپردازد مانع بازگشت و زوال تدریجى آن مى شود.اینجا پاسخ سؤال دیگرى نیز روشن مى شود که خدا چه نیازى به تشکر و سپاسگزارى ما دارد. ممکن است انسان ها با سپاسگزارى تشویق شوند و آرامش روحى پیدا کنند. خدا که نیازى به اینها ندارد.ولى از آنچه در بالا گفته شد فهمیدیم که سخن از نیاز خدا در میان نیست; سخن از نیاز من است که اگر نعمت ها و مواهب الهى را که براى اهداف خاصى است در غیر آن به کار گیرم طبیعى است که از آن محروم خواهم شد، زیرا خداوند حکیم است و حکیم این مواهب را به افراد لایق و وظیفه شناس مى دهد.اضافه بر این کسانى که نعمت هاى الهى را ضایع مى کنند و در غیر اهداف آن مصرف مى نمایند در واقع اهانتى به ساحت قدس پروردگار کرده اند و از این جهت درخور عقوبتى هستند.
📘#حکمت_13
@〰〰〰
✍^کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
هدایت شده از م جهانشاهی
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اولین دختر خلبان بسیجی
قابل توجه خانمهایی که به بهانه دست و پاگیر بودن، حجاب برتر چادر را کنار گذاشتهاند.
ـــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
هدایت شده از م جهانشاهی
♻️خاطرات زائرین اربعین
می گفتند این همه هزینه می کنید برای پذیرایی اربعین که چه بشود ؟
با خودم فکر می کردم واقعا این کار چه سودی دارد ؟
تا با مردی مواجه شدم که مادر پیرش را به دوش می کشید تا او را به ارزویش که پیاده روی اربعین و کربلا است برساند
در راه موکب هایی بودند که هر کدام انگار به نوعی کمک می کرد تا او بتواند ارزوی مادرش را براورده کند و را در رسیدن به مقصد کمک کند
موکبی کفش ها را واکس می زد و موکب دیگر پاهایش را ماساژ می دادند و دیگری او را سیراب می کرد و موکب بعدی پذیرایی نهار داشتند
دیگری مکانی برای استراحت در اختیارش می گذاشت
همه بی منت و رایگان تازه خواهش هم میکردند و خالصانه و از روی عشق انجام می دادند
گفتم اینها که بهشت را برایت به تصویر می کشند و تو را برای رسیدن به بهشت یاری می کنند چقدر بامعرفت و مرام هستند همه از جنس خود آن مرد حسینی هستند
اونجا بود که فهمیدم پیاده روی و دیدن خدماتی که صاحبان موکب انجام می دهند بدون چشم داشت باعث می شود مردم با عاشقان حسین علیه السلام اشنا شوند و خودشان شیفته آن شوند که جستجو کنند این حسین کیست که عاشقانش چنین دیوانه وار برایش از جان و مالشان میگذرند
آنها با مرام حسین اشنا شده بودند و کسی که بامرام حسین علیه السلام اشنا شود اولین سودش اینه که مادرش را تاج سر خودش می داند و در هر شرایطی او را رها نخواهد کرد حتی حاضر است او را روی دوش با پای پیاده به کربلا ببرد باقی را خودتان حدس بزنیدکه عشق حسین چه ها می کند.
ما هم زائر حسینیم🚩
هدایت شده از م جهانشاهی
سلام علیکم
اعظم الله اجورنا واجورکم بمصاب النبي والحسن المجتبی والرضاالمرتضی
چقدرآخراین ماه سنگین است غم مجتبی(ع)وداغ رضا(ع)رحلت رسول خدا(ص)
عرض تسلیت خدمت شما دارم