eitaa logo
کانال ثامن کانون بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان
177 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.4هزار ویدیو
5 فایل
(رسالت)
مشاهده در ایتا
دانلود
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلند شو علمدار علم رو بلند کن 🥺😭 چقدر این روزها جاش خالیه ... 😭😭😭
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️جلیلی: دوگانه اقتصاد یا مقاومت غلط است/ اقتصاد و مقاومت مکمل هم دیگر هستند نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو: 🔻پاسخ به موقع و دقیق مانع از جنگ می شود .یک فضای گسترده برای القای تله جنگ در ذهن مردم راه انداخته اند. 🔻اگر قدرت اقتصادی نداشته باشید دشمن بنیان های اقتصادی شما را بهم می ریزد.
طرح سفیدسازی تروریست تکفیری با سرعت خیره‌کننده‌ای در حال اجراست قالب کردن یک داعشیِ قاتل به عنوان یک رهبر آزادی‌بخش؛ چیزی در حد رنگ کردن کلاغ و فروختن به جای قناری است!
چرا امام خمینی فرمودند که منافقین از کفار بدتر هستند؟ چون هیچ کافری نمی‌تواند در یک کشور اسلامی حکومت کند اما یک منافق می‌تواند:
💎 عملی که موجب خواری انسان می‌شود 🔻أمیرالمؤمنین علی علیه‌السلام: مَن تَلَذَّذَ بِمَعاصي اللّه‏ أورَثَهُ اللّه ‏ُذُلاًّ ❇️ هر كه از معصيت‌‏هاى خدا لذّت بَرَد، خداوند او را خوار گرداند. 📚 غررالحكم، ح ۸۸۲۳
📌درگذشت جلال‌الدین محمد بلخی معروف به مولوی 🔹جلال الدین محمد بلخی متولد ۶۷۲ هـ.ق معروف به مولوی و ملای رومی، صاحب "مثنوی معنوی" و از بزرگترین عرفا و شاعران ایرانی به شمار می‌رود. مولوی به مانند اجدادش سنی حنفی بود برخی به واسطه اشعار متعددی که مولوی در وصف امام علی (ع) و واقعه کربلا داشت، او را شیعه می‌دانند. 🔸مولوی از مردان عالی مقام، از بزرگترین شاعران ایرانی و در ردیف حافظ و سعدی است. این عارف بزرگ در وسعت نظر، بلندی اندیشه، بیان ساده و دقت در خصال انسانی یکی از برگزیدگان جهان بوده‌ است. 🔹اشعار مولوی به دو بخش تقسیم می‌شود: نخست منظومه معروف است که از مشهورترین کتاب‌های زبان فارسی است و آن را مثنوی معنوی نامیده است. این کتاب به شش دفتر تقسیم شده و آن را بعضی صیقل الارواح نیز نامیده‌اند. 🔹قسمت دوم اشعار او مجموعه بسیار قطوری است شامل صدهزار بیت غزلیات و رباعیات، که در پایان اغلب غزلیات، نام شمس الدین تبریزی را برده و به همین جهت به کلیات شمس معروف است. البته گاهی نیز در غزلیات، خاموش و خموش نیز تخلص کرده است. 🔸 از دیگر آثار مولانا مجموعه مکاتیب او و مجالس سبعه شامل مواعظ اوست. همچنین پسر مولانا به نام بهاءالدین احمد و معروف به سلطان ولد" که جانشین او نیز شد، مطالبی را که از پدر خود شنیده بود در کتابی گرد آورد و نام آن را فیه ما فیه نهاد. 🔹مولوی در ۵ جمادی الثانی سال ۶۷۲ق در قونیه (یکی از مناطق ترکیه امروزی) درگذشت و در کنار پدرش در مقبره خانوادگی به خاک سپرده شد.