فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی: ما جز یک خدمتگزاری که بازهم توفیقش از اوست، چیزی نیستیم
#واحد_سیاسی
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #تحلیل_و_تبیین | نگاهی به مهمترین ابتکار حضرت امام خمینی(ره)
👈 جمهوری اسلامی؛ ابتکار گرهگشای امام
🎙 گفتوگو با آقای حسین محمدی سیرت، استاد دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق علیه السلام
🔸️ انقلاب اسلامی برخلاف همه ایدئولوژیهای انقلابها دارای یک ایدئولوژی دینی و اسلامی بود؛ بنابراین، ویژگی اول ابتکار حضرت امام رحمةاللهعلیه حضور و ارائه یک چهره سیاسی و اجتماعی از دین بهخصوص دین اسلام بود.
🔸️ ویژگی دوم اینکه وقتی انسان مدرن مسئله مشارکت و دموکراسی را مطرح کرد، مشارکت انسان را با خروج شریعت و خدا از عرصه سیاست و اجتماع مساوی دانست؛ اما امام هم از مشارکت و هم از حضور مردم صحبت کرد و نقشآفرینی مردم را مساوی با خروج دین ندانست و این دو را با هم ادغام کرد و از جمهوری اسلامی صحبت کرد.
🔸️ در اندیشه سیاسی انقلاب اسلامی شریعت و اسلام محور است. در اندیشه سیاسی غرب اندیشه اومانیستی محور است. در اندیشه سیاسی اسلام، صحبت از حقانیت و آشکاربودن مفهوم حق و عدم نسبیگرایی است. در اندیشه سیاسی غربی و اندیشه سیاسی لیبرال صحبت از نسبیتگرایی مطلق مطرح میشود.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=50366
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
#فاطمیه_اول
#کلیپ
🎙️به کلام :
حجت الاسلام و المسلمین سید حسین آقامیری
🗒️موضوع :
ارتجاع جامعه...
هیئت شهدای مدرسه علمیه حقانی
@haghani_heiat
#واحد_هیئت
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
سال ها گریه به تو ، جرم تلقی میشد
گریه هرشب ما ، برکت روح الله است...
⚫️ سالروز رحلت رهبرکبیر انقلاب، امام خمینی قدس سره تسلیت باد.
هیئت شهدای مدرسه علمیه حقانی
@haghani_heiat
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔻 رهبر انقلاب اسلامی با حضور در سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تبیین کردند:
👈🏻 درسهای خمینی عظیم؛
نرم افزار انقلاب اسلامی در گام دوم
💻 @Khamenei_ir
📝 #بسته_خبری | انتشار سخنرانی رهبر انقلاب در مراسم سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله). ۱۴۰۱/۰۳/۱۴
📥 دسترسی👇
https://khl.ink/f/50371
#عکسنوشت| رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سیوسومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره):
✅ گرایش امروز مردم به انقلاب و دین از روز اول انقلاب یقیناً بیشتر است
➖ اشتباه محاسبه آمریکاییها بخاطر ایرانیان خائنی است که به آنها مشورت غلط میدهند
⚠️تأکید بر جلوگیری از هویتزدایی از انقلاب، تحریف امام، نفوذ ارتجاع و القاء بنبست
◻️ بی اعتقادی مردم نسبت به روحانیت و دین یکی از محاسبات صددرصد غلط است
◻️امام فقط امام دیروز نیست، امام امروز و فردا هم هست
◻️عاملان خرابکاری متروپل آبادان مجازات شوند
https://hawzahnews.com/xbLhq
#واحد_سیاسی
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
▫️مقام معظم رهبری «حفظه الله»:
انقلاب یک موجود زنده است؛ اینهایی که خیال میکنند انقلاب یک جرقّه بود، زد و تمام شد، از شناخت حقیقت انقلاب خیلی دورند. نخیر، انقلاب یک حقیقت زنده است، یک موجود زنده است که تولّد دارد، رشد دارد، قِوام دارد و عمر طولانی دارد در صورتی؛ و بیماری دارد، مرگ دارد، نابودی دارد، در صورت دیگری؛ انقلاب اینجور است؛ مثل هر موجود زندهی دیگری. انقلاب چون موجود زنده است، پس افزایش دارد، رشد دارد، قوامیافتگی و کمالیافتگی برای آن وجود دارد. ببینید، قرآن کریم میفرماید: وَمَثَلُهُم فِی الاِنجیلِ کَزَرعٍ اَخرَجَ شَطئَه فَئازَرَه فَاستَغلَظَ فَاستَویّْ عَلیّْ سوقِه؛ یعنی مَثَل اصحاب پیغمبر، جامعهی اسلامی -یعنی همان انقلابیّون- مثل یک گیاهی است که از زمین سر میزند، خودش را نشان میدهد، بعد بتدریج رشد میکند، بتدریج ساقهی آن محکم میشود، بتدریج قد میکشد، بتدریج تبدیل میشود به یک موجودِ مستقرِّ بابرکتِ شگفتانگیز؛ شگفتانگیزیاش از کجا است؟ دنبالهی آیه میفرماید که «یُعجِبُ الزُّرّاع»؛ برای خود آنکسی که این گیاه را بر زمین نشانده، شگفتآور است، لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّار؛ دشمن را هم به خشم میآورد؛ انقلاب این[طور] است؛ روزبهروز میتواند رشد و تکامل پیدا بکند.
📎۱۳۹۶/۱۱/۱۹
#واحد_سیاسی
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛
🔻نکتههایی دربارۀ مرحوم دعایی و روزنامۀ اطلاعات
🖋 مهدی جمشیدی
اشاره: این نکتهها را در جریان گفتگوی انتقادی در یک گروه مجازی نگاشتم و در برابر آنها به من حمله شد. اینک برای جلوگیری از تحریف مواضعم، آنها را بازنشر میدهم. پس از انتشار حکم انتصاب مدیر مسئول جدید روزنامۀ اطلاعات، همین نکتهها، دستمایۀ تمسخر و ملامت من گردید. بااینحال، صادقانه و شجاعانه، استدلالهای خود را ثبت میکنم؛ چه درست و چه نادرست.
1- متأسّفانه مرحوم دعایی، "صلح کلّ" بوده و به روی همه لبخند میزده و با همه خوب بوده است؛ به تعبیر استاد مطهری، "جاذبه" داشته، نه "دافعه". به همین دلیل روزنامۀ اطلاعات در طول دهههای گذشته، به یک روزنامۀ بیاثر و کلیشهای تبدیل شد. انقلاب، پُر هست از آدمهای "بینابینی" و "متوسط".
2- در نامۀ تسلیت رهبر انقلاب:
اوّلاً، بر "گذشتۀ سیاسی" تأکید شده نه "اکنونِ سیاسی".
ثانیاً، بر "ارادت سیاسی" تأکید شده نه "عمل سیاسی".
ثالثاً، بر "اخلاق فردی" تأکید شده نه "موضع سیاسی".
رابعاً، هیچ سخنی از "مدیریّت مطبوعاتیِ طولانیمدّتِ" وی به میان نیامده است.
بنابراین، با یک متن "بسیار رقیق" مواجهیم، چون سخن از شخصیّت "بسیار رقیق" در میان است.
3- امّا دربارۀ "ارادت به انقلاب" باید گفت:
اوّلاً، ارادت، "کف" هست نه "سقف".
ثانیاً، خیلیها ارادت دارند و این امر، "خاص" و "تمایزبخش" نیست.
ثالثاً، اگر "مواضع" ایشان با ارادتش تطابق داشت، رهبری از "مواضع" هم میگفت. و نگفت.
رابعاً، ارادت با "تشخیصهای اشتباه" و "بیموضعی" و "انفعال"، قابلجمع هست.
خوشبختانه این بیانیۀ رقیق، درستیِ سخن ما رو اثبات کرد؛ بیانیهای خالی از اشاره به عینیّتهای سیاسی.
4-کسی انتظار ندارد که رهبر انقلاب در پیام تسلیت، از متوفی "انتقاد" کند. بنابراین، از این جهت، راه کشف معنایِ ذهنیِ رهبر انقلاب، بسته هست. راههایی که باقی میماند، اینهاست:
اوّلاً، چیزهایی که گفته است، چه "زمینه" و "گستره"ای را دربرمیگیرد.
ثانیاً، چیزهایی که گفته است چه "غلظت" و "برجستگی"ای دارد.
ثالثاً، چیزهایی که رهبر انقلاب "نگفته" است. میدانیم که رهبر انقلاب، رفتار پدرانه با همۀ جریانهای سیاسی دارد و هرچه که ایشان میگوید از سرِ صداقت و راستی است، امّا گاهی به دلیل مصالح، ایشان حقایقی را "بیان" نمیکند. برای مثال، این که واقعهای رخ میدهد و ایشان "موضعگیریِ آشکار" نمیکند، خودش معنادار است. پس "نگفتهها" نیز معنا دارد. البتّه چنین تحلیلی، دلبخواهانه نیست؛ یعنی نگفتهها در نسبت با "موقعیتِ شخص یا واقعه"، معنادار است. پس "قالب" و "چهارچوب" دارد. شخصی و سلیقهای نیست.
5- در اینجا، از کسی که "مبارز دیرین امام" بود، انتظار میرفت که تا پایان در "خط مبارزه" بماند و مبارزهاش، "جلوه" و "تعیّن" داشته باشد و به این مناسبت، رهبری هم بر "تداوم منش مبارزاتی ایشان" اشاره کند، ولی چون اینگونه نبود، رهبر انقلاب، کفۀ "فضایلِ اخلاقیِ ایشان" را سنگین کرد و کوشید با اشاره به این سجایا، آن "خلاء" را جبران کند. به عبارت دیگر، "گذشتۀ" ایشان، رنگ "مجاهدت" داشته و "اکنونِ" ایشان، رنگ "اخلاق". کاهش غلظت مبارزه در منش ایشان، یک ضعف است، امّا رهبر انقلاب آن را با پُررنگکردن اخلاق، جبران کرده است.
6- مرحوم دعایی، اولاً سیوسهسال در روزنامۀ اطلاعات بود و به گمان دوستان، خدمات فراوان کرد، امّا رهبر انقلاب در پیامش، حتّی در حد دو کلمه، اشارهای به این سیوسهسال نکرد؛ و ثانیاً شش دوره، یعنی بیستوچهار سال هم ایشان نمایندۀ مجلس بوده و باز هم رهبر انقلاب، کوچکترین اشارهای به اینهمه سال حضور در مجلس نکرده است. چرا؟! یعنی در طول این چهل سال، چنانکه در بیانیه آمده، ایشان فقط "ارادت به انقلاب" و "فضایل اخلاقی" داشته است؟! یعنی اهمّیّت این دو، کمتر از خصوصیّتِ "پایداری و وفا در دوستی و رفاقت" بوده که رهبر انقلاب، این مطلب را آورده، ولی این سالهای انبوه را ناگفته باقی گذاشته است؟! ارادت ایشان به انقلاب، اغلب در حد ارادت باقی ماند و در دهههای اخیر، به کنش تبدیل نشد.
7- جریان اعتدالگرا و اصلاحطلب، قصد تقابل دارند؛ که "دعایی" چنینوچنان بوده و "شریعتمداری"، اینطور است! جریان اصلاحات شروع کرد به "مبالغه" و "الگوسازی" و "قدیسپروری" دربارۀ این مرحوم. در حالیکه بیموضعی و صلحکلبودن و به روی همه لبخند زدن و با همه خوببودن، فضیلت نیست. ما شریعتمداریِ عزیز را الگوی کنشگریِ موفق مطبوعاتی میدانیم، نه آن مرحوم را.
✍️@cultural_governance
#مطبوعات | #روزنامه | #مکتب_امام
#واحد_سیاسی
┏━━━🔸💠🔸━━━┓
🆔 @basije_haghani
┗━━━🔸💠🔸━━━┛