eitaa logo
خبرگزاری بسیج امام هادی علیه السلام کرج
1.4هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
227 فایل
به همت معاونت روابط عمومی ناحیه امام هادی علیه السلام منتظر ارسال اخبار شما هستیم خبرنگار افتخاری ما باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
پایان مرحله اول واکسیناسیون تا آخر هفته آینده وزیر بهداشت: 🔹تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار نفر در کشور واکسینه شده‌اند. 🔹واکسیناسیون بیش از ۸۰۰ هزار نفر آغاز شده است. 🔹فاز دوم واکسیناسیون طبق برنامه زمان بندی شده از اردیبهشت ماه شروع می‌شود.
دستیابی ایران به محصول اورانیوم با غنای ۶۰ درصد رئیس مجلس: 🔹با افتخار اعلام میکنم در ساعت ۰۰:۴۰ نیمه‌شب گذشته ودر شب زیارتی سید الشهدا(ع)، دانشمندان جوان وخداباور ایرانی توانستند به محصول اورانیوم با غنای ۶۰درصد دست یابند. 🔹این موفقیت رابه مردم شجاع ایران اسلامی تبریک می‌گویم؛ارادۀ ملت ایران معجزه‌آفرین است وهر توطئه‌ای راخنثی خواهد کرد. روابط عمومی ناحیه
🌙ویژه برنامه ماه مبارک رمضان🌙 🌹سلسله مباحث معارف قرآن و اهل بیت«علیهم السلام» 🌹جلسه اول 🌹سخنران:حجة الاسلام داوری پور 🌙 مسجد جامع پیامبر اعظم «ص» 🌙 پایگاه شهید آیت الله صدر خواهران و برادران 🌙حوزه ۴۱۲ حجاب خواهران 🌙حوزه ۴۱۱ محمد رسول الله «ص» 🌙 ناحیه مقاومت امام هادی«علیه السلام»
🌙جزء خوانی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان🌙 ✨جزء خوانی قرآن کریم هر روز با حضور بسیجیان پایگاه شهیده نسرین افضل در ایام ماه مبارک رمضان صورت می گیرد. 🌙 پایگاه شهیده نسرین افضل 🌙حوزه ۴۱۲ حجاب خواهران 🌙ناحیه مقاومت امام هادی«علیه السلام»
🌙مسابقه و پویش کتابخوانی کتاب نگین آفرینش ویژه ماه مبارک رمضان🌙 🌙نحوه شرکت در مسابقه و پویش کتابخوانی کتاب نگین آفرینش به دین صورت است: 📚کتاب نگین آفرینش را میتوانید به صورت فایل pdf از طریق کانال پایگاه ثار الله خواهران تهیه نمایید و در مسابقه شرکت نمایید. 📝سوالات مسابقه در روز سه‌شنبه ۲۸ ماه مبارک رمضان بارگزاری میشود و مهلت ارسال پاسخ نامه تا ۲۹ ماه مبارک رمضان میباشد. پاسخ سوالات خود را به آیدی زیر در پیام‌رسان ایتا ارسال فرمایید: 🆔@Khakbaz_f4 📌 قرعه کشی و اهدا جوایز در روز عید سعید فطر انجام میشود. 🌙پایگاه ثارالله خواهران 🌙حوزه ۴۱۲ حجاب خواهران 🌙ناحیه مقاومت امام هادی«علیه السلام»
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاری از نوجوان پایه دهم طرح شهید بهنام محمدی کمالشهر پایگاه بسیج امام سجادعلیه السلام حوزه ۴۱۷ شهدای کمالشهر
تاریخی مبارک رمضان رمضان در تاریخ اثر آیت الله صافی گلپایگانی(مدظله العالی) .عق.ناحیه امام هادی(ع)
📝 🔶سه راهکار مهم در 1⃣ابليس، شاگرد نفس است، اگر شما بخواهيد اين نفس را که استاد شيطان است، بکوبيد و رامش کنيد، بايد خود را فقير کنيد، [يعنی] بايد خودتان را در مقابل عظمت حضرت حق، هيچ بدانيد. 2⃣بعد از اين مرحله، مرحله شب زنده داری است. اين دو راه، راه مبارزه با نفس است. 🔸بايد نه آنقدر تنبل باشيد که مردم بگويند وبال جامعه است و نه آنقدر فعاليت در دنيا داشته باشيد که عرف بگويد چهار دست و پا افتاده روی دنيا. 3⃣اگر اراده کنی که خودت را از گناه حفظ کنی، پروردگار هم در هنگام ارتکاب معاصی، برای تو ايجاد مانع می کند. 🎙🌸آيت الله (ره)، نشريه قدر، شماره21 غیرحضوری اخلاق و سبک زندگی ماه مبارک رمضان : مبارزه با نفس الله حق شناس(ره) قدر،شماره ۲۱ .عق.س.ناحیه امام هادی(ع)
🌹ماجرای حضور غافلگیر کننده سردار سلیمانی در یک جلسه مهم شبانه ✍سرهنگ زهرایی رییس بسیج سازندگی کشور : در ماجرای سیل در حمیدیه و سوسنگرد به ما خبر دادند که «سردار حاج قاسم سلیمانی» در منطقه حضور پیدا کرده است. همان موقع بود که ایشان بی‌خبر به جلسه آمد. خیلی زود و صریح مخالف تخلیه شهر شد. *سال گذشته سیل در حمیدیه و سوسنگرد جولان می‌داد. بارش‌ها هنوز بی‌امان بود. وسط روز بود که به سوسنگرد رسیدیم. فرمانداری کامیون‌ها را در خیابان‌ها قرار داده بود. از طرفی خودروهایی به محله ها اعزام کرده بود. با بلندگو از مردم محله‌ها خواسته می‌شد که هر چه زودتر شهر را تخلیه کنند. هشدار می‌دادند که سیل بی‌رحم است و هر که بماند جانش پای خودش. حدود ساعت ۱۱ شب بود که جلسه گذاشتیم. به ما خبر دادند که «سردار حاج قاسم سلیمانی» در منطقه حضور پیدا کرده است. *همان موقع بود که ایشان بی‌خبر به جلسه آمد. کیفیت و احوالات و تصمیم‌گیری‌های ایشان طوری بود که خیلی از میدان جنگ دیده‌ها او را نفس مقاومت می‌دانستند. یعنی همه رفتارهای او در مسیر مقاومت شکل گرفته بود. خیلی زود و صریح مخالف تخلیه شهر شد. گفت این مردم بروند چه کسی در شهر بماند؟ اصلا چرا باید بروند؟ در ۸ سالی که اینجا بمباران و محاصره و اشغال شد همین مردم ماندند و مقاومت کردند و این شهر ها را پس گرفتند. حالا به خاطر یک سیل ناقابل بروند؟سکوت شد. شاید باورش سخت باشد اما ایشان ۱۰ دقیقه حرف زد و در این دقیقه‌ها ناگهان همه چیز متحول شد. * از فردای آن روز دیگر از هیچ بلندگویی صدای هشدار برای تخلیه شهر بلند نشد. حاج قاسم مردم و جوان ها را به سال های دفاع مقدس برد.گفت یادتان هست این شهرتان را محاصره و اشغال کردند و همین خود شما بودید که سنگر ساختید و رزمنده شدید و آن را پس گرفتید. حالا هم سیل آمده. بمانید و سنگر بسازید و خانه و شهر را نجات بدهید. به یک روز نکشید که پیر و جوان این شهرها شروع به پر کردن خاک در گونی ها کردند. *دور تا دور مرز شهر سیل بند کشیده شد و این غائله با همین چند دقیقه از ظهور و بروز روح مقاومت آن شهید بزرگوار و فرمانده بی‌بدیل جمع شد. تفکر بسیجی پیوندهای محکمی با این روح مقاومت دارد و در هر بحرانی که به کار گرفته شود شک نکنید که پیروز آن میدان خواهیم بود. و ترویج نقش عناصر تاثیرگذار در تربیت و آموزش عقیدتی فرماندهان و سرداران شهید به عنوان فرمانده مربیان موفق ع.س در تربیت معنوی جوانان ولایی و انقلابی اثرگذار هفته ع.س در آستانه سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری(ره) و روز معلم .عق.س.ناحیه امام هادی(ع)
حلقه صالحین پایگاه حضرت ابوالفضل(ع) حوزه ۴۱۷ شهدای کمالشهر جمعه۱۴۰۰/۱/۲۷
مراسم پرفیض زیارت عاشورا گلزار شهدای امامزاده طاهر علیه السلام پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ با مداحی برادر سید حسن بدیعی پایگاه شهید سردار حاج حسن تهرانی مقدم حوزه ۴۱۱ محمد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم ناحیه مقاومت بسیج امام هادی علیه السلام
آیینه جان. ماه مبارک رمضان.شماره 3.pdf
10.32M
-----------------------🍃🌸🍃----------------------- ▫ویژه نامه آئینه جان ▫شماره: سوم ▫تعداد صفحات: ۲ صفحه ▫تهیه کننده: معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه روابط عمومی ناحیه